Hertzog je napisao:
@papucar
Opet mesas dva pojma, naravno da mu smeta, jer navija za Borac, ali Igokea je klub iz RS, a ne iz neke susedne drzave. Koliko god to glupo zvucalo ali opravdanje u u laganje u Igokeu bar donekle postoji, pogotovo ako izbore EL. To je kao da pravis problem sto drzava ulaze u Partizan i obrnuto. To su klubovi iz Srbije i drzava ulaze u svoje. Ne uskracuje svojim klubovima da bi doveli neke iz okruzenja na revijalni mec.
Suplja vam je prica, na ovo gostovanje sam se mogao loziti dok sam bio klinjo pa nisam mogao otici do BGD da pogledam utakmicu, ali danas vidim da je glupo davati srbijanskim klubovima pri cemu hleb otimas iz usta domacih klubova ( uz naglasak da je taj hleb star i pokvaren)
Dovodite Moniku Beluci, dovodite partizan, zvezdu, hajduk, dinamo... Jebes gladne gradjane i raspale sportske kolektive

Nisam mislio na ostale sto navijaju za Borac vec konkretno na clana Volim Borac, koji ubi pricom na temi o Igokei kako je to sve bajno sjajno, a onda dodje ovde i prosipa suplje kako mu smeta ovo gostovanje, a ne smeta mu sto se 100 puta vise novca ulozi u Igokeu. Zbog tog bi uporedjivao gradski proracun, a sto Igokea sigurno ima budzet kao svi klubovi u RS pa jos puta tri, to je ok.
Sto se konkretno gostovanja tice, nek dodju, ne dodju, ne zanima me pretjerano. Sport gdje se vise pita sudija nego sportista i nije sport.
A jasna mi je prica koju potencirate i to stoji.