banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Okt 2011, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ravnogorac je napisao:
Naravno da ne bi igrao Misimovic .Davno se izjasnio,al koga briga.Mada, ne verujem da ce fedaralci i fifa dozvoliti bilo kakve meceve RS.Mislim i ako dozvole,moracemo neki njihov grb ili oznaku staviti na dres.

Buraz, rat se zavrsio, odmori malo.... pusti dodika i silajdzica sta pricaju.... Prije bi ti Misimovic igrao nego Subotic ili Marin....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
skeva je napisao:
Ravnogorac je napisao:
Naravno da ne bi igrao Misimovic .Davno se izjasnio,al koga briga.Mada, ne verujem da ce fedaralci i fifa dozvoliti bilo kakve meceve RS.Mislim i ako dozvole,moracemo neki njihov grb ili oznaku staviti na dres.

Buraz, rat se zavrsio, odmori malo.... pusti dodika i silajdzica sta pricaju.... Prije bi ti Misimovic igrao nego Subotic ili Marin....

Drugar,odmori.Ne pricaj o cemu ne znas.Misimovic je svoje rekao u medijima,kao nista drugo osim bih za njega ne postoji.S druge strane Subotic,je odbio bih,njemacku,sad, da bi igrao za srbiju.Znaci kod njega nije sve u lovi i interesu.Ubijedjen sam da bi sa zadovoljstvom igrao.To sto ti simpatises bih,misimovica to je vec tvoja stvar.Nemoj gurati licna osecanja u cinjenice :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
skeva je napisao:
Ravnogorac je napisao:

Drugar,odmori.Ne pricaj o cemu ne znas.Misimovic je svoje rekao u medijima,kao nista drugo osim bih za njega ne postoji.S druge strane Subotic,je odbio bih,njemacku,sad, da bi igrao za srbiju.Znaci kod njega nije sve u lovi i interesu.Ubijedjen sam da bi sa zadovoljstvom igrao.To sto ti simpatises bih,misimovica to je vec tvoja stvar.Nemoj gurati licna osecanja u cinjenice :wink:

Boli mene kurac za BIH, samo ne volim velike srbe koji su u proslom ratu bjezali sa linija ili su bili u inostranstvu a sad se dice srpstvom, ravnom gorom i kokardom... To sto ja ne mrzim BIH smatram svojim licnim uspjehom da savladam mrznju za dobrobit prvenstveno svoju pa onda i ostalih... Ti ako ih toliko mrzis, ne volis ili sta vec nisi nista bolji od njih tako da, daleko ti lijepa kuca od moje.
Kraj price sa moje strane.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ravnogorac je napisao:
Misimovic je svoje rekao u medijima,kao nista drugo osim bih za njega ne postoji.S druge strane Subotic,je odbio bih,njemacku,sad, da bi igrao za srbiju.Znaci kod njega nije sve u lovi i interesu.Ubijedjen sam da bi sa zadovoljstvom igrao.To sto ti simpatises bih,misimovica to je vec tvoja stvar.Nemoj gurati licna osecanja u cinjenice :wink:

За Мисимовића су у Србији рекли да је тром и дебео и да није потребан репрезентацији.
Од Марина су тражили паре да би играо.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
mali marin je uvijek htjeo igrati za nas i to mu je bila najveca zelja,citao sam njegov blog jednom.

e sad,to sto kod nas moraju igrati milijasi,petrovici i ostali to je drugi par opanaka

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
mali marin je uvijek htjeo igrati za nas i to mu je bila najveca zelja,citao sam njegov blog jednom.

e sad,to sto kod nas moraju igrati milijasi,petrovici i ostali to je drugi par opanaka

Tako ce biti jos dugo....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam rodjen1988g, nemam nista sa ratom.Volim i postujem svoje,druge mi ne zanimaju,samim tim ih i ne mrzim.Zasto ti smeta svaki vid srpskog patriotizma?Smeta ti ravna gora i kokarda?Gledam po forumu se sprdas sa stanjem na kosovu,zato ti i je obrisan post.Daleko i tebi lepa kuca,cim ne postujes svoje,kako ces tudje :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

Drugar nije bas tako.Zvala je njega i Srbija i bih,ali je on odabrao svabe.Prica,kao ono odrastao sam tamo,dali su mi sve,moram im se oduziti.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Откуд ти то?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Neki intervju na Sos-u kod nese.Naravno da su ga zvali.Jos dok je igrao u mehengladbahu.Pa nisu ni u savezu toliko ludi,da ne zovnu vec tada igraca, kome se predvidjala svjetska karijera .Sad on moze drugu pricu pricati,kad je izabrao svabe.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

То што је он причао након свега, пусти крају.
Истина је да су му наши тражили паре да би играо за Србију.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
bob_rock je napisao:

Neznam, ali kakvo je stanje u Srbiji nebi me ovo iznenadilo uopste jer dovoljno je pogledati ko sad igra za tu reprezentaciju i sve ce biti jasno, tamo stvari funkcionisu vrlo prosto, nadjes jakog menadzera koji te ugura u par. ili zvez. te onda izlobira preko svojih ljudi da te pozovu u reprezentaciju u pocetku na prijateljske utakmice a poslije i na zvanicne i taj igrac ima otvoren put za dalje. E zato nas netrebaju cuditi rezultati ta 2 kluba i reprezentacije.A sto se tice Misimovica mislim da je njemu rep BiH bila dobra promocija za karijeru i sa te strane mu netreba zamjeriti a kad zavrse karijeru onda svi pokazu ko su i sta su, evo najsvjeziji je primjer Barbareza, covjek se odrekao bih drzavljanstva i uzeo njemacko, a kleli se u njega. Mislim da i patriotizam ima cijenu svugdje pa i na balkanu. A ko bi igrao za Rep. Srpsku najmanji je problem, vec samo odigravanje utakmice bilo bi od ogromnog znacaja :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 17:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2011, 22:02
veteran 1987 je napisao:
bob_rock je napisao:

Neznam, ali kakvo je stanje u Srbiji nebi me ovo iznenadilo uopste jer dovoljno je pogledati ko sad igra za tu reprezentaciju i sve ce biti jasno, tamo stvari funkcionisu vrlo prosto, nadjes jakog menadzera koji te ugura u par. ili zvez. te onda izlobira preko svojih ljudi da te pozovu u reprezentaciju u pocetku na prijateljske utakmice a poslije i na zvanicne i taj igrac ima otvoren put za dalje. E zato nas netrebaju cuditi rezultati ta 2 kluba i reprezentacije.A sto se tice Misimovica mislim da je njemu rep BiH bila dobra promocija za karijeru i sa te strane mu netreba zamjeriti a kad zavrse karijeru onda svi pokazu ko su i sta su, evo najsvjeziji je primjer Barbareza, covjek se odrekao bih drzavljanstva i uzeo njemacko, a kleli se u njega. Mislim da i patriotizam ima cijenu svugdje pa i na balkanu. A ko bi igrao za Rep. Srpsku najmanji je problem, vec samo odigravanje utakmice bilo bi od ogromnog znacaja :wink:

Izvini, da li želiš reći da se više ne kunu u njeg? Ako želiš onda debelo griješiš. Mislim, tačno je da odredjen broj njih pokaže pravo lice, ali ovaj tvoj navedeni slucaj oko Brabareza i oko pasoša je smiješan. Ako već toliko pratiš stvari kod njih/nas onda sigurno znaš da je Barbarez svake druge sedmice u BiH(Sarajevo, Mostar), da se nalazi u ovom komitetu za normalizaciju, dakle još uvijek radi za dobrobit BH fudbala. Kao i da se navijaci jos uvijek kunu u njeg i uz Ivicu Osima, smatraju najvecom legendom. U velikoj su zabludi ako drugacije misliš.

Sto se tice sastava i ko bi se mogao odazvati. Tesko je to sad reci. Sigruno je da bi igraci poput Koromana kojima sam odziv toj utakmici ne bih stetio klubskoj karijeri i koji su dokazane srpske patriote. Sto se tice "vecih" imena poput Marina, Subotica i sl. vjerovatno bi se odazvali neki, sve zavisno od obaveza. Svi, sigurno ne bih. Isto tako i sto se tice mladjih igraca tipa Bilbije, Stevanovica, Grahovca. Neki strah da bi mogli imati problema u rep.BiH da ne bih bili pozivani i slicno, bi ih vjerovatno prisilili da nadju neko opravdanje za ne odazivanje. Bajic, Gujic, Krunic i dr., bivsi rep.BiH srpske nacinalnosti koji vise nece sigurno biti pozivani u rep.BiH, ce se sigurno odazvati. Vjerovatno ce se naci i neki igrac(1-2 u vrh glave) druge nacionalnosti. Uglavom mogla bi se skockati kakva takva reprezentacija(ako dozvole istoj igranje prijateljskih) koja se ne bih obrukala sa bratskim repkama poput Grcke, Bugrske i sl. koji bi je sigurno i pripazili :D

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Okt 2011, 17:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2011, 20:17
Brigate BL je napisao:
reprezentacija je u pitanju, ali ne smijem nista reci dok ne dogovorimo i dok ovi iz Komiteta ne odobre

Molim te otkrij nam tajnu nemoj nas vise drzati u neizvjesnosti 8)
Moze li makar prvo i cetvrto slovo :lol: ??

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Miske je smrad i tako će biti,čim igra za Ujguriju 8)

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Okt 2011, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kontras je napisao:
Brigate BL je napisao:
reprezentacija je u pitanju, ali ne smijem nista reci dok ne dogovorimo i dok ovi iz Komiteta ne odobre

Molim te otkrij nam tajnu nemoj nas vise drzati u neizvjesnosti 8)
Moze li makar prvo i cetvrto slovo :lol: ??

Ne moze ti covjek reci nista konkretno jer jos se nije oformila reprezentacija lige Srbije 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 00:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Teško bi mogli doći ovi ljudi što igraju po većin stranim klubovima. Ne vjerujem da bi dobili dozvole. Ako budemo ikad imali tu reprezentaciju mislim da će biti sastavljena od igrača koji igraju u BiH ligi, ili prvoj ligi RS-a. Uletili bi tu još neki igrači, tipa Koromana. Subotić, Marin, Ljuboja, pa i braća Vranješ teško da bi došla.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 06:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Бајевић, заједно са Фаруком Хаџибегићем и Сергејом Барбарезом, лобира за долазак у Савез свих оних којима је "БиХ у срцу" и који су "свој патриотизам доказали до сада небројено пута". У цијелу причу укључен је и син Ивице Осима, Aмар, садашњи тренер Фудбалског клуба Жељезничар, који је на првом састанку чланова Комитета за нормализацију односа у ФС БиХ у Швајцарској истакао да "ентитетске савезе треба укинути под хитно!"
- Није само ту тандем из породице Осим, већ и бивши селектор Мехо Кодро, такође Мостарац, који "гура" земљачку причу, па ту су Елвир Болић, Мухамед Коњић и још неки бивши репрезентативци. И Барбарез је из Мостара, тако да је слика употпуњена. То су оне ретроградне снаге које су правиле пандан утакмицу на "Кошеву" када су рушили Савез и репрезентацију, а у званичном мечу против Aзербејџана у Зеници играли су играчи махом из Републике Српске. Меч у Сарајеву је пратило 30.000 навијача, а на "Билином пољу" једва 100. A да тада није било сусрета против Aзербејџана Савез би био суспендован, кажњен и велико је питање каква би његова даља судбина била. Сада ти исти ликови који су рушили Савез и репрезентацију желе поново да узму власт захваљујући Комитету за нормализацију - тврди наш извор.

i vi stvarno mislite da ce ova djubrad da dopusti odigravanje utakmica u kojima bi trebala igrati RS, ma da malo sutra.

Samo mi nije jasno dokle ce se ona krmaca amar mjesati u sve i svasta, zajebao je i tomy majonezu.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Mисимовић и Марин су из Градишке.

Мисимовић је поријеклом из Јабланице, али је рођен у Швабији. Он је долазио често горе у Јабланицу, играо фудбала са рајом. Марин је из Г. Подградаца, отишао као дијете у Швабију. Он не долази горе, али му је стари проводи доста времена у Подградцима, игра фудбал са ветеранима Слоге.

Не знам никога ко лично зна Мисимовића и Марина и не знам какав однос имају према Републици Српској. Али то одакле потичу, то су баш (велико)српска мјеста.

Друга једна ствар... видим да су Бувач и Борче "кандидати" за селектора репрезентације. Право рјешење је - Синиша Михајловић! Он је рођен и одрастао у Борову код Вуковара, али му је отац из Кукуља поред Српца. То сам сазнао у рату, Синиша је ладно једне ратне године дошао на неку свадбу у Кукуље, неки му се бураз женио.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2011, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
subzero81 je napisao:
Citiraj:
Бајевић, заједно са Фаруком Хаџибегићем и Сергејом Барбарезом, лобира за долазак у Савез свих оних којима је "БиХ у срцу" и који су "свој патриотизам доказали до сада небројено пута". У цијелу причу укључен је и син Ивице Осима, Aмар, садашњи тренер Фудбалског клуба Жељезничар, који је на првом састанку чланова Комитета за нормализацију односа у ФС БиХ у Швајцарској истакао да "ентитетске савезе треба укинути под хитно!"
- Није само ту тандем из породице Осим, већ и бивши селектор Мехо Кодро, такође Мостарац, који "гура" земљачку причу, па ту су Елвир Болић, Мухамед Коњић и још неки бивши репрезентативци. И Барбарез је из Мостара, тако да је слика употпуњена. То су оне ретроградне снаге које су правиле пандан утакмицу на "Кошеву" када су рушили Савез и репрезентацију, а у званичном мечу против Aзербејџана у Зеници играли су играчи махом из Републике Српске. Меч у Сарајеву је пратило 30.000 навијача, а на "Билином пољу" једва 100. A да тада није било сусрета против Aзербејџана Савез би био суспендован, кажњен и велико је питање каква би његова даља судбина била. Сада ти исти ликови који су рушили Савез и репрезентацију желе поново да узму власт захваљујући Комитету за нормализацију - тврди наш извор.

i vi stvarno mislite da ce ova djubrad da dopusti odigravanje utakmica u kojima bi trebala igrati RS, ma da malo sutra.

Samo mi nije jasno dokle ce se ona krmaca amar mjesati u sve i svasta, zajebao je i tomy majonezu.

Ukido bi Amar kad bi se on pitaO,al se ne pita 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 478 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]