banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
papučar je napisao:
Potrošiće Tole još jednu Zvezdinu legendu, i uz Đuku jedinog potencijalno evropskog trenera kog imamo.

Јеси негативан човјек,ал тотално. Чуј потрошиће Толе,Михајловић ако је стручан и паметан и добар тренер,направиће резултат,уколико не направи,биће једини и највећи кривац. Крај приче,није Толе доживио дебакл од Холандије 6-1,није Толе доживио дебакл од Аргентине,од Новог Зеланда,касније Гане,па Хондураса итд итд....

Ја сам већ рекао да ме овај потез не радује,Михајловић нити је најбоље што Србија има нити је прави тренутак,ал изгледа да овај пут је исти Толе прибјегао да је боље да дође тренер који је везан за ФКЦЗ.И немам с те стране ништа против,ал кажем Михајловић није урадио још у тренерској каријери ништа вриједно пажње,ал буквално,спасио Болоњу у Серији А, ако је то домет који доводи до селекторске столице онда га бије.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slažem se da mu je prerano za mjesto selektora, i Golac mi je bio bolja opcija od njega, inače nisam neki Mihin fan. Samo me nervira želja Karadžića da kroz selektora približi navijače i simpatizere Zvezde reprezentaciji.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Слажемо ли се да је онда до звездиних навијача првенствено,јер ако један човјек може створити анимозитет према сопственој земљи,грбу светом онда јебеш ти такве навијаче,тј. симпатизере у овом случаји,ма чији били,уосталом да ти београђани. :angry1: :wink:

Него чему се надат од Михе, шта и гдје би могао поправити? (Пошто је први дан да и ја кажем шта очекујем)

Очекујем да се пласирамо на СП,очекујем да у сваку утакмицу улазимо као да је финале,очекујем да коначно играмо фудбал за око,па и нек губимо пријатељске,очекујем да на СП прођемо коначно ту групу и докажемо како с потенцијалом који имамо је могуће нешто урадити. Уколико се од овога све не испуни,Михајловић је један у низу промашаја,након одласка Илије Петковића. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
papučar je napisao:
Samo me nervira želja Karadžića da kroz selektora približi navijače i simpatizere Zvezde reprezentaciji.

Pa zar su potrebni takvi potezi da bi se privukli navijači dva tri kluba pa da bi navijali za reprezentaciju, mislim stvarno!
Za reprezentaciju treba da svi navijaju(patriote), a ne da ju svojataju ili pretvaraju u klubove !

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne slažem se to za navijače, a i ne mislim da je samo do Karadžića. Igre koje pružaju, odnos prema dresu, sve doprinosi da ti se reprezentacija odsječe. Antić je unio dobru atmosferu, vratio ljude i ovaj ga smijeni, što nije problem da ne dovedeš jednog Pižona kao zamjenu.

Za plasman sam baš skeptičan, grupa nam je jedna od težih, lakog gostovanja nema, Belgija ima odličnu reprezentaciju, jedino nam raspored ide na ruku. Prva 4 mečeva moramo izvući 10-12 bodova da se imamo čemu nadati.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Антић је урадио шта? Одвео нас на СП? Исто су урадили многи други,са лошијим тимовима и понекад групе пролазили,са далеко мањим парама.

Антић је велики тренер,то је несумњиво,али с репрезентацијом није направио резултат вриједан пажње....

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije stvar samo u rezultatu, vratio je kult reprezentaciji što dugo nije imala. Rezultat mu je onako, moglo je i bolje, ali nije imao ni sreće.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
drinin vuk je napisao:
Антић је урадио шта? Одвео нас на СП? Исто су урадили многи други,са лошијим тимовима и понекад групе пролазили,са далеко мањим парама.

Антић је велики тренер,то је несумњиво,али с репрезентацијом није направио резултат вриједан пажње....

То је наш највећи резултат задњих 10 година.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

горан je napisao:
drinin vuk je napisao:

То је наш највећи резултат задњих 10 година.

Како да не,по чему? По побједи над Њемачком,више срећној него спретној. Поштујем твоје мишљење,али једноставно се не слажем. Погледај имена која је имао на располагању,услове, па и противнике,како у квалификацијама тако и у групи и опет је у оној и онаквој групи био последњи,еј последњи! :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa dobro Antić je te kvalifikacije odradio fantastično, ali je sam nastup na SP bio katastrofalan. I nije mi bilo krivo kad je smijenjen, ne toliko zbog lošeg nastupa, koliko zbog njegovog tvrdoglavog neprihvatanja da smo loše igrali. Ono glupo forsiranje nekakve statistike, te koliko smo trčali, ovo ono. I da, ono retardirano pričanje o sebi u 3. licu :roll: .

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

За мене је Антић поставио примјер свима како се ради вратиш атмосферу у тим па публику, резултат би дошао још бољи да је остао убјеђен сам, а колико је времена провео у репрезентацији направио је сјајан резултат.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Može nama doći i po 10 Antića, ili i Murinjo i Gvardiola kada mi imamo "majmune" od igrača koji su igrali za reprezentaciju proteklih par godina. Za svoje klubove su ključni igrači, a za igrom i rezultatima u reprezentaciji ih boli qrac, vuku se k'o prebijeni po terenu i jedva čekaju kraj utakmice. Jebe se njima i za državom, i za reprezentacijom i za navijačima, oni su sebe osigurali sa milionima u klubovima. Tu trener ne može pomoći.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Reprezentacija Srbije i jeste u stvari odraz stanja u državi !

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

горан je napisao:
За мене је Антић поставио примјер свима како се ради вратиш атмосферу у тим па публику, резултат би дошао још бољи да је остао убјеђен сам, а колико је времена провео у репрезентацији направио је сјајан резултат.

Горане прије свега као што рекох,поштујем твој став. ;)
Али имам свој и не слажем се,да видиш како се не ради о пукој демагогији,аргументоваћу. ;)

Кажеш поставио примјер. Одгледао сам свих 10 мечева,као вјерујем и ти у квалификацијама за СП. Колико смо ми реално одиграли добрих и квалитетних партија ? 5,6,7,8? Нажалост три утакмице смо одиграли на нивоу репрезентације која у својим редовима има такве играче,а с друге стране такве противнике. Ту убрајам оне двије против Румуна и ону против Аустрије у Бечу.
Да ли смо доласком Антаре схватили значај да је лопта на земљи,да нам јебени сваки напад не мора ићи на Жигића кад је у игри,да јебено можемо шутати више од два пута на мечу? НИСМО!

О враћању публике не бих, да којим случајем прије Румуна није обезбјеђен пролаз на СП,односно да смо испали,било би на стадиону више Румуна,као својевремено Пољака.... И у доба Илије је стадион био попуњен исто.

О томе шта би било кад би било,илузорно је причат. Причамо о оном што је урадио за времена које је провео,урадио је мршаво и танко мало.Одвео нас је на СП,нико од нас 10 милиона Срба није очекивао финале,полуфинале,ал јбени пролаз групе јест,нарочито групе у којој је ветеранска Аустралија са пар бритиш гастарбајтера,те Гана која нема у 11 момака техничара. Сви имамо своје углове и аспекте да би нешто оцјенили, да ли је репрезентацију одвео на ЕП? Да ли је прошао групе на СП? Да ли је иједног јединог играча афирмисао у репрезентацији? Да ли је иједном рекао како је он крив? Да ли је иједном се обазирао на српски народ који је спомињао млађане момке жељне дреса и светог грба? Да ли је њему заиста било стало више до тих пола милиона или до Србије?

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
горан je napisao:

Potpis!

Pod Anticem smo igralu nesto sto je licilo na fudbal.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 18:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Та Аустралија и Гана су Аргентина за нас, превише умишљамо да смо неко и нешто. И ја сам очекивао пролаз групе, али ово је било одлично кад се само сјетим Аргентине, Холандије... Нема него за Босну навијати :P

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2012, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

још поредиш групу у којој је Илија био с овом? :lol: (неупоредиве су, ем Илија је имао слабији тим,ем су противници сваки јачи од три Антарина)

а што се навијања тичееееееееееее, за бих навијају само они који нису дошли памети,а и препоруке неуропсихијатра кажу да је немогуће да дођу икад. :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 10:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Најбитније да смо добили селектора и да наставимо низ пласмана на Свјетско првенство. Све подјеле су једна велика глупост и то што прије схватимо биће нам боље.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Уз Михајловића ће са Орловима радити Ненад Сакић и Александар Коцић, као и један италијански тренер. Операција „Рио 2014”. може да почне.

Kakvi gotivni pomoćnici :lol: Ovaj trio ako ne upali da zatvaramo radnju onda.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2012, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kocic! Prejako. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]