dvojak osjecaj za ovaj jubilej....ovakvoj igokei naravno zelim sto brzu propast,kao i svako normalan,jer ovo je stvarno bolesno da jedan crnac tamo prima sam duplo vise nego citav fk borac zajedno

....i da zbog tog na silu kluba nijedan drugi sportski kolektiv nema prilaza iole jacem sponzoru.
ali zelim da cestitam jubilej 40 godina kk potkozarje!
to je bila jedna prelijepa sportska prica,sve novine su pisale kako se na selu igra kosarka,to je bilo nesto u rangu ovog skevinog ragbija
mislim da od banjaluke do gradiske nije postojao nijedan kosarkaski klub.....u lijevcu su zivjeli ljudi tezaci,koji su naravno samo fudbal ganjali u pauzama izmedju rada na njivi,i ta kosarka u aleksandrovcu je bas bila jedan kuriozitet i jedna super pozitivna prica....cist entuzijazam,ljubav...i sam sam se u ratu uvjerio koliko se u aleksandrovcu voli kosarka,svak ziv je igra,musko,zensko,staro,mlado...i to nisam mogao vjerovati kako dobro igraju,cure nismo mogli na basketu dobiti

....po onom planu za plave sljemove,morali smo se povuci 20 kilometara od save,i mjesec dana sam 1992 bio u rezervi u skoli u aleksandrovcu i svojim ocima se uvjerio u sve to...tih par godina nakon osnivanja,znali su i ovdje na rukometnom borcevom igrati svoje prvenstvene utakmice,a igrali su im i ove poznate face,pricaju ljudi da je mile dodik bio sasvim pristojan centar,ranko skrbic bio najbolji od svih,imao dobru visinu i sjajnu tehniku za bekovsku poziciju koju je igrao i da se ozbiljnije posvetio kosarci sa dobrim trenerima,mogao je i do prve lige dogurati....igrao je i cadjo,ali kazu ljudi da veze nije imao,da je bio desno smetalo i da se gurao tamo samo zato sto mu je mater bila razrednica nekim boljim igracima tu,haha...
volio bih da opstane kosarka u aleksandrovcu,jer tamo je vec u gene ljudima usla....ali u nekom razumnom obliku,a ne ovo silovanje zdravog razuma