banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 04:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
shakal je napisao:
Bas volim takve "strucnjake" koji samo cekaju priliku da popljuju... Pusti ljude nek' igraju, reprezentacija je u nastanku. A ti bolje idi brani pedere.

Pa pogledaj sta sam napisao par postova iznad - cak sam dao podrsku Mihajlovicu da uigra ekipu!

Malo se zezam sa njihovim izjavama sto zamisljaju da su na evropskom!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Prvo poluvrijeme nula bodova....drugo zasluzili smo da damo gol.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne bi lose drugo poluvrijeme. Cak se i moglo gledati.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
Ne bi lose drugo poluvrijeme. Cak se i moglo gledati.

i ja sam zadovoljan

svede cemo razbiti 3:0

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto se mene tice, Svedima ne gine trica.
Jedva cekam kvalifikacije da vidim kako ce izgledati ekipa :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
fino smo odigrali drugo poluvrijeme.

doduse,bilo je vidljivo i da su francuzi oduzeli gas.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Уф, који Марадона одабра Шпанију, Француску и Шведску! Превише је ово зелена екипа, мислим и најмлађа у Европи.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To bas i meni nije jasno, ali jebiga sad.
Ajd jednu od te tri, ali sve tri je previse. Jedino ako ne dobijamo postene pare od ovih prijateljskih (nemam pojma kolike su svote u pitanju.)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma Španci su nas birali sigurno da im glumimo kroasanere, Francuzi jer smo se dobro ponosali u kvalifikacijama onomad i spadali smo s onim timom među jače od ovih koji nisu na Euru... Nek igraju i ovi mlađi ajd, kad će ako neće u ovim relaksirajućim... Nismo baš nešto mnogo pokazali ali kad tu budu Kolarov, Subotić, Kuzmanović, Ivanović, bambi Tošić ... u istoj postavi + nadam se povratku Lazovića uz sasvim solidnog Kahrimana na golu trebalo bi ići na bolje

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 22:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Poslije poraza od reprezentacije Francuske možemo slobodno reći: "Srpski fudbal je dotakao dno ambisa u koji je upao odlaskom Radomira Antića sa mjesta selektora reprezentacije Srbije!".
Nebi bilo tragično da nije u toliko smješno to što se danas hvale porazi, a u ne tako dalekom periodu bacali ste se drvljem i kamenjem na čovjeka koji je reprezentativni fudbal Srbije učinio reprezentativnim u pravom smislu.
Reprezentacija pod vodstvom friškog selektora iz Borova Sela, koji doduše ima određene kvalifikacije stečene u italijanskoj serie A (qualificazione povero), služi kao meta za upucavanje protivničkim napadačima pred predstojeće evropsko prvenstvo ( čitaj kanta za nabijanje) na koje se Srbija nije plasirala unatoč istorijski najkvalitetnijoj ponudi visokobudžetnih igrača profesionalaca koji joj stoje na raspolaganju. Srbima je svakako važnije da vidimo "ko to tamo peva" nacionalnu himnu od činjenice da jedan tim koji misli da bude ozbiljan mora isto tako da ima ozbiljnog selektora.
Slobodno mogu reći: " Načekaćete se srbi da vidite orlove na završnicama evropskih i svjetskih prvenstava"! Vođen mišlju i razumom mogu da podjelim mišljenje nekolicine izvanrednih svjetskih stručnjaka koje je satkano u prostoj činjenici da će srbi koji vole fudbal praviti Radomira Antića od gline. Nebi ja da zvučim proročki ali na moj tip je kvota 1,00 1x?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo je uigravanje, ispituje se 30 novih igraca, neralno je ocekivati rezultate preko noci, covjek tek slaze tim.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Preuzimao je i Antić selekciju Srbije koja je bila u opštem rasulu pa ga nisu okolo nabijali i punili mu mrežu.
Da stvar bude gora Antić je napravio istorijski rezultat koji niko od budućih selektora neće dostići narednih dvadeset do četrdeset godina!
Treba spomenuti velikog, ma šta velikog najvećeg, Diega Armanda Maradonu Franka koji je proročki predvidio stanje poslije Radomira.
Negdje tamo u dalekom svijetu postoje ljudi koji se ozbiljno bave dal fudbalom ili nogometom i koji gore navedenog selektora-trenera profesionalca uvažavaju kao sebi ravnoga ili čak većeg od samih.
Pa čitava plejada danas najvećih trenera elitnih klubova učesnika Uefa lige šampiona sa velikim poštovanjem odnosi se prema liku i djelu Radomira Antića, odnosno samo kod srba nema mjesta za prave istinske poznavaoce ove najvažnije sporedne stvari na planeti.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 23:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Radomire, sjasi sa foruma. Eminentni strucnjak nema posla 10 godina.

I koji je to istorijski uspjeh napravio, plasirao se na SP i nije grupu prosao? :lol: Pa jebote nismo Kazahstan

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 23:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tu gdje ti danas stojiš ja sam stajao prije nekoliko decenija. Gledao sam sa istim žarom Ivicu Osima, po meni najvećeg trenera sa prostora bivše SFRJ, kako dolazi na kormilo reprezentacije kao i onoga dana kada se Antić pojavio na kormilu srpske reprezentacije. Nije to isto, jer Jugoslaviju su ljudi više voljeli u fudbalskom smislu. Moj fudbalski život je ispunjen samom činjenicom da sam rođen u doba kada se na prostorima današnje BiH igrao fudbal ravan onome koje će generacije koje dolaze gledati samo putem raznoraznih arena od 1 do 1000 ili kojekakvih sportskih kanala sa arapskim komentatorima. Bila su to VREMENA kada je Rajko Janjanin preslišavao najveće evropske klubove poput Benfike i Barselone sa sve Maradonom. Vremena kada su ljudi odlazili da za par današnjih maraka gledaju velikog Rumenigea. Gledali smo kako po otužnim pašnjacima u koje vi danas povremeno buljite brnaju naglavačke veličine poput Huge Sančeza, Mišela Platinija, Rabe Mađera, Klausa Augentalera i nadasve velikog Garija Linakera. Divili smo se vanvremenskim slobodnjacima dinamovog tobdžije Marka Mlinarića i dočekali da u daleke lige zapadnog svijeta ispratimo igrače poput Milka Đurovskog i Dragana Stojkovića Piksija.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Drago mi je zbog tebe. Kad pocnes zivjeti u sadasnjosti, javi se.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 00:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zanemariću intelektualne sublimacije, kao i nesportski cinizam koje vjerovatno dolazi od dosadašnje sportske neizgrađenosti. Ali neću preći preko činjenice da treba objasniti da nismo mi Kazahstan, jer tamo u nama dalekom kazahstanu po pitanju reprezentativnog fudbala rade na visokom nivou koji je nama za sledećih nekoliko decenije garantovano ne dokučiv. Dopustićemo da razvoj kulture reprezentativnog fudbala dolazi iznutra izgradnjom sistema nacionalnog takmičenja koje je dovoljan da ispuni potrebe jednog prosječnog ljubitelja ove igre, a ne pozajmljivanjem trenera iz savremenih visoko rejtingovanih liga. Za primjer svim državama na helmskom poluostrvu treba da posluži organizacija i rad u okviru druge Holandske lige koja je u profesionalnom žargonu nazvana radnička fudbalska liga i koja je u određenom periodu na godišnjem nivou posjećenija od bilo koje istočnoevropske prve lige, odnosno neprovjereno ali vjerovatno i nekih prvih zapadnoevropskih, a koja redovno izbacuje vanserijske igrače poput danas Arijela Robena, Robina Van Persija, Dirka Kuujta ili Huntelara. Da bi imalo o čemu da pričamo onda moramo nešto i da uradimo.
Lično zagovaram ideju dovođenja radničkog ( napadačkog fudbala petkom uveče bez ikakvog naglaska i rada na odbrambenim tehnikama kod takmičarskih ekipa) na prostore i terene svih republika bivše SFRJ.
Lako je složiti odbranu, ako imamo čime da ih napadamo 120 minuta

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Slika

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 06:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
cooltura je napisao:
Tu gdje ti danas stojiš ja sam stajao prije nekoliko decenija. Gledao sam sa istim žarom Ivicu Osima, po meni najvećeg trenera sa prostora bivše SFRJ, kako dolazi na kormilo reprezentacije kao i onoga dana kada se Antić pojavio na kormilu srpske reprezentacije. Nije to isto, jer Jugoslaviju su ljudi više voljeli u fudbalskom smislu. Moj fudbalski život je ispunjen samom činjenicom da sam rođen u doba kada se na prostorima današnje BiH igrao fudbal ravan onome koje će generacije koje dolaze gledati samo putem raznoraznih arena od 1 do 1000 ili kojekakvih sportskih kanala sa arapskim komentatorima. Bila su to VREMENA kada je Rajko Janjanin preslišavao najveće evropske klubove poput Benfike i Barselone sa sve Maradonom. Vremena kada su ljudi odlazili da za par današnjih maraka gledaju velikog Rumenigea. Gledali smo kako po otužnim pašnjacima u koje vi danas povremeno buljite brnaju naglavačke veličine poput Huge Sančeza, Mišela Platinija, Rabe Mađera, Klausa Augentalera i nadasve velikog Garija Linakera. Divili smo se vanvremenskim slobodnjacima dinamovog tobdžije Marka Mlinarića i dočekali da u daleke lige zapadnog svijeta ispratimo igrače poput Milka Đurovskog i Dragana Stojkovića Piksija.

Hehehehe
nikada fudbal kod nas nije valjao.Reprezentacija se uvijek brukala.Otisli u Njemacku i posvadjali se zbog kopacki,Argentinu gledali na tv,u Spaniji jedva amaterski Honduras dobili,Mexico gledali na tv,na evropskim ista zalost.Taj Platini nam trpao kako je stigao,Danska nam uvaljivala po 5 komada,ostala EP gledali na tv.Jedina razlika od danasnje reprezentacije je sto smo tad uvijek imali centarfora i onog fantazistu,desetku a odbrana bila rupa a sad je obrnuto,imamo odbranu a gore rupe.Ni klupski nije nista bolje izuzimajuci Zvezdu i donekle Hajduk.Partizan i Dinamo nisu prezimili u Evropi ima 40 godina.Ostali kolo,dva i aut.Doduse bilo je iznenadjenja poput Zeljenicara i Radnickog Nis ali to je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.To sto su dolazili veliki klubovi je vise bilo zbog sistema takmicenja pa svi isli u bubanj pa sta te opali a ne zato sto se daleko guralo.Tako je i Rijeka igrala sa Realom.A tek liga je bila posebna prica,spora,nezanimljiva,malo gledalaca kao i sad,cijela kola ponistavana zbog namjestanja.

Nista se tu promijenilo nije niti ce jer mi u fudbalu nemamo karakter i sistem rada kao u kosarci i vaterpolu ali smo mazohisti i mucimo sami sebe gledajuci to nadajuci se da ce biti bolje.Zbog tog karaktera nikada i nismo dobili neku odlucujucu utakmicu...ako nam je trebalo nerijeseno mi smo gubili ako nam je trebala pobjeda bude nerjeseno...i tako u krug decenijama.
Al bice bolje...jednom....mora odapeti i nama :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2012, 07:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Tesko se prave kvalitetni igraci u mini ligama!

Za bolji kvalitet fudbala na ovim prostorima potrebno je da Borac docekuje Zvezdu, Partizan, Dinamo i Hajduk , a ne siroke , uske i ko zna kakve klubove . . .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]