banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 04:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jul 2016, 10:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Treba zavarati amere u grupi, da se opuste u finalu :) A onda držati Markovića, Jovića, Dangubića i Simona 7 dana u kavezu i pustiti ih da ih pojedu :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Znam da zvučim kao Bata Stojković u "ko to tamo peva" kad priča kakva su sila Njemci ali naše šanse u tom finalu su 2.5% čak i ako odigramo bolje nego na ovom turniru.

Sad gledam, i Australija ima solidnu ekipicu... Bogut, Broekhoff, Ingles, Patty Mills, Dellavedova itd.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Велика, огромна штета је што не иде Боби. Ти скокови и ти поени нам могу извадити медаљу из џепа. Некад стварно треба прећи преко неких ствари, ми нисмо на крову свијета и европе, тренутно, већ се тамо пењемо. И не знамо колико смо сада велики и моћни да можемо таквог играча прекрижити.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Sve repke cekaju svoje najbolje igrace ali ne i mi,nasem je selktoru ponos ipak najvazniji.Nadam se da nam se to nece obiti o glavu,pa da kasnije kukamo kako bi sve bilo drugacije da je Bobi isao.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
a jebote, pizdite za njim ko da je on Sek a mi Moldavija, pa sta cemo kako cemo

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

haha, u najmanju ruku

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Za boljku koju imamo je mjesavina Seka i Denisa Rodmana.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Duva kroz reket opasno...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Оде и Загорац да игра љетну лигу. Прочитах нешто коментара на ту вијест и на ону Марјановићеву изјаву да су отклоњене све препреке и да је сада спреман и остадох затечен количином мржње упућене Ђорђевићу. Зашто? Све и да игноришеш његове играчке успјехе, човјек као селектор има једно финале, једно полуфинале и идемо на ОИ послије неких сто година неучешћа. Не би нама нико угодио.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Ima srebro sa svjetskog, polufinale (4)na evru, i sada plasman na olimpijadu (nakon 12 godina). Na kraju papanski bi bilo Stimcu reci ajd' prosetaj, a ovaj uskoci kada najvise fale igraci. Teska situacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2016, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Имао је прилику да буде дио тима. Није је желио. Оставио је на цједилу екипу, дато обећање није испунио. Остварио је животни сан.
Играће у Америци.... за Србију, само они који то желе. Имала је ова екипа далеко већих играча од маскоте...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Klajv_Biksbi je napisao:
Оде и Загорац да игра љетну лигу. Прочитах нешто коментара на ту вијест и на ону Марјановићеву изјаву да су отклоњене све препреке и да је сада спреман и остадох затечен количином мржње упућене Ђорђевићу. Зашто? Све и да игноришеш његове играчке успјехе, човјек као селектор има једно финале, једно полуфинале и идемо на ОИ послије неких сто година неучешћа. Не би нама нико угодио.

Nisam ja vidio nigdje neku mrznju, bar ne na mjestima gdje sam ja citao. Vise sam vidio potcjenjivanje Bobija od strane mentalno zaostale klincarije koja ne konta kako stvari funkcionisu u NBA pa nesto pametuju. Ali to je normalno, uvijek je bilo zvaljavaca po forumima i portalima.

Ja mislim da Djordjevic treba da ima punu podrsku. Ovo je njegov tim, on ga vodi, pa ako mu odgovara i Dusko Bunic neka ga. U kosarc i pobjedjuje TIM a ne skup 12 najboljih igraca. Eno Hrvati su vise bili TIM od Italije i otisli su na OI.
Svim srcem uz nase kosarkase :)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 04:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.telegraf.rs/sport/2246519-dj ... gra-u-riju

O majku ti novinarsku jebem pa jel ovo istina.pazi molim te ovaj zvaljo zna da je siroti bobi negdje iz detroita zvao djordjevica koji je ne znam gdje drhtavim glasom.
a novinarcic sjedi negdje u borci i sastavlja tekst

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 07:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Genijalno. :lol: A i ti svasta citas u 5:40. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Есенција је ово што је Скева написао у другом дијелу поста. Селектор, и то овакав, се мора подржати, он је то заслужио. Највише он ризикује тиме што га не води.
Питање је колико ће још Олимпијада бити за њега и за ове момке, историја се на оваквим такичењима ствара, а он је ту одабрао да се тврдо држи свога става и не поведе таквог играча. Свака му част. Муда је имао вазда, сад нека га и спортска срећа послужи.
Мени би такав играч био у прва 3 телефонска позива за репрезентацију, њему није. Ал` зато сам ја референт у финансијама, а Сале трофејни играч и трофејни селектор једне од најкошаркашкијих нација на свијету.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 07:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sviđa mi se ovaj zadnji post.

Godinama smo čekali trenera sa stavom i mudima, pa napokon i dočekali. Ni meni se ne sviđa što ne ide Bobi, al' mora se znati čija je glavna riječ.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 08:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Možemo mi stvarno da razglabamo do sudnjeg dana, ali za Đorđevića je Bobi završena priča, od trenutka kad je otkazao. Niti ja mislim da je selektor tu čist kao suza, niti je vjerovatno Boban nevinašce u svemu tome. Šta se tu tačno dešavalo, vjerovatno nikad nećemo saznati, ali dok selektor ima rezultate iza sebe, treba prihvatiti njegove odluke. On je stara škola očito, tvrdoglav i principijelan, možda i previše, što može da bude i dobro, mada ja lično mislim da bi morao da bude fleksibilniji. Koliko vidim, on je i Novicu i Micova precrtao za sva vremena. U principu su takve odluke i principi, recidiv starih vremena, od prije 30 godina, kad je reprezentacija značila igračima daleko više i kao selekcija svoje zemlje, ali i afirmativno, jer su reprezentativn takmičenja jedan divan košarkaški izlog. Vremena su se promijenila, neki drugi klinci su odrasli na drugačijim principima i sa drugim prioritetima u životu. Samo je pitanje, da li se prilagoditi novim vremenima ili istrajavati na svojim stavovima.

Opet ko kaže da je Bobi maskota ili bandera, da nam i nije potreban, taj ne zna baš puno o ovom sportu. Igrači visoki 220 cm, koji imaju odličnu centarsku tehniku, dobar pregled igre i pravovremene pas, za svoju visinu, odličnu pokretljivost, ne rastu na drveću i niko se olako ne odriče takvih. Bobi recimo nije defanzivna zvijer, ali je za Raduljicu i Štimca, Ben Volas lično. Sigurno da bi sa njim imali manje problema u reketu. Moglo je tu recimo biti mjesta i za Muslija, kojeg lično ne cijenim previše, ali se mora poštovati odlična sezona koju je imao u Španiji. kako god bilo, selektorova je zadnja, odnosno da ne ponavljam i ja...

Citiraj:
Ja mislim da Djordjevic treba da ima punu podrsku. Ovo je njegov tim, on ga vodi, pa ako mu odgovara i Dusko Bunic neka ga. U kosarc i pobjedjuje TIM a ne skup 12 najboljih igraca. Eno Hrvati su vise bili TIM od Italije i otisli su na OI.
Svim srcem uz nase kosarkase

Apsolutno tačno...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fournier i Gobert će igrati na OI. Francuzi u najjačem sastavu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Niko ne razmišlja da Đorđević ne zna kako iskoristiti Bobija? Realno, pola ove ekipe nam nije trebalo u ovim kvalifikacijama, al ajd da se malo uigraju, iako je to tim koji igra već neko vrijeme zajedno... Šta sad da se tu pojavi NBA centar, gorostas, rekorder Eurolige u skokovima, kojeg trener ne može uklopiti u svoju filozofiju? Mislim da je jedva čekao da se nešto zakomplikuje, da mu se zahvali, da ne smišlja novu igru tri sedmice pred igre... I bez njega smo jaki, ali je ovo mač sa dve oštrice za Đorđevića... Sve ispod srebra, srpska posla će ga razapeti zbog ove odluke... Nije bitan Bobi, bitno je da reprezentacija uzme medalju, al ako ima mjesta za Štimca ili Birčevića, mora biti i za najkvalitetnijeg visokog igrača... Štimac jeste borac, al bio bi i Božo Đumić da ga je Đorđević pozvao...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2016, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
termini utakmica na OI?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]