Нек модератори обришу ако сматрају да сам претјерао ,али морам одговорити на ову дигресију

Citiraj:
Vidi moje postove iznad. "Zeljeti zlo" je bila pregruba formulacija. Jer ne znam te licno.
Ali na osnovu tvojih postova vidim da zelis da BIH padne u svakom obliku, pa i u fudbalu. Zasto?
Ne moras je voljeti, otcijepi se sto se mene tice, ali brate nema razloga zeljeti komsijama neuspjeh, i ako ima - nije nimalo dobar
Што се тиче формулисања управо о томе и говорим. Јер након тог твог вербалног несташлука,могао сам ја ићи линијом отпора и тебе прозват "мрзитељем" "љигавим опонентом" итд,али то не води никуда,ствара шум у комуникационом процесу и за посљедицу има несагледиве дискусионе раздоре.
Што се тиче БиХ,искључиво зато што све оно што се сматра патриотизмом бих одудара од мојих цивилизацијских,културних,духовних и моралних вриједности,зато што та држава 20 година води радикалну (њени челници) политику којом се жели поларизовати и манипулисати истином као засебном сфером једног подручја,због тога.О личним трагедијама не бих,јер приликом аргументовања треба одагнати лична осјећања.
И да опет гријешиш, не желим комшијама неуспјех (без обзира што нећу плакати због истог),
већ једноставно навијам за репрезентацију своје Матице и никада али никада нећу моћи ићи у кош са свима онима који се декларишу као фанатикоси навијачи, а на друштвеним мрежама позивају на централизам,радикализам,сепаратизам и фашизам,о томе се ради,дакле опет понављам такве комшије не желим имати барем не у смислу препознавање таквог патриотизма. Овај пост је дакако далеко од било какве врсте шовинизма и надам се да ће и други у складу с тим дискутовати.
Sve stoji, osim ovog boldiranog. Srbija NE IGRA BARAZ veceras. Dakle navijanje za Srbiju nije razlog da veceras ne pozelis srecu komsijama, umjesto sto navijas za one imperatorske supcine
Pozdrav.