Fernando Gonzalez ајде ми објасни само како један играч може да се боји дјеце која имају по 13 година како пишеш и ко по теби стоји иза свега овог ако је смјештено
Harvester,ми једини се боримо годинама за наш клуб...значи да није нас давно га не би ни било....и стога имамо право да одлучујемо шта и како....посебно сад кад је на дну....ми не финансирамо клуб,ал то не значи да онај ко финансира има право да га уништи...једина препрека томе смо ми навијачи...а јасно је ту онда ко су криминалци ми или управа...кад се већ спомиње партизан,њега нису сјебали гробари,већ зеко итд.,навијачи су уз клуб годинама и јасно им је све,партизан је играо лигу шампиона и кад је требало да иде напријед сваке године криминалци из управе су га сјебали...а не гробари,који су тражили да се не продају играчи уз лажна обећања итд...данас је партизан на добром путу опет због навијача који су отјерали те криминалце..
ал да се вратим на Борац,питаш ли се ти што је Борац у другој лиги?
због нас навијача или управе и играча....
што нам је овакав стадион?
хоће ли уопште бити боље ако их пустимо да раде како су кренули....
људи у управи Борца су криминалци,а не ми навијачи...играчи играју како они кажу....нас нико не поштује....све иде ка остварењу циља...а то је,клуб се гаси и руши се стадион...једина препрека у томе смо им ми...
за нас је Борчев дрес светиња и дерали смо га,и дераћемо,да га ти папци више никад не носе...а будите сигурни да неће...
јер има у овом граду још пуно људи који воле Борац,који су спремни помоћи нама навијачима...у остварењу нашег јединог циља,а то је Борац у европи и пун стадион људи који воле Борац и Бањалуку...