banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Uprava je loše odradila prelazni rok. Trebao je bolji igrač od Babovića na toj poziciji, lijevi bek i kršteni štoper od Fabrisija.
Možda čak i zadnji vezni.
I ne slažem se da je ovo utakmica Saše Ilića, on bi lipsao u 20-om minutu da je od početka igrao.
Bate je rang JSL-a, samo uigrani i iskusni.
PArtizanovoj trenutnoj ekipi, mjera je LE, mada ostaje žal za plasmanom u LŠ.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Kakav je fudbal u Srba generalno - kapa dole Partizanu za plasman u LE. Naravno da bi LŠ bila vrh, ali i ovakav rezultat je san snova za, recimo, reprezentaciju koja ne može ni dopišati do baraža za EP ili SP.

Još jednom, sve čestittke za pobjedu - u Ligi Evrope prikazati malo bolji fudbal i pokušati proći grupnu fazu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ma kakav prolazak crne grupne faze LE, na cemu to uopste i temeljis..

Steta sto je ovako malo falilo da se udje u LS, bar na trenutak da zivne sve, da se uzme tih 15 miliona eura a onda nek te velikani nabijaju do sutra, jer ti si pokrio budzet za 2 sezone najuopstenije covjece.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
zerocool je napisao:
Pa da. A za upravu, ne znam, moram se sloziti sa Schlagerom, dovedena su 3 igraca od kojih se dosta ocekivalo kad su dosli, a i ostala je proslogodisnja ekipa. Znaci u tom smislu su dobra pojacanja, to sto se ispostavilo da ovaj Fabricio ne zna hodati, a da Bozinov ne bi dao gola ni Omladincu je druga stvar.. A i opet, na sta je to Bate ulozio, na Mladenovica i Milunovica? :D I ostalih 8 igraca su Bjelorusi od kojih jedino znamo za Hleba koji odavno nije neki igrac. Ekipa nije losa, sem mozda Fabricia i mogao se Bate opusteno proci da su igrali imali muda i da se nisu prepali, cuj prepali se Bate, a sunce ti jebem, pa ne bih igrao fudbal da se bojim Bate Borisova. Kako se ona ekipa Partizana nije prepala Newcastla u Engleskoj..

Nije se prepala jer je na klupi bio svabo a sad nije, da je sad svabo bili bi u ligi sampiona

Schlager je u pravu liga evrope je kurac i tamo igraju picke, uopste me ne zanima kad bi je i uzeli, ceka se derbi, samo je to ostalo bitno

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Uz malo sreće u žrijebu, može se prezimiti. Ako dođu nekakvi Totenhem i Dortmund u grupu, od te ljubavi nema ništa. Bolji je i plasman u LE, nego ispadanje od Borata u prvom krugu kvalifikacija....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
veljo1981 je napisao:

Schlager je u pravu liga evrope je kurac i tamo igraju picke, uopste me ne zanima kad bi je i uzeli, ceka se derbi, samo je to ostalo bitno

Zapitaš li se ti ikad, da li si normalan?

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Da, mislim to je skroz jasno.

Ovaj nivo Partizana je nekome pusti vlazni san, to je istina. Ali to ne znaci da se ovim treba zadovoljiti. Kakogod prava steta jbt.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Ne, vidim ti se pitas pa se cudis sto se drugi ne pitaju

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
veljo1981 je napisao:
zerocool je napisao:
Pa da. A za upravu, ne znam, moram se sloziti sa Schlagerom, dovedena su 3 igraca od kojih se dosta ocekivalo kad su dosli, a i ostala je proslogodisnja ekipa. Znaci u tom smislu su dobra pojacanja, to sto se ispostavilo da ovaj Fabricio ne zna hodati, a da Bozinov ne bi dao gola ni Omladincu je druga stvar.. A i opet, na sta je to Bate ulozio, na Mladenovica i Milunovica? :D I ostalih 8 igraca su Bjelorusi od kojih jedino znamo za Hleba koji odavno nije neki igrac. Ekipa nije losa, sem mozda Fabricia i mogao se Bate opusteno proci da su igrali imali muda i da se nisu prepali, cuj prepali se Bate, a sunce ti jebem, pa ne bih igrao fudbal da se bojim Bate Borisova. Kako se ona ekipa Partizana nije prepala Newcastla u Engleskoj..

Nije se prepala jer je na klupi bio svabo a sad nije, da je sad svabo bili bi u ligi sampiona

Jest, sigurno je zbog njega. A koji je onda razlog 2010, kad su izbacili Anderlecht u sred Belgije? Nema to veze sa Svabom, nego sa igracima koji imaju muda i koji se nisu prepali protivnika, a jos su ti igrali protiv dosta jaceg i poznatijeg, za razliku od ovih sad. A za nase klubove je i LE dobra, za nase uslove se i tu fine pare uzmu, a i moze se zakaciti koji bod pa da budete nosioci u nekom kolu u kojem ne bi bili inace.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka

Ma ne valja, vec sam zvao gancije da ih vodim da gledaju ligu sampiona, puno je tu godina bola

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne znam sta bih rekao, Partizan se svojski potrudio u zadnjih 15 dana da ne udje u LS i uspio je u tome. U cemu je kvaka, nisam pametan, al' je jedini siguran zakljucak da npr. ovi Bjelorusi imaju plan sta hoce i rade na tome, zato i igraju redovno evropska takmicenja.

Partizanu sve najbolje, ostaje igranje u LE sto je za ovaj nivo kluba opet puna saka brade za trenutnu poziciju kluba.

Ipak, da se ne lazemo, LE je utjesna nagrada, zabava za manje talentovane.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Uz dužno poštovanje, ali ovaj Partizan je dokaz koliko srpski fudbal kaska za Evropom. Šampion Srbije, dominantna ekipa unazad bezmalo deceniju, za nekim tamo anonimnim Bjelorusima, zaostaje i tehnički i taktički, a bogami i u pogledu fizičke spreme. Bate je prosto kompaktnija ekipa, igra jednostavno i u ove dvije utakmice, maksimalno je koristila svoje prednosti i Partizanove mane. Jednostavni su u iznošenju lopte, pasovima su lako i brzo prenosili i držali težište igre daleko od svog gola. Nisu baš Brazilci ili Španci, ali korektno igraju i pravovremeno se oslobađaju lopte. Partizan je sve gurnuo u lucidnost Živkovića ili neki bijeg Abubakara, dok su defanzivo ostavili krater iza vezne linije i ostavili neuigran štoperski tandem da koriguje greške. Za JSL ligaše i trenere, to može da prođe. Svaka iole ozbiljnija ekipa sa osrednjim taktičarom na klupi i solidnim skautingom protivnika, znala bi to da koristi.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://mondo.rs/a824470/Sport/Fudbal/Zg ... -FOTO.html

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 23:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Ziva istina

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 07:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ovo je spijun,infiltriran u zadnje redove partizana sa ciljem da izvrsi diverzije,u cemu je i uspio.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 07:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nije ni do njega toliko, čovjek sam pokušava pokriti lijevu stranu. Petrović ne zna pokrivati prostor, samo za loptom leti. Tako smo i primili gol.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 07:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
izjava Vucelica pred okrsaj sa bate b. da ce Zivkovicu ponuditi mil. evra po sezoni, sputala je mladog asa i bila kontraproduktivna, jer je Andrija bio opterecen time, da je bio raspolozen kao na ranijim utakmicama, mozda bi se sad slavilo

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 07:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
zasto nema Partizana na listi ucesnika LE? zvanicni sajt eufe nije upisao nas klub, kakva je to zajebancija?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 09:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
iskusniborcevac je napisao:
izjava Vucelica pred okrsaj sa bate b. da ce Zivkovicu ponuditi mil. evra po sezoni, sputala je mladog asa i bila kontraproduktivna, jer je Andrija bio opterecen time, da je bio raspolozen kao na ranijim utakmicama, mozda bi se sad slavilo

bravo =D>

momku od 18-19 godina on dan prije utakmice pravi takav pritisak da se jadno dijete sinoc pogubilo.vidilo se da hoce ali ne moze ni on uvijek sve gurati

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2015, 09:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.telegraf.rs/sport/1721263-mi ... oluvremenu

zbog ovakvih meni je drago sto smo ispali.75 minuta igre nije bilo ni na vidiku i on dodje sa ovakvom izjavom umjesto da kaze zasto igraci nisu igrali 75 minuta

ima nekakvog napretka sa njim,igramo malo ofanzivnije,ali on bi meni letio jos poslije one sramote u finalu kupa protiv jebenog cukarickog

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]