banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 02 Avg 2013, 13:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ako ostane Jorović (a mislim da će prije ili kasnije shvatiti da nije toliko tražen kao što misli i da će se dogovoriti sa Igokeom), ovo meni ne djeluje loše. Doduše, sve bi se moglo svesti na to da li će sa Maysom pogoditi kao sa Hemmondsom

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2013, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
miki je napisao:
Ako ostane Jorović (a mislim da će prije ili kasnije shvatiti da nije toliko tražen kao što misli i da će se dogovoriti sa Igokeom), ovo meni ne djeluje loše. Doduše, sve bi se moglo svesti na to da li će sa Maysom pogoditi kao sa Hemmondsom

Potpisujem od riječi do riječi. Možda samo da Maysu dodamo i drugu dvojicu stranaca, ako se iole pogodi s njima, moglo bi to biti više nego solidno.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2013, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Milan Dozet‏@DozetM
Broj 8 je našao svog vlasnika.Veličina dresa ostaje ista.Dobro došao nazad.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

NOVI GRB

KK Igokea od ove sezone nastupaće pod novim, redizajniranim grbom. Dosadašnji grb u obliku slova IK je promijenjen, pa će se na novom logu kluba nalaziti košarkaška lopta, preko koje će biti mapa Republike Srpske.

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Centar "Zdravo da ste" ima sličan logo..

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 08:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jel to i Distrikt ucrtan u RS? Ima li veca rezolucija? 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Slika

Ne znam koliko su ova dva grba slična, ali hajde.
A ako je posrijedi zajebancija na račun djece izložene nasilju, komentar je suvišan.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 11:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Da li sam ja jedini kome se povraca od ovog novog grba Igokeeee?

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Meni s ovim trouglom stvara utisak kao da su koketirali sa grbom FK Borac BL.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2013, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
vlade_divac je napisao:
NOVI GRB

KK Igokea od ove sezone nastupaće pod novim, redizajniranim grbom. Dosadašnji grb u obliku slova IK je promijenjen, pa će se na novom logu kluba nalaziti košarkaška lopta, preko koje će biti mapa Republike Srpske.

Slika

koja šitina. ali im ovo ne rješava pitanje centra?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 06:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Večeras je centralna proslava povodom 40 godina od osnivanja kluba.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
NEMOJ DA NEKO NE DODJE NA PROSLAVU!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mogul ja sjest pored dodika?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2013, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pitaću Čubrija :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dvojak osjecaj za ovaj jubilej....ovakvoj igokei naravno zelim sto brzu propast,kao i svako normalan,jer ovo je stvarno bolesno da jedan crnac tamo prima sam duplo vise nego citav fk borac zajedno :( ....i da zbog tog na silu kluba nijedan drugi sportski kolektiv nema prilaza iole jacem sponzoru.

ali zelim da cestitam jubilej 40 godina kk potkozarje!

to je bila jedna prelijepa sportska prica,sve novine su pisale kako se na selu igra kosarka,to je bilo nesto u rangu ovog skevinog ragbija 8)
mislim da od banjaluke do gradiske nije postojao nijedan kosarkaski klub.....u lijevcu su zivjeli ljudi tezaci,koji su naravno samo fudbal ganjali u pauzama izmedju rada na njivi,i ta kosarka u aleksandrovcu je bas bila jedan kuriozitet i jedna super pozitivna prica....cist entuzijazam,ljubav...i sam sam se u ratu uvjerio koliko se u aleksandrovcu voli kosarka,svak ziv je igra,musko,zensko,staro,mlado...i to nisam mogao vjerovati kako dobro igraju,cure nismo mogli na basketu dobiti :( :( ....po onom planu za plave sljemove,morali smo se povuci 20 kilometara od save,i mjesec dana sam 1992 bio u rezervi u skoli u aleksandrovcu i svojim ocima se uvjerio u sve to...tih par godina nakon osnivanja,znali su i ovdje na rukometnom borcevom igrati svoje prvenstvene utakmice,a igrali su im i ove poznate face,pricaju ljudi da je mile dodik bio sasvim pristojan centar,ranko skrbic bio najbolji od svih,imao dobru visinu i sjajnu tehniku za bekovsku poziciju koju je igrao i da se ozbiljnije posvetio kosarci sa dobrim trenerima,mogao je i do prve lige dogurati....igrao je i cadjo,ali kazu ljudi da veze nije imao,da je bio desno smetalo i da se gurao tamo samo zato sto mu je mater bila razrednica nekim boljim igracima tu,haha...

volio bih da opstane kosarka u aleksandrovcu,jer tamo je vec u gene ljudima usla....ali u nekom razumnom obliku,a ne ovo silovanje zdravog razuma :(

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2013, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iskreno,potpisujem svaku tvoju riječ pošto je i moja malenkost dio te priče. :wink: Entuzijazam nas je držao između koševa isto kao i "Rade Ličinu" bok je tadašnji "Vremeplov" kasniji "BSK" u kom je kasnije igrao Škrbić ,bio malo ozbiljniji klub sa jačim finansijama.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 15:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Igokea je već uveliko u drugoj polovini priprema za predstojeću sezonu, pa evo kratkog pregleda dosad ostvarenih rezultata:

- 27.08. BEOGRAD: Igokea - Al-Itihad Aleksandrija (Egipat) 90:63 (Nikolić 20, Gaćeša 16, Pavković i Mays po 11)
- 30.08. ŠIBENIK: Igokea - GKK Šibenik 95:59 (Nikolić 18, Fraser 12, Galloway 11)
- 31.08. ŠIBENIK: Igokea - Jolly JBŠ 73:60 (Bakić 13, Mays 10)
- 04.09. ALEKSANDROVAC: Igokea - Ruskon-Mordovija Saransk (Rusija) 66:54 (Jorović 14, Bakić 11, Pavković 9, Mays 7)
- 07.09. POREČ: Igokea - Jenisej Krasnojarsk (Rusija) 62:69 (Galloway 17, Gaćeša 12, Jorović 11)
- 08.09. POREČ: Igokea - BK Novosibirsk (Rusija) 87:76 (Galloway 16, Dozet 14, Gaćeša 13, Jorović 11)
- 13.09. LAKTAŠI: Igokea - GKK Šibenik 96:48 (Galloway i Jorović po 13, Frejzer 11, Mays 10)
- 14.09. LAKTAŠI: Igokea - Radnički Kragujevac 74:68 (Galloway 11, Dozet 10, Bakić 9, Nikolić i Fraser po 8 ).

Predstoji turnir u Sarajevu, gdje je u subotu prvi protivnik Cibona, a u zavisnosti od tog rezultata, u nedjelju će rival biti ili Bosna ili austrijski Gmunden. Sljedeće sedmice su i posljednje dvije pripremne utakmice, protiv Širokog i protiv Krke.

Glavni utisak nakon ovih sedam odigranih utakmica je da se još uvijek isprobavaju razne kombinacije, provjerava se koliko ko trenutno može, i u svakoj utakmici logično dolazi do oscilacija. Od tri stranca, izgleda da se najbrže prilagođava Galloway, koji je u zadnje četiri utakmice prvi strijelac, a i u odbrani pokazuje napredak. Sa Fraserom i Maysom ide malo teže, i oni svakako moraju bolje. Samo je pitanje da li mogu. Gaćeša pokazuje da ne bi trebao biti problem njegovih desetak minuta dok Jorović odmara.

Ostatak tima je dobro poznat, i tu nema nekih velikih nepoznanica. Dolaskom Bunića, kompletirana je i unutrašnja linija, samo ćemo vidjeti kako će Bajić rasporediti minutažu na tri centra. Nažalost, među 12 igrača opet nema mjesta za ove mlađe snage, tako da ne znam kako će Radukić, Klještan i Knežević prihvatiti činjenicu da im preostaje samo trening i eventualna šansa u slučaju povrede. I tako do proljeća.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel ova utakmica protiv Jeniseja odigrana sa kompletnim rosterom?

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
uroš nikolić će biti otkorvenje sezone - nešto kao jorović prošle, sa razlikom što je ovaj u najboljim godinama i mogao bi napraviti solidnu karijeru. on je, ako se sjećate u onoj sezoni kad se zvezda borila za opstanak (prije tri godine) bio ubjedljivo najbolji igrač i nije mi jasno zašto su ga se tada tako lako odrekli.

ovu trojicu treba poslati u borac na pozajmicu.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2013, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Jel ova utakmica protiv Jeniseja odigrana sa kompletnim rosterom?

Falio je Nikolić, on zbog manjih problema sa trbušnim zidom nije ni putovao u Poreč. Naravno, ni Bunić nije bio tu. Kako je Frejzer sam iznio te dvije utakmice, nemam pojma. U stvari, imam, vjerovatno su Jorović i Gaćeša u određenim trenucima pokrivali 4 i 5.

Što kaže FD, mogao bi Nikolić da odigra jednu pravu sezonu. Pretpostavljam da će se lako izboriti za status startnog centra i da će konačno odigrati sezonu sa puno više slobode, a time i manje pritiska nego što je dosad imao. Jedino ne znam šta će biti sa Frejzerom ako ga ova dvojica istisnu na poziciju trećeg centra. A pretpostavljam da mu je plata više od 10 hiljada evra, pa ne znam da li se isplati treću centarsku opciju plaćati toliko. Naravno, ovo su samo pretpostavke i moja lupanja, tako da to treba uzeti sa rezervom. Niko srećniji od mene ako Frejzer poludi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]