banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Info je napisao:
SIJUKS je napisao:
fantomacan je napisao:
A kako to Engleska zavisi od utakmice Makedonija - Hrvatska? Oni zavise samo od rezultata Rusa i njihove utakmice sa Hrvatima

Pogledaj tabelu i raspored do kraja pa onda pisi,a ako ne mozes skontati nacrtacemo ti :D

I meni se cini da zavise od rusije i od njihove utakmice sa Hrvatima. Rusi imaju 2 boda manje i dve utakmice (Izrael i Andora), a Englezi samo sa Hrvatima igraju. nemaju veze sa Makedonijom, Hrvati ``zavise`` od te utakmice jer im treba bod iz 2 utakmice da bi otisli dalje

A sta ako Rusi dobiju obe,Hrvati izgube od Makedonije?Zar onda Hrvatska ne zavisi od utakmice sa Englezima?Znaci Englezi zavise i od utakmice Makedonija-Hrvatska.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Poslednji put menjao SIJUKS dana 17 Okt 2007, 19:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Okt 2007, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
I ja se nadam da će Hrvatska proći... na treće mjesto u grupi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 19:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Gore je rečeno da ako Hrvatska dobije Makedoniju Englezi odmah ispadaju što nije tačno. Ta utakmica je važna samo Hrvatima. U slučaju tog najmanje vjerovatnog scenarija, da Hrvati izgube od Makedonije, a Rusi sve dobiju, presudio bi međusobni skor Engleske i Hrvatske.
Hrvatska će biti prva, Rusi su u dobroj poziciji ali nisu neka ekipa, Englezi loše igraju ali tipujem na njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 19:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Citiraj:
Ovo je odlično! Pobjeda Rusa je baš ono što nam treba. Sad samo da se Makedonci oporave od prerane smrti sirotog Toše Proeskog i naderu Hrvate, Englezi će to svakako da urade na svom terenu i... to je to!

Nikad nisam podcjenjivao ni jednu repku,pa tako ni ekipu Makedonije..Međutim poslije jučer odgledane utakmice na Kantridi kad je Bilić sa igračima iz drugog plana pobjedio Slovačku 3-0,mislim da Makedonci nemaju puno izgleda..
Jedino..Možda ako Englezi gurnu koji milion u džep.. :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 19:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
fantomacan je napisao:
Gore je rečeno da ako Hrvatska dobije Makedoniju Englezi odmah ispadaju što nije tačno. Ta utakmica je važna samo Hrvatima. U slučaju tog najmanje vjerovatnog scenarija, da Hrvati izgube od Makedonije, a Rusi sve dobiju, presudio bi međusobni skor Engleske i Hrvatske.
Hrvatska će biti prva, Rusi su u dobroj poziciji ali nisu neka ekipa, Englezi loše igraju ali tipujem na njih.

A ja citam u novinama da ako Hrvati pobjede Makedonce, a Rusi Izrael i Andoru, to znaci da Englezi ostaju kuci. A Hrvatima treba samo bod iz utakmica sa Makedonijom i Engleskom da bi isli dalje.

Za nas opet, da zadrzimo i neke teoretske sanse za prolaz, trebaju nam pobjede u preostale dvije utakmice, ali i da Poljska ne savlada Belgiju ili Portugalija osvoji najviše tri boda u duelima sa Jermenijom i Finskom.

Citam kako Poljski novinari pisu da su nasi igraci spremni dati Belgijancima milion eura da pobjede Poljake.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Rusi su sebi samo produžili nadu jer još uvijek moraju dobiti nezgodni Izrael, a Andora je formalnost. Ukoliko se to desi, Hrvati moraju negdje skupiti dva boda, a mislim da Wembley na kojem Engleska u svakom slučaju igra utakmicu odluke u zadnjem kolu, nije mjesto za pretjeranu nadu. Hrvati, dakle moraju dobiti Makedoniju u Skoplju ili na nožEnglezima, naravno ako Rusi dobiju obe!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Greška, Hrvatima je dovoljan i bod protiv Makedonije! Nek se nadaju da utakmica neće biti igrana u čast Proeskom!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kako god, samo da Englezi ne prođu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kolko znam, deki je demantovo te gluposti da je rekao da se oprostio od
reprezentacije. cini mi se da je u bijesu nesto bio prokomentariso u svlacionici, ali da se poslije izvinuo saigracima i rekao da ce, naravno, uvijek
biti na raspolaganju reprezentaciji. a nije igrao zato sto je skupio 5 zutih kartona, sto znaci automatsku suspenziju na jednu utakmicu.

najljepse od svega je sto neki, koji su kofol bili 'sigurni' citavo vrijeme kvalifikacija (skotska, hrvatska) uopste nece ici na EP, a mi, koji smo stucali
citave kvalifikacije, cemo se kvalifikovati. kakva ironija.

btw, to za drugi tim hrvatske, treba spomenuti da su igrali protiv podmladjenog drugog tima slovacke (slovacke? kakva velesila), tako da ta pobjeda od 3:0 i nije neki narocit rezultat, sto i oni sami kazu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Milanko Djeric je napisao:
deki je demantovo te gluposti da je rekao da se oprostio od
reprezentacije

Bolje da se oprostio,vidis da bolje igramo bez njega

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
najljepse od svega je sto neki, koji su kofol bili 'sigurni' citavo vrijeme kvalifikacija (skotska, hrvatska) uopste nece ici na EP, a mi, koji smo stucali

Neznam otkud ti to? Hrvati su i dalje sigurniji za odlazak nego mi, a to da li cemo se kvalifikovati jos zavisi, od nasih utakmica, a i od drugih, a nema nista gore nego kad se ide na ono kako ce drugi uraditi. Kod Hrvata, koliko se ja razumjem, zavisi samo od njih samih, sto je daleko bolja situacija. Rano je jos pricati o ironiji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35

ta strasna makedonija je kod kuce izgubila od engleske, rusije i izraela a igrala 1:1 sa estonijom ;) te smao pobjedila andoru i ima vise problema sa ekipom nego sve ostale repke u grupi ( problem sa savezom itd )

a protiv slovacke i hrvati su igrali sa podmladjenim i kombinovanim sastavom ( rakitic, drpic, pranjic, vukojevic itd ) i takvi su u drugom poluvremenu raznjeli ih tako da ti izjava uopste ne stoji

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:36 
Veteran
Veteran

Apollonia je napisao:
A ja citam u novinama da ako Hrvati pobjede Makedonce, a Rusi Izrael i Andoru, to znaci da Englezi ostaju kuci. A Hrvatima treba samo bod iz utakmica sa Makedonijom i Engleskom da bi isli dalje.

Za nas opet, da zadrzimo i neke teoretske sanse za prolaz, trebaju nam pobjede u preostale dvije utakmice, ali i da Poljska ne savlada Belgiju ili Portugalija osvoji najviše tri boda u duelima sa Jermenijom i Finskom.

Citam kako Poljski novinari pisu da su nasi igraci spremni dati Belgijancima milion eura da pobjede Poljake.

Pa nije to tako teško izračunati. Ako Rusi dobiju obadve te utakmice sigurno prolaze, Englezi sada ovise o tome. Oni imaju šanse samo ako Rusi negdje ispuste bodove. Hrvatima je dovoljan bod iz dve utakmice. Utakmica sa Makedonijom direktno ništa ne odlučuje Englezima.
To za premije je tačno, nešto su se igrači dogovarali da skupljaju pare za Belgijance. Para vrti gdje znanje i sportska vještina ne može.

btw, to za drugi tim hrvatske, treba spomenuti da su igrali protiv podmladjenog drugog tima slovacke (slovacke? kakva velesila), tako da ta pobjeda od 3:0 i nije neki narocit rezultat, sto i oni sami kazu.

Da stvarno voliš sport znao bi da on najmanje ima veze sa mržnjom. Pravi sportista i takmičar će uvijek to nadići. Uostalom te tvoje projekcije i želje nemaju veze sa realnošću. Sve da u nekom ludom scenariju i desi se nešto tako, a vrlo su male šanse, onda su tek problemi za reprezentaciju. Svojim igrama su potvrdili da je Njemačka bila realnost i da je takvo stanje fudbala u zemlji. Još jedna repriza bi bila previše.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Škocka vrisnula od Gruzije i sad moraju da pobijede Italijane da bi se plasirali. To se naravno neće desiti, biće neriješeno, Italiji će da sviraju neki sumanuti penal.
Hrvati definitivno gube od Engleza, to je fakat (mada je moguće, u zavisnosti od ostalih mečeva, da Englezima bude trebala pobjeda od dva razlike), a u Skoplju će da im ga utrpa Goran Pandev, čovjek koji je Realu dao dva komada. Slavene, donji si!
Što se tiče naše reprezentacije, vjerujem da je Dekijeva reakcija (kakva god bila) bila usmjerena na to da se ostali igrači isprovociraju i motivišu da pruže maksimum i bez kapitena (što se kao što vidjesmo i desilo). To je lijepo, ali naravno ni u kom slučaju ne treba pomisliti da nam Deki ne treba na terenu, jer je to suludo.
Za sada stvari idu svojim tokom. Uz očekivani trijumf Belgije u Poljskoj nama ostaje samo da rutinski savladamo Poljake i eto nas na EP, a Hrvati će da nas gledaju preko TV-a, pošto gube od Makedonije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Engleska zavisi od utakmice koje ce igrati Rusi, kao i mi od utakmice koje igra Poljska, sto dovodi do zakljucka da smo mi i englezi podjednake reprezentacije :lol: :lol: :lol:

p.s. Makedonija je igrala u gostima 0:0 sa Engleskom, tako da nista nije nemoguce

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Harvester je napisao:
Škocka vrisnula od Gruzije i sad moraju da pobijede Italijane da bi se plasirali. To se naravno neće desiti, biće neriješeno, Italiji će da sviraju neki sumanuti penal.
Hrvati definitivno gube od Engleza, to je fakat (mada je moguće, u zavisnosti od ostalih mečeva, da Englezima bude trebala pobjeda od dva razlike), a u Skoplju će da im ga utrpa Goran Pandev, čovjek koji je Realu dao dva komada. Slavene, donji si!
Što se tiče naše reprezentacije, vjerujem da je Dekijeva reakcija (kakva god bila) bila usmjerena na to da se ostali igrači isprovociraju i motivišu da pruže maksimum i bez kapitena (što se kao što vidjesmo i desilo). To je lijepo, ali naravno ni u kom slučaju ne treba pomisliti da nam Deki ne treba na terenu, jer je to suludo.
Za sada stvari idu svojim tokom. Uz očekivani trijumf Belgije u Poljskoj nama ostaje samo da rutinski savladamo Poljake i eto nas na EP, a Hrvati će da nas gledaju preko TV-a, pošto gube od Makedonije.

ok molder :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HAHAHA, potpis ti je GENIJALAN!!! :D :D :lol:

Vrh

Tema posta: Re: Hm...
PostPoslato: 17 Okt 2007, 21:51 
Veteran
Veteran

Harvester je napisao:

Ti si tek usavršio Milankove komentare motivisane mržnjom. Ovo za Dekija je vrhunac koji će teško biti prevaziđen. Deki bi umjesto da se bavi analizama vazduha i skupljanjem para za druge ekipe mogao nešto i da odigra. Ali dosad viđeno pokazuje da je za njega to previše, on nije sposoban da bude kapiten i odigra nešto kad se to od njega očekuje. Igra bez njega bi bila bolja u svakom pogledu. Da se uzalud ne nadaju ostali igrači da će kapiten nešto da odigra. I da mu ne dodaju lopte sa kojima on ne zna šta da radi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Rezultat dobar i to je to. Najbolje sad da se veliča igra i majstorstvo, da se ispišu hvalospjevi, ali i dalje mislim da ta igra nije adekvatna i da je daleko od dobre. Odbrana je kriminalna, a u utakmici koju smo započeli sa dva "krljatora" na sredini, jedna ekipa poput Azerbejdžana je neobjašnjivo lako dolazila na 20 metara od našeg gola. Da se mi ne lažemo iz 10 šuteva smo dali 6 golova, a da par prilika Azerbejdžana i ne pominjem. Ovdje se desio najbolji mogući scenario po kojem naša reprezentacija jedino i može da pobjedi. Rano vođstvo, koje rastereti igrače da poslije mogu kako tako da smireno odigraju utakmicu. Inače slijedi srljanje, bunarenje, nestrpljenje i uglavnom kazna. Kuzmanović na mjestu plejmejkera uopšte nije loše rješenje, mada se on sam, po nekoj inerciji, povlači duboko po loptu, ali dečko ima pas u prostor, tehniku i po potrebi može da pripali iz daljine. To bi bilo prelazno rješenje dok neko od klinaca ne stasa za tu poziciju...

Sve u svemu i dalje mislim da ničim nismo zaslužili da odemo na prvenstvo, jer u zadnjim utakmicama, izuzimajući ovu, samo zbog visoke pobjede, nismo pokazali ništa. Sramotnu predstavu u Jermeniji neću ni da spominjem. Tamo smo zaslužili samo ubjedljiv poraz.

Perspektiva...
Jednu stvar je Klemente ipak dobro uradio, a to je guranje ovih klinaca u tim. Zamjerka - mimo činjenice da za godinu dana nije stvrio prepoznatljivu igru, dao je i preveliki kredit pojedincima, prije svega Stankoviću, a potom i Panteliću. Smiljanić je morao ranije u reprezentaciju, a Kovačeviću stvarno treba jedno hlađenje na klupi. Previše agresivno igra, mada on uopšte nije toliko loš koliko ga pojedinci smatraju. Kolarov bi morao da bude bolje rješenje od Tošića na lijevom beku, jer nam bekovi generalno ne igraju odbranu osim Dragutinovića, tako da smo tu vječito porozni i ranjivi. Može biti da bi rješenje bilo pozivanje tog hvaljenog Marka Baše, a da Ivanović zaigra na desnom beku. Volio bih i to da vidim - jednom.
Kako god, otišli ne otišli, postalo mi je svejedno. Ako odemo, biće to zaslugom drugih, a ako ne odemo, možda se malo spustimo na zemlju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Rezultat dobar i to je to. Najbolje sad da se veliča igra i majstorstvo, da se ispišu hvalospjevi, ali i dalje mislim da ta igra nije adekvatna i da je daleko od dobre.

u pravu si. najbolje je da, kad god nasi ne ostvare ocekivani rezultat, da pljujemo po njima da su najgori na svijetu, da veze nemaju, da se ne trude itd. takodje, i kad pobijede sa manje od 5 razlike, opet treba da ih Da stvarno voliš sport znao bi da on najmanje ima veze sa mržnjom.popljujemo. naravno, i kad pobijede sa 5 razlike a upute manje od 10 suteva na go, takodje da ih popljujemo. logicno, i ako pobijede sa 5 razlike i upute 10 suteva, ako protivnik kojim slucajem stvori jednu sansu, reci cemo da smo pobijedili 'na srecu', jer, eto, protivnik nije iskoristio svoje sanse.

sto se mene tice, cestitam nasima na odlicnoj igri i odlicnom rezultatu. uz realan X na utakmici poljske i belgije, pobjeda protiv poljske u posljednjoj utakmici nas vodi na EP. zasluzeno, jer nismo izgubili ni od jedne od top ekipa u nasoj grupi, i ni sa jednom nemamo negativan skor.

btw, zasto niko od veoma "realnih" forumasa ovde ne spomene pobjedu portugala protiv kazahstana, nakon sto su postigli go u 84 minutu? mora da je to bila rutinska pobjeda, da su sve nase pobjede slucajne i na srecu, a sve pobjede svih ostalih rutinske i plod perfektne igre.

Citiraj:
Da stvarno voliš sport znao bi da on najmanje ima veze sa mržnjom.

mora da sebe smatras "veoma emancipovanom osobom, koja je iznad mrznje" :lol: :lol: :lol:
jedina mrznja koju ja primjecujem je mrznja prema reprezentaciji srbije, jer se njeni igraci pljuju preko svake granice dobrog ukusa, dok cim neko spomene hrvate (naravno, bez ikakve mrznje, sa cisto realne strane), odmah se nadje 10 'pametnjakovica' koji ce da brane tu vrlu i vrhunsku reprezentaciju. dakle, i ja sam protiv mrznje. prema nasoj reprezentaciji

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]