banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NLB Liga-Košarka
PostPoslato: 13 Okt 2010, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мах, Партизан са још ова два појачања ће да се прошета кроз НЛБ.. Сваке године,сви играју, сви се боре, и на крају Партизан узме...
Јбга, реално људи су далеко најјачи....

П.С. Ја још увијек маштам да ће се наш Борац вратити на стазе старе славе и играти јадранску лигу... Како би то било лијепо...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Hertzog je napisao:
Mislim da bi Slovenci mogli uzeti ove godine... Olimpija je bila jaka, ali se pred kraj raspala... Ne znam kakvi su cesi, ali deluju kao solidna ekipa

:lol: :lol: :lol:

reci da se zajebavaš ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
јан_де je napisao:

П.С. Ја још увијек маштам да ће се наш Борац вратити на стазе старе славе и играти јадранску лигу... Како би то било лијепо...

Veceras sam bas u Laktasima pricao sa Dragom Karalicem,kaze da imaju sasvim solidan tim.Sutra idu u Zenicu da igraju prijateljsku utakmicu a u medjuvremenu Borik se renovira,stavljaju parket i ostale gluposti,sve u svemu Bice nesto od Borca ove a nadam se i ostalih sezona...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 23:48 
Veteran
Veteran

Даће Бог да буде нешто и од тог...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Veceras sam bas u Laktasima pricao sa Dragom Karalicem,kaze da imaju sasvim solidan tim.Sutra idu u Zenicu da igraju prijateljsku utakmicu a u medjuvremenu Borik se renovira,stavljaju parket i ostale gluposti,sve u svemu Bice nesto od Borca ove a nadam se i ostalih sezona...

Heh... Drago Karalić dežurni kandidat za trenera Borca i Igokee... Ne znam samo kojim se to parametrima vode ljudi, koji njega smatraju za nekog dobrog stručnjaka. Imao je uspjeha sa TG Borovicom tamo negdje devedesetih godina, a otada vječito vegetira na liniji Aleksandrovac - Banja Luka - Bileća (neka slična egzotična destinacija). On je trener lokalnog karaktera i najmanje što su ovi u sadašnjoj upravi Borca mogli da urade, jeste da imenuju nekog mlađeg i perspektivnijeg na tu poziciju. Ne vjerujem uopšte u njegove kapacitete da stvori neki tim sa perspektivom...

U ligi BiH, sa cijele dvije i po ozbiljne ekipe, sa Tošićem, Jovanovićem, Krudižom i Vranješom u timu, vjerovatno bi i čistačica u Boriku, ostvarila 70ak do 80 odsto pobjeda...

Iskreno, nadam se boljim danima, ali iskreno i sumnjam. Tim prije što su navodno iz Pivare, spremni da ulože dosta u Borac, ali samo pod uslovom da se pojavi neko ko bi prezentovao bilo kakav dugogodišnji plan, koji ima realne osnove. S obzirom da takvog zasad nema, Borac je još na aparatima...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 21:36 
Veteran
Veteran

Уф, што Раднички и Звезда добише по ушима, страхота...
А и Нимбурк, чим им је наишао мало озбиљнији противник, пораз...
Не гине им 20 разлике кад буду ишли у госте Хемофарму или Партизану...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 07:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Velika pobjeda bosansko-hercegovackog kluba protiv Crvene zvijezde. Beogradjani su bili nemocni protiv najezde bosanskog viceprvaka. Igokea je u svim segmentima igre nadigrala nedoraslu Crvenu zvijezdu. Nas drugi predstavnik u ovom elitnom takmicenju je porazen u Srbiji od Hemofarma sa samo 10 razlike. Za nadati se da ce nasi predstavnici u nastavku takmicenja pruzati sve bolje partije.
Sto se tice proslogodisnjeg prvaka ovog takmicenja,Partizana,samo blijeda slika je ostala od njihove prelijepe kosarke. Poslije odlaska velikog crnogorskog kosarkaskog strucnjaka Vujosevica tesko je ocekivati da ce Partizan odbraniti titulu.
Novajlije u ligi ocekivano porazeni u Zadru.
Podgoricani su zasluzeno na vrhu tabele i po mojoj predpostavci ce tamo ostati malo duze.
:)

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
A kad se Crvena zvijezda plasirala u NLB? Ja sam pod ovim imenom čuo samo za fudbalskog niželigaša negdje iz Semberije, valjda.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 10:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ups! Crvena zvezda.
Ma meni je to svejedno. Kod nas vecina mijesa ekavicu i ijekavicu. :D
Kao da Beogradjani kazu Bijelo dugme ili ...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 10:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Ups! Crvena zvezda.
Ma meni je to svejedno. Kod nas vecina mijesa ekavicu i ijekavicu. :D
Kao da Beogradjani kazu Bijelo dugme ili ...

Moze se pomijesati "dijete-dete, mlijeko-mleko..." ali mijesati i grijesiti ime jec vec skolski problem.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
To je ipak stvar elementarnog obrazovanja, mada masa ljudi govori "zvijezda", i ja sam do prije neko vrijeme, priznajem, ali sad mi je bezveze, da ne kažem, seljački :)
Elem, ko je favorit da uzme ovo takmičenje, neki Hrvati, Budućnost, Slovenci? Ili će Partizan kao i prošle sezone, nakon slabog starta složiti kockice. Ipak, nije tu više Vujošević.
Što se moje Zvezde tiče, žao mi je što se uopšte bruka u ovoj ligi. Ovi klinci će samo dobiti komplekse.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 11:43 
Veteran
Veteran

Velika pobjeda bosansko-hercegovackog kluba protiv Crvene zvijezde. Beogradjani su bili nemocni protiv najezde bosanskog viceprvaka. Igokea je u svim segmentima igre nadigrala nedoraslu Crvenu zvijezdu. Nas drugi predstavnik u ovom elitnom takmicenju je porazen u Srbiji od Hemofarma sa samo 10 razlike. Za nadati se da ce nasi predstavnici u nastavku takmicenja pruzati sve bolje partije.
Sto se tice proslogodisnjeg prvaka ovog takmicenja,Partizana,samo blijeda slika je ostala od njihove prelijepe kosarke. Poslije odlaska velikog crnogorskog kosarkaskog strucnjaka Vujosevica tesko je ocekivati da ce Partizan odbraniti titulu.
Podgoricani su zasluzeno na vrhu tabele i po mojoj predpostavci ce tamo ostati malo duze.

Алаху екбер! :D
Не зна се ко су већи Босанци, Игокеа или Широки :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mrtva trka...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
јан_де je napisao:

Алаху екбер! :D
Не зна се ко су већи Босанци, Игокеа или Широки :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 15:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

:) :)
Ja sam uvijek govorio Crvena zvijezda. Ne znam zasto bi to zvucalo seljacki.Ali prihvatam kritiku,posto je rijec o nazivu, onda se pise Crvena zveezda. :)
A sto se tice toga ko su veci Bosanci, Igokea ili Siroki, sasvim sigurno Igokea. Jer su ovi drugi Hercegovci. Bar je to lako.
A Crnogorci predvode vrh tabele. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2011, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Parni valjak samljeo zemljake iz Sirokog sa 50 poena razlike. 93-43!!!
Alal im cufta. Sada mi je krivo sto nisam gledao tu utakmicu, jer rezultat izgleda nestvarno.
Cestitke crno-belima.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 11:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2011, 10:26
Ja sam gledao debakl Hercegovaca. :-? Sjajna utakmica.Možda je ima u arhivi balkaniyum.tv ,često postave.Danas daju prijenos Partizana sa Cedevitom u 5h popodne,i Zvezdu i.e.Zvijezdu vs Igokea navečer u 7h po evropskom vrijemenu.Fino ih mogu gledat u Kanadi.Za Partizan su razgrabljene karte još jučer ujutro. http://sport.blic.rs/data/images/2011-0 ... ica_ig.jpg

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2011, 00:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Bravo Igokea, samo gazite sve redom.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 13:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2011, 10:26
Boka je napisao:
Bravo Igokea, samo gazite sve redom.

Igokea je uz dosta napora, uspjela u Zenici savladati Čelik rezultatom 86:72. :wink: Pada i Radnicki u Laktasima, naprijed Igosiiii ! Prijenos na Sport kanalu balkaniyum.tv danas u 17 sati. :bounce: :salute:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Preguzismo one seljobere iz onog kamenjara.To Zvezdooo :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]