banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 113  Sledeća

Ko bi po vama mogao osvojiti Euro 2012?
Njemačka 41%  41%  [ 64 ]
Engleska 9%  9%  [ 14 ]
Španija 21%  21%  [ 33 ]
Francuska 5%  5%  [ 8 ]
Italija 12%  12%  [ 18 ]
Holandija 12%  12%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 156
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2012, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Руку на срце, мени је сморнији фудбал што наши игрјау него кроосани, па чак ми и бих боље игра од Србије. Тешка срца признајем :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Hrvati igraju jako dosadan fudbal, ništa lično ali to je tako. Naravno sve ExYu reprezentacije znaju ponekada da iznenade..

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Hrvatski reprezentativni fudbal je gledljiviji od našeg jedno 10 puta, što opet govori više o nama nego o njima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja misli. Da BiH igra bolji fudbal od kroasana, bar sa vise zelje. Da su oni bili u grupi sa grckom bili bi ubedljivo prvi, sigurno se ne bi brukali kao kroasani. Odigrali su kvalifikacije jednako lose kao i mi, mozda i gore, ali su imali laku grupu i stecu u barazu da dobiju raspale turke

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iz naše grupe ne otići na baraž je uspjeh vrijedan pažnje. Kad je trebalo rutinski su odradili Tursku, nama kad je trebalo nismo mogli Slovence pobijediti. Za kvalifikacije u Brazilu mislim da su BiH i Grčka u grupi, ne bi baš prednost dao BiH.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slovenci jesu trulez, ali su opet ekipa sa stilom igre i mentalitetom kao mi, pa je tu i rivalitet veci nego sa Grckom. U svakom slucaju nas nisam ni uzimao u obzir, mi smo bili kanta za nabijanje. U svakom slicaju bosna je dobro odradila ove kvalifikacije, a kako ce sledece ne znam

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 09:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovo je zadnje EP koje ce liciti na nesto i na kojem ce svaka utakmica biti odlucujuca.....ova sledeca sa 24 ekipe ce biti smijurija,jer ce grupna faza,koja je inace dve trecine takmicenja,biti smijesna,iz prostog razloga sto ce iz 4 od 6 grupa cak tri ekipe ici u nokaut fazu :( :(

fakticki,pobjedis jednu,i boli te djon,mozda osvojis bod u preostale dve,tankiras,odmaras igrace za cetvrtfinale...ma strasno...onaj ko je to uradio,napravio je pravi zlocin prema EP.
Ako je vec taj marketing i komercijala toliko bitna,da se igra sto vise utakmica,onda bi manji zlocin bio da igraju 32 ekipe,kao na SP,i da po 2 iz grupe idu u sesnaestinu finala,nego ovako sa 24 gdje ce 50% utakmica biti boza,a da ne govorim o remijima koji ce u zadnjim kolima grupne faze najcesce odgovarati i jednima i drugima.jako dobro se sjecam SP po tim formatima (1982,1986,1990,1994),i kakav je to bio uzas i dosada u grupnoj fazi,a SP se preporodilo od 1998 u francuskoj,otkad samo prve dve izgrupe idu dalje,i otkad je ponovo svaki mec odlucujuci...

inace,najbolja daleko je ,naravno, spanija

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Schlager je napisao:
ovo je zadnje EP koje ce liciti na nesto i na kojem ce svaka utakmica biti odlucujuca.....ova sledeca sa 24 ekipe ce biti smijurija,jer ce grupna faza,koja je inace dve trecine takmicenja,biti smijesna,iz prostog razloga sto ce iz 4 od 6 grupa cak tri ekipe ici u nokaut fazu :( :(

fakticki,pobjedis jednu,i boli te djon,mozda osvojis bod u preostale dve,tankiras,odmaras igrace za cetvrtfinale...ma strasno...onaj ko je to uradio,napravio je pravi zlocin prema EP.

Ako je vec taj marketing i komercijala toliko bitna,da se igra sto vise utakmica,onda bi manji zlocin bio da igraju 32 ekipe,kao na SP,i da po 2 iz grupe idu u sesnaestinu finala,nego ovako sa 24 gdje ce 50% utakmica biti boza,a da ne govorim o remijima koji ce u zadnjim kolima grupne faze najcesce odgovarati i jednima i drugima.jako dobro se sjecam SP po tim formatima (1982,1986,1990,1994),i kakav je to bio uzas i dosada u grupnoj fazi,a SP se preporodilo od 1998 u francuskoj,otkad samo prve dve izgrupe idu dalje,i otkad je ponovo svaki mec odlucujuci...

To je to sto sam sinoc pokusavao objasniti onom dunsteru drininom i njegovim klonovima.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma drinin je vjerovatno mlad pa se i ne sjeca ovih SP iz Usa i ostalih koje sam ja pomenuo,i koja su u grupnoj fazi bila dosadna do bola......mozes misliti na sta je to licilo kad od 24 ekipe cak 16 ide dalje :( :( ...a ispadnu samo oni hondurasi,salvadori,emirati,novi zelandi i kompanije...u evropi nema tako losih ekipa,ali ce ipak biti dosada ziva kad znas da iz skoro svih grupa od 4 ekipe, po 3 idu dalje :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na dobrom su putu da naprave format kao u kosarci, pa da formiraju grupe u drugom krugu...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:( :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najbolje bi bilo da prekopiraju rukomet, iz grupa u grupe, ali se bodovi prenose i samo dva idu dalje. Prostor za kalkulacije minimalan.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

najbolje bi bilo da nista nije ni dirano,ali prokleti novac i zelja za sto vise utakmica sjeba sve :( :(

najbolje bi bilo ni da Kup Sampiona nije diran,zivjelo se za utakmice kad znas da prolazis ili ides dalje i kad su igrali samo sampioni,a ne ovo igras 100 utakmica (cini mi se da Real-Lion igraju svake godine :( ) i na kraju sezone treba da mi Sampion Evrope postane Chelsea ili Bayern od kojih mislim da nijedan nije bio cak ni prvak svoje drzave :( :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
Samo mi je zao sto nema dijamanta na EP :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pujol "preskače" Evropsko prvenstvo
Kapiten Barselone i standardni španski reprezentativac Karlos Pujol propustiće EURO 2012.

Katalonski klub je saopštio da će Pujolu subotu biti podvrgnut artroskopiji koljena i da mu predstoji šest nedjelja pauze.

Iskusni štoper ima 34 godine, a za "crvenu furiju" je odigrao 99 utakmica i postigao tri gola, uključujući pobjedonosni u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Njemačke prije dvije godine.

Španija će odbranu titule prvaka Evrope započeti 10. juna protiv Italije u Gdanjsku.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 17:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Maj 2012, 10:28
Schlager je napisao:
ma drinin je vjerovatno mlad pa se i ne sjeca ovih SP iz Usa i ostalih koje sam ja pomenuo,i koja su u grupnoj fazi bila dosadna do bola......mozes misliti na sta je to licilo kad od 24 ekipe cak 16 ide dalje :( :( ...a ispadnu samo oni hondurasi,salvadori,emirati,novi zelandi i kompanije...u evropi nema tako losih ekipa,ali ce ipak biti dosada ziva kad znas da iz skoro svih grupa od 4 ekipe, po 3 idu dalje :( :(

Vrlo dobro se sjecam tog sistema takmicenja. Reci da su tada prvenstva bila dosadna je preostro. Ne pamtim da je neko SP bilo dosadno. Pogotovo ne u Italiji i USA. Btw, u Americi je finale igrano na penale. Bas dosadno,a? U Italiji smo mi jurisali na trofej i dosadno ispadosmo na penale.
Svaka odluka UEFA i FIFA je u svrhu poboljsanja fudbala. Kao sto su napravili Ligu sampiona i poboljsali kvalitet i gledanost fudbala, tako ce uraditi i sa EP. Druga je stvar sto neko misli da je 16 reprezentacija super ideja. Nekada bilo, uskoro se spominjalo.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 17:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vuce,nisi shvatio poentu....niko nije pominjao nokaut faze u italiji i usa,procitaj ponovo sta smo pisali shakal i ja...i u italiji 1990 su iz nase grupe prosli kolumbija,njemacka i mi,dovoljno je bilo da svako pobjedi emirate :( :( ...a medjusobni susreti su samo odlucili ko ce sa koje pozicije u nokaut fazu :(

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

posejdon je napisao:
Schlager je napisao:

Vrlo dobro se sjecam tog sistema takmicenja. Reci da su tada prvenstva bila dosadna je preostro. Ne pamtim da je neko SP bilo dosadno. Pogotovo ne u Italiji i USA. Btw, u Americi je finale igrano na penale. Bas dosadno,a? U Italiji smo mi jurisali na trofej i dosadno ispadosmo na penale.
Svaka odluka UEFA i FIFA je u svrhu poboljsanja fudbala. Kao sto su napravili Ligu sampiona i poboljsali kvalitet i gledanost fudbala, tako ce uraditi i sa EP. Druga je stvar sto neko misli da je 16 reprezentacija super ideja. Nekada bilo, uskoro se spominjalo.

Schlager je napisao:
vuce,nisi shvatio poentu....niko nije pominjao nokaut faze u italiji i usa,procitaj ponovo sta smo pisali shakal i ja...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Je l' i ti mislis da je vuk?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ulogovao se na pogresan nalog :lol: Btw finale u USA jest bilo na penale, ali je bilo i neopisivo dosadno, mada sam turnir je dosta dobar bio.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2012, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa naravno,previse bi bila dvojica za ovako malu zemljinu kuglu, koja misle da je onaj sistem po kojem 3 iz grupe od 4 ekipe idu dalje,bio dobar :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]