Vrlo interesantno. Kažeš da sam napisao, citiram, "niz gluposti da ti se želudac okrene", a onda samo ponoviš upravo to isto.
Ja:
Citiraj:
LeBron Džejms koji je izmajmunisan od strane Orlanda, iako ovi nemaju nijedno "ime" zvučno kao njegovo
Ti:
Citiraj:
kažeš orlando nema nijedno zvučno ime kao Le Bron James...ok, nema toliko zvučno
Citiraj:
ne moraš imati megazvijedu u timu da bio broj 1 na kraju, bitno je da imaš čoveka koji će u odlučujućim trenucima svojim poenima donijeti pobijedu svojoj ekipi
Pa to i govorim! Ili to ili da imaš toliko jak tim koji neće ni dozvoliti da dođe do "odlučujućih trenutaka", tj. od početka će imati desetak i kusur poena prednosti, što vodi do opuštenog finišta. To je upravo bio slučaj u skoro svim utakmicama te serije (osim one jedne koju su Lejkersi dobili).
Citiraj:
kad vec pominjes detroit pogledaj koliko su tada poena zabijali njih trojica a koliko ostatak ekipe.
Pogledao, a evo pogledaj i ti:
http://www.nba.com/finals2004/ U Detroitu je najviše poena davao HAMILTON, koga nisi spomenuo, a i Prins je imao odličan učinak, u prosjeku deset poena i sedam skokova po utakmici. S druge strane, u Lejkersima O'Nil i Brajant na uobičajeno visokim ciframa, ostatak tima - truba. Osim toga, pored poena u košarci postoje skokovi, asistencije i razna druga čudesa, plus još nešto što ne upada u statistiku, a to je - dobra odbrana. Detroit je tad bio poznat po tome. Dakle ovo je očigledno tipičan primjer upravo onoga što ja pričam i sad priznajte lijepo ili da se ne razumijemo najbolje ili da nemate pojma.