banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 04:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
2:0 .......BRAVO OMLADINCI........ide se do kraja

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
svaka cast stvarno!!!!!

kakav tim, svako zna gde mu je mjesto
sve pohvale za jankovica, covjek se lomio cjelu utakmicu..
nevjerovatno!!!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 21:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
vaaaaa ludddlaaaa crkoh od dragosti a ko sto kaze ovaj krdzavi komentator ne moze biti ljepse :angel: :angel: :D :angel: :angel: jeeeee josss da se osvetimo holandjanima za ono 6:1 i da belgija pobjedi englesku sreci mi kraja biti nece

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
vaaaaa ludddlaaaa crkoh od dragosti a ko sto kaze ovaj krdzavi komentator ne moze biti ljepse :angel: :angel: :D :angel: :angel: jeeeee josss da se osvetimo holandjanima za ono 6:1 i da belgija pobjedi englesku sreci mi kraja biti nece

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Немој ми спомињати коментатора. Стварно не контам како том лику могу дозволити да води утакмицу. Његове провале из утакмице у утакмицу превазилазе све границе. Једна која ми је остала са ове утакмице је:
"... и ево га Душко Тошић ... до свог имењака Зорана!" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
svaka cast!

ima da oderemo Holandjane i osvajamo to!

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Бошко и Ивановић, класа изнад остатка екипе.
А остатак, ОДЛИЧАН.
Све похвале за оба капитена најјачих клубова Србије, Смиљанића и Миловановића.
Дринчић позитивно изненађење. Прижељкивао сам Енглезе у финалу. Штета, прорадио би српски инат и сатрали би их.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
SRECNO MOMCI!

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Na jednom drugom forumu sam pročitao prejak komentar za Baneta Ivanovića... "Zašto Ivanović ne igra u A timu reprezentacije? Zato što dečko ima lošu naviku da loptu iz odbrane ne ispucava već da je iznosi i predaje u noge veznih igrača, što u veznom redu A tima unosi zbunjenost i stvara pometnju..." :D

Inače dobra utakmica, mada mi se činilo da su naši malo izgubili snagu tokom drugog poluvremena. Šteta što je Babović van forme, jer nam fali taj kreator. Milovanović to ne može da igra, a puno je bolji u paru sa Smiljanićem na zadnjem veznom. Smiljanić - ekstra. Stvarno je momak strašan igrač. Ivanović takođe. Janković odrastao i debelo sam pogriješio kad sam rekao da će on da propadne. Korigovao je ponašanje, trči, trudi se i igra odbranu. Sve ostalo na zavidnom nivou... Može se protiv Holanđana,a treba se i njima osvetiti jer je tehnički direktor njihove reprezentacije insistirao na tome da se Srbija što prije izbaci iz daljeg takmičenja, a momci ga sinoć lagano iskuliraše. Izađoše samoinicijativno sa onim majicama protiv rasizma i začepiše usta svima. Englezi? Nek sad pokažu džentlmenstvo, ali mi je baš krivo što ih nema u finalu... Bilo bi to epsko gaženje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2007, 10:05
Svaka čast, mladi .... :hello1:

Hajmo i u finalu isto tako ... samo napred .

KO BI drugi, nego KOBi ...

Zvezdo znaj, da ludo volim te ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
slažem se sa većinom ovoga što je nitro rekao. još malo da dodam. rakić nije imao sreće napred. sudija ga uzeo na zub, dao mu (zasluženo) žuti, ali kasnije je svirao u svakom skoku nepostojeći faul. zbog toga nam je i gol poništen.

drinčić, zeka ga prodao iz Partizana u Tataristan. zajedno sa Grubješićem. dečko nikad nije zaigrao u prvoj ligi Srbije, ali se kvalitet vidi. pretrčao najviše, bilo ga svuda. sa smiljanićem u paru fenomenalan.

Boško Janković - sasvim solidno odigrao. mnogo bolje nego što sam očekivao. da mu je dobar trener da ga primiri i kaže da u finalu ne prolaze pete, bio bi odličan. nadam se da će s godinama doći do pameti. talenta ima i za rasipanje :)

Basta isto solidno odigrao svoj dio. nije imao mnogo vremena.

Kahriman, pozitivno iznenadio. izrazito nesiguran je bio kad je branio, iako nije primio gol. sad vidim zašto je pozvan.

a za kreatora, Nitro, ne sekiraj se. kad se oporavi Krasić biće svega. uglavnom, smiješi nam se jako kvalitetna fudbalska budućnost. još ako dodamo par "stranih" igrača koji ne mogu da igraju za mladu, ali bi mogli ili već igraju za A reprezentaciju (Krkić, Kuzmanović) i par koji nisu sad na spisku (Marinković), stvarno nema problema za sutra :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Predsednik Fudbalske federacije Engleske Džefri Tomson razgovarao je jutros sa prvim čovekom našeg fudbala Zvezdanom Terzićem i izvinio se zbog žestokih reakcija i nekorektnih izjava koje su usledile nakon duela Engleske i Srbije. Reprezentativci Engleske su žestoko optuživali naše navijače, ali i neke igrače, zbog rasizma, što je izazvalo dosta revolta u našem timu, a izrečene su čak i uvrede na račun našeg naroda i države.

Prema rečima Terzića, Tomson se izvinio zbog takve reakcije, jer smatra da ona nije bila primerena i da se to sigurno ne bi desilo da je on u tom trenutku bio uz reprezentaciju.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Neki Slovenac bajati nam sudi finale!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 09:37 
Veteran
Veteran

Sondri je napisao:
Neki Slovenac bajati nam sudi finale!!!

Znate, da su Holandjani u kvalifikacijama odrali Slovence u obe utakmice..da su mladi igrali prijateljsku da je bila pobjeda Lala...

Ajd sudac mozda to nije zaboravio..pa malo odradi posao u nasu korist :D 8)

U svakom slucaju nasi ce odigrati kako treba i razbiti te smecare!

SRBIJA!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 15:54 
Veteran
Veteran

Hoce li se veceras negdje u centru gledati tekma ??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 17:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
21.06.2007.
Izvor: PRESS
Naši fudbaleri posle pobede nad Belgijom napravili žurku u hotelu i uz narodnjake proslavili plasman u finale Evropskog prvenstva
SRBOVANJE!
Mladi srpski fudbaleri plasman u finale EP proslavili su mini-žurkom u hotelu, naravno uz srpske narodnjake! Svi kao jedan, baš kao i na terenu, "orlići" su veliki uspeh obeležili uz dobro poznate zvukove, a apsolutni hit večeri bila je pesma Nikole Rokvića "S kim se noćas varala..."

Proslava za plasman u finale...

Naravno, bilo je tu još mnogo poznatih pesama, ali uglavnom onih "starijih" u izvedbi Šabana Šaulića, Ljube Aličića, a bogami i Sinana Sakića i Muharema Serbezovskog. Momci su sebi dali malo oduška (i zašlužili su) uz pivo -dva, a zatim su oko jedan sat posle ponoći, na "komandu" kapitena Branislava Ivanovića, svi otišli na spavanje. Juče ujutro odmah su odradili jedan duži trening, a zatim prvo otišli do Hertogenboša da pozdrave naše tenisere Janka Tipsarevića, Jelenu Janković i Anu Ivanović, a potom u Groningen.

Osim igrača, stručnog štaba, čelnika FSS i beogradskih novinara, u hotel su stigli i neki od navijača, ali i neki od bivših reprezentativaca kao što su Slaviša Jokanović i Miki Stević.

- Momci su me oduševili. Oni su doneli nešto novo u srpski fudbal, jer smo do sada uglavnom bili poznati kao selekcija sa izuzetnim pojedincima, a njihov najveći adut je kolektiv. Bilo bi zaista predivno da osvoje titulu - izjavio je Slaviša Jokanović.

Samo hiljadu ulaznica za naše

Predsednik FSS Zvezdan Terzić potvrdio je da će naš savez dobiti samo hiljadu ulaznica za finalni meč protiv Holandije u Groningenu.

- Sve ulaznice odavno su rasprodate i našim ljudima biće jako teško da uđu na stadion. Mi kao savez dobićemo standardnih 250 ulaznica i još, kako nam je rečeno, 750 za prodaju našim navijačima. Dakle, neće nas biti više od 1.000, ali ubeđen sam da nam to neće biti problem da dođemo do titule.

Na pitanje da li je Milan Smiljanić i definitivno njegov naslednik kako u Partizanu, tako i u A timu, Jokan je rekao:

- Slušajte, kada sam bio igrač, nisam voleo da me sa bilo kim porede jer sam se trudio da izgradim svoj stil. Isto tako mislim da ni malog Lolu ne treba upoređivati sa prethodnicima. Sjajno je počeo, gradi ime u svetu fudbala i želim mu sve najbolje.

Inače, selektor Miroslav Đukić posle (ne)prospavane noći polako ali sigurno postaje svestan uspeha koji je ova generacija srpskih fudbalera napravila, ali tvrdi da se ekipa sigurno neće zadovoljiti igranjem u finalu.

- Pred nama je najteži mogući protivnik, aktuelni evropski šampion i domaćin. Ali mi se ne obaziremo previše na to, nama je važno samo da budemo skromni, da se koncentrišemo na našu igru i probamo da uradimo sve isto kao protiv Italije, Češke ili sada protiv Belgije. Ponavljam, samo iz skromnosti možemo do titule.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 19:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sijuks ima još vremena za poslednju čupajicu na kladionici, moja prognoza X ili 0-2, ako ćeš na sigurno! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Necu da nasecam,stalo me.Srbija dobija 2-1 a onda festa u gradu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 20:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2006, 18:39
Za sad si blizu, jos da nasi zabiju 2 komada :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]