banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A brate mili, tupe ga sa ovim naftasima opasno...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 08:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma nek tupe samo da ih jednom potpisu he he

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
Dejan Milovanović nalazi se vrlo blizu povratka na “Marakanu” nezvanično saznaje B92.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=444054

Кад се мало боље проконта, толико има тих Звездиних играча који су у протеклих 10 година отишли вани и нису изградили неке каријере. Не мислим на људе који су на крају каријере (као Саша Илић из Партизана) већ на ове као Миловановић у најбољим фудбалским годинама.

Други дио вијести:
Citiraj:
Kako saznajemo, osim izvesnog povratka Dejana Milovanovića, moguć je i dolazak napadača. Tokom drugog dela priprema u Sloveniji , na probi u Crvenoj zvezdi naći će se jedan Brazilac i jedan centarfor iz Gane.

Дакле, не спомиње се тај Бугарин.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he procitaj sta sam ranije napisao za bugarina, ali pregovara se i sa dva jako dobra napadaca , ne bih o imenima dok ne budu blizu potpisa . ONi nece na probu vec ce direktono potpisati

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj ime :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne ne imam negativna iskustva pa me ljudi krenu prozivati :)
he he kad bude bar blizu potpisa trenutno samo pregovaraju uputili su cijene i cekaju

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mi smo dobra deca, samo ti reci imena, da vidim sa kim imamo posla

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ne ne imam negativna iskustva pa me ljudi krenu prozivati :)
he he kad bude bar blizu potpisa trenutno samo pregovaraju uputili su cijene i cekaju

Је ли то још један који нема гдје па ће ето у ФКЦЗ?

Шта ти значи да ће то бити изненађење? Мени је било изненађење кад је Аилтон дошао у Звезду прије 3 године, као "лудило, дошао нам Аилтон!"...а он боље да није долазио!

Или као онај Пападопулос у Динаму. Или Броновицки кад је дошао код нас... репрезентативац Пољске, јеботе!

Ако нећеш да кажеш име, реци бар да ли долази из бугарског клуба или је Бугарин који игра негдје вани?

П.С. Мени некако ова прича око нападача из Гане мирише на то да Рајевац препоручио неког играча свом бившем клубу.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Вјерујем да ће Звезда ускоро добити спонзора, мој фаворит за генералног би био Фиат. Има више разлога... Небитно, Руси ко Руси, имају много новца е сад питање је колико имају намјеру да уложе. Како год обе компаније су репрезентативне.

Деки је мени јако драг играч, и баш сам прије пар дана окачио један текст са званичног сајта који говори о њему. Са таквим појачањем и једним сидрашем у шпицу имали би све предуслове да се квалификујемо у групну фазу ЛЕ и да вратимо титулу гдје јој је и мјесто :).

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
Шта ти значи да ће то бити изненађење? Мени је било изненађење кад је Аилтон дошао у Звезду прије 3 године, као "лудило, дошао нам Аилтон!"...а он боље да није долазио!

Ima nešto gore od toga - izbor je, navodno, bio između Ailtona i Laneta Jovanovića. Debeli je bio predebeo, ali se povremeno vidjelo da je prof dr za ostale fudbalere.
Ako dođe Milovanović, nadam se da odlazi Bogdanović, da ga ne guraju i ovu sezonu i ne unište Aval Isaha, za koga sigurno mogu dobiti duplo više para. Nadam se da odlazi Bogdanović i ako ne dođe niko :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ФК Црвена звезда је у четвртак 8. јула потписала петогодишњи уговор са ТВ Фокс, по којем ће ова телевизија имати право да у току првенства изабере десет утакмица и емитује их на свом програму. Поред тих мечева, Фокс ће преносити и "вечити дерби", а цео пренос биће зачињен и додатним садржајима. Црвена звезда планира да у наредном периоду своје мечеве преноси и у иностранству преко кабловских оператера...

http://www.crvenazvezdafk.com/src/zvezd ... ontent.htm

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jao kakva su ono zlatna slova i brojevi na dresu Zvezde, nista ne mozes da procitas :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Познат и последњи противник у Словенији
Термин последње утакмице 21. јул
Slika
Црвена звезда је уговорила и последњу проверу коју ће имати у Словенији. Након репрезентације Ирана са којом се игра 14. јула у Птују и турске Бурсе 17. јула у Глајздорфу надомак Граца, договор је постигнут са немачким Хановером. Термин ове утакмице је 21. јул, игра се у Птују, и то ће бити генерална проба пред прву утакмицу Уефа Купа која се игра 29. јула.

Такође је договорена утакмица против Рединга коју ће други тим играти 14. јула, а место одигравања је вероватно Птуј пошто у том месту истог дана први тим одмерава снагу са Ираном.

Постоји могућност да ће ове утакмице, или неку од њих, преносити телевизија Фокс.

http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2683

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

GASPROM DOSAO !!!!
Jos da dodje napadac

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Brigate BL je napisao:
GASPROM DOSAO !!!!
Jos da dodje napadac

Нешто лијепо и нама да се деси. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сад кад крену квалификације па добијемо неке тимове из Украјине или Естоније.... има Газпром одма да има заврне плин! И не пушта док не прођемо даље...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Gazprom generalni sponzor Zvezde!

Slika

Ruska kompanija Gazpromnjeft postala je novi generalni sponzor fudbalskog kluba Crvena zvezda, a ugovor je potpisan na pet godina.

Na konferenciji za novinare javnosti su se obratili Vladan Lukić, predsednik Crvene zvezde i Kiril Kravčenko, potpredsednik kompanije Gazprom njeft i generalni direktor Naftne industrije Srbije.

Konferenciji prisustvuje veliki broj novinara iz Srbije i Rusije kao i skoro svi članovi uprave Zvezde, skupštine kluba, veterani i čitav prvi tim Crvene Zvezde. Medju brojnim javnim ličnostima, koje prisustvuju ovom velikom događaju za crveno-bele i srpski fudbal, nalazi se i ministar energetike u Vladi Srbije Petar Škundrić.

Kako saznajemo, očekuje se da u narednih 30-ak minuta bude potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu kojim će kompanija "Gazprom njeft" biti narednih pet godina generalni sponzor FK Crvena zvezda.

"Ugovor koji danas potpisuju Gazprom i Crvena zvezda je mnogo više od ugovora o sponzorstvu. To je strateško partnerstvo između najvećeg ruskog privrednog brenda i najvećeg srpskog sportskog brenda, koje će doneti mnogo uspeha i Gazpromu, i Crvenoj zvezdi. Kompanija Gazprom je postala strateški partner našeg kluba i učestvovaće aktivno u rukovođenju Zvezdom.

Od 15 članova Upravnog odbora Crvene zvezde, Gazprom će imati tri predstavnika, među kojima će imati i jedno od dva potpredsednička mesta. Mi se veoma radujemo zbog toga, jer smo uvereni da će se Crvena zvezda uspešnije razvijati i brže vratiti na mesto koje joj u Evropi pripada sa Gazpromom kao partnerom", rekao je Lukić.

Potpredsednik Gazproma Kiril Kravčenko izrazio je zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora.

"Za nas je zadovoljstvo što smo postali deo vrhunske sportske priče, koja objedinjuje podršku sportu, promociju zdravog načina života, takmičarskog duha i timskog rada. Nadamo se da će se klub u narednih pet godina razvijati na najbolji način, iz godine u godinu postizati sve bolje rezultate i da će to biti samo prvih pet godina u našoj dugoročnoj saradnji".

B92 je pokušao, da sazna vrednost ovog višegodišnjeg ugovora, na licu mesta, ali naši sagovornici nisu bili spremni da saopšte tačan iznos, ovog, po svemu sudeći višemilionskog ugovora, jer je „takav dogovor oba partnera“. Međutim, kako nezvanično saznajemo, u pitanju je „najveći sponzorski ugovor u sportu koji je ikada potpisan na ovim prostorima“.

Gazpromnjeft je jedna od najvećih ruskih kompanija koja se bavi proizvodjnom nafte, a već je sponzor fudbalskog kluba Zenit iz Sankt Peterburga i nemačkog Šalkea.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=444399

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prejako, a sve mi se cini da ce Rusi ici na privatizaciju Zvezde i da su zato usli u nas klub... Neka ih... Dobrodosli braco Rusi :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Lepo,lepo samo da se uradi nesto konkretno s tim parama, prije svega na planu igrackog kadra...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

С обзиром да су Маракани недавно били чак искључили и воду, има јако пуно рупа и дугова.

А за права улагања у играчки кадар, потребан је прави спортски директор и прави тренер.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]