papučar je napisao:
Ja se još pitam gdje si ti, kontam malo te sramota dešavanja od sinoć pa nemaš obraza da se javiš, ali naravno da si isti kao Vujošević.
Btw Vujošević ratuje sa Čovićem od 89-e godine.
Citiraj:
Oglasio se i sudija Kurilić povodom isključenja Vujoševića: “Psovao me najvulgarnijim psovkama, vređao mi sve što imam, pretio da će me obesiti nasred Terazija, da će me uništiti kao sudiju i oterati sa sudijske liste.”
http://strategija.org/neslavan-zavrseta ... og-finala/25 godina silovanja košarke, psovanja sudija, davljenja igrača, udaranja sudija i dalje opstaje. Strašno koliko je Srbija jadna zemlja kad su likovi kao D.Vujošević iznad nje.
Dobro je kad imaš priliku da izduvaš malo svoje komplekse i frustriranost na ovom forumu. Na tvoje baljezgarije nema nikakvog smisla odgovarati jer se vidi da nemaš pojma o košarci i o istoriji tog sporta na ovim prostorima. Svi tvoji postovi su kopirana mišljenja drugih navijača na ciganskim forumima koje pratiš pa onda ovdje pokušavaš ispasti pametan.
Što se tiče sramote,jeste u pravu si,sramota me je što gledam u šta se pretvorio sport koji je nekada bio ponos i dika. U šta su ga pretvorili razni kriminalci i idioti kojima nije mjesto u košarci već u zatvoru.
Da imaju pameti u KKP ne bi ni izlazili više na parket,neka donesu onaj pehar i predaju ga braći Vučić,Čoviću i ostalim isstaknutim košarkaškim legendama kojima ne mogu da zapamtim imena,a i ne trudim se.