Možemo mi stvarno da razglabamo do sudnjeg dana, ali za Đorđevića je Bobi završena priča, od trenutka kad je otkazao. Niti ja mislim da je selektor tu čist kao suza, niti je vjerovatno Boban nevinašce u svemu tome. Šta se tu tačno dešavalo, vjerovatno nikad nećemo saznati, ali dok selektor ima rezultate iza sebe, treba prihvatiti njegove odluke. On je stara škola očito, tvrdoglav i principijelan, možda i previše, što može da bude i dobro, mada ja lično mislim da bi morao da bude fleksibilniji. Koliko vidim, on je i Novicu i Micova precrtao za sva vremena. U principu su takve odluke i principi, recidiv starih vremena, od prije 30 godina, kad je reprezentacija značila igračima daleko više i kao selekcija svoje zemlje, ali i afirmativno, jer su reprezentativn takmičenja jedan divan košarkaški izlog. Vremena su se promijenila, neki drugi klinci su odrasli na drugačijim principima i sa drugim prioritetima u životu. Samo je pitanje, da li se prilagoditi novim vremenima ili istrajavati na svojim stavovima.
Opet ko kaže da je Bobi maskota ili bandera, da nam i nije potreban, taj ne zna baš puno o ovom sportu. Igrači visoki 220 cm, koji imaju odličnu centarsku tehniku, dobar pregled igre i pravovremene pas, za svoju visinu, odličnu pokretljivost, ne rastu na drveću i niko se olako ne odriče takvih. Bobi recimo nije defanzivna zvijer, ali je za Raduljicu i Štimca, Ben Volas lično. Sigurno da bi sa njim imali manje problema u reketu. Moglo je tu recimo biti mjesta i za Muslija, kojeg lično ne cijenim previše, ali se mora poštovati odlična sezona koju je imao u Španiji. kako god bilo, selektorova je zadnja, odnosno da ne ponavljam i ja...
Citiraj:
Ja mislim da Djordjevic treba da ima punu podrsku. Ovo je njegov tim, on ga vodi, pa ako mu odgovara i Dusko Bunic neka ga. U kosarc i pobjedjuje TIM a ne skup 12 najboljih igraca. Eno Hrvati su vise bili TIM od Italije i otisli su na OI.
Svim srcem uz nase kosarkase
Apsolutno tačno...