banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 01:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Apr 2008, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
urbana_extravaganca je napisao:
bigman je napisao:
Звезда играла добро, боље, до гола. Партизан на почетку другог полувремена. Послије тога нема фудбала. Онај ударац Малетића по нози Миловановића, као и Ђорђевићево "шамарање" противничких играча (Бурзановића, па Коромана) су само слика и прилика немоћи и мањка психичких и фубалских способности поменутих.

Заборавио си да поменеш старт Анђелковића над Вјештицом и то у тренутку док је Вјештица био у контри.
Гругих стартова је било са обе стране,тако да сад та прича овај је урадио њега,а овај њега и нема неког смисла,јер у последњих неколико година скоро сви дербију се играју управо тако да се суди најмање један фаул по минути игре.
Прво полувреме је било сасвим ок,друго јад и беда.

Sve je to OK... Odavno je poznato da derbi baš ne odiše fer plejom, ali Maletić je baš išao sa namjerom da pokupi Milovanovića sa leđa u bezazlenoj situaciji, iz Bog zna kog razloga. To mi je malo nejasno, kao i ponašanje Đorđevića tokom cijele utakmice. Mislim da bi jedan bivši reprezentativac trebao da ima više takta. Anđelković je svjesno išao da spriječi kontru i nema pogovora o tome.

Citiraj:
Ono je ofsajd ko kuća, da se kormoran pomjerio 12 cm u stranu lopta bi ga pogodila, pa nema priče da nije uticao na igru. U nastavku akcije, kad čamuga dodaje do burzanovića miriše na ofsajd.

Shvatili smo. Partizan je oštećen, kao i svaki put u prethodnih 13 godina. Nijedan derbi nije prošao bez sudijskih grešaka na štetu Partizana, jel' tako?
Nego da te pitam nešto primitivčino. Jesu li i Moreira i Dijara takođe čamuge, kad Betoligara tako častiš?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 17:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
jeste da pitanje nije upućeno meni, ali jesu čamuge.
i gej i ednilson i gore navedeni.

nije mi jasno šta si htio da kažeš. da su možda bijeli? žuti? zeleni?

ako nisu čamuge, šta su?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 18:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Odgovorio je čovjek na pitanje. Šta su, ako nisu čamuge?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Sve je to OK... Odavno je poznato da derbi baš ne odiše fer plejom, ali Maletić je baš išao sa namjerom da pokupi Milovanovića sa leđa u bezazlenoj situaciji, iz Bog zna kog razloga. To mi je malo nejasno, kao i ponašanje Đorđevića tokom cijele utakmice. Mislim da bi jedan bivši reprezentativac trebao da ima više takta. Anđelković je svjesno išao da spriječi kontru i nema pogovora o tome.

Човече па ти сам себе контрираш.Малетић је ишао са намером и то није уреду,а и Анђелковић је ишао са намером и то је уреду.За сличан старт је на прошлом дербију Рнић добио црвени картон.Ђорђевић је требао да добије жути за старт над Короман и ту се слажемо.Значи не разумем целу твоју причу.Из твојих постова колико ја видим ти се жалиш на суђење а ја мислим да је ово било једно од бољих суђења на дербију у последњих неколико година.Мада колико могу да видим у медијима се руководство звезде жали на ону ситуацију кад је свиран пенал па оправдано поништена одлука.Њима је то као нелогично,а било би логично да је свиран иако није био.
Ма ајде...Него шта је ту је у суботу је ново коло.ПФЦ у Новом Саду против Воше која посрће,звезда не знам с ким игра.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Човече па ти сам себе контрираш.Малетић је ишао са намером и то није уреду,а и Анђелковић је ишао са намером и то је уреду.За сличан старт је на прошлом дербију Рнић добио црвени картон.Ђорђевић је требао да добије жути за старт над Короман и ту се слажемо.Значи не разумем целу твоју причу.Из твојих постова колико ја видим ти се жалиш на суђење а ја мислим да је ово било једно од бољих суђења на дербију у последњих неколико година.

Nisam nigdje rekao da mulac Anđelković nije zaslužio karton, već sam rekao da mi je nejasan postupak Maletića. Anđelković je išao da spriječi kontru, a Maletić na 70 metara od svog gola, u bezazlenoj situaciji kupi sa leđa protivnika. ne psorim da su žuti karotni zasluženi. Gdje se ja to konkretno žalim na suđenje. Sudija je bio samo još jedan šraf otužne nefudbalske predstave, dosta izgubljen, sa slabim procjenama i neujednačenim kriterijumom, što je štetilo utakmici u globalu, a nikom ponaosob.
Potezanja priče o Rniću, prošlom derbiju i penalu mi je na vrh glave. Ni jedno ni drugo nije imalo ama baš nikakvog uticaja na krajnji ishod meča, već izgleda služi samo kao očajnički argument zagovornicima teorije zavjere protiv Partizana.

bd2308 je napisao:
jeste da pitanje nije upućeno meni, ali jesu čamuge.
i gej i ednilson i gore navedeni.

nije mi jasno šta si htio da kažeš. da su možda bijeli? žuti? zeleni?

ako nisu čamuge, šta su?

The_One je napisao:
Odgovorio je čovjek na pitanje. Šta su, ako nisu čamuge?

Rasizam vam vidim nije stran momci? Doduše od dvojice likova, koji opravdavaju imitiranje majmunskih urlika na tribinama i vrijeđanje na rasnoj osnovi, nisam ni očekivao ništa pametnije.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 08:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nitro je napisao:

Rasizam vam vidim nije stran momci? Doduše od dvojice likova, koji opravdavaju imitiranje majmunskih urlika na tribinama i vrijeđanje na rasnoj osnovi, nisam ni očekivao ništa pametnije.

Otkud ti to da sam rasista? I gdje sam ja to opravdavao imitiranje majmunskih urlika na tribinama?
Jednostavno volim da istaknem neke stvari. Da sam, na primjer, rekao ćelavac za nekoga, to ne znači da imam nešto protiv ćelavih ljudi, već da je čovjek koga "ističem" ćelav. Isto tako, ako kažem za nekog lika da je čamuga, to ne znači da imam nešto protiv njih. Dotičnog sam nazvao tako zato što mu se ne zna ime (tj. svaki novinar piše na svoj način i na svakom sajtu se drugačije naziva, a rodni list mu nisam vidio /vjerovatno ga ni nema/).

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
A zasto gospodo ne upotrijebite rijec crnac? Da li je "camuga" neki urbani sleng?

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Otkud ti to da sam rasista? I gdje sam ja to opravdavao imitiranje majmunskih urlika na tribinama?

"Čamuga" je pogrdan naziv za tamnopute ljude, pa stoga ne mogu da se otmem utisku da to vrlo rado radite, pošto ga u nekoliko navrata upotrebljavate - obojica. Za drugi dio citata se izvinjavam, pošto nisi bio ti u pitanju, kad se vodila rasprava o tome.
Eto toliko... Kratko i jasno, grozim se od takvih stvari i dok se u većini normalnog sportskog svijeta, o tome govori sa gnušanjem i na sve načine pokušava da se suzbije takvo ponašanje, ovdje još pronalazim opravdavanje i neke besmislene paralele. Tvrditi da su identične stvari nazvati nekoga ćelavcem i tamnoputog igrača "čamugom", totalno je neukusno i neprimjereno. Ne vjerujem baš da su ćelavci bili predmet ropstva i rasne segregacije, u pretekolih par stotina godina.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nitro je napisao:
Ne vjerujem baš da su ćelavci bili predmet ropstva i rasne segregacije, u pretekolih par stotina godina.

Pročitaj "Main komb" od Efraima Kishona ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Da iskoristim priliku da cestitam Ciganima medjunarodni dan Roma
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 18:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
sa nadom da će džajka ući u skupštinu i dobiti poslanički imunitet, te izaći iz zatvora :

Slika

šanse su velike, imaju dve manjinske grupe koje daju siguran glas :sex:

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Jak vam je semafor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 10:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
delija je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Skratili, da mogu stati imena :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Sondri je napisao:
Skratili, da mogu stati imena :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мислите да је то случајно? :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Naravno da nije slučajno, retardirani su i nepismeni, a povrh svega iskompleksirani :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Naravno da nije slučajno, retardirani su i nepismeni, a povrh svega iskompleksirani :lol:

Није ту нико ни неписмен ни ретардиран,а још мање искомплексиран.Није све тако као што изгледа има нешто и са стране :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2008, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
delija je napisao:
Slika

AJOJJJ TУУУУГЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 07:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Može li danas Vojvodina otkinuti bodove manjem BG klubu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]