kod kuće i na strani je napisao:
Stvar je vrlo prosta i jasna. Nadobudni Ljajic je pljunuo po svim svojim saigracima a i po sebi. Prica o tome da postuje sebe, a vrlo brzo je zaboravio kako je pljunuo na svoj potpis, dakle na samog sebe. Misljenja sam da za Srbiju trebaju igrati samo oni koji ce postovati dres koji nose, iz sveg glasa pjevati nasu himnu, i ostaviti srce na terenu, jer igraju za svoj narod, za svoju Srbiju. Mihajlovic ima apsolutno pravo da odvoji kukolj od zita. Igrati za svoju reprezentaciju nije pravo vec privilegija. Ako malo bolje sagledamo stvari, jasno je da je nadobudni Ljajic koristio srpski dres da bi ostvario inostrani angazman. Sad kad je poturica to ostvarila, krece kurcenje. Valjda nam je sad svima jasno da za Srbiju mogu igrati samo i iskljucivo oni koji ce dati sve za grb sa cetiri ocila, daklee samo Srbi. Ljajici, Sulejmani i slicni, dovidjenja.
Ustav Republike Srbije
Član 1.
Republika Srbija je država srpskog naroda i svih gradjana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi,
načelima gradjanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.
Srbija ti je država gdje ima dosta nacionalnih manjina a ti očekuješ da nam reprezentacija mora biti čisto srpska? Ja sam često radikalan, međutim u sportu nikada. Tu nije važna rasa, religija, vjera. Važno je koliko posto sebe daješ i naravno rezultati. Ako npr neki Mađar ima kvalitet za Srbiju, cijeli život je proveo tu, zašto ga ne pustiti da igra, da bi nam u repreezentaciji bili samo Srbi jer se oni po tvom automatizmu najviše bore?