banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 01 Avg 2013, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Mandrak, brate, ti ko da si s Marsa pao.

Pa u RK je 5-6 hiljada mjesecno bila jedna od jacih plata. A gledaj gdje su sad?! Bankrot.
Gasi se klub. GASI. Jedan sportski gigant.
A u upravama lopovi.
Mislis da u Igokei smije marka jedna nestati? Milina marka?!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma ne pricam o milinim markama,zaboli me za njim.samo ne morate biti licemjerni i pricati kako niko nema nista dok je igokea tu.sta onaj iz trebinja ima sto je borac dobijao pare a oni nista.onako sam uzeo za primjer trebinje,znam da su i oni imali dobre pare dok je bio mulina,stojanovic

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ko je bolan licemjeran?

Kad si imao trend da ti se gase ovoliki klubovi? Je l' bilo to za vrijeme "dominacije" Borca u sportovima?

OK je u ku'cu.
OK Buducnost rahmetli.
FK sistematski unistavaju ljudi koje su instalirali u klub. FK Borac od grada dobije 300-400 hiljada godisnje; a to ti je iznos dve godisnje plate Garavih iz Igokee. Znaci, dva igraca KOSARKE iziskuju isto para ko i FUDBALSKI klub.
RK je u daunu.
"Malene" ne placaju igracice uopste. Klub se trza.
KK je u drugoj ligi. Preregistrovali su se jedno 5 puta. Sad KK, sad OKK, sad...

A to su bili najveci kolektivi u gradu.
Ko je ziv; ziv je ZRK Nada Tesanovic, u narodu poznatiji kao ZRK Borac.
I Igokea. Ostalo, mauna.

Poslednji put menjao Ташко dana 01 Avg 2013, 12:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
mandrak je napisao:
Aha,pa otkud onda dugovi od nekoliko miliona u svim tim klimubovima

koliko znam, nekoliko miliona je samo u fk... i to je dug poreskoj... ostalima se duguje neka boranija...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odojkaski klubovi na nivou grada su dobili negdje oko 22000 maraka za ovu godinu. Znaci, po 5500.
Kotizacija u BiH savezu, 4000.
Kotizacija u RS savezu, 1200.
I jos dodas PDV, pa ne mozes tim parama ni to platiti. Ali recimo da mozes.
Za utakmice, putovanja, ishranu i slicno moraz traziti sponzora, svaki put.
Sponzora nema! Ko god ima pare, daje ih Igokei. To je problem.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Mandrak,

itekako se K.K. Borac bahatio, strucnjaci kada su trosili 1.5m na godinu unistili su banjalucku kosarku do dna, od onakvih momaka sta su uradili. Realno to su bile vecinom pivarine pare koja je tada bila u drzavnom vlasnistvu. Ovo sto radi Igokea je slican scenario samo jos x2 iznosi. Mada tada koliko je bilo 1.5m i sada tu je to negdje. Rukometasi i fudbaleri nikad nisu imali ni priblizno velike plate.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za propast KK su iskljucivo krivi lokalni mocnici i "strucnjaci" iz kluba i oko njega.
Fudbal, odbojka, rukomet... kod nas mogu sanjati tolike pare.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Na stranu Igokea...

ali i u nasim klubovima se uvijek vrte isti likovi koji gledaju samo kako da uzmu pare ...

Krivica je i redovima uprava... (vidjeti pod Covickovic, Djogo, Gligoric i slicni ) Davao je Grad u proslosti lijepe pare pa su one zavrsavale bog zna gdje i taj ZRK je imao velike pare pa na kraju je pred gasenjem...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

realno i fk, rk i krajisnik i sve picke materine i sindjelici su male mace koliko je para proslo kroz k.k. Od 75god na ovamo krstenog igraca nisu napravili, upropastiti 4 extra generacije i klub ugasili.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
o njima tek roman moze da se napise...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zoran kukic?jel on nije ponikao u borcu

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jeste ali je 73god, on nam je donio i jedinu titulu. Otisao u Keln. Osim njega niko i nista

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A marko scepovic

Kukic je bio igracina

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cuj scepovic,scekic

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Filip Adamović potpisao za rumunski Ploiesti.

Pričalo se o nekoj Njemačkoj i Francuskoj, a na kraju Rumunija. Ne znam, možda bi prošao bolje da je sačekao Evropsko prvenstvo, ako bi upao u 12 reprezentacije. Ali možda i ne bi. U svakom slučaju, Ploiesti igra Evrokup, možda se uspije nametnuti. Volio bih da je ostao u Igokei, ali eto, nije, tako da mu želim sve najbolje.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Scekic cini mi se dosao iz Zvornika

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2013, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

aj jebi se :), digne mi se tlak kad se tog sjetim a ti zajebavas

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2013, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
vlade_divac je napisao:
Igokea nastavlja sa popunjavanjem tima za sljedeću sezonu. Kako prenosi Mondo, novo pojačanje će biti Nikola Gaćeša (1987, 206 cm). Nekad studirao u SAD, igrao za austrijski Oberwart, a prošle sezone bio kod Zmage Sagadina u Heliosu iz Domžala, gdje je imao 12.4 poena i 4.8 skokova za 26 minuta na parketu. Logično bi bilo da Gaćeša bude rezervna četvorka. Ali kome?

Znači, fali još startna četvorka, i možda još jedan visoki igrač. Ako uračunamo Gaćešu, Štembergera i Kneževića, trenutno je situacija po pozicijama sljedeća:

1 - Mays, Pavković, Knežević
2 - Galloway, Bakić, Štemberger
3 - Dozet, Klještan
4 - Gaćeša, Radukić
5 - Fraser, Nikolić

Što se tiče priprema, one počinju u ponedjeljak, 5. avgusta. Prvi kontrolni meč je zakazan za 4. septembar, protiv ruskog drugoligaša Ruskona iz Saranska, a u periodu 7-9. septembra Igokea bi trebala da nastupi na turniru u Poreču, gdje će joj protivnici biti opet ruski timovi - Rostov i Jenisej. Naravno, pred sam početak sezone opet ćemo gledati i jak turnir u Laktašima, kao i lani, ali još se ne zna ko će biti učesnici.

fali startna četvorka, startna petica, ali i ozbiljna trojka, jer teško dozet može da odigra duže od 15 tak minuta, možda i komplet petorka zavisno od amera. ja sam očekivao ozbiljno pojačanje na 4-5 poziciju, a oni su doveli igrača koji je bio prosječan u slovenačkoj ligi. ovo je vrlo,vrlo skromna ekipa čak i za aba uslove.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2013, 12:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Igokea ima lovu iz prostog razloga što Mile može da nazove svakog direktora banke i da mu kaže da ima obavezu da izdvoji 30-50 hiljada mjesečno, to zavrtanje ruke prolazi dok si na vlasti, kad te ne bude nema ni love. Pravo pitanje je koliko bi te banke (od tih para) davale u ostale klubove kad Mile sjaši sa vlasti, tj da li bi i sada Igokei davali išta bez reketa kom su izložene.
I neko je dobro primjetio, sve pare koje dođu od sponzora ostaju u Igokei jer niko ne smije da pomisli da otme od šerifa

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2013, 13:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Stalno pretresamo istu temu. Jasno je kako i zašto novac od sponzora dolazi u sportske klubove, recimo u Igokeu, Radnički, CZ Telekom, tu nema ništa nepoznato. Ne znam baš šta direktori banaka imaju s tim, baš onog iz Rajfajzena ili Unicredit banke boli uvo i za Dodikom i za Igokeom. Firme koje se mogu ogrebati o posao preko Vlade da, ali banke, ne znam baš. A što se tiče "pravog pitanja", po meni je ono u stvari sljedeće: kad dođe nova vlast, da li će novac uopšte ići u sport ili ne? Možda hoće, ali možda i neće, ko zna. Eto ovi sad ulažu u sport, htjeli su u Borac, nije išlo, prebacili se na Igokeu. Kad dođu novi, možda neće biti para ni za kakav oblik sporta. E sad, neko će reći bolje nekom u džep nego u Igokeu, neko drugačije, nismo svi isti. Evo ja sam partizanovac, žao mi je što je u KK Partizan teška situacija, ali mi je drago da novac, iz kakvog god izvora da dolazi, stiže u CZ Telekom. Nema veze što ne navijam za njih, nema veze je li to Zvezda ili možda FMP, srpski su klub i ja ću ih pratiti u Evroligi i navijati da prođu što dalje. Da nije uložen u CZT, novac bi otišao na neke vile, avione, kamione...

Frisky_Dingo je napisao:
Fali startna četvorka, startna petica, ali i ozbiljna trojka, jer teško dozet može da odigra duže od 15 tak minuta, možda i komplet petorka zavisno od amera. ja sam očekivao ozbiljno pojačanje na 4-5 poziciju, a oni su doveli igrača koji je bio prosječan u slovenačkoj ligi. ovo je vrlo,vrlo skromna ekipa čak i za aba uslove.

Mislim da će startna petica biti Frejzer, njegova rezerva Nikolić. Frejzer teško može biti gori od Edwardsa, a Nikolić ne bi trebao biti gori od Šulovića. Jedino što je lani tu bio Brkić, a ove godine takav igrač nedostaje. Gaćeša je doveden kao rezervna četvorka, recimo kao zamjena za Komatinu, pa ćemo vidjeti kako će proći. Znači, fali startna četvorka, i to mora biti jedan od nosilaca. Ako se tu omane, biće problema. Na trojci je Dozet i prošle sezone bio sam, tek ponešto je igrao Gajović, a većinom se igralo sa dva beka na 2 i 3 (najčešće Jokso i Štembo). Tako da mislim da tu neće biti ništa novo. Zaista zvuči i izgleda kao skromna ekipa, znači sve isto kao i pred prošlu sezonu, kad smo ih svi vidjeli u grčevitoj borbi za opstanak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]