banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 21 Okt 2007, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
U slučaju da odemo na EP (što je realnost), biću zadovoljan da prođemo grupnu fazu. Ovo je tim u formiranju i ne treba sad nametati neka velika očekivanja, ali sigurno je da u ne tako dalekoj budućnosti očekujemo da naša reprezentacija bude među vodećima, tj. da se ravnopravno bori za medalje sa najjačim ekipama Evrope.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 22 Okt 2007, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Harvester je napisao:
U slučaju da odemo na EP (što je realnost), biću zadovoljan da prođemo grupnu fazu. Ovo je tim u formiranju i ne treba sad nametati neka velika očekivanja, ali sigurno je da u ne tako dalekoj budućnosti očekujemo da naša reprezentacija bude među vodećima, tj. da se ravnopravno bori za medalje sa najjačim ekipama Evrope.

А ја мислио да сам једини оптимиста на овом форуму!?
Харвестере, живио! Наравно да идемо даље. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 01:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
REALNOST???

ne bi se reklo.. po ko zna koji put, reci cu LJUDI NEMOJMO SE ZANOSITI, PA NISMO MOGLI NI SUGAVU JERMENIJU DA POBJEDIMO, A DO KRAJA JE OSTALO JACIH PROTIVNIKA NEGO STO JE JERMENIJA...
zivi bili pa vidjeli, mnogo bi mi drago bilo da uspeju da se plasiraju, ali realnost je mnogo surovija

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 23 Okt 2007, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Evo vam prosta računica. Prvo, podrazumijeva se da ćemo da pobijedimo Kazahstan na domaćem terenu. Dakle, treba nam još pobjeda protiv Poljske i da Poljska ne pobijedi Belgiju.
Prvo, naša pobjeda protiv Poljaka slijedi neposredno iz sljedećeg - Protiv Jermenije Poljaci su izgubili, dok smo mi odigrali neriješeno. Dakle, bolji smo od Poljaka i tu utakmicu dobijamo.
Drugo - Mi smo u prvoj utakmici igrali neriješeno s Poljacima. Belgijanci su pobijedili naše, dakle Belgijanci su bolji od Poljaka i pobjeđuju (ili eventualno neriješeno, pošto se igra u Poljskoj).
Iz gornjeg razmatranja je očigledno da mi idemo na EP.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Zvezda dobila Romu 3:1, a Roma dobila Inter u kupu, znači Zvezda je bolja i od Intera 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 12:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:13
Travnik dobio Sarajevo,Sarajevo dobilo Genk a Siroki dobi Travnika u gostima 5-1,racunica Siroki prejak za Genka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam optimista do zadnje sekunde da mozemo da prodjemo, ali su sanse jako male...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Travnik dobio Sarajevo,Sarajevo dobilo Genk a Siroki dobi Travnika u gostima 5-1,racunica Siroki prejak za Genka

Citiraj:
Zvezda dobila Romu 3:1, a Roma dobila Inter u kupu, znači Zvezda je bolja i od Intera

sta se smijete, pa vase racunice mnogo besmislenije. 'mi nismo pobijedili jermeniju, znaci ne mozemo ni poljsku'. 'belgija je pobijedila znas, znaci ne moze pobijediti poljsku' itd. nidje veze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Protiv Jermenije Poljaci su izgubili, dok smo mi odigrali neriješeno. Dakle, bolji smo od Poljaka i tu utakmicu dobijamo.

Kazastan nas je pobjedio 2:1, znači Kazahstan je bolji od nas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Empoli pobedio Milana a Milan osvojio Ligu Sampiona,Empoli je trebao osvojiti Ligu Sampiona :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 16:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
znate ono u Gimanziji iz Logike- iz 2 konkluzije izvlaci se zakljucak... hahhahhhahhhahha
licno, ne mislim da cemo pobjediti Poljsku.. To sto ih je Jermenija pobjedila, bash nista ne znaci. Ali, bas nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
mislim da je poljacima mnogo vaznija cinjenica da su oni sami pobjedili te Belgijance u Belgiji tako da znaju sa njima a cinjenica da su Belgijanci pobjedili Srbiju govori im da budu oprezni posto novi Belgijski podmladjeni tim je dosta neugodniji od onog sa kojim su oni igrali u Bel,pobjedili su i Portugal kuci, jedini za sad tako da zasluzuju da idu na ep i trenutno neugodniji su od nas,svaka je utkmica posebna prica a i Borac je pobjedio Sarajevo :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
haha dobri vam zakljuci ali mislim da fakat srbija ima najmanje sanse ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 00:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najmanje šanse ima Finska!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Najmanje šanse ima Finska!!!

Сондри не насједај на провокације. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Сондри не насједај на провокације.

ako mislis na denism, ne vidim zasto su to provokacije? pa covjek samo govori, u mnogo
blazem obliku, ono sto svi vi, izuzev harvestera, pricate posljednjih mjesec dana. reko je 'srbija ima najmanje sanse', dok ostali govore 'srbija nema nikakve sanse, to je najvece smece od reprezentacije, bruka za naciju, gledaju samo pare, pojma nemaju o fudbalu,nisu zasluzili da idu na ep...'... da ne nabrajam dalje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
znate ono u Gimanziji iz Logike- iz 2 konkluzije izvlaci se zakljucak... hahhahhhahhhahha

nevezano za temu, ne bi se reklo bas da si imo mnogo dodira sa gimnazijom. nikad nisam
cuo za rijec konkluzija, ali bi se reklo da to znaci zakljucak. vjerovatno si htio da kazes 'iz dvije PREMISE izvlaci se zakljucak'

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Пише Србија малим словом, а ишао је у гимназију. Наравно, то пише намјерно. Дечко је из Бихаћа, (НАРАВНО НЕМАМ НИШТА ПРОТИВ ТОГА), али ако ће провоцирати... Ја кулирам. 8)
А и ти би могао научити да се имена држава пишу великим словом. :wink:

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 24 Okt 2007, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Harvester je napisao:
Evo vam prosta računica. Prvo, podrazumijeva se da ćemo da pobijedimo Kazahstan na domaćem terenu. Dakle, treba nam još pobjeda protiv Poljske i da Poljska ne pobijedi Belgiju.
Prvo, naša pobjeda protiv Poljaka slijedi neposredno iz sljedećeg - Protiv Jermenije Poljaci su izgubili, dok smo mi odigrali neriješeno. Dakle, bolji smo od Poljaka i tu utakmicu dobijamo.
Drugo - Mi smo u prvoj utakmici igrali neriješeno s Poljacima. Belgijanci su pobijedili naše, dakle Belgijanci su bolji od Poljaka i pobjeđuju (ili eventualno neriješeno, pošto se igra u Poljskoj).
Iz gornjeg razmatranja je očigledno da mi idemo na EP.

Glupo ti je ovo poredenje kume

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Poljski navijači i fudbalski krugovi su u šoku jer poljskoj fudbalskoj reprezentaciji može da se desi da već za mesec dana izgubi svog selektora, Holanđanina Lea Benhakera.

Navijači i neke legende poljskog fudbala kao Jan Tomaševski kreću u kampanju da Poljski fudbalski savez učini sve da Benhaker odbije ponudu koju mu je dala engleska reprezentacija, da ostane i da dovede Poljake do Evropskog prvenstvo naredne godine.
Holandski selektor sa poljskom fudbalskom reprezentacijom ima ugovor samo do kraja eliminacionih utkamica za EP do 21. novembra, a bez ugovora može da ostane još pola godine ali samo ukoliko se Poljaci probiju na šampionat u Austriji i Švajcarskoj.

"Englezi hoće da nam preotmu našeg Lea" osvanuo je sa paničnim naslovom poljski list "Fakt" i požuruje domaći fudbalski savez u pregovore o novom ugovoru za Poljsku.
"Apelujem na šefa fudbalskog saveza Listkjeviča. Moramo da zamolimo Holanđanina da ostane kod nas", kazao je za on-lajn izdanje lista "Đenjik" bivši reprezentativac Tomaševski.
Iako su uslovi rada i plata neizmerno bolji u Engleskoj, Tomaševski se nada da bi presudno da Leo Poljacima ostane to što je u poljskoj reprezentaciji oko sebe okupio tim koji Englezi sigurno ne bi zaposlili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]