Ма ево ја ћу своје виђење рећи(објективно).
Све групе у ТЗВ. "држави" БиХ осим Лешинара на неки начин су окаљали свој образ
Манијаци су украли транс(јесте,није баш лако упасти у туђи град и све то) али ето то је нека ситуација јбг,али оно што је још 10 пута горе је продаја транса.Ја и даље не вјерујем какав је то индијанац и какви су уствари ИНДИЈАНЦИ у њиховој групи да стварно кад сам то чуо осто сам запрепаштен!Због међусобног сукоба продати транс стар преко 10 година(како сам информисан),немам ријечи.
2 пута им је пао транс(Од робијаша ал то се више мање не може назвати падом транса ал сами су криви) и пао је у БЛ...За падање транса нормална група се гаси!
Хорде зла?Ко је упућен зна да хорде у Бања Луку нису смјеле доћи све до 2006 чини ми се,можда чак и касније,док су их Лешинари прозивали у СА.
Хордама је 2-3 пута исто пао транс неке њихове подгрупе Норт нешто од стране чини ми се Ултраса,што значи да би се ОПЕТ група требала угасити ЈЕР сами бирају која подгрупа може носити транс!
Боду се међусобно што је опет труло,али ето то су ствари групе.
Робијаши,пао им је транс и то главни највећи и БАР послије тога нормална група би се требала угасити!Даље дискусије на тему робијаша неби требало бити.
Фукаре...То су они навијачи што не одраде пола гостовања и домаћих?Индијанци.
Ред Арми...Окупе се против Зрињског више из мржње и видио сам кад су напунили грбавицу осим Хорди ту је било највише гостујућих навијача.
Ултраси су можда једини који се иоле могу назвати правом групом,иако има неких ствари који нису за нет.
Хтио бих напоменути да све ове групе превише хулиганишу на нету,хвале сами себе,свађају се,пишу неке ствари које стварно нису за интернета.То још једном показује какви су они индијанци!
Ето то је то што се тиче навијачке сцене у БиХ,навијачке групе из РС(и за Лешинаре) нисам и нећу коментарисат јер ту не могу да останем објективан,једва сам остао при присању за ове тзв навијачке групе.

Надам се да на овај мој посто неће уследити неке реплике,напушавања итд.Ко се не слаже нека ми пише на ПП или нека овде изнесе своје мишљење,ма да не волим баш да пишем по овим форумима и слично али ето...
Поздрав