banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ма какав црни Степи нема од тога ништа... вјероватно Гогић или неко од тренера осталих Звездиних екипа.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 18:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
E, još nam fali novi Boško, ili AJ. Ćemo se usrećimo... Ja mislim da bi Stepi prihvatio za džabe, samo da konačno bude trener Zvezde. Dobro, možda bi tražio za sok i kafu, ali to može i Mirnes da mu sredi 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8743
Прочитати!

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Свака част делије форуму али је тај форум да опростите, препун срања и контрадикторности.
Зашто? Зато што се води чистацензура и тиранија према сваком новом члану и било каквој новој идеји што ми се ни мало не свиђа, али опет кажем ја сам само симпатизер клуба пошто не идем често на утакмице и не могу да судим у потпуности.
Ви који сте пратили овај форум вјероватно Вам је јасно о чему се ради.
Па само за примјер узмите КК, стоји објешњење "О кошарци нећу да причам јер је та тема забрањена до даљњег на овом форуму... "

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Конобар је пао!

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=132293

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Kako divan dan ustanem u 04:00h upalim teletekst vidim prosao tiket odem na jezero u Gradinu upecam par sarancica i odmorim mozak od posla dodem kuci i procitam da je pao konobar NEPROCENJIVO.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Члан Управног одбора ФКЦЗ Драгољуб Лекић јуче у Стању нација на ТВ Б92:

http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=357091

Погубљен, без идеје, са фразама типа "ја сам сигуран да ће Звезда преживјети" и слично...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
cek, cek, jel to delije traze da BANDA od rukovodstva ode? iste one "pravda za urosa" delije koje se zalazu za to da se jednom ubici da sto je moguce manja zatvorska kazna, i da se, ako je ikako moguce, odmah pusti iz zatvora i da mu se dodijele pohvale i nagrade sto je jednoj "pandurskoj picki" strpo baklju u usta? sad se one zalazu da neki, kao, kriminalci napuste klub? sto rece radovan treci, i sa dvije ruke i dvije noge da se krstim.
najbolje nek se pocnu zalagat da se uros postavi na mjesto predsjednika kluba. da nije tragicno, bilo bi smijesno. njima (isto kao i grobarima) nikad u istoriji ni jedno rukovodstvo kluba nije valjalo, vise vremena su proveli bojkotujuci utakmice nego na njima. koji god predsjednik da je dosao, poslije dvije sedmice su poceli da traze njegovu
bezuslovnu smjenu. sacuvaj me boze takvih "navijaca" kojima je "zvezda u srcu" i koji "zvezdu vole najvise".

potpuni potop zvezde ce biti poguban i za partizan, jer ovih 17 ili koliko li vec bodova vise na tabeli ce da zamaskira cinjenicu da partizan ove sezone ima najgoru igru i najgoreg trenera od kad ja pratim fudbal, sto je negdje od 1987. sve u svemu, srpskom fudbalu se veoma crno pise.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
cek, cek, jel to delije traze da BANDA od rukovodstva ode? iste one "pravda za urosa" delije koje se zalazu za to da se jednom ubici da sto je moguce manja zatvorska kazna, i da se, ako je ikako moguce, odmah pusti iz zatvora i da mu se dodijele pohvale i nagrade sto je jednoj "pandurskoj picki" strpo baklju u usta? sad se one zalazu da neki, kao, kriminalci napuste klub? sto rece radovan treci, i sa dvije ruke i dvije noge da se krstim.
najbolje nek se pocnu zalagat da se uros postavi na mjesto predsjednika kluba. da nije tragicno, bilo bi smijesno. njima (isto kao i grobarima) nikad u istoriji ni jedno rukovodstvo kluba nije valjalo, vise vremena su proveli bojkotujuci utakmice nego na njima. koji god predsjednik da je dosao, poslije dvije sedmice su poceli da traze njegovu
bezuslovnu smjenu. sacuvaj me boze takvih "navijaca" kojima je "zvezda u srcu" i koji "zvezdu vole najvise".

potpuni potop zvezde ce biti poguban i za partizan, jer ovih 17 ili koliko li vec bodova vise na tabeli ce da zamaskira cinjenicu da partizan ove sezone ima najgoru igru i najgoreg trenera od kad ja pratim fudbal, sto je negdje od 1987. sve u svemu, srpskom fudbalu se veoma crno pise.

Izlaganje ti je bezvezno. Decko nije nikoga ubio, kazna je vise nego drakonska, nije gurao baklju zandaru u usta (pokazalo i sudsko vestacenje). Cisto samo da ti ukazem na gluposti koje si nalupao.
A tvoje puste zelje o propadanju Partizana zajebi.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Миланко, ниси упућен.
http://www.oaza.rs/sport/delije/
Овде би требало да нађеш одоговор, ако желиш да чујеш... Делије не траже слободу већ правду. Нарко дилери, доказани педофили, силоватељи, и остала марва не добија ни по 2 године, а један навијач који је крив, признао кривицу, добија оволику казну. Захваљујући Делијама и осталима, све је враћено у првостепени поступак, и очекује се ново суђење. За то сам да се таква дјела кажњавају и то строго. Друга ствар је правити двоструке аршине, зарад нечије кампање умањења вриједности ФК Црвена звезда.
Делије су се помало касно пробудиле у свој овој причи, и ја им имам још тога да приговорим (непрозивање Мишковића и осталих "финансијера", бојкот кошарке...), али ово за Уроша дефинитивно није то.

Друга ствар коју желим да нагласим, што је и најпотреснија за мене, је чињеница да се излаз из свег овога УОПШТЕ не види бар не до приватизације, која неће још доћи на ред. Најмањи проблем и до сада је био отјерати управу. Ево, отићи ће, АЛИ шта сад? Ко да буде предсједник у оваквом стању? Ко ће донијети новац? Ко ће привући спонзоре? Ко је јак да одвали по прстима малог Мишка, и каже "не-не...!"? Џаја неће сигурно, бар за сада, Пикси ни говора? Савић, Бингулац, Караси, Бата Ђора? Још нека легенда? Многи су дали Звезди ПУНО, али на терену, тешко да то могу сада, кад треба капитал!? Може ли Савић довести Тојоту? Нажалост мислим да не може. То је суштина.
Тренер? Типујем на Степија, а и волио бих. Искусан, има добру биографију. У стању је да мотивише, искључи утицај околине (суморне) на играче, не вјерујем да много кошта, Звездаш, зна како се игра у овој лиги, господин човјек, ауторитет.
И даље, ништа се није ријешило ако се не уради нешто крупно на финансијама. Ова акција Делија мора да буде транспарентна, и да се МНОГО прошири. Ја им вјерујем, јер једино је то остало чему се може вјеровати у клубу. Даћу 1000 динара годишње (ма даћу и пуно више), ако све крене како треба и са здравом основом. Па ако то оде у неповрат, ко га ј... Ни прве ни посљедње.
P.S. - Морам да кажем да се скоро у потпуности слажем са твојом констатацијом да пад једног клуба у Србији прати о пад другог. Кад год неки тим узме титулу у сезони у којој овај други грца, обавезно слиједи брука у Европи. (Звезда - Либерец, Партизан - без гола у купу УЕФА). Звезда је играла НАЈРУЖНИЈИ фудбал откад је пратим у сезони са Бајевићем, а бјежала Партизану по 10 так бодова, зна се шта је било касније у Европи.
:wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2009, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Акција!
Citiraj:
Од недеље па на даље...свако ко себе сматра било каквом врстом Звездаша,мора да се појави на стадиону...иначе слободно може да каже да навија за неки други клуб.Ко се не појави у суботу више нам и није потребан!Кренули смо у борбу у којој морамо прво да победимо...да би рашчистили са бандитима једном за свагда!!!Ово је једино изводљиво у колико се цела Звездашка јавност дигне на ноге и дође на стадион.Сем нас неће остати много шта када најуримо ове...ми смо једини у шта Звезда може сада да се узда.Ми морамо да будемо пример сада свима како се воли клуб и колико се воли клуб.И зато....НЕ ПОСТОЈЕ ОПРАВДАЊА ЗА НЕ ДОЛАЗАК!!!Ово је нешто битније од лиге шампиона,од дербија....сада се одлучује куда ће да иде наш клуб...само ми можемо да покажемо свима да смо и даље велики упркос свему.Једини пут је ОГРОМНА НАША БРОЈНОСТ!Скупљајте паре ви из унутрашњости...Београд будите људе....мора да нас буде много!!!
ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!

http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8743&postdays=0&postorder=asc&start=0

Надам се великом броју људи. ово се мора подржати...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 08:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Piksi strajks bek:

Citiraj:
"Napad na mene od strane rukovodstva FK Crvena zvezda mogu da okarakterišem kao najprljaviju moguću kampanju, a sve u cilju rušenja ugleda i blaćenja mog imena.

Optužiti me kao glavnog krivca za današnje stanje kluba i rasipnika, oslikava nemoć, nesposobnost i neznanje, u želji da se sakriju iza mog imena, koristeći moje poslovno odsustvo.

Interesantna činjenica je da se nijednog trenutka ne pominje period pre i posle mene, već se akcenat stavlja upravo na vreme kada sam ja bio predsednik i da je Zvezda postojala i živela samo te dve godine. Postavlja se pitanje kome sam toliki trn u oku, zbog čega i u ime čijih interesa.

Da napomenem, Piksi nikada nije bio član ničijih interesnih sfera i nikada nije učestvovao u prljavim igrama. Šokiran sam bio slušajući i gledajući Kozićeve opservacije, gde me optužuje da sam potrošio 50 miliona evra. Kao što je laž da je moja plata bila 5.000 evra, mogu reći da je ovaj podatak proizvod nečije sulude mašte i da u to nijedan normalan čovek ne može poverovati.

Pa, ako je to istina, ja sam onda bio u velikoj zabludi i nisam bio svestan da sam predsednik jednog od najbogatijih klubova u Evropi. Ali pošto sada nije vreme za šalu, moram da se osvrnem na još neke optužbe.

Kada sam izabran i postavljen na mesto prvog čoveka kluba, nisu me dočekali med i mleko. Naprotiv, zatekao sam veliki finansijski minus, nasleđene probleme, neuspešnu takmičarsku sezonu, ali nisam se uplašio tih izazova, nisam kukao nad takvom sudbinom i nijednog trenutka nisam izašao u javnost i mahao papirima koje sam zatekao, niti optuživao svoje prethodnike.

Jasno su precizirane klupskim pravilnikom nagrade i premije za osvojene trofeje. Bogu hvala pa ih je i bilo. Rezultati kluba diktiraju i troškove.

Najvažnije je da su sve odluke donošene u skladu sa Pravilnikom, a donosio ih je Upravni odbor. Zato čudi činjenica da ovi ljudi koji su bili prisutni u toku svega i bili saglasni sa odlukama, sada se ponašaju kao da su pali sa Marsa. Zaista neverovatno.

Zvezda je samo na ime bankovnih kamata na godišnjem nivou plaćala preko million evra, pri tom ne vraćajući glavnicu. Jedan podatak u svakom slučaju nezanemarljiv. Očigledno je da ove ljude to baš i ne zanima puno. To je bilo veliko breme za klub. Ovo ne govorim da bih (predstavniku Delija, Jovanu) Šurbatovicu naterao suze na oči jer ne verujem u njegove emocije, već zbog istine.

Stavlja mi se na teret višak zaposlenih. Radi se o bivšim asovima Zvezde, koji su više stotina puta nosili crveno-beli dres. Krv, znoj i suze ostavljali su na terenu godinama za naš klub. To je više imalo socijalni karakter i humanu dimenziju. Nisam mogao da takvim ljudima ne obezbedim parče hleba i vratim ih u život. Ako su oni taj problem kluba, onda priznajem grešku".

"Pominju se transferi igrača. Kozić, totalni antifudbalski čovek, kojeg je Mićović direktno doveo u Upravni odbor, kao i mnoge druge članove, morao bi da zna genezu dovođenja naprimer Barkosa, Salasa, Bronovickog, jer me čudi da mu to Mićović nije objasnio.

Naime, ti transferi su urađeni u saradnji sa Mićovićem, Miškovićem, uz prisustvo (Stevana) Stojanovića i (Zorana) Damjanovića, što može da potvrdi i agent igrača (Miroslav) Nestorović. Možda je on i najkompetentniji da da komentar u vezi toga.

Ali ono što se desilo u prelaznom roku kada je direktor bio (Goran) Bunjevčević, to će sigurno ući u anale kluba. Dovesti petnaestak igrača u jednom danu, uništiti tim i kao šlag na torti angažovati (Zdenjeka) Zemana kao trenera, pokazuje diletantnost i čist amaterizam.

E, gospodo, od tada kreće hod po mukama i sunovrat. Takve greške ni današnji direktor (Ilija) Ivić sa platom od 25.000 evra ne može da ispravi.

Govore o velikom minusu, a ne govore o tome kako su uspeli da za neverovatnih pet meseci naprave dug od dodatnih šest miliona i sve to po mom odlasku. Ne znam da li je Kozić i tu sumu pripisao mom dugu. Ako je tako, izgleda da Piksi zadužuje Zvezdu i iz Japana.

Ne govore o svojim platama. Moji generalni sekretari (Nebojša) Leković i Damjanović, kao i sportski direktor Stojanović, mogli su samo da sanjaju primanja današnjih funkcionera na istim pozicijama. Ali ni to ih nije omelo da osvajaju trofeje i igraju u Evropi.

Svima je jasno da klubom vedri i oblači Mićović, da je doveo svoje ljude u upravu i tako stekao lojalnost. I sve bi to bilo lepo da čovek poznaje fudbal. Ali pošto je on operisan od fudbala, ne čudi me ovo stanje kluba. Svojevremeno, dok smo sarađivali, dobronamerno sam ga posavetovao da se ne petlja u sastav tima, kao i da ne asistira pri dovođenju igrača. Ali džaba.

Smatram da je jedini čovek koji se iole razume u fudbal, koji neizmerno voli Zvezdu i do sada je najviše pomogao Marko Mišković. Očigledno da je zalutao među ove ljude. To je, naravno, moje privatno mišljenje.

Najveći današnji problem Zvezde je u rukovođenju. Jedna kompletna degradacija funkcija. Ne postoji zdrava komunikacija sa medijima, (prisutni su) nepoštovanje bivših igrača, nepostojanje autoriteta i harizme ljudi u upravi. Sve to dovelo je do ovakvog stanja. Postavlja se pitanje koliko to njih uopšte dotiče. Ne znam krajnji cilj, možda ga oni znaju i imaju rešenje za izlazak iz krize.

Nije me iznervirala prozivka Kozića i družine, pošto sam shvatio o kakvim se ljudima radi. To sam na kraju morao i da očekujem od njih. Možda je najveća moja greška što sam im uopšte dozvolio da se približe klubu, ali moram da priznam da su me ubedili da mogu i žele da pomognu. A pošto su vrata svima otvorena i svako ko želi da pomogne je dobrodošao, tako je i bilo.

Obećao sam da ću po završetku mojih obaveza u Ligi šampiona Azije sa Nagojom dati odgovor i svoje mišljenje povodom neistina koje su izrečene na moj račun. Ovo činim iz respekta prema javnosti, medijima i svima onima koji vole Crvenu zvezdu".

Nagoja, 25. 4. 2009.

S poštovanjem, Dragan Stojković

Ja i dalje Piksiju vjerujem više nego svima njima. Sad trebamo poslušati odgovor g. Dobrotvora, jado i g. Ne treba Zvezdi sajt.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 08:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Otjerali ste Piksija, Dzaju, mi Zeku i Bjeku... i od tada pocinje sunovrat i jednih i drugih.
Samo pogledajte Partizan i Zvezdu od prije 6-7 godina i sve je jasno koliko je kvalitet opao!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izlaganje ti je bezvezno. Decko nije nikoga ubio, kazna je vise nego drakonska, nije gurao baklju zandaru u usta (pokazalo i sudsko vestacenje). Cisto samo da ti ukazem na gluposti koje si nalupao.
A tvoje puste zelje o propadanju Partizana zajebi.

decko je osudjen za pokusaj ubistva, priznao je krivicu, sto znaci da je priznao da je pokusao da ubije covjeka. stvarno, nazivati ga ubicom je potpuna glupost :lol:
nemam ja nikakve "puste" zelje o propadanju partizana, prvenstveno zato sto navijam za njih. i pritom zaboravljas na cetiri rutinska poraza od prosjecnih evropskih klubova (sa izuzetkom sevilje) u kupu UEFA sa jacim (za tosica) timom nego sto je sad, onda je meni tebe zao. da ne pominjemo da je tih 17 bodova prednosti ostvareno uglavnom pobjedama 1:0 i u rijetkim slucajevima 2:0 nad skoro amaterskim kubovima. to sto partizan iz jedne prilike koliko stvori po utakmici protiv slabih timova obicno da gol, a zvezda ne i nije neka velika razlika.

Citiraj:
@Миланко, ниси упућен.
http://www.oaza.rs/sport/delije/
Овде би требало да нађеш одоговор, ако желиш да чујеш... Делије не траже слободу већ правду. Нарко дилери, доказани педофили, силоватељи, и остала марва не добија ни по 2 године, а један навијач који је крив, признао кривицу, добија оволику казну. Захваљујући Делијама и осталима, све је враћено у првостепени поступак, и очекује се ново суђење. За то сам да се таква дјела кажњавају и то строго. Друга ствар је правити двоструке аршине, зарад нечије кампање умањења вриједности ФК Црвена звезда.

o ovome je vec bilo dosta price. to sve samo govori da navijacima totalni haos koji vlada u drzavi ustvari potpuno odgovara. oni, ustvari, nemaju nikakav problem s tim sto silovatelji i narko dileri slobodno setaju i dobijaju niske kazne, sve dok i ONI SAMI MOGU DA RADE STA HOCE I DOBIJAJU NISKE KAZNE. da je, recimo, u uk-u neko uradio to sto je uradio taj uros, bio bi jako sretan da dobije takvu kaznu kao on.
sacuvaj me boze drzave i drustva u kojem grupa navijaca mijenja sudske presude i provodi pravdu. prava tragedija ce da bude ako uspiju u svojoj namjeri da mu jako smanje kaznu. jedino sto je gore od toga da vlast budu korumpirani politicari je da prava vlast budu huligani sa ulice.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Главоња усмено дао оставку (шта год то значило)...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=357321

@Milanko Djeric
Да, ваљаш глупости!
Урош није признао да је покушао да убије никога (то си измислио), судски вјештак је навео да није покушао да гурне бакљу у уста, љекар је на суђењу рекао да су те опекотине настале Урошевом бакљом далеко од опасних по живот.
Знаш ко је убица? Андрија Драшковић који је прије 10 година пуцао човјеку у леђа у ресторану препуном гостију, а онда му пришао и испалио метак у главу. До дан данас није осуђен и живи слободан.

Парола је "Правда за Уроша", не "Слобода за Уроша". Ако не разумијеш разлику, нема потребе да ми одговараш!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Можда сам глуп али заиста уживам на +20. Што се мене лично тиче звезду могу да закључају сутра (да је нормална држава већ би се то одрадило).
И савет: Почни мало да се контролишеш са уписима почињеш опасно да ме нервираш.

ah, sad se osjecam veoma lose :lol: :lol:
ako je sve sto te, kao navijaca partizana, interesuje samo to da partizan bude bolji od zvezde (dok je ova u potpunom rasulu), ako ti je vaznije da partizan osvoji najslabiju ligu u evropi (sad je veliko pitanje da li je i liga bih slabija od srbijanske) sa +20 nego da, slucajno, ostvari makar neki rezultat u evropi, onda stvarno jesi glup.
a nesto u evropi se moze napraviti samo ako imas makar poneku jaku utakmicu u prvenstvu. sto znaci da bez jake zvezde nema ni jakog partizana. al budalama dzaba govorit...

Citiraj:
Знаш ко је убица? Андрија Драшковић који је прије 10 година пуцао човјеку у леђа у ресторану препуном гостију, а онда му пришао и испалио метак у главу. До дан данас није осуђен и живи слободан.
Парола је "Правда за Уроша", не "Слобода за Уроша". Ако не разумијеш разлику, нема потребе да ми одговараш!

aha, pa ja nisam cuo da se delije bune zbog tog draskovica i da na utakmicama nose transparente "pravda za draskovica" i da traze da on bude osudjen na 20 godina zatvora, sto bi bilo sasvim normalno. ne, to sto on zivi i slobodan, to nije problem, problem je sto je JEDAN OD NJIH osudjen.
dakle, oni ce biti sasvim zadovoljni ako se, recimo, kazna urosu smanji na godinu dana. pravda ce biti zadovoljena ako i svaki sljedeci put kad neko od delija tako pocne da se obracunava sa policijom ili sa bilo kim drugim dobije minimalnu kaznu. ili, jos bolje, skroz izbjegne kaznu. to je njihov pojam pravde.
zamisli, recimo, da tvog brata (ili nekog tebi bliskog) neko tako premlati i zamalo ubije, i poslije toga izvjesna grupa ljudi pocne za doticnog siledziju da prica "on je jedan od nas, zelimo pravdu za njega" i pocne da kaci slike tvog brata isprebijanog sa natpisima "picko lazljiva". kako bi ti reagovao? odma bi ih podrzo, to je sigurno :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Што се мене лично тиче звезду могу да закључају сутра (да је нормална држава већ би се то одрадило).

ШТА ОВО ЗНАЧИ???

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
bigman je napisao:
Citiraj:
Што се мене лично тиче звезду могу да закључају сутра (да је нормална држава већ би се то одрадило).

ШТА ОВО ЗНАЧИ???

То значи да кад је неко у дуговима онда се прогласи банкрот и крај приче. Сличну судбину су већ доживели Сервет (Швајцарска) и ГАК (Аустрија) а изгледа да ће исто да се деси и Грасхоперу. Све су то клубови са дугом традицијом али није им се гледало кроз прсте. Значи да је звезда у некој држави са уређеним законима већ би добила катанац. Код нас јасно гледа се кроз прсте јер је уз ПФЦ носилац српског фудбала.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
То значи да кад је неко у дуговима онда се прогласи банкрот и крај приче. Сличну судбину су већ доживели Сервет (Швајцарска) и ГАК (Аустрија) а изгледа да ће исто да се деси и Грасхоперу.

:confused2:
Ево сад ћу ја да се правим да ово нисам прочитао, јер је ово.........
Толико клубова у Европи је у дуговима, па нигдје није угашен клуб. Поменути дуг од 20 милиона негдје у Европи изазвало би салве смијеха. (То што се то код нас та чињеница преувеличава у неке друге сврхе, је нешто сасвим друго.) Једна Валенсија дугује 120 милиона! Овде неко прича о гашењу клуба. Још при том, то би требала држава да уради! :roll:
О Боже, кад ћу научити да искулирам овакве постове?!?!?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2009, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ево сад ћу ја да се правим да ово нисам прочитао, јер је ово.........
Толико клубова у Европи је у дуговима, па нигдје није угашен клуб. Поменути дуг од 20 милиона негдје у Европи изазвало би салве смијеха. (То што се то код нас та чињеница преувеличава у неке друге сврхе, је нешто сасвим друго.) Једна Валенсија дугује 120 милиона! Овде неко прича о гашењу клуба. Још при том, то би требала држава да уради! :roll:
О Боже, кад ћу научити да искулирам овакве постове?!?!?

evo, recimo, hearts s ponosom objavljuje javno da je sveo svoje dugove na "samo" 30 miliona eura. daleko manji klub od zvezde. pa opet niko, naravno, ne spominje gasenje kluba

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]