banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ало људи химна једне државе је нешто најважније. та иста химна је изгласана гласањем и подржана од већине. ако неко не жели да пјева химну своје земље питање је шта ће ти такав уопште у репрезентацији? небитно да ли си атеиста или православац или не знам шта већ...
ал ајд дало би се расправљати о томе. међутим ако у уговору пише да се мора пјевати, онда ћао довиђења

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Milanko Djeric je napisao:
kog ce qrca neko ko nije srbin da pjeva o bogu koji treba da spasi srpsku zemlju i srpski rod?

To je državna himna i ako igra za tu državu treba da pjeva a ako mu se ne pjeva-tutanj.Kome se sviđa ok,kome ne sviđa bez qrac

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
nek igra za bih,kod njihA samo muzika drnda :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Na stranu što neko zaslužuje ili ne dres Srbije, meni je ovo glupa situacija, i samo sklanja fokus sa pravih problema. Mislim da igrač treba da igra najbolje što može, a koheziju u timu treba stvarati na drugi način. Ovo je neko glupavo iživljavanje koje neće imati nikakvih rezultata, ubijeđen sam. Kad uskoro himna svima nam drage BiH bude imala tekst, i Srbi je ne budu pjevali, jer nam inače puca nešto za većinu b/h stvari, ne vjerujem da će ikoga biti briga, a tu će tekst još biti neki lijevi i neutralan. A zamislimo da moraju pjevati "ajmo Bosno, Bosno, Bosno" i sl.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ташко je napisao:
OVO! VAKO OCU!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDOjNw8JEKk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=40n6zTRk9i0[/youtube]

Moze i ovako, jest da nije himna ali podjednako je dobro. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Po meni je bezveze da igrač pjeva nešto ako se baš kosi sa njegovim stavovima. Ja da sam Englez i ateista nikad ne bih pjevao "God save the queen". Bilo bi mi ljigavo.
S druge strane, dobro da su šutnuli glupog, nevaspitanog i umišljenog klinca kome nije mjesto u A selekciji. Dobro dođe ovo s himnom, razočarao sam se kad sam ga vidio na terenu :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
mandrak je napisao:

:lol: :lol: :lol: dobra,dobra.To miha, samo jako u kosti bez pardona.Makar disciplinu, postovanje,izgaranje za dres da vidimo,ako vec rezultati izostaju.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ja da sam Englez i ateista nikad ne bih pjevao "God save the queen". Bilo bi mi ljigavo.

ne bi te niko ni tjero. dokazivanje patriotizma na taj nacin je svojstvo iskompleksiranih naroda...pardon, pojedinaca. valjda moramo 30 puta sebi ponoviti pridjev SRPSKI (cirka toliko puta se to spominje u himni) da bi sami sebe ubijedili da smo stvarno srbi i igramo za srbiju, jerbo se to nikako ne podrazumijeva.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
mandrak je napisao:

intermeco :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Citiraj:
Ja da sam Englez i ateista nikad ne bih pjevao "God save the queen". Bilo bi mi ljigavo.

ne bi te niko ni tjero. dokazivanje patriotizma na taj nacin je svojstvo iskompleksiranih naroda...pardon, pojedinaca. valjda moramo 30 puta sebi ponoviti pridjev SRPSKI (cirka toliko puta se to spominje u himni) da bi sami sebe ubijedili da smo stvarno srbi i igramo za srbiju, jerbo se to nikako ne podrazumijeva.

Znaci svi koji pjevaju himnu su idioti? Sta je sa Italijanima, Svabama, Ircima, Rusima, Grcima, Portugalcima, Brazilcima...? Sve idioti ili? Cak i crna braca u Francuskoj pjevaju Marseljezu, bez obzira na pripadnost bilo koje vrste.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Koliko su Srbi iskompleksirani pa im je Slovenac autor himne...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Citiraj:

Znaci svi koji pjevaju himnu su idioti? Sta je sa Italijanima, Svabama, Ircima, Rusima, Grcima, Portugalcima, Brazilcima...? Sve idioti ili? Cak i crna braca u Francuskoj pjevaju Marseljezu, bez obzira na pripadnost bilo koje vrste.

Niko nije rekao da su oni koji pjevaju himnu idioti. Pjevanje himne može da stvori pozitivan naboj pred meč, i to je sjajno. Ali takođe ne treba nikoga siliti da bude "veliki patriota", ako taj bez obzira na sve igra dobro. Zato mi je ovo Mihino čisto glupavo iživljavanje, kome ne vidim poentu. Ovdje je Ljajić baš pokazao da je prava Srbenda, jer je poznato da je inat naša možda i najizraženija osobina, pa kad ti autoritet nešto naredi, ti ga pošalješ u tri lijepe.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je jebanje zdravog razuma. Njegova izjava da voli Srbiju al' da voli i sebe. Pa sto igra uopste za Srbiju ako nece da pjeva himnu koja je jedan od simbola te Srbije.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije to meni neshvatljivo. Npr, ja sutra da postanem predsjednik RS, rekao bih da "volim RS ali volim i sebe", i ne bih otišao na onu zakletvu u crkvi, što je do sada vazda bio običaj da predsjednici polažu. Meni je čitava ova situacija smiješna; jedno je od igrača tražiti da ne idu u kafane, da se ne seksaju pred utakmice, da ne lupaju po medijima i sl, ali ovo je udar na lična uvjerenja i slobode, i zato ne podržavam Mihin potez.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda selektor ima traume od zviždanja himni na svakoj utakmici, nekada... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Nije to meni neshvatljivo. Npr, ja sutra da postanem predsjednik RS, rekao bih da "volim RS ali volim i sebe", i ne bih otišao na onu zakletvu u crkvi, što je do sada vazda bio običaj da predsjednici polažu. Meni je čitava ova situacija smiješna; jedno je od igrača tražiti da ne idu u kafane, da se ne seksaju pred utakmice, da ne lupaju po medijima i sl, ali ovo je udar na lična uvjerenja i slobode, i zato ne podržavam Mihin potez.

Mijesas babe i zabe. Njemu ako smeta himna "Boze pravde" i smatra da mu ugrozava licna uvjerenja i slobode, onda ne treba ni igrati za Srbiju jer mu samim tim i ona smeta. Nek' se lijepo ne odazove ako dobije poziv drugi put i svako sebi.

Mada me ne bi cudilo ni da je mali poducen kako i sta da kaze.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
"Kaka sa Sandzaka" je potpisao Mihine uslove, tj. sporazum i tu sva prica prestaje.
Mogao je odmah reci da se to kosi sa njegovim misljenjem i osjecajima i dovidjenja.
Ovako je prekrsio ono na sta je ranije pristao i logicna posljedica je noga u dupe!

Da ne zaboravim da napomenem da uopste nije opravdao nadimak kojim ga okitise.
Mali ne igra kao Kaka vec kao Seronja, jos jedan suvi prosjek...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Mogu samo zamisliti kakve bi ovdje bile reakcije da npr. Susic istjera malog Stevanovica iz BiH reprezentacije jer ne pjeva himnu, ili ako vec nema rijeci, jer ne drzi ruku na srcu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gori tema i kuruz kokičar

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Mijesas babe i zabe. Njemu ako smeta himna "Boze pravde" i smatra da mu ugrozava licna uvjerenja i slobode, onda ne treba ni igrati za Srbiju jer mu samim tim i ona smeta. Nek' se lijepo ne odazove ako dobije poziv drugi put i svako sebi.

Mada me ne bi cudilo ni da je mali poducen kako i sta da kaze.

Na stranu moguće političke igre, u taj dio neću da ulazim. Ali smatram da je Mihino insistiranje na pjevanju teksta glup potez, i bog zna šta se iza toga uopšte krije. Svako ko je rođen u Srbiji ima pravo da bude u konkurenciji za reprezentaciju, ako to zasluži svojim igrama, i ako ne pravi neke skandale, bio Srbin, Hrvat, Goranac, Crnogorac, Albanac. Kontam, da bismo bar mi ovdje trebali najbolje shvatati kako ne valja kad se stvari nameću.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]