Stalno pretresamo istu temu. Jasno je kako i zašto novac od sponzora dolazi u sportske klubove, recimo u Igokeu, Radnički, CZ Telekom, tu nema ništa nepoznato. Ne znam baš šta direktori banaka imaju s tim, baš onog iz Rajfajzena ili Unicredit banke boli uvo i za Dodikom i za Igokeom. Firme koje se mogu ogrebati o posao preko Vlade da, ali banke, ne znam baš. A što se tiče "pravog pitanja", po meni je ono u stvari sljedeće: kad dođe nova vlast, da li će novac uopšte ići u sport ili ne? Možda hoće, ali možda i neće, ko zna. Eto ovi sad ulažu u sport, htjeli su u Borac, nije išlo, prebacili se na Igokeu. Kad dođu novi, možda neće biti para ni za kakav oblik sporta. E sad, neko će reći bolje nekom u džep nego u Igokeu, neko drugačije, nismo svi isti. Evo ja sam partizanovac, žao mi je što je u KK Partizan teška situacija, ali mi je drago da novac, iz kakvog god izvora da dolazi, stiže u CZ Telekom. Nema veze što ne navijam za njih, nema veze je li to Zvezda ili možda FMP, srpski su klub i ja ću ih pratiti u Evroligi i navijati da prođu što dalje. Da nije uložen u CZT, novac bi otišao na neke vile, avione, kamione...
Frisky_Dingo je napisao:
Fali startna četvorka, startna petica, ali i ozbiljna trojka, jer teško dozet može da odigra duže od 15 tak minuta, možda i komplet petorka zavisno od amera. ja sam očekivao ozbiljno pojačanje na 4-5 poziciju, a oni su doveli igrača koji je bio prosječan u slovenačkoj ligi. ovo je vrlo,vrlo skromna ekipa čak i za aba uslove.
Mislim da će startna petica biti Frejzer, njegova rezerva Nikolić. Frejzer teško može biti gori od Edwardsa, a Nikolić ne bi trebao biti gori od Šulovića. Jedino što je lani tu bio Brkić, a ove godine takav igrač nedostaje. Gaćeša je doveden kao rezervna četvorka, recimo kao zamjena za Komatinu, pa ćemo vidjeti kako će proći. Znači, fali startna četvorka, i to mora biti jedan od nosilaca. Ako se tu omane, biće problema. Na trojci je Dozet i prošle sezone bio sam, tek ponešto je igrao Gajović, a većinom se igralo sa dva beka na 2 i 3 (najčešće Jokso i Štembo). Tako da mislim da tu neće biti ništa novo. Zaista zvuči i izgleda kao skromna ekipa, znači sve isto kao i pred prošlu sezonu, kad smo ih svi vidjeli u grčevitoj borbi za opstanak.