banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 11:01 Danas je 23 Jun 2026, 11:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 114  Sledeća

Koja reprezentacija je igrala najlepsi fudbal na SP?
Spanija 26%  26%  [ 10 ]
Holandija 5%  5%  [ 2 ]
Nemacka 36%  36%  [ 14 ]
Urugvaj 21%  21%  [ 8 ]
Argentina 5%  5%  [ 2 ]
Brazil 5%  5%  [ 2 ]
Gana 0%  0%  [ 0 ]
niko od navedenih 3%  3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2010, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Ovaj gol Koreje je prva pozitivna stvar na prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Naletio na netu na ovo :)

Citiraj:
In a blog posting May 24, Jong recalled when a team bus from Switzerland to Austria stopped at a rest stop, his teammates headed into the men's room and then came rushing back out in consternation. They had not expected a pay toilet.

"I laughed a little seeing this. Then they turned to me and said, "This is truly what capitalist society is like," Jong wrote.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
In a blog posting May 24, Jong recalled when a team bus from Switzerland to Austria stopped at a rest stop, his teammates headed into the men's room and then came rushing back out in consternation. They had not expected a pay toilet.

"I laughed a little seeing this. Then they turned to me and said, "This is truly what capitalist society is like," Jong wrote.

za razliku od sjevernokorejskog superhumanog sistema gdje, recimo, ne dozvoljavaju emitovanje bilo koje utakmice svjetskog prvenstva, osim snimaka onih utakmica koje oni pobijede. prema tome, nemojmo sr**a o partizanima koji se bore protiv trulog kapitalistickog sistema.
i ja sam navijo za sjevernu koreju, al prvenstveno jer ne podnosim ono u sta se brazil (kao i citav savremeni fudbal) pretvorio...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Vader je napisao:
Ko zna čime im je zaprijećeno ako se ne budu polomili od zalaganja :)

Trebalo je i našima zaprijetiti da se ne vraćaju kući ako ne ostave srce na terenu.

Po izjavama mogli bi zaključiti da su se srpski fudbaleri već predali. Već su se uplašili Njemačke. To nije dobro.

Susret protiv Njemačke sudiće španske sudije. To bi im valjda trebao biti motiv više protiv Njemačke.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

za razliku od sjevernokorejskog superhumanog sistema gdje, recimo, ne dozvoljavaju emitovanje bilo koje utakmice svjetskog prvenstva, osim snimaka onih utakmica koje oni pobijede. prema tome, nemojmo sr**a o partizanima koji se bore protiv trulog kapitalistickog sistema.
i ja sam navijo za sjevernu koreju, al prvenstveno jer ne podnosim ono u sta se brazil (kao i citav savremeni fudbal) pretvorio...

Jesi li ti to bio u Sjevernoj Koreji pa znas da nema prenosa, ili si ovo cuo/citao u medijima? :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ask Antic. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I mene to interesuje..

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Ekipa od 515miliona protiv ekipe od 15 miliona. Svaka cast Koreji, najljepsa igra do sada na ovom jadnom prvenstvu, ubjedljivo! Svi smo poskakali kad ga Korejanac zabi :)

moji novi favoriti, steta sto su upali u ovu grupu, volio bih da prodju dalje ali su u nezgodnom polozaju, medjutim mogli bi fino odigrati sa Portugalom, samo da ona pi*kica Ronaldo ne bude folirao pored gola...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:

О томе шта западни медији пишу о СК ја не верујем ни 5%.

Како су ликови (моји фаворити још од пре првенства) одиграли наши би могли да бар покушају. Дисциплиновани у одбрани, али опасни у контрама. Свака част.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jesi li ti to bio u Sjevernoj Koreji pa znas da nema prenosa, ili si ovo cuo/citao u medijima?

ne, ali znam da (jedini) nisu otkupili prava prenosa utakmica. prema tome, ne mogu da prenose utakmice.
takodje, nisam bio u austrijskom wc-u, pa ne znam da li tamo naplacuju pisanje i sranje.
takodje, nisam bio u hiroshimi i nagasakiju, pa ne znam da li je na njih zaista bacena atomska bomba.

koja je tacno tvoja poanta?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Citiraj:
Jesi li ti to bio u Sjevernoj Koreji pa znas da nema prenosa, ili si ovo cuo/citao u medijima?

ne, ali znam da (jedini) nisu otkupili prava prenosa utakmica. prema tome, ne mogu da prenose utakmice.
takodje, nisam bio u austrijskom wc-u, pa ne znam da li tamo naplacuju pisanje i sranje.
takodje, nisam bio u hiroshimi i nagasakiju, pa ne znam da li je na njih zaista bacena atomska bomba.

koja je tacno tvoja poanta?

Mislim da je jasna poenta, a to je da se ne pise nesto samo da bi se napisalo!
To je, narodski receno, lupetanje!

Dakle, FIFA je sklopila ugovor sa Dzonom Bartonom (direktor ABU-a) i tako omogucila besplatan TV signal za S. Koreju.

Je li sad jasno?

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2010, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dakle, FIFA je sklopila ugovor sa Dzonom Bartonom (direktor ABU-a) i tako omogucila besplatan TV signal za S. Koreju.

Je li sad jasno?

Citiraj:
While the ABU is providing North Koreans a live feed of the matches, Barton said it's up to them whether to relay the matches live. It appears the communist country's sole television station, the state-owned Korean Central Broadcasting, is showing the matches at least a day later.
The South Africa-Mexico match played on Friday was shown on Saturday, and the South Korea-Greece match, played on Saturday, was shown on Monday. The reason for the delayed telecast was not clear, but it was consistent with Pyongyang's proclivity for censorship.

dakle, daju meceve sa po danom zakasnjenja, za razliku od svog ostalog svijeta. al' bitno da nije truli kapitalizam...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa neka daju i sa 7 dana zakasnjenja ali sta to tebe pogadja?

Podrzavam ih mksimalno jer su sve ono suprotno od Marka Pantelica i pedercine Ronalda.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Podrzavam ih mksimalno jer su sve ono suprotno od Marka Pantelica i pedercine Ronalda.

pa pantelic se trudi, ali je, jadan, glup i veze nema. nije on kriv, nego onaj ko ga je slago da zna da igra fudbala i onaj koji ga stavlja u prvi tim.
a reci da je ronaldo pedercina je uvreda za pedercine.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 01:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A po ovome sto si postavio ako sam dobro procitao oni su prikazali snimak utakmice J. Koreja - Grcka cak?!
To me izenadjuje jer oni uopste ne priznaju JK da postoji kao drzava a svoje utakmice s njima igraju u Pekingu, da se zastava i himna JK ne bi viorile/svirale u Pjongjangu.

Znaci nije to tako crno kao sto CNN i BBC kazu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 07:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Heh, CNN i BBC... Dobro znamo koliko su ti dobrotvori učinili za satanizaciju Srba (a bogme i drugih naroda koje NATO pakt treba humanitarno da bombarduje).

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Lovac je napisao:
Ovaj gol Koreje je prva pozitivna stvar na prvenstvu.

Potpisujem! I to je ujedno i prvi put od početka da sam se stvarno obradovao.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 08:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
I ja sam se tom golu radovao više nego bilo kom drugom do sada.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
meni zao bilo sto nisu jos jedan uvalili pa da bude totalna pometnja u najgoroj grupi......

Vrh

[ 2271 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]