banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 05:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 26 Dec 2013, 08:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A bruke jbt. Pa ovoliko je Derventa izgibila prosle godin od njih..

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nisu bruka momci što su igrali već su bruka ovi koji vode grad i državu..
Evo Skeva zna i Zvezda je bila u ovakvom periodu kad je gubila po 30-40 razlike i više a vidi je sad,kažem ja samo polako jer okreće se kolo sreće.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Ma bice opet Potkozarje druga liga ali pitanje da li ce Borac moci da se vrati na nekadasnje stanje... vodeci ljudi bukvalno unistili sport u BL a i u ostatku RS ja ne znam da ima neki klub da je trenutno uspjesan i da nije u dugovima osim Igokee

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 10:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Živo se sjećam onih utakmica Borca i Igokee od prije 10-15 godina, onog naboja i krcatih tribina u Boriku i u Aleksandrovcu, tako da mi je bilo zaista tužno vidjeti na šta sad taj duel liči, kako na parketu tako i oko njega. Ali, kako neko reče, kolo sreće se okreće, tako je Borac nekad tukao Igokeu po 50 razlike, sad je obrnuto. Naravno, doći će i neka druga opcija na vlast, samo je veliko pitanje da li će oni išta ulagati u sport, i da li ćemo tad imati ijedan vrhunski klub u RS. Ja bih volio da bude tako, ali sumnjam...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
vlade_divac je napisao:
U Laktašima je večeras odigrana četvrtfinalna utakmica Kupa Republike Srpske, u kojoj je Igokea pobijedila Borac rezultatom 91:31 (21:10, 17:3, 28:9, 25:9). Teško je dodati neki smislen komentar.

Igokea svoj polufinalni meč protiv Leotara igra dan poslije utakmice sa Partizanom, 30. decembra, opet u Laktašima, a u drugom polufinalu sastaju se Mladost (Mrkonjić-Grad) i Građanski (Bijeljina). Kao i svake godine, finale je na Dan Republike Srpske, 9. januara, a vjerovatno nas čeka repriza sa početka ove godine i susret Igokea-Mladost.

Braco mila, jesam dobro procitao. :lol: :oops: :cry:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja samo sutim ali ovo sto si napisao me bas izbilo...
Prozivas za pare a tvoj klub godinama trosio nemilice i to nase pare. Ako su drugi zaboravili ja nisam ni Prokine pare za tim, ni dovodjenje Mek Kaskila. Protekle dvije sezone vam skidam kapu ali sta cemo sa ranijim godinama

Cuj da li ce biti ijedan vrhunski klub u RS, ako ostane sta para nakon ovih vasih mozda i hoce.

Sto ne napises da je u klubu pred mec sa Sirokim bila pobuna jer igraci nisu placeni, da se ostalo duzno igracima iz prosle sezone ali da niko ne smije nista reci niti je smio osim ludog Badnjarevica.
Znamo mi ko se i kako ugradio u Igokeu i sta se radi prilikom transfera a Borac je drugi put ugasio Ranko Skrbic. Nabili ste Borac stoka razlikom, ali ne brini prezivjece klub i ovo .
Vidjecemo kako ce IGokea prezivjeti bez drzavnih para kad ih jednom ne bude...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Brigate BL je napisao:
Ja samo sutim ali ovo sto si napisao me bas izbilo...

Nisi me citirao, ali čini mi se da se meni obraćaš. Jedino ne znam o čemu pričaš?! Koga ja "prozivam za pare"?! Šta sam ja napisao čime sam bilo koga prozvao ili prigovorio zbog bilo čega?! Drugi su počeli priču o "kolu sreće", ali vidim čekao si da i ja nešto kažem na tu temu pa da pronađeš dežurnog krivca. Što je najgore, veći dio onog što sam ja napisao i ti si ponovio, samo u malo drugačijem obliku. Ali dobro, ako ti je sad lakše, nek ti bude...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisi ti dezurni krivac, vec me izbila recenica.

--Naravno, doći će i neka druga opcija na vlast, samo je veliko pitanje da li će oni išta ulagati u sport, i da li ćemo tad imati ijedan vrhunski klub u RS. Ja bih volio da bude tako, ali sumnjam--

O politici necu na sportskom forumu ali cu napisati o ulaganjima u sport.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Brigate BL je napisao:
Nabili ste Borac stoka razlikom, ali ne brini prezivjece klub i ovo .
Vidjecemo kako ce IGokea prezivjeti bez drzavnih para kad ih jednom ne bude...

Upravo tako. Nicija nije do zore, pa nece ni vasa...

Sinoc je vrhunac bio kad spiker rece: "Poene za Borac Nektar postigao je..."

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nije mi drago zbog borca naravno ali volim ovaj termin stoka razlikom :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije meni problem stoka razlike realno Kljestan, Radukic, Knezevic i Gajovic su sa bilo kojim igracem u rotaciji su jaci od Borca trenutno 30 razlike. Vec to spominjanje da li ce neko ulagati pare kad se promijeni vlast. Bilo je vlasti i prije SNSD pa su ulagali.
A o njihovim ulaganjima dovoljan je podatak da je budzet Ministarstva sporta RS manji od budzeta Igokee ( na price kako su to sponzori, prijatelji kluba i ostalo mi se povraca jer znamo kako se dolazi do toga)...

Mandrak Steva ce uci u istoriju sa tim izrazom 8)
Vlade nemoj pomisliti da imam nesto licno protiv tebe, forum i sluzi za razmjenu misljenja i informacija

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@Brigate

Ništa ja ne pomišljam, samo čitam šta si napisao. Drugi su pominjali "kolo sreće", kako "ničija nije do zore gorjela", ja to isto ali bez uvijanja. Ono što se ne može poreći jeste to da na našim prostorima ulaganje u sport ne može bez dodira sa politikom. Ti kažeš da nećeš o politici na sportskom forumu, ali istovremeno pominješ "državne pare" i Proku, znači sve je to vezano jedno sa drugim.

I upravo kao što kažeš, i drugi su bili na vlasti i ulagali u sport, muljali dozlaboga, pa skoro da nije bilo vrhunskih rezultata. Htio to neko priznati ili ne, rezultati Igokee u zadnjih par sezona, a pogotovo lani, predstavljaju najveći sportski uspjeh u RS otkad ona postoji. A danas uspjeh u sportu ne može bez velikih ulaganja, a velika ulaganja ne mogu bez države, posredno ili neposredno. Uostalom, i sam navijaš za klub s one strane Drine čiji uspjesi u zadnje dvije godine počivaju na istim prinicipima.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Teško da je najveći uspjeh ono prošle sezone. Veći je uspjeh RK BOrac napravio igravši četvrtfinale EHF kupa sa Sandofjerdom. A i KK Borac je igrao evropu onomad dosta bolje nego igokea danas. Doduše jest malo slabije takmičenje ali opet, tad su Ostende i Anvil nešto značili.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tacno sam cekao kad ces taj argument da potegnes :) ...

Samo je razlika sto tu Zvezdu prati armija navijaca, dok smo Igokeu vidjeli u Evrokupu.
Za razliku od Igokee, mi imamo mladje kategorije, navijace tradiciju tako da to poredjenje nije na mjestu

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Znao sam i ja kako ćeš ti odgovoriti :) .

Ja sam pričao samo o finansiranju, i ne možeš poreći sličnost. Bio bih lud kad bih u bilo kakvom poređenju KK Igokea i KK Crvena Zvezda Telekom pominjao navijače, mlađe kategorije i tradiciju.

Mada, pitanje je koliko su za pohvalu navijači koji klub prate u jednom, a ne prate u drugom takmičenju. Ali to je njihov problem. A na kraju krajeva, i o tradiciji kluba koji se zove Crvena Zvezda Telekom dalo bi se diskutovati... :D

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci Partizan kad se zvao Partizan Igokea nije imao tradiciju? Zanimljiva teorija.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Seoski mentalitet

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 12:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da, primjer Crvene Zvezde Telekom i Partizana Igokea su identični, nema šta... :oops:

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jednim Telekom sponzor, drugim Igokea (Dodik, tad bili).

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2013, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Aha, to misliš. Onda možda nisi pratio, nismo pričali o sponzorima, već o sličnosti u načinu finansiranja KK Crvena Zvezda Telekom i KK Igokea. A onda sam uz smajli nedvosmislenog značenja pomenuo tradiciju kluba nastalog fuzionisanjem KK FMP i KK Crvena Zvezda. Pri čemu klub imena KK Crvena Zvezda, onaj koji ima tradiciju i sve ono što je Brigate spomenuo, još uvijek postoji, samo u malo promijenjenom agregatnom stanju... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]