banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 03:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2012, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Moje vidjenje :) ... nije lose ovo sto se radi ali opasno se bojim da se nece sve kockice sloziti do pocetka kvalifikacija.... Imamo jos dvije utakmice a i Mihajlovic je neiskusan trener sto je pokazao u Fiorentini kad za godinu dana nije uspio napraviti ekipu po svojim planovima pa nisam siguran da ce nesto napraviti za ove dvije utakmice i uspjeti uigrati ekipu sa izuzetno zeznutom postavkom... ali dobro..... Po mom vidjenju najvise su pokazali (po pozicijama):

......................................................kahriman(brkic je kiksnuo par puta)..............................................................

..........................Ivanovic(najbolji)......Subotic(odgovara mu pozicija)........Rajkovic(cvrst i vrlo dobar)........................

.........Basta(dobar)..............Ignjovski(cisto jer ga gotivim)....Matic(dosra napredovao)..................Kolarov(zvijer).........

....................Jankovic(konkretan i dobar).................................................Tomic-Lazovic(dobri, a domaci :) )............

.......................................Tadic(najvise pokazao i mnogo me iznenadio).................................................................

......................................................Lekic(za njega i Scepovica Pantela je super zuba licno!, al sta se moze)...............

Od ostalih, Maksimovic odlican, Mijailovic se uplasio, Djuricic jes nije za reprezentaciju, Ninkov ipadao smijesan, Mladenovic jos treba uciti, Brkic nesiguran, Tosic D. dobar, Scepovic nije za komentara. Bice dosta bolje kad se ekipi prikljuce Bisevac, Kuzma, Lukovic, Sulejmani(ova formacija ce mu odgovarati siguran sam u to).... To je to, od prilike.
Sto se utakmice protiv Svedjana tice ne ocekujem nesto spektakularno, al mislim da cemo biti opasniji, al sumnjam da cemo i pored toga dati gol...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva ne znam jesi pratio proslu sezonu ali miha je imao skroz slaba pojacanja u fiorentini(ja se sjecam samo behramija od iole zvucnijih imena).oni mogu samo nesto napraviti sa joveticem u igri a on je tad bio povrijedjen,montolivo isto dobar dio sezone bio povrijedjen.onaj vargas je bio izbacen iz time zbog nediscipine.sa onakvom ekipom je on napravio odlican posao.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
"A šta mi dobijamo? Vejn Runi mumla nešto sebi u bradu, nekada čak i ne pomera usne. Mogu li da predložim novom selektoru Engleske, Roju Hodžsonu, da (pred meč sa Belgijom, koji je odigran posle objavljenog članka) insistira da čitav tim peva himnu iz srca a da oni koji to ne urade - čuju od selektora da neće ići na EURO2012?", piše kolumnista "Dejli Mejla" Kelvin Mekenzi.

Mekenzi se poziva upravo na Mihajlovićevu odluku i smatra je ispravnom.

"Hodžson bi trebalo da uzme primer selektora Srbije, koji je uradio upravo to, udaljio iz ekipe igrača (Adema Ljajića) koji nije pevao himnu pred meč sa Špancima. Pa kako to da 90.000 navijača Engleske ima više patriotizma u svojim glasovima nego odabranih 11 koji su plaćeni da tu istu publiku uveseljavaju? Da li zvezde misle da su njihove velike plate dovoljne da oni postanu 'bolji' ljudi nego što su to gledaoci? Voleo bih da vidim naše vatrogasce i spasioce u engleskim dresovima - oni možda nemaju toliko (fudbalskog) talenta, ali bi dali sve od sebe. Pevali bi himnu na oduševljenje publike. A engleski fudbaleri neka zapevajeu. Ako nemaju talenta, poslao bi ih na Evroviziju. Tamo teško da možemo da budemo još gori", zaključuje kolumnista "Dejli Mejla", aludirajući na plasman legendarnog Ingelberta Hamperdinka na pretposlednje mesto ovogodišnjeg takmičenja za najlepšu pesmu Evrope.

http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/18 ... peva-himnu

Očekujem na sljedećem linku da im neko objasni kako je to ... :)
http://www.dailymail.co.uk/debate/artic ... them.html#

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
skeva ne znam jesi pratio proslu sezonu ali miha je imao skroz slaba pojacanja u fiorentini(ja se sjecam samo behramija od iole zvucnijih imena).oni mogu samo nesto napraviti sa joveticem u igri a on je tad bio povrijedjen,montolivo isto dobar dio sezone bio povrijedjen.onaj vargas je bio izbacen iz time zbog nediscipine.sa onakvom ekipom je on napravio odlican posao.

Pa dobro, nemamo mi ni ovdje igraca koji ce praviti ekstra razliku, nama treba tim, mislim da ce to Mihajlovic tesko ukomponovati...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Spoiler:
danijell je napisao:
Citiraj:
"A šta mi dobijamo? Vejn Runi mumla nešto sebi u bradu, nekada čak i ne pomera usne. Mogu li da predložim novom selektoru Engleske, Roju Hodžsonu, da (pred meč sa Belgijom, koji je odigran posle objavljenog članka) insistira da čitav tim peva himnu iz srca a da oni koji to ne urade - čuju od selektora da neće ići na EURO2012?", piše kolumnista "Dejli Mejla" Kelvin Mekenzi.

Mekenzi se poziva upravo na Mihajlovićevu odluku i smatra je ispravnom.

"Hodžson bi trebalo da uzme primer selektora Srbije, koji je uradio upravo to, udaljio iz ekipe igrača (Adema Ljajića) koji nije pevao himnu pred meč sa Špancima. Pa kako to da 90.000 navijača Engleske ima više patriotizma u svojim glasovima nego odabranih 11 koji su plaćeni da tu istu publiku uveseljavaju? Da li zvezde misle da su njihove velike plate dovoljne da oni postanu 'bolji' ljudi nego što su to gledaoci? Voleo bih da vidim naše vatrogasce i spasioce u engleskim dresovima - oni možda nemaju toliko (fudbalskog) talenta, ali bi dali sve od sebe. Pevali bi himnu na oduševljenje publike. A engleski fudbaleri neka zapevajeu. Ako nemaju talenta, poslao bi ih na Evroviziju. Tamo teško da možemo da budemo još gori", zaključuje kolumnista "Dejli Mejla", aludirajući na plasman legendarnog Ingelberta Hamperdinka na pretposlednje mesto ovogodišnjeg takmičenja za najlepšu pesmu Evrope.

http://sport.blic.rs/euro-2012/vesti/18 ... peva-himnu

Očekujem na sljedećem linku da im neko objasni kako je to ... :)
http://www.dailymail.co.uk/debate/artic ... them.html#

:thumbright:

Rekoh li ja da smo mi pioniri u ovome i da ce svi slijediti nas primjer? :D
Gdje je sad onaj (ne znam s kim se "prepucavao", sjecam se samo da je bio Musliman :lol: (bez uvrede))

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 15:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mislim da će protiv Šveda Miha poslati na teren postavu za koju smatra da je trenutno najbolja. Tako reći, možda će ganajti neki rezultat. Dao je svima priliku i sad bi valjalo nešto i pokazati.
Skevina postava mi se sviđa. Ignjovski i Matić moraju igrati zadnje vezne, bez onih Radovanovića i Petrovića. Tadića svakako u prvu postavu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sutra premijera dresova:

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

crvenih

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Radovanovic je bio povrijedjen, pa ne mozemo znati da li je pokazao sve kvalitete.Kahriman, Ivanovic, Subotic, Rajkovic, Kolarov,Matic,Tosic, Tadic, Sulejmani, Scepovic, Lekic.Nesto tipa 4-1-3-2....

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.index.hr/sport/clanak/svedja ... 18778.aspx
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Da nije smiješno plakao bih. :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam bio u dilemi koji smajli da postavim :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
srbi ce im ga sutra rastaviti :lol: i onda ga samo prenesu...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Šteta što ne mogu na utakmicu, biće dosta naših Srba baš mi rekoše, jer ne potpada u radno vrijeme. Neutralan sam ali mislim da je odnos snaga 60% = 40% za Švedsku, vidjećete i sami..

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

samo da mi je znati na osnovu cega si zakljucio tih 60% za svedsku?

pa zadnja dva puta smo ih pregazili sa pola snage,u bg 2:0 a i kod njih je bilo tako nesto ne mogu da se sjetim.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Šteta što ne mogu na utakmicu, biće dosta naših Srba baš mi rekoše, jer ne potpada u radno vrijeme. Neutralan sam ali mislim da je odnos snaga 60% = 40% za Švedsku, vidjećete i sami..

Neutralan si?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Индијнац обични.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 20:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

pa zadnja dva puta smo ih pregazili sa pola snage,u bg 2:0 a i kod njih je bilo tako nesto ne mogu da se sjetim.

sad gledam nesto na sajtu reprezentacije i ne mogu da nadjem da smo igrali prijateljsku kod njih,a dao bih glavu da smo igrali

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

Tim Srbije se još uvijek uigrava pod novim trenerom. Kondiciono (fizički) su ih Francuzi razbili. Minus kod Šveđana je što nisu odigrali više jačih utakmica od početka godine.

Ja bih najviše volio da bude dobra utakmica, pa ko pobjedi, ali lično mislim da je Švedska bliže pobjedi, u ostalom vidjećete i sami :wink:

skeva je napisao:
Danny ^_^ je napisao:

Neutralan si?

Neutralan sam, i? Šta tu ima čudno?

Нова Варош je napisao:
Индијнац обични.

Ja ili neko drugi?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2012, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zadnja utakmica Švedske i Srbije bila je 2009 godine, kada je Srbija uzela 2:0 na stadionu Partizana čini mi se, kod Šveda nije igrao Ibrahimović, okosnica tima.

Prije toga zadnja utakmica Srbije i Švedske je bila 1991 na Råsunda stadionu u Solni pokraj Stockholma, Švedska pobjedila 4:3 Srbiju koju su predvodili Pančev, Savićević itd, zeznuta utakmica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]