Raskoljnikov je napisao:
Sutra je derbi, a niko ni slova. Prema nekim informacijama, mec ce poceti Jovic, jer Rakic ne moze. Eto prilike da pokaze skautim o kakvom talentu se radi, a uz to da konacno postigne gol u ovoj sezoni. Ne jedan, vec dva-tri. Ocekujem dobar mec, sjajnu igru Ristica i Jovica, kao i nasu pobjedu s dva-tri gola razlike.
Aj, Zvezdo.
И не треба да се пише већ сви са екипом на лавор. Ко нема екипу сам на бус. Ко нема ни екипу,ни лову,палац горе и стопом. Дакле,ништа није проблем,само воља. Да је само 10 посто воље за тим као што људи имају воље да оплету по Богданову,покојном Вељи,додику,сдсу,било би данас 1000 људи тамо. Овако,већина овдје ће и даље писати како јеКкокеза платио Ицу да прекида утакмице ( наравно,нико се неће запитати да нису људи више луди због вола,спремни на све,да том истом баш годи да га зна сваки жандар у Србији,сваки клинац противничког клуба,да ће сад опет на робију јер је,можеш мислити ушао на терен кад је видио заставу велике албаније

),како је Веља Дуњић био дилер,наркоман и ко зна шта још ( био је сигурно један од најбољих навијача Звезде икада,са пороком,алкохолом,који му је дошао главе ) и најјаче од мистер шлагера,како трибину води 5 дебеоваца ( још је јаче за аркана ),а 10000 лузера их слијепо слуша ( како то јадно звучи људима који су годинама на тој истој трибини и познају стање ). Искрено већина ме овдје нервира ( онда мора да је до мене

),од симпатизера Звезде,који пљују по своме клубу и навијачима,преко симпатиѕера Борца ( најјача изјава "бесплатне карте сте добијали за запад,ваши чобани из владе",а онда у наставку поста "види се колико сте пали у Бл,кад сте прозивали запад,нико устао није". Хаха,па чекај људино,то је контрадикторно,чији онда чобани раде у влади ). Кад боље размислим,најмање ме на овом форуму нервирају симпатизери малог клуба званог партизан

. Доста је било,знам да сам већину изнервирао,нећу сад писати бар годину дана

Ps.Шлагер друже,вјероватно знаш некога од вођа Лешинара или бар некога ко зна неког од њих. Питај их пријатељу мој,како изгледа бити вођа навијача,колико то носи срања и одговорности,коме мурија одваљује бубреге и коме куца на врата кад се деси било шта везано за групу. Колико имају забрана и ко је први на удару. Е сад,на то све додај да у граду имаш још две јебене групе,једну нијансу слабију од те две и једну солидну па ти процјени колико је још то пута већа одговорност у Бг. Када то утврдиш,очекујем извињење ѕа аркана и дб

. Поѕдрав свима,немој да се неко увриједи