banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2004, 23:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 16:54
:D :D :D .....ma znas Coko da te ja necu iznevjerit...nego imam jedan prijedlog ...da otvorimo novu temu...o sudjenju...jer je ocigledno da nam je sport ziva propast...i da se liga igra radi sudija ...delegata i slicnih kretena...pa ljudi moji...hocemo li se mi pomjerit sa te mrtve tacke...pa kad nas ne zezaju drugi...onda nam je monotono..i onda zezamo sami sebe...a znam da ne mozemo protiv toga...takav smo mentalitet...ali stvarno katastrofa...
ovo sve govorim jer smo neki dan igrali utakmicu protiv "Une"...i sudile nam sudije koje su nam sudile utakmicu prije toga protiv "Mire"...pa zar je logicno da ekipama iz RS sude sudije iz RS...gdje to ima...utakmica protiv "Une" je bila katastrofa jer je iz rukometnog saveza naredjeno da "Una"mora dobiti tu utakmicu...mislim...svi koji su gledali to....nisu mogli doci sebi sta se sve tu izdesavalo... :x :x :x ...otimacina ziva...a sudije neiskusne...tek usle da sude premijer ligu...i ocigledno je bilo da im je bilo naredjeno ko mora izaci sa te utakmice kao pobjednik...
a...da...jos da naglasim da smo samo dva dana prije te utakmice igrali protiv istih protivnika u kvalifikacijama za kup BiH...i pobjedili ih...ma katastrofa...
mora se nesto iz temelja mijenjati...ali kako????????????????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2004, 17:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
JOJ

Poslednji put menjao coki13 dana 16 Nov 2004, 17:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2004, 17:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[size=24]ajooooooooooooojjjjjjjjj
i mi smo igrali protiv Une, ALI BIHACKE, a sudjenje je bilo, malo je reci, KATASTROFA...
EPILOG SVEGA JE NAGNJECENJE MOG GRUDNOG KOSA I POTRES MOZGA MOJE CIMERKE MILIJANE... A NA SVAKI UDARAC PROTIVNICKE EKIPE, SUDIJE SU NAM GOVORILE DA NE GLUMIMO... I JOS SU NA RTV USK IZJAVILI KAKO JE SVE BILO FER I KOREKTNO.. JEST BAS :x :x :x VRHUNAC SVEGA JE BILO UTRCAVANJE NJIHOVOG TRENERA U TEREN KAD SAM JA NAPRAVILA JEDAN FAUL.. PRISAO MI JE, UHVATIO ME ZA RUKU I POCEO GALAMITI NA MENE I PSOVATI... :fist: IZGUBILA SAM SE.. NIKAD MI SE U ZIVOTU NIJE DESILO TAKO NESTO NA UTAKMICI :( JADNO NA STA JE RUKOMET SPAO.. SUDIJE SU MU NA TO SVE DALI SAMO ZUTI KARTON... :roll: NEVJEROVATNO :roll: NAJMANJE JE TAJ ISPAD BIO ZA CRVENI KARTON, ALI LOGICNO JE DA SE SVE RADILO U KORIST DOMACINA KOJI NIJE BIRAO SREDSTVA DA SE DOMOGNE POBJEDE... I DOSLI SU DO NJE ALI NA KUKAVICKI I JADAN NACIN.. INACE, UNA JE TIPICNA BOKSERSKA EKIPA KOJA O RUKOMETU NEMA POJMA, ALI ZATO SAMARAJU,SVAKA IM CAST.. :roll:
OSTACE MI NEJASNO OTKUD TOLIKA HRABROST BIHACKOG TRENERA DA UCINI TAKVO NESTO.. I UDARIO BI ME VJEROVATNO SA SUDIJE NISU PRISLE.. OSTACE MI ISTO NEJASNO KAKO SE DELEGAT IZ TRAVNIKA, GOSPODIN MANDZUKA, PRAVDAO DA NISTA NIJE VIDEO,A ISTI INCIDENT JE VIDJELA CIJELA DVORANA... U TOM TRENUTKU JE IGRA BILA PREKINUTA I NIJE MI JASNO GDJE JE DELEGAT MOGAO DA GLEDA, SEM NA TEREN... NO, I TO JE VISA MATEMATIKA... 8)
JADNA JE OVA PRVA LIGA FBIH, JEDNOM RECJU SE MOZE NAZVATI "DIVLJA LIGA"... DOKLE CE TO OSTATI TAKO, NEK SE ZAPITAJU LJUDI U SAVEZU KOJI NA TEREN SALJU TAKVE, NAZVACEMO "STRUCNJAKE"? AKO JE MANJAK SUDIJA, NIJE PROBLEM,ZASTO NAM NE POSALJU SUDIJE PREMIJER LIGE?ALI,MORA NEKO DRUGI DA TRPA PARE U SVOJ DZEP... JADNO... DOK IGRACI S TERENA IZLAZE KAO INVALIDI, NIKO SE I NE ZAPITA ZASTO JE TO TAKO.. ISTA TA UNA JE PROSLI VIKEND IGRALA PROTIV NOVOG TRAVNIKA I 3 ILI 4 IGRACICE SU SE POVREDILE NA TOJ UTAKMICI..DOKLE? VEC POMENUTI ISPAD TRENERA NIJE PRVO RUZNO ISKUSTVO KOJE MI SE DESILO U PRVOJ LIGI FBIH..NAIME, I U DRUGOM KOLU PROTIV BIHACKIH "PCELICA" NESTO SLICNO JE URADIO I FIZIOTERAPEUT PCELICA, SAMO STO NIJE BILO FIZICKOG KONTAKTA... MENE JE VISE STRAH SVEGA... IDU MI NA ZIVCE.. A NIKO IM NE MOZE STATI U KRAJ...
MIXI, NISI SAMA! GLAVU GORE, BICE BOLJE... BORICEMO SE KOLIKO MOZEMO.. I MORAMO... ALI DOKLE VISE TA NEPRAVDA?a
[/size]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2004, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Muka mi je vise od glupog rukometa i divlje Prve lige Fbih...iz kola u kolo je sve gore sudjenje.. neko se ocito urotio protiv nas... No to nije sve... i pored nekorektnog sudjenja,toliko se tolerisu pogibeljni faulovi da je to za nevjerovati.. u prilog tome ide i cinjenica da je moja cimerka 2put za 20 dana zaradila potres mozga.. i niko nista... na prvoj utakmici je dodjeljeno samo iskljucenje, a na drugoj cak ni to...dosudjeno je samo 9 metara... mila majko..
dokle vise :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 23:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hejjjj...Coki...ne se nervirat...pa mi smo samo pijuni...sta mi tu mozemo...samo im lagano... :fist: ...aha...pa da... :wink:
prvenstvo BiH je privedeno kraju..mogu slobodno reci...NAPOKONNNNN....jer niko vise ne ulaze u sport...bar ne u ovaj...a znam dobro kako stvari stoje i u drugim sportovima...tako da slobodno mogu reci...da je sve to sranje...kakva nam "Drzava"..ako se uopste tako moze nazvati..takav nam je i sport...
cestitke curama iz Pd...svaka cast...izuzev onom pederu od trenera, da prostite...njega ne mogu svarit nikako...cure ,uprkos svim poteskocama ..dijele drugo mjesto sa LJubuskim...svaka cast...iako ih je keksara napustila..i preuzeo ih Kras koji im je sve finansijske dohodke srezao...pitanje sta ce biti sa njima u sljedecoj polusezonu,cak postoji mogucnost da se uprkos tako dobrom rezultatu raspadnu...sto opet sve govori..o tupanima u nasoj drzavi...pa ko moze bolje prezentovati "Drzavu" od sportista..ali blablabla..svi znamo kako stvari stoje...
"Borac" je isto postigao super rez...zavrsile su na super 4. mjestu...sto ih vodi opet u Evropu ..ako nastave tako i u sljedecem dijelu prvenstva...supericka...pi.....da....... :D
dalje...ko je jos iz ove nase Dezele...Dubica...tj "Una" kao debitanti zavrsili su na sredini tabele...ako me sjecanje ne vara ,osme su...cool...
a "Rogatica" i "Vrbas"....mislim da nema smisla ni komentarisat..no dobro...ajde bar koju rijec..."vrbas" pobjedio jedine dvije utakmice protiv direktnog konkurenta za ispadanje iz premijer lige...sto kao nesto znaci..ali i za njih kao i za "Rogaticu" je upitan nastavak sezone...
to bi bilo to "ukratko" hahahha
evo i kao ukupna tabela...kao da to neko gleda...al' ajde...dosadno mi..ne mogu spavat... pa eto..mozda neko zaluta.... :lol: :lol: :lol:

1. Zrinjski
2. "Mira"
3. Ljubuski
4. Borac SP
5. Ilidza
6. Zeljeznicar
7. "Katarina"
8. Una
9. GAleb
10.Vrbas
11.Gorica
12.Rogatica

eto..to bi bilo to..noccc ljudi.... 8) ... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2004, 18:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A ovo nase prvenstvo nikako da se zavrsi..
gubimo redom.. no trece mesto na tabeli ne bi trebalo biti problem.. nadam se
prosli vikend smo igrali sa tuzlanskim Jedinstvom i izgubili 21:24.. realno su daleko najbolja ekipa u ligi, no mi smo pruzile i vise nego dostojan otpor i izgubile samo 3 razlike..to je super, obzirom da su sve ostale ekipe "nakantavali" po 10-15 razlike.. cak nas je i Ceca Kitic pohvalila, ako to ista znaci... 8)
mixi, ne sekiraj se, ja sam ubjedjena da cete se ove godine uspjeti iscupati.. vjerujem da cete ostati u ligi... rogatica i gorica mogu da Vam 'ladno gledaju u ledja..
:wink:
pusa narode, pa se cujemo...
P.S.utakmica sa Unom jos nije sluzbeno registrovana :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2004, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
coki13 je napisao:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, i mi smo prosli vikend trebali igrati prvo kolo sa Turbinom iz Jablanice,ali su nam predali...
PA SMO DOBILI 10:0

Prepale se vas ;)

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2004, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
coki13 je napisao:
A ovo nase prvenstvo nikako da se zavrsi..
gubimo redom.. no trece mesto na tabeli ne bi trebalo biti problem.. nadam se
prosli vikend smo igrali sa tuzlanskim Jedinstvom i izgubili 21:24.. realno su daleko najbolja ekipa u ligi, no mi smo pruzile i vise nego dostojan otpor i izgubile samo 3 razlike..to je super, obzirom da su sve ostale ekipe "nakantavali" po 10-15 razlike.. cak nas je i Ceca Kitic pohvalila, ako to ista znaci... 8)
mixi, ne sekiraj se, ja sam ubjedjena da cete se ove godine uspjeti iscupati.. vjerujem da cete ostati u ligi... rogatica i gorica mogu da Vam 'ladno gledaju u ledja..
:wink:
pusa narode, pa se cujemo...
P.S.utakmica sa Unom jos nije sluzbeno registrovana :x

Gde je Ceca Kitic?
Jel trenira neki tim?

Nejlepsa rukometasica i najelegantnija na terenu.. imala je takvu harizmu nekad...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2004, 15:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ceca igra u tuzlanskom jedinstvu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 03:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
ceca kitic stvarno super izgleda. bar na starim slikama.
zna li neko kakva je sada??? je li ostarila??? jel istina da je......???
znate na sta mislim.
coki tebi se obracam posto vidim da si u rukometnim vodama. i da pratis.
zivila!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Dec 2004, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sta "jel istina da je"
ceca fura novu frizuru- neke cudne pletenice, dobro izgleda sto jes-jes

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2004, 01:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Nov 2004, 18:42
ma da je stara k.....???
ogradjujem se od ovoga, samo tako sam cula. a tebe pitam je li istina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Dec 2004, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

KAZU DA JE ISTINA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2005, 20:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

NO, DA SE I JA KONACNO JAVIM SA REZIMEOM PRVENSTVA PRVE LIGE FBIH..
JEDINSTVO JE PRVO, NARAVNO, NO MI SMO NEOCEKIVANO ZAVRSILI NA SREDINI TABELE.. STO ZASLUGOM SVOJIH GLUPOSTI, STO ZBOG NEKIH DRUGIH RAZLOGA...
MIXI, STA IMA, KAKO JE U VRBASU
POZ SVIMA

Vrh

Tema posta: naslov ;)
PostPoslato: 18 Jan 2005, 14:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Jan 2005, 14:00
ja tu nista ne razumijem...Sta,zar bosna uopste ima rukometnu ligu??!!kakva fbih?
sta fbih? i to je liga?....isuse boze.. ;)
salim se,naravno...nego,ko je naj,naj,naj u toj famoznoj premier ligetini? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2005, 14:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Jan 2005, 14:00
i,ima li kakvih novosti?dokle stizu igracice iz bosne-mislim na Premijer ligu??dal je iko uopste prekoracio granicu okvira drzave?Neko negdje otisao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

JA SAD KAO IGRAM ZA VRBAS...
ZAO MI CAZINA ,AL' ET'

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 18:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

NAIME, DANAS SE ZAVRSIO SVETOSAVSKI KUP..
DA I U TOME IMA NEPRAVDE KOL'KO OSH, POKAZUJE I CINJENICA DA JE NASA MIXY BILA NAJBOLJI STRELAC TURNIRA, ALI JE PEHAR NEPRAVEDNO OTISAO U DRUGE RUKE..
MISLIM DA DALJI KOMENTAR NIJE POTREBAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 18:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kerry je napisao:
i,ima li kakvih novosti?dokle stizu igracice iz bosne-mislim na Premijer ligu??dal je iko uopste prekoracio granicu okvira drzave?Neko negdje otisao?

U POSLEDNJE VREME BOSNU SU NAPUSTILE GORICA ACIMOVIC (FRANCUSKA, PA AUSTRIJA), I TAMARA MATIC (NEMACKA)
ZATIM, BORAC SP SE TAKMICIO OVE GODINE U KUPU KUPOVA PROTIV MADJARSKOG VACIJA.
KERRY, OCITO NISI INFORMISAN A PETLJAS SE U OVO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2005, 23:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hahahhahah...ma pusti to coko..bilo proslo....jedino sam razocarana ljudima iz nasih klubova...ali ne znam sta se cudim...vec sam davno trebala nauciti...da ce svima lizati dupe...samo ako nisu odavde...svi su im bolje sem svojih igracica...zato sve cure jedva cekaju da zbrisu...kao sto sam vec rekla...toliko su se uvukli...da se samo na rengen mogu nazirati....kreteni...no dobro...
da...sad smo coka i ja suigracice...hahaha..ko bi rekao...
a kerry je djelimicno u pravu...coko...ne zelim ti ubijati nadu...(znamo ko je NAda... :lol: ...)..ali rukomet na ovim prostorima je veliki SHIT...ma znas ti to...dok je god strucnjaka poput "ajfelovih tetiva"...nece biti ni malog pomaka....a takvih je vise nego sto mozes i pomisliti...doduse...samo je jedan "ajfelova tetiva"...hahahhahaha
s toga... :fist: ....svima njima...picimo mi po svom...bitno je da se djeca igraju....hahahhaha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]