Citiraj:
Rezultat dobar i to je to. Najbolje sad da se veliča igra i majstorstvo, da se ispišu hvalospjevi, ali i dalje mislim da ta igra nije adekvatna i da je daleko od dobre.
u pravu si. najbolje je da, kad god nasi ne ostvare ocekivani rezultat, da pljujemo po njima da su najgori na svijetu, da veze nemaju, da se ne trude itd. takodje, i kad pobijede sa manje od 5 razlike, opet treba da ih Da stvarno voliš sport znao bi da on najmanje ima veze sa mržnjom.popljujemo. naravno, i kad pobijede sa 5 razlike a upute manje od 10 suteva na go, takodje da ih popljujemo. logicno, i ako pobijede sa 5 razlike i upute 10 suteva, ako protivnik kojim slucajem stvori jednu sansu, reci cemo da smo pobijedili 'na srecu', jer, eto, protivnik nije iskoristio svoje sanse.
sto se mene tice, cestitam nasima na odlicnoj igri i odlicnom rezultatu. uz realan X na utakmici poljske i belgije, pobjeda protiv poljske u posljednjoj utakmici nas vodi na EP. zasluzeno, jer nismo izgubili ni od jedne od top ekipa u nasoj grupi, i ni sa jednom nemamo negativan skor.
btw, zasto niko od veoma "realnih" forumasa ovde ne spomene pobjedu portugala protiv kazahstana, nakon sto su postigli go u 84 minutu? mora da je to bila rutinska pobjeda, da su sve nase pobjede slucajne i na srecu, a sve pobjede svih ostalih rutinske i plod perfektne igre.
Citiraj:
Da stvarno voliš sport znao bi da on najmanje ima veze sa mržnjom.
mora da sebe smatras "veoma emancipovanom osobom, koja je iznad mrznje"
jedina mrznja koju ja primjecujem je mrznja prema reprezentaciji srbije, jer se njeni igraci pljuju preko svake granice dobrog ukusa, dok cim neko spomene hrvate (naravno, bez ikakve mrznje, sa cisto realne strane), odmah se nadje 10 'pametnjakovica' koji ce da brane tu vrlu i vrhunsku reprezentaciju. dakle, i ja sam protiv mrznje. prema nasoj reprezentaciji