banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K L S
PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Brigate BL je napisao:
Da samo sto mi svi pljujemo po Covicu i svima nasima kad naprave sranje a vecini vas je Dule bezgresno bozanstvo.
i kad laze za poreze i kad govorti netacne podatke i kad napravi nesto lose on je kralj...

Inace sav respekt za Milenka Tepica i Marka Simonovica. Pokazali su svoj karakter
Pljujemo i mi svog. Naravno ne istim tempom al' moraš shvatiti šta je Vujošević dao Partizanu i Grobarima, a šta Čović vama. Jbg, ovaj je vama dao jednu dobru sezonu, a Vujošević nama deceniju i ne može vam Čović biti prirastao srcu kao Dule nama. Al' Vujoševićevo ponašanje ovih zadnjih godinu dvije uzima danak u odosu Grobara prema njemu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
_зока je napisao:
Brigate BL je napisao:
Da samo sto mi svi pljujemo po Covicu i svima nasima kad naprave sranje a vecini vas je Dule bezgresno bozanstvo.
i kad laze za poreze i kad govorti netacne podatke i kad napravi nesto lose on je kralj...

Inace sav respekt za Milenka Tepica i Marka Simonovica. Pokazali su svoj karakter
Pljujemo i mi svog. Naravno ne istim tempom al' moraš shvatiti šta je Vujošević dao Partizanu i Grobarima, a šta Čović vama. Jbg, ovaj je vama dao jednu dobru sezonu, a Vujošević nama deceniju i ne može vam Čović biti prirastao srcu kao Dule nama. Al' Vujoševićevo ponašanje ovih zadnjih godinu dvije uzima danak u odosu Grobara prema njemu.

Covic je nama dao za par godina koliko i ovaj vama za sve to vrijeme.
Mi smo bili pred gasenjem,prakticno klub nije postojao,a 2 godine kasnije usli smo u Evroligu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Kad ste ušli u Evroligu?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Kojih zadnjih godinu, dve.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UsKBrobYdXE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
_зока je napisao:
Kad ste ušli u Evroligu?

Prosle,i ove smo zasluzili,nadam se da cemo uci.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Direktor opšte službe Sportskog centra Tašmajdan Vladan Sekulić rekao je da je šteta u hali Pionir posle prvog meča finalne serije plej-ofa 500.000 dinara. On je dodao da će ta ustanova nadoknadu tražiti od košarkaškog kluba Partizan.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=861634

Citiraj:
"Čekam da dobijem detaljan izveštaj od delegata i sudija, nakon toga donećemo odluku i objaviti je na sajtu KLS, kao i do sada. Očekujem da će to biti u toku popodneva", rekao je Gogić.

http://www.mozzartsport.com/vesti/oglas ... -kls/78517

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

dobro je ispogadjao simonovic na kraju (uz rebica,ili kako vec),ali meni nekako nije sjelo ono kad daje tricu,pa kao pokazuju na uho,kao sta je,tisina...a igra 5 na 3 :( ..bar po mom shvacanju vitestva u sportu,nije mi to izgledalo sexy,iako sam na utakmici navijao za zvezdu...vujosevica nikad vise braniti necu,ono je budaletina najobicnija :( :( ...najradije bih sad brisao postove od prije dve-tri godine kad sam mu se divio....cak i ono kad je povukao ekipu sa terena,ne da je bio faul u napadu bertansa,vec je letonac dva faula napravio :( :(

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono Bertansa je za isključujuću.
A Simon je valjda nasjeo na neke provokacije par likova koji su ostali u dvorani. Al da je bilo čobanski to je definitivno. Bio je dobar u onoj tuči, gledao je sve da razvadi a malo je falilo da dobije po glavi :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ukinuti profesionalni sport u Srbiji i sve prebaciti na amaterski nivo. Pa neka se tuku iz čiste ljubavi prema sportu :)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
papučar je napisao:
Niko to ne kaže, ali uvlačiti Čovića u priču od sinoć je niđe veze. Kao da nema dovoljno sranja pa mu treba napakovati i ovo sa kojim nema nikakve veze. Za sve što se sinoć dešavalo krivac je isključivo Vujošević.

Браво мајсторе,бриљираш по обичају. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se još pitam gdje si ti, kontam malo te sramota dešavanja od sinoć pa nemaš obraza da se javiš, ali naravno da si isti kao Vujošević.
Btw Vujošević ratuje sa Čovićem od 89-e godine.

Citiraj:
Oglasio se i sudija Kurilić povodom isključenja Vujoševića: “Psovao me najvulgarnijim psovkama, vređao mi sve što imam, pretio da će me obesiti nasred Terazija, da će me uništiti kao sudiju i oterati sa sudijske liste.”

http://strategija.org/neslavan-zavrseta ... og-finala/

25 godina silovanja košarke, psovanja sudija, davljenja igrača, udaranja sudija i dalje opstaje. Strašno koliko je Srbija jadna zemlja kad su likovi kao D.Vujošević iznad nje.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Protiv koga je BiH igrala u Turskoj kada su isto ostali na par igrača?
Ako se na takvom takmičenju to moglo dogoditi, zašto u Srbiji dižu frku na sudije zbog toga :)
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... eligenciju

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Бивши генсек КСС: Судије криве, није суђен фаул Блажичу и уследила је реакција Бертанса

Citiraj:
Некадашњи генерални секретар Кошаркашког савеза Југославије и функционер ФИБА Радослав Петровић рекао је Танјугу да судије сносе велики део одговорности за неславан почетак финалне серије плеј–офа између Партизана и Црвене звезде.

Он сматра да судијска тројка, у саставу Илија Белошевић, Урош Николић и Урош Обркнежевић, није добро обавила посао јер је задатак арбитара да „одређују како ће се понашати актери утакмице и обезбеђују владавину правила игре на терену”:

– Правила су веома компликована и зато тренери и играчи морају да буду веома интелигентни људи. Њима судије мора на утакмици што пре да покажу шта је допуштен, а шта недопуштен конкакт. То није урађено, у дуелу Бертанса и Блажича није суђена акција, ни реакција, па опет ни акција, нити реакција и онда лична грешка на коју играчи и тренери реагују, јер претходно није свиран фаул. Увек браним судије, али сада су погрешили.

http://www.zurnal.rs/2014/06/15/bivsi-g ... index.html

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 14:52 
Administrator
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Protiv koga je BiH igrala u Turskoj kada su isto ostali na par igrača?

Grčke.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bob_rock je napisao:
Бивши генсек КСС: Судије криве, није суђен фаул Блажичу и уследила је реакција Бертанса

http://www.zurnal.rs/2014/06/15/bivsi-g ... index.html

Žurnal briljira standardno. Za opštu tuču na terenu krive su sudije zbog nedosuđenog faula. Nek mi Schlager časkom objasni kako su neutralni :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.kls.rs/saopstenja/Saopstenje_19.pdf

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 18:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
papučar je napisao:
Ja se još pitam gdje si ti, kontam malo te sramota dešavanja od sinoć pa nemaš obraza da se javiš, ali naravno da si isti kao Vujošević.
Btw Vujošević ratuje sa Čovićem od 89-e godine.

Citiraj:
Oglasio se i sudija Kurilić povodom isključenja Vujoševića: “Psovao me najvulgarnijim psovkama, vređao mi sve što imam, pretio da će me obesiti nasred Terazija, da će me uništiti kao sudiju i oterati sa sudijske liste.”

http://strategija.org/neslavan-zavrseta ... og-finala/

25 godina silovanja košarke, psovanja sudija, davljenja igrača, udaranja sudija i dalje opstaje. Strašno koliko je Srbija jadna zemlja kad su likovi kao D.Vujošević iznad nje.

Dobro je kad imaš priliku da izduvaš malo svoje komplekse i frustriranost na ovom forumu. Na tvoje baljezgarije nema nikakvog smisla odgovarati jer se vidi da nemaš pojma o košarci i o istoriji tog sporta na ovim prostorima. Svi tvoji postovi su kopirana mišljenja drugih navijača na ciganskim forumima koje pratiš pa onda ovdje pokušavaš ispasti pametan.
Što se tiče sramote,jeste u pravu si,sramota me je što gledam u šta se pretvorio sport koji je nekada bio ponos i dika. U šta su ga pretvorili razni kriminalci i idioti kojima nije mjesto u košarci već u zatvoru.
Da imaju pameti u KKP ne bi ni izlazili više na parket,neka donesu onaj pehar i predaju ga braći Vučić,Čoviću i ostalim isstaknutim košarkaškim legendama kojima ne mogu da zapamtim imena,a i ne trudim se.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

4-1 u sezoni u košarci ove godine i dalje kenjanje o Vučiću, šeiku, Rusima. Bolji smo, deal with it.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kazna bjelosevicu sve govori. Eto vam titula jebla vas ona.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Edit: nije ni bitno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]