@ drinin vuk
Tebe iz svake dalje, ozbiljne, rasprave, eliminiše činjenica da smatraš nekim mjerilom kvaliteta, titule i trofeje, osvojene u ovoj neozbiljnoj ligi, koja se od raspada bivše države, naziva raznim imenima, ali joj je glavna karakteristika nekvalitet, koji je u stalnom opadanju.
Ironično je samo što se u svhu nekih duhovitih opaski na račun Prosinečkog, služiš poređenjem, sa moldavskom ligom, dok su za ocjenu kvaliteta Stanojevića kao trenera, poslužuili trofeji osvojeni u ligi sličnog kvaliteta.
Ja sa tim nemam problema, i odavno sam rekao da su za mene mjerilo nastupi u evropskim takmičenjima, a ne domaće titule. To koliko je Partizan (ili Zvezda), uspješan u domaćim okvirima, služi samo za podizanje ega onima koji mjere čija je piša duža, a ne vide da je malecka i jednima i drugima. Stanojević je konkretno imao priliku da održi kontinuitet dobrih rezultata, da je uspio da tim, dve godine zaredom uvede u LŠ. No ispao je od Genka, koji se u ovogodišnjem takmičenju, dobro izbrukao, pogotovo onim masakrom od strane Valensije, te od Šamroka u kvalifikacijama za LE.
Bolje se potrudi u njegovom veličanju, da objasniš kako jedan tako uspješan trener uspije da izgubi dvomeč, od poluaamaterske ekipe.
I ovo je prilično glupa diskusija, pogotovo što ja nigdje nisam rekao da je Prosinečki bolji trener od Stanojevića, ili obrnuto.
A procentualno ocjenjivanje koliki je neko grobar ili delija, stvarno je za