banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premier Liga BiH
PostPoslato: 22 Avg 2013, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Navodno će pokušati Halilhodžića da vrati..

Citiraj:
Na klupu sjeda brat Zoki. S Damirom Krznarom vodit će momčad protiv Belupa te u uzvratu s Austrijom.

"Nakon toga... Neka nam Bog pomogne"

Ivanković odbio, Cico pije, ali Mamić za Vahu daje mandat na raspolaganje

Mamić tvrdi da niti na topografskoj karti ne vidi tko će biti novi trener, pa je zato na to mjesto stavio svog brata. S njim ide po čudo u Beču.

Do tada...

"Ćiro? Možda onaj iz '82. Pitao sam Ivankovića, ali on mi je rekao "Pričat' ćemo sutra" i tako je sam sebe eliminirao. Zvao bih i Cicu, ali vi biste samo čekali da se napije pa da o tome pišete. No, ako se gospodin Halilhodžić želi vratiti, ja dajem svoj mandat na raspolaganje"

http://www.index.hr/sport/clanak/ponocn ... 96117.aspx

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 18:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
jos jedna u nizu majmunskih fora u reziji arene!na utakmici u sa gori zemlja od baklji i topovskih udara,a ni jednom da to prikazu jer niko mimo stadiona to nece vidjeti pa ce samim tim i azna biti manja od saveza.obratite paznju vi koji gledate utakmice borca preko tv-a, da se kamera momentalno okrece prema navijacima kada se i prskalica zapali

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2013, 18:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Gledao malo Čelik - Velež na AS. 15 minuta i skoro isto toliko faulova.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 18:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Није могуће да на грбавици цивилизована сарајевска публика скандира ''четничке пичке''... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa navikli da budu prvi na tabeli sa subote na nedjelju, pa razočarali navijače...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Rangarok je napisao:
Није могуће да на грбавици цивилизована сарајевска публика скандира ''четничке пичке''... :lol:

Nije moguce da vi nekome prigovarate oko navIJANJA :mad:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2013, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
pa vi ste prava gradska raja, multietnička zajednica, pravi primjer koezgistencije, a mi smo seljaci, agresori, četnici, genocidaši, pa zar vama da se takav previd desi :(

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 10:08 
Veteran
Veteran

misu mali ne prigovara se nikome vec se samo govori da je vase qrcevo lazno moralisanje trulo ko vas stadion razjebani

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 10:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Miske je napisao:
Rangarok je napisao:

Nije moguce da vi nekome prigovarate oko navIJANJA :mad:

Kod nas na centru nema natpisa NAVIJAJ ZA TOLERANCIJU 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 10:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
neki od šablona u bivšoj državi,koji i nisu bili daleko od istine su da su zvezda i dinamo uvijek bili ono kao šovinistički klubovi za koje su navijali nacionalno osvješteniji srbi i hrvati,dok su partizan i hajduk bili jugoslovenski klubovi...partizan vojni klub,oficiri i njihova djeca navijali za njega,hajduk prvi igrao u bariju pod petokrakom,dao najviše narodnih heroja,rasformirao se jer nije htio igrati italijansku seriu a iako mu je nuđeno da bude prevožen hidrogliserom na svaku utakmicu...da ne pričam da se 50 000 duša gušilo u suzama na poljudu kad je saopšteno da je tito umro i spontano zapjevalo "druže tito mi ti se kunemo"...

po tim klišeima,fk sarajevo je bilo muslimanski klub,svi pitari i buregdzije sa bašćaršije i stare sarajlije su navijali za njih,dok je željezničar važio za srpski klub,osnovao ga je dimitrije dimitrijević na današnji dan,i za njega je uglavnom navijao siromašniji sloj stanovništva,radnička klasa i sarajevski srbi u ogromnom procentu.

trenutni problem ogromnog i neprirodnog "patriotizma" na poljudu i grbavici ja vidim upravo u tim korijenima,jer trebaju nekako torcidaši i manijaci pokazati da su veće ustaše od dinamovaca,odnosno veći muslimani od pitara....

istorija je učiteljica života,i uvijek su nastajali problemi kad gruzijac pokazuje da je veći rus od rusa (staljin),da je austrijanac veći švabo od švaba (hitler),da je korzikanac veći francuz od francuza (napoleon),itd,itd,itd...

to je neko moje tumačenje.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Hahhah smijesno.Cuj Zeljo imao navijace Srbe vecinom.Pa kako onda nasta pjesma ".........jug je nasa sveta srana po ISLAMU odabrana.............." a to je nastalo prije rata.Cak se poslije reta vodila polemika da se izbaci to po ISLAMU.za Zelju je navijala obicna raja bez obzira na naciju i vjeru.Mislim da je i prije reta vise od 50% Manijaka cinilo Muslimani/Bosnjaci.Kod Pitara je to drugacije.Oni su imali onu svoju parolu " Boja fesa boja dresa" i ja ih danas zezam u vezi toga jer imaju u prvi 11 bar 8-9 nemuslimana :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 16:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Miske je napisao:
Hahhah smijesno.Cuj Zeljo imao navijace Srbe vecinom.Pa kako onda nasta pjesma ".........jug je nasa sveta srana po ISLAMU odabrana.............." a to je nastalo prije rata.Cak se poslije reta vodila polemika da se izbaci to po ISLAMU.za Zelju je navijala obicna raja bez obzira na naciju i vjeru.Mislim da je i prije reta vise od 50% Manijaka cinilo Muslimani/Bosnjaci.Kod Pitara je to drugacije.Oni su imali onu svoju parolu " Boja fesa boja dresa" i ja ih danas zezam u vezi toga jer imaju u prvi 11 bar 8-9 nemuslimana :D

Sarajevo je uvijek bilo gospodski klub za vas 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 18:50 
Veteran
Veteran

Sarajevo za zelju gospodski klub heheheee......

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2013, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Oni su imali onu svoju parolu " Boja fesa boja dresa" i ja ih danas zezam u vezi toga jer imaju u prvi 11 bar 8-9 nemuslimana

:lol: :lol:

one 2009 kad se vratio amar,pa u željezničaru bilo pola srba,ćulum,bogićević,vasilić,stanić,lazar popović itd,pitari se vadili na muslimanstvo "bolje treći uz alaha,nego prvi uz pomoć vlaha"...a sad im od prvih 11 ima jedno 8 srba :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2013, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
Schlager je napisao:
istorija je učiteljica života,i uvijek su nastajali problemi kad gruzijac pokazuje da je veći rus od rusa (staljin),da je austrijanac veći švabo od švaba (hitler),da je korzikanac veći francuz od francuza (napoleon),itd,itd,itd...

to je neko moje tumačenje.

ko si ti da nekom negiraš nacijonalnost? ako neko iz gruzije kaže da je rus onda je rus, ne mora svako ko živi u austriji biti austrijanac, je li to korzikanci ne mogu biti francuzi? šta je sljedeće, da ljudi iz bosne i hercegovine ne mogu biti ništa nego bosanci i hercegovci? sram da te bude, nacijonalisto i unitaristo jedan :lol:

ot: ko prati ovu ligu i živcira se zbog nje, treba ga u psihijatriu po kratkom postupku.

Vrh

PostPoslato: 21 Sep 2013, 18:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Изгледа да оде и Градимир ускоро...

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sam pao, sam se ubio.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2013, 13:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
MaminoDijete je napisao:
Slika

:lol:
a na grbu izbacili simbol radničke klase i umjesto njega stavili simbol monarhistističke porodice iz feudalnog doba.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2013, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Sa ss.ba:

Citiraj:
Ne bi zelio biti u kozi igraca ukoliko danas ne pobjede Leotar...
Ukoliko ostvarimo negativan rezultat mislim da bi moglo doci do skidanja dresova, jer navijaci ce na neki nacin morati imati ventil gdje ce ispustiti svoj bijes.

:D

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]