banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ravnogorac je napisao:
Mislim da su lesinari jedni od retkih,ako ne i jedini u regionu, kojima nikad nije pao trans,ako se ne varam.Sjecam se kad je manijacima u bl pao trans,voli bog zelju svog.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 13:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Ма ево ја ћу своје виђење рећи(објективно).
Све групе у ТЗВ. "држави" БиХ осим Лешинара на неки начин су окаљали свој образ

Манијаци су украли транс(јесте,није баш лако упасти у туђи град и све то) али ето то је нека ситуација јбг,али оно што је још 10 пута горе је продаја транса.Ја и даље не вјерујем какав је то индијанац и какви су уствари ИНДИЈАНЦИ у њиховој групи да стварно кад сам то чуо осто сам запрепаштен!Због међусобног сукоба продати транс стар преко 10 година(како сам информисан),немам ријечи.
2 пута им је пао транс(Од робијаша ал то се више мање не може назвати падом транса ал сами су криви) и пао је у БЛ...За падање транса нормална група се гаси!
Хорде зла?Ко је упућен зна да хорде у Бања Луку нису смјеле доћи све до 2006 чини ми се,можда чак и касније,док су их Лешинари прозивали у СА.
Хордама је 2-3 пута исто пао транс неке њихове подгрупе Норт нешто од стране чини ми се Ултраса,што значи да би се ОПЕТ група требала угасити ЈЕР сами бирају која подгрупа може носити транс!
Боду се међусобно што је опет труло,али ето то су ствари групе.
Робијаши,пао им је транс и то главни највећи и БАР послије тога нормална група би се требала угасити!Даље дискусије на тему робијаша неби требало бити.
Фукаре...То су они навијачи што не одраде пола гостовања и домаћих?Индијанци.
Ред Арми...Окупе се против Зрињског више из мржње и видио сам кад су напунили грбавицу осим Хорди ту је било највише гостујућих навијача.
Ултраси су можда једини који се иоле могу назвати правом групом,иако има неких ствари који нису за нет.

Хтио бих напоменути да све ове групе превише хулиганишу на нету,хвале сами себе,свађају се,пишу неке ствари које стварно нису за интернета.То још једном показује какви су они индијанци!

Ето то је то што се тиче навијачке сцене у БиХ,навијачке групе из РС(и за Лешинаре) нисам и нећу коментарисат јер ту не могу да останем објективан,једва сам остао при присању за ове тзв навијачке групе. :) Надам се да на овај мој посто неће уследити неке реплике,напушавања итд.Ко се не слаже нека ми пише на ПП или нека овде изнесе своје мишљење,ма да не волим баш да пишем по овим форумима и слично али ето...
Поздрав 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Caplar je napisao:
За падање транса нормална група се гаси!

Druže, ne gasi se grupa zbog padanja bilo kakvog transa, nego zbog padanja udarnog transa. Odnosno, trebalo bi da se gasi...

Inače, svi su okaljali obraz.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 16:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Caplar je napisao:
Ма ево ја ћу своје виђење рећи(објективно).
Све групе у ТЗВ. "држави" БиХ осим Лешинара на неки начин су окаљали свој образ

Манијаци су украли транс(јесте,није баш лако упасти у туђи град и све то) али ето то је нека ситуација јбг,али оно што је још 10 пута горе је продаја транса.Ја и даље не вјерујем какав је то индијанац и какви су уствари ИНДИЈАНЦИ у њиховој групи да стварно кад сам то чуо осто сам запрепаштен!Због међусобног сукоба продати транс стар преко 10 година(како сам информисан),немам ријечи.
2 пута им је пао транс(Од робијаша ал то се више мање не може назвати падом транса ал сами су криви) и пао је у БЛ...За падање транса нормална група се гаси!
Хорде зла?Ко је упућен зна да хорде у Бања Луку нису смјеле доћи све до 2006 чини ми се,можда чак и касније,док су их Лешинари прозивали у СА.
Хордама је 2-3 пута исто пао транс неке њихове подгрупе Норт нешто од стране чини ми се Ултраса,што значи да би се ОПЕТ група требала угасити ЈЕР сами бирају која подгрупа може носити транс!
Боду се међусобно што је опет труло,али ето то су ствари групе.
Робијаши,пао им је транс и то главни највећи и БАР послије тога нормална група би се требала угасити!Даље дискусије на тему робијаша неби требало бити.
Фукаре...То су они навијачи што не одраде пола гостовања и домаћих?Индијанци.
Ред Арми...Окупе се против Зрињског више из мржње и видио сам кад су напунили грбавицу осим Хорди ту је било највише гостујућих навијача.
Ултраси су можда једини који се иоле могу назвати правом групом,иако има неких ствари који нису за нет.

Хтио бих напоменути да све ове групе превише хулиганишу на нету,хвале сами себе,свађају се,пишу неке ствари које стварно нису за интернета.То још једном показује какви су они индијанци!

Ето то је то што се тиче навијачке сцене у БиХ,навијачке групе из РС(и за Лешинаре) нисам и нећу коментарисат јер ту не могу да останем објективан,једва сам остао при присању за ове тзв навијачке групе. :) Надам се да на овај мој посто неће уследити неке реплике,напушавања итд.Ко се не слаже нека ми пише на ПП или нека овде изнесе своје мишљење,ма да не волим баш да пишем по овим форумима и слично али ето...
Поздрав 8)

све је тачно...групе се гасе ако им падне ударни транс што се десило робијашима али ето индијанци су то :D хорде су у бања луку дошле први пут на утакмици кад је била кореогрфија још сања успјехе са шеталицом и то је 2006 или 2007 година... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 16:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Caplar@Analiza ti je skroz na mjestu.Jedino se ne slazem da grupa kojoj padne trans,treba da se ugasi,mada je to jedan od glavnih navijackih kodeksa.Mislim da treba uraditi reoganizaciju grupe ili nesto slicno.Jbg,ti ljudi su cijeli zivot posvetili klubu i sad da odustanu od svega,zbog nepromisljenosti jednog pojedinca.Horde i lesinari su na celu kolone, rame uz rame.Prednost hordama,jedino moze biti brojnost.Steta, sto nema ni jedne navijacke grupe,koja ima neki svoj kont, provokacije, parole,ulica,npr kao forsi u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Ravnogorac je napisao:
Caplar@Analiza ti je skroz na mjestu.Jedino se ne slazem da grupa kojoj padne trans,treba da se ugasi,mada je to jedan od glavnih navijackih kodeksa.Mislim da treba uraditi reoganizaciju grupe ili nesto slicno.Jbg,ti ljudi su cijeli zivot posvetili klubu i sad da odustanu od svega,zbog nepromisljenosti jednog pojedinca.Horde i lesinari su na celu kolone, rame uz rame.Prednost hordama,jedino moze biti brojnost.Steta, sto nema ni jedne navijacke grupe,koja ima neki svoj kont, provokacije, parole,ulica,npr kao forsi u Srbiji.

Одличан пост. Исто тако велика мана група у бих је по мени недовољна страст и фанатичност за боје клуба. Сав ривалитет често се своди на искључиво етничким различитостима и неријетко политичкој припадности.

Упоредити вјечити дерби Београда са вјечитим дербијем Сарајева је и најбољи примјер овога о чему говорим,једноставно та навијачка "мржња" даје још више на атмосфери.

Форси имају поштовање и многих група у Европи,управо због тих својих одлика,састава,идеологије. Многи пољски,али и талијански навијачи на разним форумима хвале групу у смислу,како се никог не боје,далеко бројније од себе нападају и ни пред ким не бјеже.

Таурунуми такође се могу похвалити,све дају,ал шал не дају.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 18:58 
Pripravnik
Pripravnik

Mi se ponosimo tim što na vječitom sarajevskom derbiju nema mržnje (ili bar u puno manjoj mjeri nego na drugim gradskim derbijima, jer ove nove "grinstrithuliganske" generacije su povećale naboj), i to je ono po čemu smo posebni, i nije pokazatelj nedostatka strasti i fanatičnosti. Kažem, u puno porodica se navija za dva kluba.

Generalno gledajući, slažem se da ima dosta slučajeva gdje isključivo etničke različitosti izazivaju "rivalitet". Najveći "zdravi rivalitet" kod nas, između klubova iz različitih gradova, je na utakmicama Sarajevo-Čelik i Željo-Čelik, oni koji su prisustvovali utakmicama znaju kakav je naboj. Takvih rivaliteta, zasnovanih na sportskim osnovama, nam nedostaje.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 23:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Објективно:
По мени сваки транс има своју тежину и транс "Љубав се зове именом твојим" и транс " Тхе Маниацс 1987" имају скоро исту тежину први је за КЛУБ други је за ГРУПУ то су 2 светиње !!!
Небитно.
Субјективно:
Боли ме рацку за вас и за вашом сценом и за вашом "државом" ( Сваки наш корак и даље помно се прати БОЈКОТ сцено настави срати) ја нисам јбни комплексаш да дођем у СА и само против балусница навијам,навијам за СВОЈ КЛУБ,за разлику од Вас господо што дођете у БЛ само да би вријеђали!
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 01:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Drinin vuk@Nepojmljivo mi je da vecina nazovi danasnjih navijaca,dolazi prvenstveno zbog grupe. .Znaci tu su zbog sprdnje i navijanja a rezultati tima i desavanja na terenu ih uopste nedoticu.Los primjer,utakmica Borac-Kozara u gradisci.Znaci na skeli oko 300 vulturesa,a iza skele pedestak vulturesa koji puse,piju i segace se.Ledjima su bili okrenuti ka desavanjima na terenu i nisu se osvrtali citavih 90min na utakmicu.Nisu ni navijali.Ja sam se bas bio zaprepastio.Takve je bolje ne imati na tribini,pa cak i po cenu dosta manje brojnosti.Ideja,a ne masa.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Таквих је било и биће увијек,једноставно не можеш ти тих 50-100 једноставно отјерат',али преко парола,пјесама,навијања,прве екипе се показују ставови групе и слично.

Е сад кад већ говориш о СА дербију и "здравом" ривалитету не спомињеш кад вам се по граду боду ножевима,пуцају једни на друге,друкају мурији?Баш навијачки,скроз здрав ривалитет!

Форси...Момци реално имају свој стил неки се слажу неки не,али треба да се поштује,више мање,јест да су добро попуцали с главом,али 200 кући 200 на европској утакмици,то кад се деси онда знаш да је ПРАВА прича ! Мало ми је трула та њихова мржња,ножеви и то.Али свакако ко год се буде срео са њима,гарантујем неће се лијепо провести .:)
Таурунуми јако квалитетна и добра екипа,већином старији исто ко и форси 200 вамо 200 тамо,константна бројка,оном ко разумије то је довољно да види каква је група.

Џаба манијацима и хордама по 5000 на домаћој кад их у требиње оде 6!Јел то група?
Или кад их на финале купа у Бања Луку дође 150 ... А и нико не спомиње удаљеност Бања Луке од других градова...Рецимо ницазе је ко нама модрича.Лако је на ближе гостовање отићи масовно а у БЛ једва скелу напуне!
И никад ми неће јасно бити пјевање хорди убиј турчина или Видовдан?Као шпрдња а уствари сами себи серу у уста.
И још нешто ... Кад они побиједе у неком сукобу то се на све стране прича , а заборављују изгубљене...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik

Caplar je napisao:
Е сад кад већ говориш о СА дербију и "здравом" ривалитету не спомињеш кад вам се по граду боду ножевима,пуцају једни на друге,друкају мурији?Баш навијачки,скроз здрав ривалитет!

И никад ми неће јасно бити пјевање хорди убиј турчина или Видовдан?Као шпрдња а уствари сами себи серу у уста.

Napisao sam gore da su te nove, "grinstrithuliganske", kako sam ih nazvao, generacije donijele povećanje naboja i veću zategnutost u odnosima Horde-Manijaci, ali i dalje to nije ni blizu naboja i "mržnje" na drugim gradskim derbijima. Ja znam nekad sam prijateljima, navijačima Sarajeva, otići do stadiona, a imaš još takvih slučajeva.

A, Horde pjevaju "Ubij Turčina" zato što su oni Turci isto onoliko koliko si ti Senegalac.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Caplar je napisao:
Таквих је било и биће увијек,једноставно не можеш ти тих 50-100 једноставно отјерат',али преко парола,пјесама,навијања,прве екипе се показују ставови групе и слично.

Форси...Момци реално имају свој стил неки се слажу неки не,али треба да се поштује,више мање,јест да су добро попуцали с главом,али 200 кући 200 на европској утакмици,то кад се деси онда знаш да је ПРАВА прича ! Мало ми је трула та њихова мржња,ножеви и то.Али свакако ко год се буде срео са њима,гарантујем неће се лијепо провести .:)
Таурунуми јако квалитетна и добра екипа,већином старији исто ко и форси 200 вамо 200 тамо,константна бројка,оном ко разумије то је довољно да види каква је група.

Џаба манијацима и хордама по 5000 на домаћој кад их у требиње оде 6!Јел то група?
Или кад их на финале купа у Бања Луку дође 150 ... А и нико не спомиње удаљеност Бања Луке од других градова...Рецимо ницазе је ко нама модрича.Лако је на ближе гостовање отићи масовно а у БЛ једва скелу напуне!
И још нешто ... Кад они побиједе у неком сукобу то се на све стране прича , а заборављују изгубљене...

Супер да има људи који се баве искључиво ултра свијетом :D ,јер само они разумију ријечи навијачка мржња и ривалство на прави начин,а не у контексту патологије. ;)

Буде Форса далеко више ;),нарочито на утакмицама са вјечитима. На утакмици с Тре Пенеом око 1000 у копу. На Маракани мало мање прошле сезоне. Е сад нећу улазит у разлоге,да ли се с њима удруже,што ми је опет нереално неке мање београдске групице попут Шумара,али за респекта су.

А што се тиче пропаганде,потпуно је јасна,ТМ и ХЗ сматрају да су богом дани,сматрају да само њихова истина је права истина + индиректна радикална идеологија + подршка пробошњачких политичких партија + подршка највећих фирми у земљи = монопол над стварним чињеницама и класична пропаганда.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Форса буде на близнацима и на европској тој јер поведу пријатеље браћу другове :) Буквално сви ту оду.Реална њихова бројка је 200 људи(погледај против куле,чукаричког и тих бетон клубова)...Шумари су ти сви Форси,као и Номади(Кумодраж ако си чуо) они више мање из шпрдње иду овако на своје уткамице шумари сад су нешто заказали,а Номади више не иду.Има ту још оне Булке са Звездара негдје најозбиљнија група од тих београдских,ал' они су сви цигани,онда Ђаволи карабурма они су дефекташи,Бригантс Лион то су радовци и цигани мсм ,Инвалиди са Вождовца они су моса ВОждовац...И то је нека Београдска навијачка сцена :) ...

Ма они су сви онако колективни Индијанци...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Forsi su bili u bratskim odnosima sa zulu iz kulu.Invalidi su braca sa plavom unijom.Taurunumi nazalost u operaciji upoznajmo sela Srbije.Jos im utakmice pocinju u 10 sati ujutru :lol: Ako ih to ne slomi,nece nista :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Caplar je napisao:
Форса буде на близнацима и на европској тој јер поведу пријатеље браћу другове :) Буквално сви ту оду.Реална њихова бројка је 200 људи(погледај против куле,чукаричког и тих бетон клубова)...Шумари су ти сви Форси,као и Номади(Кумодраж ако си чуо) они више мање из шпрдње иду овако на своје уткамице шумари сад су нешто заказали,а Номади више не иду.Има ту још оне Булке са Звездара негдје најозбиљнија група од тих београдских,ал' они су сви цигани,онда Ђаволи карабурма они су дефекташи,Бригантс Лион то су радовци и цигани мсм ,Инвалиди са Вождовца они су моса ВОждовац...И то је нека Београдска навијачка сцена :) ...

За кога ти навијаш кад су ти све наведени индијанци? Форси индијанци,сјајно :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Caplar je napisao:

Просветли нас велики самурају из које ти екипе долазиш?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Дошло је до неспоразума одговаро сам момку на пост и мислио сам на ове из сарајева.
Форси су за поштовање,увијек су били добра група и то је то,идеја а не маса,200 кући 200 на гостовању(понављам џабе ти против жеље,сарајева,звезде,партизана 5000 кад је следеће гостовање 50),имају своју причу,само им замјерам ето те неке њихове поступке што величају име момка из своје екипе који је избо оног инвалида...И што користе ножеве.
Некако су ми Таурунуми најчистији и најсвјеснији навијачи,нису пичке,а опет фурају патриотизам и први су прозивали за 240 година кад то ни делије ни гробари нису урадили.Мала група,велика прича... :wink: Није ми намјера овде да серем по некоме или слично.
И само једно питање... Имали неко неки инфо јесу ови Банјалучани из Бања Луке баш,или су дијаспора?Све стрељат' ! :)

Poslednji put menjao Caplar dana 13 Okt 2011, 13:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Caplar je napisao:
Дошло је до неспоразума одговаро сам момку на пост и мислио сам на ове из сарајева.
Форси су за поштовање,увијек су били добра група и то је то,идеја а не маса,200 кући 200 на гостовању(понављам џабе ти против жеље,сарајева,звезде,партизана 5000 кад је следеће гостовање 50),имају своју причу,само им замјерам ето те неке њихове поступке што величају име момка из своје екипе који је избо оног инвалида...И што користе ножеве.
Некако су ми Таурунуми најчистији и најсвјеснији навијачи,нису пичке,а опет фурају патриотизам и први су прозивали за 240 година кад то ни делије ни гробари нису урадили.Мала група,велика прича... :wink: Није ми намјера овде да серем по некоме или слично,већ само да изнесем своје мишљење,али отишло је ово далеко мислио сам само одг. оном на пост ал' ето.Нећу више писати,поздрав.
И само једно питање... Имали неко неки инфо јесу ови Банјалучани из Бања Луке баш,или су дијаспора?Све стрељат' ! :)

плус што су таурунумо једини отворено подржавали репрезентацију и јавно говорили да иду на њихове утакмице док су остали говорили идемо на утакмице али не као група :) ма ови банјалука прије да су из сарајева па мало да провоцирају али ништа вриједно наше пажње... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 13:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:

плус што су таурунумо једини отворено подржавали репрезентацију и јавно говорили да иду на њихове утакмице док су остали говорили идемо на утакмице али не као група :) ма ови банјалука прије да су из сарајева па мало да провоцирају али ништа вриједно наше пажње... :D

Момци су реално на мјесту.Никад нисам чуо нити ми је ко рек'о да су они негдје друкали,да су испали чкепи,да су користили ножеве и слично.Још 3-4 лига која су већ била(и која су још увијек !) са по 200 - 300 људи је оно како сами кажу "Верношћу поносни" ...Колко их је само попадало беззе кад су се враћали из Ђенове и онда она њихова акција остатка екипе направили шалове и све кеша за те момке у творзи.Прејако!
Ма дефекташи то су сигурно ВЕЛИКИ БАНЈАЛУЧАНИ из шведске,швајцарске,швабије,аустрије,америкее... :)

Једно питање ако неко зна старији и упућенији,застава што стално се качи на Србији,Banja 4с Luka велика,позадина тробојка,златним словима...Видио сам је на 90% утакмица репрезентације...Ко су ти људи ?

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 17:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Banjalucani su iz mog kraja Sehera i u pitanju je cista dijaspora...
Sto se tice reprezentacija Srbije znam ko se krije iza velike tastave Uvijek sa vama Banjalucani ali oni su vise simpatizeri...
Ne znam koliko mladji Lesinari znaju ali Vulturesi su na pocetku pored druzenja sa Hordama bili u jako dobrim odnosima i sa Forsima koji nisu na startu bili tako radikalni...
Njima kapa dole za sve bio sam svjedok kad su nas napali iako ih je bilo barem pet puta manje. Za to treba imati MUDA...

Poslednji put menjao Brigate BL dana 14 Okt 2011, 17:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]