Juce virnem na temu iu vidim da se Slager nesto razocaravao u mene i Krola... sjednem da odgovorim kad ono imam sta da vidim, Krcun, Tudjman...
Slager prijatelju, koliko je prosjecnom Zvezdasu bitna titula vidi se po posjecenosti na stadionu. Jebo fudbal kad je doslo vrijeme da mi mjerimo kitu sa Partizanom i Vojvodinom, stvarno ce mi, imajuci to u vidu, neka titula imati neku draz, kako da ne... Poenta jeste u malo zezanja, ali iskreno, drago mi je, zboh Robijevih suza, zbog onog seljaka Lalatovica koji nije znao iznijeti gospodski ni jednu nepravdu, drago mi je zbog nekih momaka koji su igrali u generacijama Zvezde koja nije imala sanse u sezonama od prije par godina, a dali su sve od sebe. Da se ja pitam, a ne pitam se, oduzeo bih sve titule od 1991 godine, svima, ni jedna nije regularna.
Sad, kada bi se desio neki Kalcopoli i da poizbacivaju i Zvezdu i Partizan u zadnji rang... pitanje je ko bi igrao prvu ligu? Jagodina, Pazar, Vojvodina, Spartak?... Ne postoji ekipa u prvoj ligi koja se nije sklonila Zvezdi ili Partizanu, pocevsi od Vojvodine kao nekog treceg kluba u drzavi. Oni hoce neku pravdu a namjestili su svake sezone protiv vjecitih. Evo ove ginu protiv Zvezde, placu i nesto kukaju, Partizanu su se sklonili, a prosle su se Zvezdi tako lagano sklonili da je bilo cak i zabavno gledati. I sta sad hocemo, sta uraditi? Koga kazniti?
Samo presipamo iz supljeg u prazno...