banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 452  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Schlageru, aj pojedi Snikers. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RECI MI TO UŽIVO VEČERAS,AKO SMIJEŠ,INDIJANAC!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Idi gledaj vojnu paradu, eno i predsednik ti tamo, stoje on i Zeljkica pored Tome

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e jepse,kud spomenu lemija,sad skontah i on voli partizan :( :( ...uništio si mi ovim postom svu inspirraciju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa sta da radim, guzis se celi dan a ja nisam je8o ne pamtim :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2014, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sutra je derbi, a niko ni slova. Prema nekim informacijama, mec ce poceti Jovic, jer Rakic ne moze. Eto prilike da pokaze skautim o kakvom talentu se radi, a uz to da konacno postigne gol u ovoj sezoni. Ne jedan, vec dva-tri. Ocekujem dobar mec, sjajnu igru Ristica i Jovica, kao i nasu pobjedu s dva-tri gola razlike.
Aj, Zvezdo.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 20:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bas se nekako malo prica o utakmici. Pokusati dobiti da se ukljucimo u igru.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2014, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uzimamo! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 07:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Raskoljnikov je napisao:
Sutra je derbi, a niko ni slova. Prema nekim informacijama, mec ce poceti Jovic, jer Rakic ne moze. Eto prilike da pokaze skautim o kakvom talentu se radi, a uz to da konacno postigne gol u ovoj sezoni. Ne jedan, vec dva-tri. Ocekujem dobar mec, sjajnu igru Ristica i Jovica, kao i nasu pobjedu s dva-tri gola razlike.
Aj, Zvezdo.

И не треба да се пише већ сви са екипом на лавор. Ко нема екипу сам на бус. Ко нема ни екипу,ни лову,палац горе и стопом. Дакле,ништа није проблем,само воља. Да је само 10 посто воље за тим као што људи имају воље да оплету по Богданову,покојном Вељи,додику,сдсу,било би данас 1000 људи тамо. Овако,већина овдје ће и даље писати како јеКкокеза платио Ицу да прекида утакмице ( наравно,нико се неће запитати да нису људи више луди због вола,спремни на све,да том истом баш годи да га зна сваки жандар у Србији,сваки клинац противничког клуба,да ће сад опет на робију јер је,можеш мислити ушао на терен кад је видио заставу велике албаније :confused2: ),како је Веља Дуњић био дилер,наркоман и ко зна шта још ( био је сигурно један од најбољих навијача Звезде икада,са пороком,алкохолом,који му је дошао главе ) и најјаче од мистер шлагера,како трибину води 5 дебеоваца ( још је јаче за аркана ),а 10000 лузера их слијепо слуша ( како то јадно звучи људима који су годинама на тој истој трибини и познају стање ). Искрено већина ме овдје нервира ( онда мора да је до мене :lol: ),од симпатизера Звезде,који пљују по своме клубу и навијачима,преко симпатиѕера Борца ( најјача изјава "бесплатне карте сте добијали за запад,ваши чобани из владе",а онда у наставку поста "види се колико сте пали у Бл,кад сте прозивали запад,нико устао није". Хаха,па чекај људино,то је контрадикторно,чији онда чобани раде у влади ). Кад боље размислим,најмање ме на овом форуму нервирају симпатизери малог клуба званог партизан :lol: . Доста је било,знам да сам већину изнервирао,нећу сад писати бар годину дана :wink:

Ps.Шлагер друже,вјероватно знаш некога од вођа Лешинара или бар некога ко зна неког од њих. Питај их пријатељу мој,како изгледа бити вођа навијача,колико то носи срања и одговорности,коме мурија одваљује бубреге и коме куца на врата кад се деси било шта везано за групу. Колико имају забрана и ко је први на удару. Е сад,на то све додај да у граду имаш још две јебене групе,једну нијансу слабију од те две и једну солидну па ти процјени колико је још то пута већа одговорност у Бг. Када то утврдиш,очекујем извињење ѕа аркана и дб :D. Поѕдрав свима,немој да се неко увриједи :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Puno tebe stvari nervira. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 09:53 
Bič božji
Bič božji

Valjda je ovo postava za danas. Drago mi je da je Jović gore da vidimo od čega je. Možda samo Katai umjesto Gavrića, ali vjerovatno će i ući kasnije pa je ok.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dopada mi se ova postava. Katai u drugom nek udje i extra.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemam ti ja zeljkovicu pojma o tim likovima sto pominjes,osim sto cujem ovako ili procitam...ne znam ni pola igraca zvezde,a kamoli navijace.....za pokojnog arkana se manje vise sve zna,a i za tog bogdanova sam cuo da je iz odlicno stojece udbaske porodice,ako ne sa dedinja cak....nebitno,priznajem da sam ovca za te navijacke grupe...

ali ono sto znam sigurno je da je sto puta bolja atmosfera na marakani bila prije tih delija,gledao sam real,zalgiris,keln,panatinaikos,veronu,anderleht,banjik, i ne znam ni ja koga sve...i sad se najezim onog huka citavog stadiona kad zvezda krene u napad,iako ni tad ni sad mi zvezda nije bila prvi klub....ljepse nekako bilo,covjek uzme sam zastavu,dodje sa njom na stadion spontano....poslije rata sam bio samo dvaput na evropskim utakmicama,kad sam se zatekao u bg,i vjeruj da to nije ni 20% od one nekadasnje atmosfere :( ....doduse,i stariji sam malo pa se nikad nisam uspio sroditi sa ovim pjesmuljcima tokom citave utakmice,koji su istog tonaliteta i kad je zvezda u napadu i protivnik...

uostalom,vidis i sam da si obracajuci se meni promasio citav fudbal,nemam ti ja o toj tifo sceni pojma 8) ....o tome mozes sa ovim nasim djecacima :wink:

ne tvrdim nista,znaci,cak prihvatam i da ovo za udbu nije tacno,kao ni da 10 ljudi formira misljenje tribine, ako si ti stalno tamo...ali ja sam ovako iz rekla-kazala stekao takav utisak...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 20:23 
Bič božji
Bič božji

Šteta što Jović ne zabi neku od onih prilika. Dobro bi bilo za njega. Lalatović kasnio sa izmjenama. Ekipa je bila pala negdje u 60. minutu i nikako do gola se nismo trgnuli, a on ništa ne radi. Rajković nije trebao da ide lijevo kod gola. Mogao je skinuti da je ostao na mjestu. Žao mi zbog njega jer je odlično branio. Sad smo dobro zajebali, teško je stići ako bude 7 razlike.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Tako nam i treba - kad idiot čuva bod i tovari djecu, koja nisu blizu punoljetstva da igraju derbi.
Zbog takvih degenerika ćemo bataliti titulu, ako već nismo.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 20:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Maj 2014, 13:53
Realno smo igrali i bolje nego sam očekivao. Mlada ekipa sa dosta potencijala.
Problem je što će finansije natjerati da se većina ovoga rasproda. Što će nas loš evropski renking izbaciti iz evrope u kvalifikacijama.
Svima je jasno da smo privatizacija može spasiti klub, samo mešetari i "navijači" to ne žele jer od ovakve situacije dobro profitiraju.

Titula je kod nas sa - 7 izgubljena stvar.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Schlager je napisao:
nemam ti ja zeljkovicu pojma o tim likovima sto pominjes,osim sto cujem ovako ili procitam...ne znam ni pola igraca zvezde,a kamoli navijace.....za pokojnog arkana se manje vise sve zna,a i za tog bogdanova sam cuo da je iz odlicno stojece udbaske porodice,ako ne sa dedinja cak....nebitno,priznajem da sam ovca za te navijacke grupe...

ali ono sto znam sigurno je da je sto puta bolja atmosfera na marakani bila prije tih delija,gledao sam real,zalgiris,keln,panatinaikos,veronu,anderleht,banjik, i ne znam ni ja koga sve...i sad se najezim onog huka citavog stadiona kad zvezda krene u napad,iako ni tad ni sad mi zvezda nije bila prvi klub....ljepse nekako bilo,covjek uzme sam zastavu,dodje sa njom na stadion spontano....poslije rata sam bio samo dvaput na evropskim utakmicama,kad sam se zatekao u bg,i vjeruj da to nije ni 20% od one nekadasnje atmosfere :( ....doduse,i stariji sam malo pa se nikad nisam uspio sroditi sa ovim pjesmuljcima tokom citave utakmice,koji su istog tonaliteta i kad je zvezda u napadu i protivnik...

uostalom,vidis i sam da si obracajuci se meni promasio citav fudbal,nemam ti ja o toj tifo sceni pojma 8) ....o tome mozes sa ovim nasim djecacima :wink:

ne tvrdim nista,znaci,cak prihvatam i da ovo za udbu nije tacno,kao ni da 10 ljudi formira misljenje tribine, ako si ti stalno tamo...ali ja sam ovako iz rekla-kazala stekao takav utisak...

Šlageru ,ne sekiraj se bio si u pravu sto posto. Ovaj tribina je naloženi klinac čim piše ovakve stvari,kad napuni bar 25 godina otvoriće mu se oči sigurno. Ali dzaba je takvima sada nešto objašnjavati,jednostavno to je takva faza života. :D Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Schlager je napisao:
pa se nikad nisam uspio sroditi sa ovim pjesmuljcima tokom citave utakmice,koji su istog tonaliteta i kad je zvezda u napadu i protivnik...

Od lošeg fudbala danas samo su te pjesmuljice objektivno gore. Sluh se izgubio... a časovi muzičkog izgleda preskočili.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2014, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Prošle godine smo imali duplo bolji ove godine duplo slabiji tim od Partizana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9032 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 452  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]