Moje vidjenje

... nije lose ovo sto se radi ali opasno se bojim da se nece sve kockice sloziti do pocetka kvalifikacija.... Imamo jos dvije utakmice a i Mihajlovic je neiskusan trener sto je pokazao u Fiorentini kad za godinu dana nije uspio napraviti ekipu po svojim planovima pa nisam siguran da ce nesto napraviti za ove dvije utakmice i uspjeti uigrati ekipu sa izuzetno zeznutom postavkom... ali dobro..... Po mom vidjenju najvise su pokazali (po pozicijama):
......................................................kahriman(brkic je kiksnuo par puta)..............................................................
..........................Ivanovic(najbolji)......Subotic(odgovara mu pozicija)........Rajkovic(cvrst i vrlo dobar)........................
.........Basta(dobar)..............Ignjovski(cisto jer ga gotivim)....Matic(dosra napredovao)..................Kolarov(zvijer).........
....................Jankovic(konkretan i dobar).................................................Tomic-Lazovic(dobri, a domaci

)............
.......................................Tadic(najvise pokazao i mnogo me iznenadio).................................................................
......................................................Lekic(za njega i Scepovica Pantela je super zuba licno!, al sta se moze)...............
Od ostalih, Maksimovic odlican, Mijailovic se uplasio, Djuricic jes nije za reprezentaciju, Ninkov ipadao smijesan, Mladenovic jos treba uciti, Brkic nesiguran, Tosic D. dobar, Scepovic nije za komentara. Bice dosta bolje kad se ekipi prikljuce Bisevac, Kuzma, Lukovic, Sulejmani(ova formacija ce mu odgovarati siguran sam u to).... To je to, od prilike.
Sto se utakmice protiv Svedjana tice ne ocekujem nesto spektakularno, al mislim da cemo biti opasniji, al sumnjam da cemo i pored toga dati gol...