hejjjj...Coki...ne se nervirat...pa mi smo samo pijuni...sta mi tu mozemo...samo im lagano...

...aha...pa da...
prvenstvo BiH je privedeno kraju..mogu slobodno reci...NAPOKONNNNN....jer niko vise ne ulaze u sport...bar ne u ovaj...a znam dobro kako stvari stoje i u drugim sportovima...tako da slobodno mogu reci...da je sve to sranje...kakva nam "Drzava"..ako se uopste tako moze nazvati..takav nam je i sport...
cestitke curama iz Pd...svaka cast...izuzev onom pederu od trenera, da prostite...njega ne mogu svarit nikako...cure ,uprkos svim poteskocama ..dijele drugo mjesto sa LJubuskim...svaka cast...iako ih je keksara napustila..i preuzeo ih Kras koji im je sve finansijske dohodke srezao...pitanje sta ce biti sa njima u sljedecoj polusezonu,cak postoji mogucnost da se uprkos tako dobrom rezultatu raspadnu...sto opet sve govori..o tupanima u nasoj drzavi...pa ko moze bolje prezentovati "Drzavu" od sportista..ali blablabla..svi znamo kako stvari stoje...
"Borac" je isto postigao super rez...zavrsile su na super 4. mjestu...sto ih vodi opet u Evropu ..ako nastave tako i u sljedecem dijelu prvenstva...supericka...pi.....da.......
dalje...ko je jos iz ove nase Dezele...Dubica...tj "Una" kao debitanti zavrsili su na sredini tabele...ako me sjecanje ne vara ,osme su...cool...
a "Rogatica" i "Vrbas"....mislim da nema smisla ni komentarisat..no dobro...ajde bar koju rijec..."vrbas" pobjedio jedine dvije utakmice protiv direktnog konkurenta za ispadanje iz premijer lige...sto kao nesto znaci..ali i za njih kao i za "Rogaticu" je upitan nastavak sezone...
to bi bilo to "ukratko" hahahha
evo i kao ukupna tabela...kao da to neko gleda...al' ajde...dosadno mi..ne mogu spavat... pa eto..mozda neko zaluta....
1. Zrinjski
2. "Mira"
3. Ljubuski
4. Borac SP
5. Ilidza
6. Zeljeznicar
7. "Katarina"
8. Una
9. GAleb
10.Vrbas
11.Gorica
12.Rogatica