Kakve se ovde laži i petljanije sa avangarde i partizan.net poturaju, pa to pas s maslom ne bi pojeo, što je moj učitelj govorio. Imamo Dejinu izjavu u kojoj kaže
Citiraj:
Situacija je bila takva da su morali da služe vojni rok, samo kako bi se odložio njihov prelazak na ‘Marakanu’.
“Uprava je bila više naklonjena Partizanu i to se dobro zna. Tačno je i za vojsku, ‘sredili’ su preko generala. Ne samo meni, već je zbog Pančeva i mene otišlo sedam ili osam ljudi u vojsku ni krivi ni dužni. Napravili su nam ‘medveđu uslugu’ jer smo 1988. otišli u vojsku a bile su Olimpijske igre u Seulu. Pored mene su tu bili Pančev, Jakovljević, Aljoša Sanojević, Pantić, Bogdanović, Boban je isto bio, ne mogu da ih se setim još… Vokri! Sećam se imena iz ‘sportske čete’. Da je postojao nekakav plan da odemo na Olimpijske igre, pa da nas posle toga tri meseca pošalju u vojsku, što bi bilo normalno. Oni ne, nego su Pančeva i mene, i sve ostale, poslali u vojsku misleći da će, posebno nas dvojicu, ubediti da ne idemo u Zvezdu nego u Partizan. Mi smo, naravno, potpisali ugovor i otišli u vojsku”, rekao je Savićević
A ovo je kraj 80-ih, početak 90-ih, kad je sve već pred pucanjem. Koliki je njihov uticaj bio dok je to sve još bilo postrojeno kako treba ne može se ni zamisliti. I onda dođe neko ko ima 15 godina i ponavlja kao papagaj Krcun Krcun, Udba i ostalo što mu nafiluju glavu paćenici sa njihovih foruma, a ja još veća budala što se nerviram.