banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2016, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Harvester je napisao:
Sve sto treba uraditi je da se dobro tempira forma (i plasman u grupi). Ako igramo punom snagom, nas mogu da pobijede samo Amerikanci, a njih bismo ionako tesko pobijedili i sa Bobijem.

Valjda "tijesno pobijedili", a ne "tesko pobijedili"...

Ne lici mi na tebe da ti se potkrade ovakva greška

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ja jos uvijek mislim da mu je neko hackovao profil s obzirom na ovako zabrinjavajuce nisku dozu optimizma.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne brinite nista, znam ja sta radim :D

Dakle, kao sto rekoh, nema te sile koja bi na Olimpijadi pobijedila Amere.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Citiraj:
Марјановић је одличан момак и честитам му на уговору који је потписао. Он несумњиво, као и остали играчи, има жељу да игра на Олимпијским играма у Рију. Међутим, све је то остало само на речима, јер је отказао учешће 12 сати пре првог тренинга. Основни задатак селектора је да изабере играче који имају одређене карактеристике и као играчи и као личности, оне који имају квалитет и форму за одређено такмичење, а који уједно желе да се ставе на располагање селектору и да безрезервно прихвате одлуке о саставу тима. Много пута, ако не и увек, 12 изабраних нису скуп 12 најбољих, него скуп 12 који најбоље играју заједно. Репрезентација коју тренутно водим јесте најбоља репрезентација Србије”.

http://www.politika.rs/scc/clanak/35911 ... ija-Srbije

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Selektor sve objasnio.......

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tako treba. Srbstvo je spašeno.
Ko ga jebe što u 28 godini ganja prvi ozbiljniji ugovor. Na stranu nečiji ego i što je nekada barem mogao direktno reći da Boban nije tip igrača koji mu treba... sada je malo teže to reći, ali može se upakovati :)

Potpuno nepotrebna drama oko reprezentacije, ali srpska posla... Bilo je i daleko gorih situacija :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Slazem se da je drama nepotrebna.......ali ako ti igrac otkaze dolazak na pripreme (nebitno koji je razlog) realno niko ga ne bi pozvao.....pa ni ja.....Saletov ego.....nidje veze brate ......selektor selektuje i bira i uigrava tim.......pravi taktiku i igru koja mi se svidjela kako su odigrali na turniru BG(MAESTRALNA prva cetvrtina protiv Portorika).....da li je fer i korektno sad zvati Bobija da pojaca ili oslabi repku ...mislim da nije...
Sale zna cime raspolaze i mislim da ovaj tim moze bar do bronze.....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
danijell je napisao:
Tako treba. Srbstvo je spašeno.
Ko ga jebe što u 28 godini ganja prvi ozbiljniji ugovor. Na stranu nečiji ego i što je nekada barem mogao direktno reći da Boban nije tip igrača koji mu treba... sada je malo teže to reći, ali može se upakovati :)

Potpuno nepotrebna drama oko reprezentacije, ali srpska posla... Bilo je i daleko gorih situacija :)

Никакво српство. Принцип.

И немојмо само о тим причама како му Сале не би нашао мјесто у екипи.
Бобан није испоштовао оно што је говорио. Сад поново сопственим циничним изјавама нарушава одличну атмосферу у екипи. Ако се већ није хтио знојити у Арени, нек не сере преко медија. Имао је прилику бити дио екипе. Није је желио. Отказао је пет до дванаест. Отказао једном Саши Ђорђевићу, једном од највећих које је наша Србија имала. Ћао. И сада и увијек.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2016, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Мислим да драме ни нема, него је докони тзв. спортски новинари покушавају направити. Доказ да нема драме јесте убједљиво освајање квалификационог турнира. Мислим и да момке који су тренутно у тиму заболи нека ствар шта се пише о нечијем позивању и непозивању, али је вјероватно вријеме да се "досије Марјановић" стави ад акта јер о томе се заиста нема више шта рећи, а о чему се нема шта рећи, о томе треба ћутати.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 05:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Košarkaši na bedemu srpstva... :roll:

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Samo ti novinari neka priupitaju bobija kada je otkazao dolazak.
Mada ni to ne mora, ne ides na olimpijadu, pomiri se sa tim i vozi u detroit.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 08:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Postoje jos dva problema u vezi sa tim i steta sto se ne kaze prava istina...

Bilo kako bilo Bobi ne ide u Rio i kraj price, vidjecemo ko je bio u pravulije. Selektor donosi zadnju...

Micov je rekao neke zanimljive stvari oko svega

Sta bi sa njegovim principom
dok sam selektor necu voditi nijedan tim...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 08:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Kao narod smo stoka jer ne razumijemo sta su reprezentacija i selektor! Dok navijaci komentarisu, to je u redu, ali igraci, menadzeri, "legende", i novinari nemaju pravo da kritikuju na ovakav nacin. Dobro, novinari ne sasvim, ali ni oni nemaju pravo da budu pokvareni i zlobni sa komentarima i prizivaju nesrecu jer se ne slazu iz ovog ili onog razloga sa odlukom selektora. I to je sustina, ako je odluceno da ne ide, pitalo se za razloge, dobio se odgovor i pusti kraju vise da se spremaju na miru! Pa unosite nemir u reprezentaciju srbije a ne pakistana!
Ko sta jos ima da kaze od gore nabrojanih nije bitno jer sta dobro dodatna prica moze da donese?

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
E još samo Micov treba da se javlja... :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ako nisam dosad reko, jebo BOBI SVE ODREDA koji ga priželjkuju.
Tumaro po Beogradu igračima se nije ni javio, kao da igraju u Kuala Lumpuru, a ne pred nosom.
Nek je dobroćudni div potpisao ugovor, nek bude mvp nba lige, ali što dalje od reprezentacije.

Najbolje da neću vjerovati nekom koje zadužio srpsku košarku kao što je Đorđević, nego mišku i igraču mu, i ostalim internet poznavaocima prilika oko reprezentacije.

DAj sjašite s Bobijem, nije u reprezentaciji za rio, neće ni biti.

Ovoj ekipi treba podrška, a ne da se ratuje oko Bobibja preko novina, twitera i tako dalje, kao da je neko bez koga se ne može, bio samo jedne godine mahač peškirom kod Dude, jednu krštenu sezonu ima u karijeri, i ovdje se mit napravio kao da je Džabar lično.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ja stvarno mislim da ovaj bobi nije glup kao sto ga predstavljaju ovi sto ga brane.fino izadje na konferenciju i kaze ja nisam obecao da cu doci i pojaviti se na treningu ili sta je vec obecao selektoru.cemu komplikovanje ovoliko.sigurno je on dobar momak,ja jos nisam cuo od nekog nesto lose ali bas me briga za njim.smorili ste boga oca sa nekim neuspjesnim opravdanjima.
Sad se samo ceka kiks reprezentacije da se krene srati po djordjevicu.najbolje da se prepiremo oko nekog bobija marjanovica i celave picke sase djordjevica

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
mandrak je napisao:
Ja stvarno mislim da ovaj bobi nije glup kao sto ga predstavljaju ovi sto ga brane.fino izadje na konferenciju i kaze ja nisam obecao da cu doci i pojaviti se na treningu ili sta je vec obecao selektoru.cemu komplikovanje ovoliko.sigurno je on dobar momak,ja jos nisam cuo od nekog nesto lose ali bas me briga za njim.smorili ste boga oca sa nekim neuspjesnim opravdanjima.
Sad se samo ceka kiks reprezentacije da se krene srati po djordjevicu.najbolje da se prepiremo oko nekog bobija marjanovica i celave picke sase djordjevica

Kakav si ti debil.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Jedi govna majmune.to su ovde drugi govorili danima ali posto si ti jedan dupelizac ti to ne primjecujes

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ajd komso ne kaki...
u pitanju je prica o principu koji je pogazen davno.

sale i igraci ce naravno imati svu podrsku svih normalnih, ali neke stvari treba kritikovati.
Posebno kad za to ima razloga...

Encore
Micov je takav kakav je, ali imao bi on mnogo sta da kaze. Tad je za reprezentaciju dosao da igra povrijedjen i odstranjen je zbog manjeg prestupa nego sto su dva igraca uradila u svlacionici . Ako se nekom tolerise zbog ranijih zasluga pitanje je sta stiti preostale igrace iz grupe...

Momcima naravno sve najbolje da odigraju najbolje sto mogu pa nas obraduju medalju

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2016, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja koliko primjećujem, samo ti i možda još 2-3 pojedinca serete redovno ko je iz Zvezde a ko iz Partizana i prepucavate se klubaštvom kad reprezentacija igra. Taj nivo bolesti treba proučavati u kontrolisanim uslovima u zatvorenoj prostoriji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]