banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2008, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Popušili smo ga svojski, zasluženo. Još nisam vidio da jedan tim u čitavom jednom poluvremenu (16 minuta) plus produžecima (6 minuta) da samo jedan go. Pa da su igrali u bazenu punom pirana bolje bi prošli. Opet nas je krasila katastrofalna realizacija igrača više, gomila napada se završila a da uopšte i ne uputimo šut. Paradoksalno, jedino u igri sa igračem više što je funkcionisalo je igra na centre. Mislim da je ključan moment bio onaj idiotski go kad je Šefik odbranio šut, a naši retardi odmah krenuli naprijed a da ni loptu nisu uzeli. I onda naravno dođe Monteniger i zabije nam golčinu.
Ovi balavci se nisu baš pokazali kao dostojni nasljednici naših legendarnih igrača, a prvi koji treba da dobije batine je onaj mali Udovičić.
Nažalost, bojim se da bi moglo da se desi da smo odsvirali svoje :( Naravno, mnogo manje boli poraz od Crnogoraca nego recimo da su nas Hrvati opet mlatnuli, ali opet... :mad:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Bas je lijepo sto nase igrace nazivas retardima. :-?

Losa igra + katastrofalno sudjenje( sudije su retardi)= srebro

Medalja je tu, idemo dalje...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
crnogorci nisu nas narod? :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 22:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Crnogorcima sve cestitke na osvojenom zlatu...nema sumnje da su odigrali dobro, mada su katastrofalno bas kao i mi odigrali sa igracem vise...presudile su nijanse, ipak se i jedni i drugi doobrano poznaju, a pogotovo Porobic nase 8)
Uostalom, mozda je ovako i najpravednije, Crnogorci su deklasirali Hrvate, pa Madjare, pa su na kraju klepili i nas...sasvim zasluzeno su prvaci Evrope, dok ce ovaj trio, Srbija-Madjarska-Hrvatska morati ubuduce racunati na to da postoji jos jedna vaterpolo sila u svijetu...

I jedna digresija za sve one koji na ovo gledaju kao da je smak svijeta, PA LJUDI MI SMO IPAK OSVOJILI SREBRNU MEDALJU, POTPUNO JE NEOPRAVDANO TOLIKO BLATITI SRPSKU REPREZENTACIJU I NAZIVATI IH RETARDIMA...Mislim :angry4:

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=308337

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 00:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Čestitke đetićima. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Vaterpolo polako postaje dosadan sport. Prve 4 repke (MNE, SER, HUN, CRO) su uvjerljivo najjače na svjetu i tu odlučuje samo sreća koja će u kojem trenutku biti bolja, odnosno zauzeti bolju poziciju na kakvom svjetskom, evropskom ili olimpijskom takmičenju, a dok ostale reprezentacije su daleko daleko ispod, i mogu tu i tamo iznenaditi nekim nerješenim rezultatom, ali ništa više od toga ... :confused3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Maj 2007, 09:47
zigizmund je napisao:
Vaterpolo polako postaje dosadan sport. Prve 4 repke (MNE, SER, HUN, CRO) su uvjerljivo najjače na svjetu i tu odlučuje samo sreća koja će u kojem trenutku biti bolja, odnosno zauzeti bolju poziciju na kakvom svjetskom, evropskom ili olimpijskom takmičenju, a dok ostale reprezentacije su daleko daleko ispod, i mogu tu i tamo iznenaditi nekim nerješenim rezultatom, ali ništa više od toga ... :confused3:

Slažem se. Ipak sve čestitke nosiocima medalja...... 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Kakvo suđenje, majko moja draga! I u polufinalu, i u finalu! Kao da su sudije došle da vježbaju za Olimpijadu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ove prve cetiri reprezentacije su stvarno daleko iznad ostalih, tako da je borba za medalje postala dosadna. Ne bih rekao da u tom slucaju odlucuju nijanse, prije sudije kraj bazena ...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=103207

Izgledalo je zaista tako...
Iako su plavi igrali očajno u napadu, ako, naravno, izuzmemo drugu četvrtinu u kojoj su igrali vrhinski vaterpolo...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajde nemojte sada svi da se pretvarate u uvrijeđene princeze, sasvim je logično da kad stvari idu dobro kujemo naše igrače u zvijezde, a kad krene loše onda ih pljujemo 8)
Ja inače nisam neka ptica zloslutnica ili nešto slično, srebrna medalja sama po sebi uopšte nije loš rezultat (na kraju krajeva, za dva mjesta smo bolje plasirani od aktuelnih svjetskih prvaka), ali mislim da je igra koju su naši prikazali bila vrlo slaba i da za srebro imamo da zahvalimo još goroj igri protivnika + Šefiku. Suđenje ne mogu da komentarišem jer je vrlo teško sa strane vidjeti šta se u bazenu dešava, ali mislim da je u pravu neko ko je na ovom forumu nedavno rekao da je vaterpolo sport u kome sudija može da svira bilo šta. Finale je bilo krcato kontrafaulovima - malo malo, pa odjednom svi počinju da plivaju na suprotnu stranu. Užas.
Moramo pod hitno da uzimamo zlato u Pekingu dok još imamo Vujasinovića, jer nam onda nastupa dug i sušan period, kao u košarci :cry:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Harvester, sve to stoji sto si rekao o podmladjivanju reprezentacije, tu se stvarno pravi sistemska greska koja je napravljena recimo u kosarci, ali IPAK NAZVATI MOMKE KOJI SU OSVOJILI SREBRNU MEDALJU NA EP retardima je ruzno, bar ja tako mislim. I taj nacin razmisljanja - danas zvijezde sutra pljuj mi nije logican...Evo kako se to radi:

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=49182

"Tadić čestitao vaterpolistima srebrnu medalju
Predsednik Srbije Boris Tadić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje srebrne medalje na prvenstvu Evrope u španskom gradu Malagi, preneo je RTS. Predsednik Tadić prisustvovao je sinoć finalnoj utakmici u Malagi"

Uostalom, delfini su nas toliko puta obradovali a i na ovom prvenstvu su iza sebe ostavili i aktuelne olimpjiske i svjetske prvake...

Sto se samog prvenstva generalno tice, ne mislim da je bilo dosadno, uostalom ponudilo nam je jedno potpuno novu vaterpolo silu - Crnu Goru, reprezentaciju koju je Porobic odlicno ukomponovao, nema sta, zatim pregrst neizvjesnih utakmica, kao recimo prvi susret Crnogoraca i Hrvata, pa i drugi iako su u drugom mecu Crnogorci vec pocetkom 3/4 rastimovali barakude, pa onda sjajnu utakmicu izmedju Srbije i Madjarske, krajnje neizvjestan mec izmedju Grcke i Hrvatske, mec pun obrta izmedju Italije i Srbije i zaista sjajno finale momaka koji se izmedju sebe odlicno poznaju...Sada umjesto 3 repke koje su se izdvajale na vrhu imamo 4, a boga mi ni Italijani vise nisu za baciti...Po mom misljenju ovo je bilo krajnje neizvjesno prvenstvo u kojem su stvarno presudile nijanse...sudjenje ne bih komentarisao...
U svakom slucaju, vidjeli smo sjajan vaterpolo, a ponovo cemo ga gledati za otprilike mjesec dana na Olimpijadi...A pripreme za OI srpski vaterplisti pocinju vec u subotu...

"Posle osvajanja drugog mesta na šampionatu Evrope koji je sinoć završen u Malagi, vaterpolisti Srbije se kasno večeras vratićaju u Beograd, a selektor Dejan Udovičić zakazao je početak priprema za Olimpijske igra za subotu. Vaterpolisti će trenirati na Banjici, a planirano je da se u završnoj fazi odrade četvorodnevne pripreme u Barseloni zajedno sa reprezentacijom Španije.

Utisci posle poraza u duelu protiv Crne Gore još se sležu, a selektor Udovičić je danas rekao:
"Ne ulazeći u sve ono što je pratilo finale, mogu da kažem da smo ispunili cilj. Osvojili smo medalju u jakoj konkurenciji. Sada se okrećemo Olimpijskim igrama gde je cilj takođe plasman među prve tri ekipe", rekao je Udovičić."
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=49260

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2008, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Harvester, sve to stoji sto si rekao o podmladjivanju reprezentacije, tu se stvarno pravi sistemska greska koja je napravljena recimo u kosarci, ali IPAK NAZVATI MOMKE KOJI SU OSVOJILI SREBRNU MEDALJU NA EP retardima je ruzno, bar ja tako mislim.

Ma znam, ali nije se to odnosilo na kompletno prvenstvo (mada igra nije baš bila na nivou), samo na onaj crnogorski napad koji me je užasno iznervirao, kad je Šefik odbranio a niko se nije našao da pokupi loptu i primismo golčinu.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2008, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sada umjesto 3 repke koje su se izdvajale na vrhu imamo 4, a boga mi ni Italijani vise nisu za baciti...Po mom misljenju ovo je bilo krajnje neizvjesno prvenstvo u kojem su stvarno presudile nijanse...sudjenje ne bih komentarisao...
U svakom slucaju, vidjeli smo sjajan vaterpolo, a ponovo cemo ga gledati za otprilike mjesec dana na Olimpijadi

Hm, pa nisam baš saglasan s tim za Italijane, mislim da su oni ipak daleko ispod ove prve četiri reprezentacije. Npr. protiv naših su vodili 3 razlike, a prestigli smo ih čim smo malo dodali gas. Čini mi se da su ih i Hrvati pobijedili bez većih problema.
Sjajan vaterpolo? Pa, što jeste jeste, povremeno je bilo i toga, mada mi je suđenje velika misterija. Da li su timovi (pogotovo naš) stvarno bili onako nervozni ili su sudije pooštrile kriterijume za kontrafaul, nemam pojma. Uglavnom, ne sviđa mi se kako to sad izgleda. Nadam se da će u Pekingu biti bolje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 94 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]