Citiraj:
Човече па ти сам себе контрираш.Малетић је ишао са намером и то није уреду,а и Анђелковић је ишао са намером и то је уреду.За сличан старт је на прошлом дербију Рнић добио црвени картон.Ђорђевић је требао да добије жути за старт над Короман и ту се слажемо.Значи не разумем целу твоју причу.Из твојих постова колико ја видим ти се жалиш на суђење а ја мислим да је ово било једно од бољих суђења на дербију у последњих неколико година.
Nisam nigdje rekao da mulac Anđelković nije zaslužio karton, već sam rekao da mi je nejasan postupak Maletića. Anđelković je išao da spriječi kontru, a Maletić na 70 metara od svog gola, u bezazlenoj situaciji kupi sa leđa protivnika. ne psorim da su žuti karotni zasluženi. Gdje se ja to konkretno žalim na suđenje. Sudija je bio samo još jedan šraf otužne nefudbalske predstave, dosta izgubljen, sa slabim procjenama i neujednačenim kriterijumom, što je štetilo utakmici u globalu, a nikom ponaosob.
Potezanja priče o Rniću, prošlom derbiju i penalu mi je na vrh glave. Ni jedno ni drugo nije imalo ama baš nikakvog uticaja na krajnji ishod meča, već izgleda služi samo kao očajnički argument zagovornicima teorije zavjere protiv Partizana.
bd2308 je napisao:
jeste da pitanje nije upućeno meni, ali jesu čamuge.
i gej i ednilson i gore navedeni.
nije mi jasno šta si htio da kažeš. da su možda bijeli? žuti? zeleni?
ako nisu čamuge, šta su?
The_One je napisao:
Odgovorio je čovjek na pitanje. Šta su, ako nisu čamuge?
Rasizam vam vidim nije stran momci? Doduše od dvojice likova, koji opravdavaju imitiranje majmunskih urlika na tribinama i vrijeđanje na rasnoj osnovi, nisam ni očekivao ništa pametnije.