banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Nije Mile uveo laktase u Premijer Ligu vec ljudi koji su godinama u klubu. Opstina je stala uz klub tek prosle godine kada je klub izborio prvu ligu Rs i kada su vidjeli da od kluba moze nesto i biti.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Bekrija je napisao:
Nekada je BL imala 120 000 stanovnika sada vjerovatno ima duplo vise. I nakad je svaka tekma na gradskom bila puna navijaca. Sada neznam do cega je,ali ocigledano da je stadion prazan,znam da situacija nije sjajna ali se nista nedesava da se nesto poboljsa.

Kao sto sam rekao Davidovic je presjednik preduzeca Borac,zasto nesmjeni sve te koje vode Borac u podpuni propast. On ima tu mogucnost ali on se nemjesa u to,ocigledno da i njemu nije stalo do Borca,jeli Mile Ronhil je doveo Laktse(nekada igrali u meduopstinskoj ligi) u Premijer ligu. Jeliceva Modrica je prva u Premier ligi BiH i vjerovatno ce biti pravak ove god.

Ali eto nekad bilo,nekada se snilo.

Pored grešaka u pravopisu, ne mogu da se načudim tvojim nebulozama.

Eto Dodik doveo Laktaše u Premijer ligu.
Jelić doveo Modriču u Premijer ligu.
A Davidović ne da Borcu ni da igra u Prvoj ligi RS.

A za divno čudo svi su u pripadnici iste stranke SNSD-a.

Ne može se porediti ono i sadašnje vrijeme.
Na Gradski stadion su dolazili Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...
A ko danas dolazi???

Dodje Zvezda na prijateljsku utakmicu pa je stadion dupke pun. Traži se i karta više.
Ajd ne lupaj više.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Pa kako vam se da raspravljati sa njim ljudi??? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 13:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2007, 16:48
Citiraj:
Eto Dodik doveo Laktaše u Premijer ligu.
Jelić doveo Modriču u Premijer ligu.
A Davidović ne da Borcu ni da igra u Prvoj ligi RS.

A za divno čudo svi su u pripadnici iste stranke SNSD-a.

To je naravno onako slucajno. Jos kada se malo sjetimo Dodikovih izleta u Boriku kada su njegovi telohranitelji prebili Vulturese,vidi se da postoji neka "ljubav" zar ne. A Davidovic je taj koji tu ima najvecu moc, a i on je isto tako nuetralan.

Citiraj:
Ne može se porediti ono i sadašnje vrijeme.
Na Gradski stadion su dolazili Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...
A ko danas dolazi???

Pa Zvjezda dode u 5god jednom kada treba promovisati neku stranku,i to je to. Na stadion dolaze Trn, Sloga itd. Samo publika nedolazi.

Covjece, on (Ibro Dirka) ti je prije hodo s curom,
nosila bedz da joj se zna prednja strana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bekrija je napisao:
Davidovic je taj koji tu ima najvecu moc, a i on je isto tako nuetralan.

Davidović je obični pajac koji svira kako mu diriguju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 13:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2007, 16:48
Sondri je napisao:
Bekrija je napisao:

Tako izgleda.

Covjece, on (Ibro Dirka) ti je prije hodo s curom,
nosila bedz da joj se zna prednja strana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 14:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Sondri je napisao:
Bekrija je napisao:

Slažem se! Ako je Mile rekao da ne daje pare Borcu, on ih neće dati. Osim toga, čuo sam da prije izjavljivao da ga taj sport ne interesuje, a ako njega nešto ne interesuje u Banjaluci, znači da ne treba ni nas, ostale smrtnike. Renoviranje stadiona najavljuju godinama, obećano je bilo da će ove godine biti uloženo 1,1 milion KM, a on je još uvijek, uz Kastel, ruglo grada. Umjesto toga, dobili smo novi trotoar, dobićemo još jedan slijedeće godine, grade se parkovi čija je realna vrijednost 600 000 - 800 000 KM za 4,5 miliona, trubači dolaze na Trg Krajine, imamo najbolji Aqua park.... Nabrajanje bi otišlo u nedogled. Dok god grad ima maćehinski odnos prema FK Borac biće ovako. Stvarno pokušavam da shvatim zašto je to tako, jer sport i sportisti su oduvijek bili najbolji ambasadori grada. Realno, ko bi od nas u tolikoj mjeri čuo za 1 Široki Brijeg, da nemaju onako jake ekipe u fudbalu i košarci? (relativno jake, za naše pojmove)

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 27 Sep 2007, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
prvo mi nismo upali u teren da tucemo igrace vec da skinemo dresove koji su za nas svetinja...i svaki igrac koji ga nosi morace da igra i daje svoj maksimum kad ga nosi

Je li? A ko si ti da odlučuješ o tome? Možda ti daješ plate tim igračima iz svog džepa pa su tebi odgovorni? Čime ti i ostali prestupnici koji se nazivate "navijačima" smatrate da ste dobili pravo da nekom skidate dres i da određujete ko će kako da igra i tome slično? Možda time što neizmjerno doprinosite imidžu kluba i fudbala uopšte parolama tipa "Nož, žica, Srebrenica" i sl.? Vi imate ista prava kao i bilo koji prosječni tip koji plati kartu i gleda utakmicu sa Zapada - tj. da sjedite sat i po i gledate ono što se dešava na terenu (to naravno pod uslovom da vi tzv. navijači uredno plaćate karte, u šta nisam siguran). Ako vam se ne sviđa, lijepo sljedeći put ostanite kod kuće i gledajte filmove umjesto dolaska na utakmicu ili navijajte za drugi klub. Mijenjanje uprave, igrača i ostalih, kao i ocjenjivanje toga bori li se neko za svoj dres NIJE u vašoj nadležnosti i ono što ste uradili u Prnjavoru vas samo svrstava tamo gdje svi znamo da pripadate - tj. među kriminalce sa kojima policija treba da se obračunava (e sad je sasvim drugi par rukavica što su i pajkani kriminalci). I molim vas, samo nemojte da prosipate one izlizane priče o tome kako "nema kluba bez navijača" i kako "navijači treba da se pitaju" i šta ti ja znam. Gledajte Partizan - odavno nisu imali ovako dobar tim, a ne mogu da igraju u Evropi zbog grupe maloumnika. Da i ne pričamo o tome koliko love je Zvezdi otišlo na plaćanje raznih kazni zbog divljanja "navijača". Mislim da je krajnje vrijeme da se razdvoje normalni gledaoci i pravi navijači od budala koje dolaze na utakmice samo da bi pravili nered.

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 27 Sep 2007, 16:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Harvester je napisao:
Citiraj:
prvo mi nismo upali u teren da tucemo igrace vec da skinemo dresove koji su za nas svetinja...i svaki igrac koji ga nosi morace da igra i daje svoj maksimum kad ga nosi

Je li? A ko si ti da odlučuješ o tome? Možda ti daješ plate tim igračima iz svog džepa pa su tebi odgovorni? Čime ti i ostali prestupnici koji se nazivate "navijačima" smatrate da ste dobili pravo da nekom skidate dres i da određujete ko će kako da igra i tome slično? Možda time što neizmjerno doprinosite imidžu kluba i fudbala uopšte parolama tipa "Nož, žica, Srebrenica" i sl.? Vi imate ista prava kao i bilo koji prosječni tip koji plati kartu i gleda utakmicu sa Zapada - tj. da sjedite sat i po i gledate ono što se dešava na terenu (to naravno pod uslovom da vi tzv. navijači uredno plaćate karte, u šta nisam siguran). Ako vam se ne sviđa, lijepo sljedeći put ostanite kod kuće i gledajte filmove umjesto dolaska na utakmicu ili navijajte za drugi klub. Mijenjanje uprave, igrača i ostalih, kao i ocjenjivanje toga bori li se neko za svoj dres NIJE u vašoj nadležnosti i ono što ste uradili u Prnjavoru vas samo svrstava tamo gdje svi znamo da pripadate - tj. među kriminalce sa kojima policija treba da se obračunava (e sad je sasvim drugi par rukavica što su i pajkani kriminalci). I molim vas, samo nemojte da prosipate one izlizane priče o tome kako "nema kluba bez navijača" i kako "navijači treba da se pitaju" i šta ti ja znam. Gledajte Partizan - odavno nisu imali ovako dobar tim, a ne mogu da igraju u Evropi zbog grupe maloumnika. Da i ne pričamo o tome koliko love je Zvezdi otišlo na plaćanje raznih kazni zbog divljanja "navijača". Mislim da je krajnje vrijeme da se razdvoje normalni gledaoci i pravi navijači od budala koje dolaze na utakmice samo da bi pravili nered.

Slažem se sa tobom u dosta stvari, ali mislim da u nekima i griješiš. Prije svega, mislim da bi malo koja publika i navijačka grupa u svijetu mirno gledala i trpila ovakve stvari u svom klubu. Ovakav lopovluk, nebriga za klub sa 80 godina tradicije (prilično svijetle), mislim da do sada nigdje nije viđen. Svaki klub ima dobre i loše periode, to shvatam, ali ovo...U upravi sjede ljudi koje je doveo naš vrli gradonačelnik, a kojima su na umu samo dizalice i građevinska lokacija i kako da što prije upropaste ono što je stvarano, ponavljam, 80 godina, da bi se lakše dočepali atraktivnog zemljišta. Oni u životu nisu pogledali 5 fudbalskih utakmica. Taj lopovluk i mafijaška sprega doseza gradski, pa i republički, vrh. Ovo je zemlja građevinske mafije. Navijači su na vrijeme upozoravali na to, preko raznih parola (jedna od mojih omiljenih :"Borac i Banjaluka jedna priča??????? nekada bila grad sporta, a danas parkinga i stubića), saopštenja i skandiranja, ali to jednostano NE POMAŽE!!! Slažem se u tome da možda nije trebalo iskaliti bijes na igračima, ali to je u datom trenutku ispalo tako. Ja nisam aktivan član navijačke grupe Lešinari, ali ih podržavam u svakom trenutku, jer ti momci PLAĆAJU karte, dolaze na stadion i kada pada kiša da bi gledali Borca protiv nekog npr. Famos-a i sve vrijeme navijaju, odu na gostovanje u Gacko ili Foču i tamo navijaju. Sada neko treba da ih pravi budalama i omalovažava njihov trud, postepeno gaseći klub koji je simbol ovog grada! Mislim da navijači treba da se pitaju, jer su sada na čelo kluba došli ljudi koji hoće da ga unište, a osim Lešinara niko im nije na putu. Ja ne znam na koji način se boriti protiv njih, jer evo vidim incidente svi osuđujete, parole i prozivke ne pomažu, niko ne želi da pomogne.... Stvarno ne znam, ako ti imaš nekakv prijedlog, slobodno ga iznesi. Ali podsjećam da se ovaj incident nije desio iz nečije obijesti, nego kao posljednji poušaj i apel da se skrene pažnja javnosti na alarmantno stanje u najvećem fudbalskom klubu u Srpskoj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Harvester i ti sad ode na Zvezdu i Partizan :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 27 Sep 2007, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Harvester je napisao:
Citiraj:

1. Navijaci nisu nosili idiotski natpis, vec krkani koji su dosli da jebavaju familiju igracima druge nacije i vjere.
2. Na osnovu cega ti nekoga svrstavas u kriminalce?
3. Da li pises u svoje ime ili u ime "svih koji znaju"?
4. Ovo je tema o Prvoj ligi Rs-a a ne beogradskim "velikanima".
5. Grad u kojem zivis zove se Istocno Sarajevo. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
sranja u borcu moraju da prestanu, stvarno treba nesto raditi ... a sta niko nije pametan , i izgleda da niko nema ideju ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 20:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2007, 23:05
Moj najbolji drugar je igrac borca, bio je u Prnjavoru kada se to desilo sva sreca pa nije dobio batina.Mnogo smo pricali o tome sto se desilo i kako on kaze Borac ne da igra katastrofalno nego gore od toga,ali uprkos tome gdje na svijetu ima da navijaci jednog kluba upadaju i tuku igrace istog.Samo kod nas!!!!!Koji klinci imaju pravo da upadaju u teren i skidaju dresove ljudima koji cjeli zivot igraju za borac.Kako kazu nijedna slucajnost nije slucajna pa se tako sumnja da je i ovo mozda smjesteno.Ustvari mi smo smijesni ako ovu djecu uopste nazivamo navijacima prosjek godina im je 13,juce dosli u Banja Luku pogledali film Green Streat Huligan i odlucili da postanu ludi navijaci Borca.Jebiga moraju se nekako dokazati...........Uz svu tu strasnu situaciju nisam mogao da se ne nasmijem izjavi Jandrica kada su navijaci upali:citiram "Nemojte mene tuci ja igram najbolje sto znam" :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 00:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
Fernando Gonzalez ајде ми објасни само како један играч може да се боји дјеце која имају по 13 година како пишеш и ко по теби стоји иза свега овог ако је смјештено :-?

Harvester,ми једини се боримо годинама за наш клуб...значи да није нас давно га не би ни било....и стога имамо право да одлучујемо шта и како....посебно сад кад је на дну....ми не финансирамо клуб,ал то не значи да онај ко финансира има право да га уништи...једина препрека томе смо ми навијачи...а јасно је ту онда ко су криминалци ми или управа...кад се већ спомиње партизан,њега нису сјебали гробари,већ зеко итд.,навијачи су уз клуб годинама и јасно им је све,партизан је играо лигу шампиона и кад је требало да иде напријед сваке године криминалци из управе су га сјебали...а не гробари,који су тражили да се не продају играчи уз лажна обећања итд...данас је партизан на добром путу опет због навијача који су отјерали те криминалце..
ал да се вратим на Борац,питаш ли се ти што је Борац у другој лиги?
због нас навијача или управе и играча....
што нам је овакав стадион?
хоће ли уопште бити боље ако их пустимо да раде како су кренули....

људи у управи Борца су криминалци,а не ми навијачи...играчи играју како они кажу....нас нико не поштује....све иде ка остварењу циља...а то је,клуб се гаси и руши се стадион...једина препрека у томе смо им ми...
за нас је Борчев дрес светиња и дерали смо га,и дераћемо,да га ти папци више никад не носе...а будите сигурни да неће...
јер има у овом граду још пуно људи који воле Борац,који су спремни помоћи нама навијачима...у остварењу нашег јединог циља,а то је Борац у европи и пун стадион људи који воле Борац и Бањалуку...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 09:13 
Početnik
Početnik

Sam 15 puta spominjes upravu sto ne jebete mater upravi i trenerima i ostalim a ne igracima koji igraju za zobene pahuljice, a u borcu ima igraca koji su svoj citav zivot posvetili borcu i da neznaju sutnut loptu ko su djeca od 14,15,16,17,18 godina da njima skidaju dresove.Navijaci su bili prije 7 godina kada ih je vodio Medo to su bili pravi navijaci koji su navijali za ime borac koji su isli od rukometa,fudbala,kosarke nisu pravili gluposti i slicno.A ovi sada"navijaci"neka mi neko kaze kada su otisli na rukomet kosarku itd.Borc osvoji kup u rukometu bez navijaca gdje ste bili!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 10:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Navijaci su bili prije 7 godina kada ih je vodio Medo to su bili pravi navijaci koji su navijali za ime borac koji su isli od rukometa,fudbala,kosarke nisu pravili gluposti i slicno

Aha...dobiju lovu od kluba i on i Željo Vukić kupe auto i sebi po mobilni telefon

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
miki je napisao:
Aha...dobiju lovu od kluba i on i Željo Vukić kupe auto i sebi po mobilni telefon

A ovi kao nedobijaju pare od kluba 1KM od prodate katre na Gradskom stadionu ide navijacima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a stvarno zasto se igraci boje djece od 14-15 godina ? ni ja ne kontam ...
igraci su uglavnom tu zbog para, kao i svugdje a ne zato sto vole taj klub (ima i izuzetaka) ali je isto tacno da nemaju redovna primanja i da imaju male plate, ali to nije razlog da nedaju sve od sebe ...
i moji roditelji imaju male plate al opet rade svoj posao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 14:47 
Početnik
Početnik

Momci da se malo razumjete u sport kosto se nerazumjete znali bi da u normalnim drzavama klubovi sa vodjama navijaca imaju potpisane ugovore dobijaju stanove, aute..................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2007, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Astor_Piazzolla je napisao:
a stvarno zasto se igraci boje djece od 14-15 godina ? ni ja ne kontam ...
igraci su uglavnom tu zbog para, kao i svugdje a ne zato sto vole taj klub (ima i izuzetaka) ali je isto tacno da nemaju redovna primanja i da imaju male plate, ali to nije razlog da nedaju sve od sebe ...
i moji roditelji imaju male plate al opet rade svoj posao ...

ponavljam

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]