banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2017, 08:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
partizan je igrao finale kupa sampiona,cak bio i pred pobjedom nad real madridom...dinamo osvojio kup sajamskih gradova,kasniji kup uefa...do 1991 to su bila dva najveca uspjeha klupskog fudbala...al slazem se za ovaj period sto mozemo pamtiti krol,zeljo i ja da se moze reci da je tacno sto pise...i da...izvini krol,druze :D ...u pravu je bigman,ne pazim na casu,ne citam redovno i onda na bazi poluinformacija donosim zakljucke :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
_Krol_ je napisao:
a ovi sto pisu udba cia mosad.....da ovi mladji ne bi nasjedali na te gluposti....u onoj drzavi institucija koja je bila bog i iznad svega je vojska.....jel to neko hoce reci da je milicija bila jaca od vojske uticajem...smijesno...tu je nesto drugo u pitanju
iako sam cijeli zivot zvjezdas volio sam i hajduk.....zato sto je u evropi igrao kao i zvjezda....hrabro...bez straha i kompleksa pa sta bog da...zato sam volio i rijeku...radnicki nis i velez pa i zeljeznicar.....dinamo i partizan su uvijek ali uvijek igrali ko picke...kukavicki..ekipe bez karaktera a to nije bila kriva ni udba ni cia ni mosad...doduse partizan je jednom dvaput odigrao utakmice kako je trebalo ali tu su bljesnuli pojedinci a ne ekipa...dinamo nikad....

i da....penal cist ko suza
Partizan je 1966. igrao finale KEŠ sa 11 fudbalera iz svoje škole,iz omladinskog pogona! Izbacili su jedan Mancester Junajted,u finalu nesretno izgubili od Reala,tako da ti je prica suplja. Ko je bio uticajniji UDBA ili vojska je posebna tema,dovoljno je reci da su najmocniji ljudi tog vremena bili zvezdini funkcioneri Krcun Ranković,Bugarčić,Jovo Kapičić i slični.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
de mani se corava posla.....

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mani se ti pisanja lazi i netacnih stvari o proslosti Partizana. Ovdje sam se i registrovao jer samo jedna strana pise svoju propagandu. Ako imas neki argument napisi pa cemo raspravljati ali preko crvene propagande ne mogu da pređem.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Nema svrhe ova rasprava jer nijedna strana nece priznati nijednu svoju gresku, kradju ili protekciju od strane vlasti, a bilo je svega! I na strani partizana i na strani cz.
Rasprava je glupava jer je se sve svodi na to kako smo "mi zrtve, ugnjetavani" a oni lopovi, ruzni i zli!
I sve se tako vrti u krug, ljudi, vidite li koliko je sve to besmisleno?!
Ovdje kod nas na forumu je to jos lajt varijanta i samo je copy/paste mrznje koja se vidi/procita na drugim mjestima i prenosi ovdje. Mada ima praznih lobanja i ovdje koje ne vide dalje od svoga nosa. Ponasanje na nivou klinca od 14-16 godina ispranog mozga mi nije jasno!

Kao pojedinac stanes i pokusas da skontas, da li je bas normalno to sto vujosevic sipa otrov svuda oko sebe? Ili covic sa svojom prosloscu da li ima obraza da prica o postenju?
U srbiji, ne postoji "cista dusa" i to je najveca nesreca koja se oslikava i na vjecite.
Nedostatak povjerenja, prije svega u svoje, najlakse se popravlja novim optuzbama na racun onih drugih!

U partizanu nezadovoljni sa tomicem pa se krene sa napadima na cz, napadnu vazuru, ista stvar...
Ovamo sa druge strane terza lopov, lazov, grof gubi konce... Sta da radimo, ajde da zaratujemo sa grobarima oko necega novog!
Lice mi pomalo na bakira i lemija kad se prekontam!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da politika nije radila protiv Tekstilca...druga bi se pjesma pjevala danas

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka

11 fudbalera od slo do podgorice....sigurno ih skautirali ili je vojska odradjivala

dovoljno je procitati intervjue vasih najvecih legendi bobeka i cajkovskog kako su zavrsili u partizanu...naredbom...ima ih sigurno jos

ja pamtim partizan od vremena moce vukotica....i odgovorno tvrdim ono sto sam napisao

o komunjarama cetnicim i partizanima.....necu
u stvari necu uopste na tu temu vise.....

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
shakal je napisao:

Ma šta hoćete, vlast vam daje sve.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka

ne prave se bez razloga samo lijeve patike u derventi....dzaba pare kad su samo lijeve noge

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
11 fudbalera od slo do podgorice....sigurno ih skautirali ili je vojska odradjivala

dovoljno je procitati intervjue vasih najvecih legendi bobeka i cajkovskog kako su zavrsili u partizanu...naredbom...ima ih sigurno jos

ja pamtim partizan od vremena moce vukotica....i odgovorno tvrdim ono sto sam napisao

. Slobodno procitaj nesto o terminu "Partizanove bebe" kako su igrali i gdje. Ko je odakle meni nije bitno. Bobek i Cajkovski su igrali u periodu nakon rata,kada su naredbama i osnovani svi klubovi. Zasto ne spomenes kako je otimanjem i naredbama mnogo kasnije,krajem 80-tih stvaran tim cz koji ce 1991 osvojiti KEŠ?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Bianconeri je napisao:
_Krol_ je napisao:

. Slobodno procitaj nesto o terminu "Partizanove bebe" kako su igrali i gdje. Ko je odakle meni nije bitno. Bobek i Cajkovski su igrali u periodu nakon rata,kada su naredbama i osnovani svi klubovi. Zasto ne spomenes kako je otimanjem i naredbama mnogo kasnije,krajem 80-tih stvaran tim cz koji ce 1991 osvojiti KEŠ?

Ja se nesto ne sjecam , ko je to otet a ko je dosao po naredbi i cijoj ???

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

srda83 je napisao:
shakal je napisao:

Ma šta hoćete, vlast vam daje sve.

Kasarnu imamo, samo da se uvede opet vojni rok, pa da svi moraju dolaziti igrati kod nas

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Strijelac prvoga zgoditka za Partizan u povijesti bio je Florijan Matekalo. Poslije Drugog svjetskog rata odveden je, kao i mnogi hrvatski igrači, u beogradski Partizan.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka

bjankoneri...ne vrijedi drugar ....a znas zasto ne vrijedi...zato sto ja nisam ostrasceni navijac a ti jesi...zato sto ja navijam za partizan u evropi a ti ne navijas za zvezdu....zato sto je za mene fudbal stao 1992 i sve ovo poslije sto su uzeli i cz i partizan i obilic...mislim da nije niko vise je kup grada beograda....zato sto mi sve to lici na turnir u vijacanima na kojem sam igrao i pred finalnu utakmicu mi pridju i kazu dzaba vam pare al pehar necete zivi iznijeti....zato sto ja pokusavam biti objektivan a ti baratas poluinformacijama i insinuacijama... ja partizan zovem partizan a ne komsinica...ciganka...crvena propaganda i sl

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
Bianconeri je napisao:
_Krol_ je napisao:

Ja se nesto ne sjecam , ko je to otet a ko je dosao po naredbi i cijoj ???
. Savićević,Mihajlović,Pancev oteti Partizanu ispred nosa zahvaljujuci komunistickim funkcionerima koji su tada bili dio UO CZ, Belodedić takođe skrenuo na drugu stranu na autokomandi . Toliko je uticaj Jna bio jak.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Kakve se ovde laži i petljanije sa avangarde i partizan.net poturaju, pa to pas s maslom ne bi pojeo, što je moj učitelj govorio. Imamo Dejinu izjavu u kojoj kaže
Citiraj:
Situacija je bila takva da su morali da služe vojni rok, samo kako bi se odložio njihov prelazak na ‘Marakanu’.

“Uprava je bila više naklonjena Partizanu i to se dobro zna. Tačno je i za vojsku, ‘sredili’ su preko generala. Ne samo meni, već je zbog Pančeva i mene otišlo sedam ili osam ljudi u vojsku ni krivi ni dužni. Napravili su nam ‘medveđu uslugu’ jer smo 1988. otišli u vojsku a bile su Olimpijske igre u Seulu. Pored mene su tu bili Pančev, Jakovljević, Aljoša Sanojević, Pantić, Bogdanović, Boban je isto bio, ne mogu da ih se setim još… Vokri! Sećam se imena iz ‘sportske čete’. Da je postojao nekakav plan da odemo na Olimpijske igre, pa da nas posle toga tri meseca pošalju u vojsku, što bi bilo normalno. Oni ne, nego su Pančeva i mene, i sve ostale, poslali u vojsku misleći da će, posebno nas dvojicu, ubediti da ne idemo u Zvezdu nego u Partizan. Mi smo, naravno, potpisali ugovor i otišli u vojsku”, rekao je Savićević

A ovo je kraj 80-ih, početak 90-ih, kad je sve već pred pucanjem. Koliki je njihov uticaj bio dok je to sve još bilo postrojeno kako treba ne može se ni zamisliti. I onda dođe neko ko ima 15 godina i ponavlja kao papagaj Krcun Krcun, Udba i ostalo što mu nafiluju glavu paćenici sa njihovih foruma, a ja još veća budala što se nerviram.

Poslednji put menjao bingolina dana 02 Maj 2017, 10:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
bjankoneri...ne vrijedi drugar ....a znas zasto ne vrijedi...zato sto ja nisam ostrasceni navijac a ti jesi...zato sto ja navijam za partizan u evropi a ti ne navijas za zvezdu....zato sto je za mene fudbal stao 1992 i sve ovo poslije sto su uzeli i cz i partizan i obilic...mislim da nije niko vise je kup grada beograda....zato sto mi sve to lici na turnir u vijacanima na kojem sam igrao i pred finalnu utakmicu mi pridju i kazu dzaba vam pare al pehar necete zivi iznijeti....zato sto ja pokusavam biti objektivan a ti baratas poluinformacijama i insinuacijama... ja partizan zovem partizan a ne komsinica...ciganka...crvena propaganda i sl
Druze moj kako da ne zovem to crvena propaganda kada slusam godinama lazi kako je partizan osnovan u zg,kako nam je tuđman bio predsjednik,kako smo mi jugosloveni a ovi cetnici itd... Đe mozak tu?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Umjesto da banujete papučara (Bingolina) i maksimilijana (bianconeri)...ovde se ista priča vrti i nema šta pametno vidjeti

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Nije ovo Maksi nego neki balavac, a napisao sam da sam ja, šta si navalio i sinoć i danas, banovaće polako.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka

nije osnovan u zagrebu...franjo tudkman jeste bio predsjednik jsd partizan i iskreno ubilo se za zajebavanje....ovo jugoslovensko vam i jeste stavljeno zbog vojske

ovo za savicevica sam znao....sticajem okolnosti sluzbovao sam u skoplju u kasarni gdje je sluzio vojsku..kazu da su mu mozak popili da ide u partizan...dok dzajic nine dosao sa poklonima generalima u skoplje i tad ga ostavili na miru

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]