горан je napisao:
За мене је Антић поставио примјер свима како се ради вратиш атмосферу у тим па публику, резултат би дошао још бољи да је остао убјеђен сам, а колико је времена провео у репрезентацији направио је сјајан резултат.
Горане прије свега као што рекох,поштујем твој став.
Али имам свој и не слажем се,да видиш како се не ради о пукој демагогији,аргументоваћу.

Кажеш поставио примјер. Одгледао сам свих 10 мечева,као вјерујем и ти у квалификацијама за СП. Колико смо ми реално одиграли добрих и квалитетних партија ? 5,6,7,8? Нажалост три утакмице смо одиграли на нивоу репрезентације која у својим редовима има такве играче,а с друге стране такве противнике. Ту убрајам оне двије против Румуна и ону против Аустрије у Бечу.
Да ли смо доласком Антаре схватили значај да је лопта на земљи,да нам јебени сваки напад не мора ићи на Жигића кад је у игри,да јебено можемо шутати више од два пута на мечу? НИСМО!
О враћању публике не бих, да којим случајем прије Румуна није обезбјеђен пролаз на СП,односно да смо испали,било би на стадиону више Румуна,као својевремено Пољака.... И у доба Илије је стадион био попуњен исто.
О томе шта би било кад би било,илузорно је причат. Причамо о оном што је урадио за времена које је провео,урадио је мршаво и танко мало.Одвео нас је на СП,нико од нас 10 милиона Срба није очекивао финале,полуфинале,ал јбени пролаз групе јест,нарочито групе у којој је ветеранска Аустралија са пар бритиш гастарбајтера,те Гана која нема у 11 момака техничара. Сви имамо своје углове и аспекте да би нешто оцјенили, да ли је репрезентацију одвео на ЕП? Да ли је прошао групе на СП? Да ли је иједног јединог играча афирмисао у репрезентацији? Да ли је иједном рекао како је он крив? Да ли је иједном се обазирао на српски народ који је спомињао млађане момке жељне дреса и светог грба? Да ли је њему заиста било стало више до тих пола милиона или до Србије?