banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 05:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1276 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Odbojka
PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
i ja samo njih cekam

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Imam ja još dosta, ali nisam očekivao da oni kiksaju. Aj valjda mogu, valjda.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ali ovaj trener brazila,ne znam kako se zove.cupic i on.rame uz rame

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:24 
Bič božji
Bič božji

Je li Rezende još? Nemam Arena pa ne mogu pratiti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

e taj

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2014, 18:26 
Bič božji
Bič božji

Poznat je kao neko što vuče šamari počesto.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 11:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Nikola Grbić selektor?
Proslavljeni srpski as Nikola Grbić prvi je pik čelnika Odbojkaškog saveza za upražnjenu klupu muškog nacionalnog tima!

Skoro mesec i po prošlo je otkako reprezentacija nema selektora, pošto je Igor Kolaković, posle neuspeha "orlova" na Svetskom prvenstvu, podneo ostavku na tu funkciju.
Kopirati model košarkaša

Kako naše novine saznaju, OSS svesno odugovlači sa promocijom novog selektora, jer pokušava da ubedi novopečenog trenera Peruđe da se uporedo prihvati i palice nacionalnog tima.
- Ljudi u savezu imaju veliku želju da na selektorsko mesto dovedu Nikolu Grbića. On je nedavno počeo trenersku karijeru u Peruđi i u OSS-u na sve načine pokušavaju da ga ubede da prihvati selektorsko mesto - rekao je izvor blizak savezu.
Naš sagovornik je dodao da ljudi koji vode našu odbojku ne žele "istrošena" imena poput Zorana Gajića ili Ljubomira Travice, već nekoga iz legendarne generacije koja je godinama osvajala medalje, među kojima je i ona najznačajnija, zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.
- Želja je da se prekopira model košarkaške reprezentacije, koja je sa Aleksandrom Đorđevićem napravila veliki uspeh. Savez hoće mladog stručnjaka koji bi se prema igračima postavio kao brat, baš kao što je Sale to uradio, i zbog toga iskusniji stručnjaci nisu u igri. Veruje se da bi Grbić bio idealan za mesto selektora - istakao je naš sagovornik.
Nikola se našao na skraćenom spisku kandidata onog dana kada je Kolaković podneo ostavku. Tada je sam priznao da je iznenađen potezom sada već bivšeg selektora.
Selektorska klupa san

Grbić je, govoreći za "B92" istakao da Igor nije kriv za rezultatski neuspeh, a nije propustio priliku da kaže da je mesto selektora nešto o čemu sanja svaki trener.
- Nije isključivo Kolakovićeva krivica to što se desilo, jer ga poznajem dobro i znam kako radi. Očekivao sam da će ostati do Olimpijskih igara u Riju. Naravno, svakom treneru koji se bavi ovim poslom mesto trenera nacionalnog tima, i to ne samo u odbojci, je san. Ne izmišljam toplu vodi kada kažem da bih to voleo. Možda do toga dođe jednog dana, ali o poslu selektora ne razmišljam u ovom trenutku - rekao je Grbić pre nešto više od mesec dana.

Kovača koči jak ugovor sa Iranom

Još jedan član proslavljene generacije, Slobodan Kovač, slovio je kao kandidat za mesto selektora, ali to se ipak neće dogoditi.
- Ljudi iz saveza su stupili u kontakt sa Bobom, ali on ima jak ugovor sa iranskim savezom i tako nešto trenutno nije izvodljivo - dodao je naš izvor.
Inače, Kovač pravi čuda na klupi azijske reprezentacije. Prvo je njegov tim zablistao u Svetskoj ligi, osvojivši odlično četvrto mesto, dok je na poslednjem planetarnom šampionatu bio šesti. Iranci su na tom putu "skidali skalp" Italiji, Sjedinjenim Državama, Srbiji...

Kovac bi nam sjeo kao budali samar, steta. Nikola nema gotovo nikakvog trenerskog iskustva i bojim se da bi mu bilo previse da odmah uleti na dve stolice.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2014, 12:33 
Bič božji
Bič božji

Nemoj još da Grbića guramo u vatru. Nek malo ispeče zanat. Kovač već može, ali teško.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2015, 17:47 
Bič božji
Bič božji

Ne znam gleda li iko Kup Italije na SK1? Odlicna odbojka, a mocni Kvisko pokazuje da je tata igrice i sa ovoliko godina.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2015, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Ovde nam ide odlicno u ovoj sezoni.Osim sto smo u cetvrtak dobili Novi Pazar sa 3:0,drugog dana Bozica smo razbili zvezdu i to drugi put ove sezone ali sada nesto lakse.Jesenas je bilo 3:2 a ovaj put 3:1 s´ tim sto je 4. set zavrsen 25:10 za Partizan.

http://mondo.rs/a760124/Sport/Ostali-sp ... vezdu.html

Laganica :D

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 14:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nikola Grbić novi selektor Srbije.

http://zurnal.rs/odbojka/reprezentacija ... ije-srbije

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
papučar je napisao:

Ne znam nista o njegovoj ulozi trenera, zelim mu svakako srecu.. oba brata su mi stvarno divni.
I ne znam zasto al meni je Vanja uvijek djelovao srcanije pa mozda i vise za tu poziciju. Naravno to je samo moje licno zapazanje. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 14:43 
Bič božji
Bič božji

Može. Jest da čovjek još peče zanat u Peruđi, ali ne sumnjma u njega. Vjerujem da može uraditi nešto kao Sale u košarci.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2015, 20:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Čestitke Vojvodini, dugo se nisam radovao nekoj pobjedi naših odbojkaša kao večeras!

Citiraj:

Велика победа Војводине, са три бода у Португал на реванш

Slika

Одбојкаши Војводине НС семе победили су вечерас у великој сали Спенса у првом мечу финала Купа изазивача, лисабонску Бенфику са 3:1 (25:19, 25:23, 22:25, 25:22). ...

Противник је био Бенфика, која до сада није знала за пораз у том такмичењу, истовремено тим коју у свом саставу има искусне португалске одбојкаше и 5 странаца.

Slika

Бенфика је боље почела меч, имала је вођство од 4:2 и 5:3, али од тог момента, одбојкаши Воше ношени великом подршком са трибина, полако долазе до своје игре и добрим сервисима и одличном игром у пољу преокрећу резултат и на први технички тајм аут одлазе са предношћу 8:7.

И након тога, Војводина наставља са сјајном игром и у једном моменту долази до вођства од 23:14. Долази до малог опуштања, али ипак Воша добија први сет 25:19.

Мечу у новосадском СПЕНС-у присуствује око 5.000 навијача.

Други сет донео је много више резултатске неизвесности, Војводина је константно била у вођству, али јој упорни Португалци нису дозвољавали да предност постане недостижна. Међутим, одбојкаши Воше били су смиирени у завршници сета , прву сет лопту нису искористили, али зато другу јесу за 25:23 и вођство од 2:0 у сетовима.

Трећи сет обележиле су провокације играча Бенфике који су на све начине покушавали да унесу нервозу и на трибине и у редове одбојкаша Војводине. И у томе су донекле успели. Водила је Воша и у трећем сету, имала игру, али је после другог техничког тајм аута, Бенфика са неколико везаних поена прешла у вођство које није испустила до краја сета.

Четврти сет донео је резултатску клацкалицу у првом делу, да би се Војводина средином сета одвојила и пре свега одличним сервисом чувала вођство. Поново је Гашпар покушао да испровоцира домаће одбојкаше, али је овог пута за то добио црвени картон. Воша није искористила прве две меч лопте, али трећу коначно јесте и тако остварила победу вредну три бода.

Дражен Лубурић је екипи донео 27 поена, Станковић је додао 13, Катић 12, док је Башпар био лидер Бенфике са 21 поеном.

За освајање првог европског трофеја у историји, Војводини ће бити потребна два освојена сета у Португалу.

Уколико новосадски одбојкаши доживе пораз од 3:0 или 3:1, укупног победника одлучиће златни сет.

Реванш меч се игра у недељу од 18 часова по нашем времену у Лисабону.

Војводина: Велика победа, али биће тешко у реваншу

Тренер Војводине Страхиња Козић рекао је да су његови одбојкаши заслужено славили против Бенфике и остварили велику победу пред реванш у финалу Купа изазивача.

"Заслужено смо победили, поносан сам на момке, који су сјајно играли и изгарали ношени публиком. Ово је велика победа за нас, радујемо се, а од сутра се окрећемо реваншу", рекао је Козић после утакмице препуној хали Спенс у Новом Саду.

"Јако су прљави, било је позориште на терену једно време. Једино су таквом игром могли да нас ометају. Очекује нас пакао у Лисабону, атмосфера, суђење вероватно... Очекујем тешку и неизвесну утакмицу", казао је Козић.

Капитен Војводине Вељко Петковић рекао је да његов тим мора да иде на победу и у реваншу.

"Екипа сазрева из утакмице у утакмицу. Сваки пролаз даље у Европи нас је дизао, играмо зрелије него пре. Знали смо да им неће бити лако у Новом Саду. Играју темпераментно, тако очекујем и у реваншу. Треба да идемо на победу тамо, а не да јуримо сетове", рекао је Петковић.

Примач сервиса Војводине Милан Катић је похвалио новосадску публику.

"Било је тешко, није било стајања. Биће изузетно тешко у Лисабону, они јако добро играју код куће. Младост је вечерас победила искуство и очекујем да младост победи и у реваншу", казао је Катић.

http://rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi-sad/ ... 86767.html

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2015, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Bravo za momke! Moj takodje omiljeni klub, mada ne pratim odbojku odavno.. sjecam se kad sam bio u izbjeglistvu 90ih i gledo na TV takodje neku njihovu internac. utakmicu, generacija Djule Mestera i Andrije Gerica je bila tad.. Gube 2:0 u setovima, ja uzmem basketaru i odem van na basket, izigram se, vratim.. kad ono igra se 5. set, rezultat nekih blizu 30 poena! ..krljanje za svaku loptu.. to bilo ono vrijeme kad se poen mogao osvojiti samo na sopstveni servis.. i znalo se igrati i do 3h..

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2015, 21:51 
Bič božji
Bič božji

Bravo za ljude. Uvijek su imali dobrih igrača.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2015, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bacih malo pogled na sastav tima Vose, pa sve deckici od 90-og god. pa navise izuzev prekaljenog veterana Nikole Petkovica koji je tu jos da uci djecu ko onomad Nidze Grbic u selekciji koji je ostao dok su se svi ostali povukli.. Morace se odgledati ovaj mec u nedjelju.

Kao sto rekoh odavno nisam pratim odbojku, ali znam da je Grba mladji izabran za selektora prije nesto vise od 2 mjeseca.. Usput sad doznajem i da obavlja funkciju prvog trenera Perudje, koji je na to mjesto dosao po preporuci Slobodana Kovaca, jos jednog, mozda i najperspektivnijeg mladog strucnjaka kog Srbija danas ima. Vjerujem da su mnogi vec upoznati sa tim, primjecujem da je Erazmo prilicno upucen.. :) Perudji trenutno predstoji plej-of italijanske lige i bice zanimljivo ispratiti rad Nikole u ovoj zavrsnoj eliminacionoj fazi.. U timu su mu izmedju ostalih i nasi A.Atanasijevic i cuveni Kvisko (jbt, ovo za mene totalno iznenadjenje da ovaj covjek jos igra.. :lol: kakav pasionirani ljubitelj odbojke!)

Za nesto vise od mjesec dana slijedi prvo okupljanje reprezentativaca pod palicom Grbica pred utakmice svjetske lige. Odmah se javlja pitanje: -Da li ce Nidzi poci za rukom ono sto je poslo jednom Saletu Djordjevicu?! Na jesen u oktobru je i EP u Italiji i Bugarskoj, a predstoji mu septembru i SP u Japanu na kojem nazalost nas nece biti.. Finalisti SP-a ce si obezbjediti i direktne ulaznice za OI u Riu naredne godine.. Srbiji ostaju jos dvije mogucnosti da izbori tiket za Brazil 2016:

1) Evropski kvalifikacioni turnir pocetkom sljedece godine oko Bozica, na kojem ce samo pobjednik kupiti si kartu do Ria
2) Svjetski i posljednji kvalif. turnir u maju 2016 na kojem ce osvajaci jednog od prva 3 mjesta putovati za Brazil. Na slicnom turniru 2012 takodje u Japanu kupili smo sebi jednu od ulaznica za OI u London-u i pomalo neslavno prosli.. Svabe su nas omele za 4. mjesto u grupi i potonji susret sa komsijama Bugarima u 1/4-finalu.

Na olimpijadu putuje inace samo 12 timova, podijeljenih zatim tamo u 2 grupe. Direktni konkurenti Srbiji iz Evrope su danas jos neprikosnovene selekcije Rusije i Poljske, zatim nesto slabije Italija, Njemacka i naravno opet komsije Bugari.. Bilo bi vec sjajno, ako bi 2 evropske selekcije usle u finale SP-a, time bi se otvorila sansa Srbiji da vec u januaru uz slabiju konkurenciju domogne se karte do Ria.

Koliko mogu ovako jos ovlas da zakljucim, ovi momci su u najboljim igrackim godinama i najveca steta bi bila da im se omaknu naredne OI kad su vec i naredno SP olako ispustili- to bi bio primarni i osnovni zadatak Nikole Grbica! Ima cijelu godinu ispred sebe da uspije da poveze konce nase igre i izbori se za Brazil.. A sad su tu stasali i potencijalni reprezentativci iz Vose:
-mladi korektor Luburic, koji na svojoj poziciji u nac. timu ipak ima vrlo jaku konkurenciju u liku pomenutog Atanasijevica, potom Sase Starovica i Dusana Petkovica.
-primac Mihajlo Stankovic -koja je po mojim povrsnim informacijama jedna od slabijih/nekonkurentnijih pozicija u nac. timu..

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2015, 14:52 
Bič božji
Bič božji

Grbić polako peče zanat. Peruđa je idealan tim za to, bar mislim. Imamo dobrih igrača i vjerujem da ćemo se kvalifikovati za završni turnir Svjetske lige. Za to je dovoljno da budemo i treći, jer Brazil ide kao domaćin. Imamo odličnu ekipu i vjerujem da će sama pojava Grbića puno značiti igračima. Samo da nam mladi tehničari budu na nivou, ali imaju od koga naučiti.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2015, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lale uzele kup! :thumbright: Cestitke!

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2015, 21:22 
Bič božji
Bič božji

Svaka čast momcima. Oni su u osmini finala ili tako nešto izbacili Mladost iz Brčkog. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1276 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 64  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]