banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Нико није рекао да мора, али кад идеш на гостовања, нарочито на брдовитом Балкану, мораш бити спреман на све, нажалост...

Poslednji put menjao јан_де dana 10 Okt 2011, 12:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma znam sta si govorio... Ja to onako, za sebe.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Pa tu te čekam. Ako se vratiš na moj post, vidjet ćeš da nisam napisao "10 000 Manijaka" nego "10 000 navijača Željezničara". Naravno da svi nisu bili na Jugu, i da velika većina nikad nije sudjelovala u navijačkim obračunima, ali naboj koji je tu večer vladao među ljudima nakon saznanja da je napadnuto par momaka na Jugu i da je uništena koreografija, ja nikad nisam osjetio. Stadion Grbavica je srušen i zapaljen u ratu, naselje Grbavica je totalno uništeno, i u ljudima je jednostavno proradilo "ono nešto", grad Sarajevo je grad koji je bio najduže opkoljen u historiji, nisu ga uspjeli osvojiti sa silnim naoružanjem pa neće ni par autobusa Torcidaša.
Dakle, da zaključimo zašto "navijači Želje", a ne "Manijaci". Velika većina "navijača" nisu nikad bili na gostovanju, možda neki ni na Jugu, ali kad neko počne rušiti i razbijati u Sarajevu, odnosno Sarajevo, onda će svi, ali svi stati u odbranu. Jednom su nam uništili stadion, ali neće nikad više!

@jan_de
Nisu se razbježali svi osim jednog, pogledaj snimak, ostalo je više ljudi na skeli.
To da je grupa trenutno u kur.cu si u pravu, i baš zbog toga u Banjoj Luci i nisu bili oni najžešći. Zašto, kako, to nije za ovog foruma.
I da, 4:2 završi, ono bijaše Kajkut u 90+ iz slobodnjaka? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sarajevo i Staljingrad. Braca po opsadi.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ko vam je unistio stadion ako je grbavica bila srpska?jopet srbi?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
shakal je napisao:
Sarajevo i Staljingrad. Braca po opsadi.

хааххаахах :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 12:58 
Pripravnik
Pripravnik

mandrak je napisao:
ko vam je unistio stadion ako je grbavica bila srpska?jopet srbi?

Nemoj, molim te. Vrlo sam objektivan i vjerski neopredijeljen (što je, izgleda, jedini način da se bude objektivan, dok ne možete biti npr. veliki musliman ako niste subjektivni, ne mrzite Srbiju i sl., i obrnuto (pravoslavac-Bosna), koja ironija :cry: ), tako da mogu reći da je Naser Orić zločinac ili da je Armija BiH radila razna sranja po Sarajevu (moram ove "zelene", kako vi kažete, navesti, jer očigledno je da navijam za Želju pa biste i mene mogli nazvati "zelenim", "Alijinim", ili koje već pridjeve koristite), ali nemoj me, molim te, učiti o dešavanjima na Grbavici. Stadion su uništili oni koji su kasnije dio grada nazvali Srpsko Sarajevo, istovremeno prigovarajući kako je "ono tamo" Sarajevo jednonacionalno, kako se tu ne može živjeti, iako je ono ostalo samo Sarajevo, možda ne sa onim starim duhom, ali sa dobrim dijelom istog, a tobože Srpsko Sarajevo je grad svih naroda i narodnosti, što mu i samo ime govori. Još jedna velika ironija, ali to mnogi ne žele da primijete. :cry:

Žao mi je što smo prešli na ovu temu, ali ti si počeo. :) Ovi koji ismijavaju opsadu, a time i silne izgubljene živote i muke naroda, nisu vrijedni opširnijeg komentara, valjda su mladi pa će shvatiti neke stvari s vremenom.

Inače, @mandrak, možeš ovdje vidjeti kako je izgledao stadion nakon rata: :wink:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=53&t=84772&start=0

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Jancker je napisao:

Inače, @mandrak, možeš ovdje vidjeti kako je izgledao stadion nakon rata: :wink:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=53&t=84772&start=0

па ту је негдје ко и сад.....реално....

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
jancker-u brate, kontam te u potpunosti, ali ne uvlaci u pricu to bio opkoljen toliko i toliko i nisu ga mogli oteti/uzeti/zauzeti, sta god, nismo djeca... velika kriza kluba nije pocela sa, kako ti rece "bacacima kamena s ramena", iako ne kontam sta podrazumijevas pod tim velika kriza kluba...
nego ja bih se osvrnuo na grupu tm87... prije par godina na grbavici (06 ili 07 cini mi se) na sjeveru stoji 20-30 momaka sa transparentom upitnik (?), pa kad smo se kasnije raspitivali sta kako i zasto, da nije neki razdor u grupi, dobili smo odgovor da su to u stvari hz dosle da nas isprovociraju (bilo je malo "provokacija", nista ozbiljno)... sto ce reci da vi niste u kurcu samo danas, vec ima godina kako ste u kurcu... moje skromno licno misljenje... i cini mi se da smo mi i dalje jedina grupa koja nije izgubila trans(ne racunajuci robijase koji su na glup nacin izgubili trans)... pozdrav

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Braneee je napisao:
i cini mi se da smo mi i dalje jedina grupa koja nije izgubila trans(ne racunajuci robijase koji su na glup nacin izgubili trans)... pozdrav

http://www.pik.ba/artikal/1882123/zasta ... anja-luka/
Јел ово неки плагијат или је неком поклоњено , налетио сам неки дан на пику па се сад сјетио.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Rikas je napisao:
Braneee je napisao:
i cini mi se da smo mi i dalje jedina grupa koja nije izgubila trans(ne racunajuci robijase koji su na glup nacin izgubili trans)... pozdrav

Јел ово неки плагијат или је неком поклоњено , налетио сам неки дан на пику па се сад сјетио.

axaxaxa шта се и ради :D
најјаче 350 км :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Rikas je napisao:
Braneee je napisao:

сарајво хулиганс не знају шта ће па праве наше заставе и продају :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@rikas
to ti je ista prica kao i sa onom zastavom/transom ljuta karina... znaci jbg, svako moze napraviti sta mu se cefne, ali zna se sta se oduzme od grupe... to se postuje u navijackom svijetu... manijaci imaju veoma.... ne znam kako bih to nazvao... konkretno ovaj primjer sto su zenicanima oteli glavni trans... po meni veoma shupacki...

edit: tek sad vidim ovo 1987 u krivo... hahhahahahahhaa... imamo komplekse...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 21:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Продаје и шалове Српских клубова хоће човијек лаку зараду само и ценер му је пуно за ово.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik

Braneee je napisao:
jancker-u brate, kontam te u potpunosti, ali ne uvlaci u pricu to bio opkoljen toliko i toliko i nisu ga mogli oteti/uzeti/zauzeti, sta god, nismo djeca... velika kriza kluba nije pocela sa, kako ti rece "bacacima kamena s ramena", iako ne kontam sta podrazumijevas pod tim velika kriza kluba...
nego ja bih se osvrnuo na grupu tm87... prije par godina na grbavici (06 ili 07 cini mi se) na sjeveru stoji 20-30 momaka sa transparentom upitnik (?), pa kad smo se kasnije raspitivali sta kako i zasto, da nije neki razdor u grupi, dobili smo odgovor da su to u stvari hz dosle da nas isprovociraju (bilo je malo "provokacija", nista ozbiljno)... sto ce reci da vi niste u kurcu samo danas, vec ima godina kako ste u kurcu... moje skromno licno misljenje... i cini mi se da smo mi i dalje jedina grupa koja nije izgubila trans(ne racunajuci robijase koji su na glup nacin izgubili trans)... pozdrav

Dobro, malo su me emocije ponijele, htio sam sad izbrisati to o opsadi ali ne mogu :-? .
Pretjerao sam sa "velikom krizom", ali možemo reći da je taj incident podigao tepih sa nagomilanih problema. Narušeni su odnosi između dosta bitnih ljudi za Borac, publika ne može na stadion, itd. A vjeruj mi da ovo može vratiti Borac u nekadašnje vode, daleko od ovih koje vode u Evropu, što se, nadam se , neće dogoditi jer jak Borac treba bh. fudbalu.
Bojim se da nisam dobro shvatio ovo za hz, kako to dokazuje da su TM bili u kur.cu? Što ne znači da nisu, vrijeme između dva mandata Amara Osima je bilo vrlo teško za klub, Željom su vedrili i oblačili ljudi koji su radili sve, samo nisu donosili napredak u Želju, i to je otjeralo raju sa tribina. Trenutno je grupa u kur.cu zbog nekih drugih stvari. Ali, šampionska sezona (pretprošla) i dobar dio prošle su bili odlični ili jako dobri. U šampionskoj sezoni, Željo je imao drugu najveću posjetu u Ex-Yu (iza Zvezde), Jug je stalno bio pun, a da ne pričam o duelima protiv vas ili pitara, kad je bilo ljudi i na lokomotivi.
Ovo za gubljenje transa, da li možda misliš da je pao trans od strane Torcide? To se spominjalo po internetu, ali ne, ništa nije palo. Dok njima jest. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma ne brate, pazi nije taj incident narusio odnose "izmedju dosta ljudi bitnih za borac" (kako ti kazes), oni imaju narusene odnose od kad su tu :), no ja ne bih pricao o tome osvrnuo bih se na tm... po meni, cim im moze uci grupa koju mrze, (a pritom ne igra njihov klub taj dan na tom stadionu, pa nisu pod policijskom zastitom) oni su u kurcu... sad jbg, znam i ja sta sve tjera raju s' tribina, desava se i kod nas jbg, i svaka grupa je u kurcu zbog nekih stvari... ti sto spominjes najvecu posjetu, jbg to je po meni brkanje baba i zaba :), nije isto simpatizer i manijak jbg... a sto se tice gubljenja transa neam pojma iskreno za taj zadnji okrsaj (da kazem svoje misljenje ako neko cita, po meni je to retardirano, lafo oni upali na tribinu gdje 10 ljudi razvlaci koreo, totalno bezveze, i nimalo ponosno, i sumnjam da je to torcida odradilo jer to im se samo moze staviti na minus stranu a ne na plus) niti sam cuo da ste zijanili trans, niti sam cuo da su oni zijanili neki trans, a da ti pravo kazem ne vjerujem ti dok ne vidim fotografiju :)... negdje ja spomenuh gore zenicane a ti se nisi oglasio po tom pitanju ni sekunde, a volio bih eto da cujem iz prve ruke misljenje, jer vidim da nisi levat, i da zelis da diskutujes na normalan nacin... poz

edit: dodao bih samo ovo sto ste spominjali kao gostovanja 'vo 'no... ja se sjecam kao klinac svojih prvih gostovanja (tadasnja rs liga, nista bih) ko pobjegne, ide pjeske kuci...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 00:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Mislim da su lesinari jedni od retkih,ako ne i jedini u regionu, kojima nikad nije pao trans,ako se ne varam.Sjecam se kad je manijacima u bl pao trans,voli bog zelju svog.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 02:12 
Pripravnik
Pripravnik

Braneee je napisao:
ma ne brate, pazi nije taj incident narusio odnose "izmedju dosta ljudi bitnih za borac" (kako ti kazes), oni imaju narusene odnose od kad su tu :), no ja ne bih pricao o tome osvrnuo bih se na tm... po meni, cim im moze uci grupa koju mrze, (a pritom ne igra njihov klub taj dan na tom stadionu, pa nisu pod policijskom zastitom) oni su u kurcu... sad jbg, znam i ja sta sve tjera raju s' tribina, desava se i kod nas jbg, i svaka grupa je u kurcu zbog nekih stvari... ti sto spominjes najvecu posjetu, jbg to je po meni brkanje baba i zaba :), nije isto simpatizer i manijak jbg... a sto se tice gubljenja transa neam pojma iskreno za taj zadnji okrsaj (da kazem svoje misljenje ako neko cita, po meni je to retardirano, lafo oni upali na tribinu gdje 10 ljudi razvlaci koreo, totalno bezveze, i nimalo ponosno, i sumnjam da je to torcida odradilo jer to im se samo moze staviti na minus stranu a ne na plus) niti sam cuo da ste zijanili trans, niti sam cuo da su oni zijanili neki trans, a da ti pravo kazem ne vjerujem ti dok ne vidim fotografiju :)... negdje ja spomenuh gore zenicane a ti se nisi oglasio po tom pitanju ni sekunde, a volio bih eto da cujem iz prve ruke misljenje, jer vidim da nisi levat, i da zelis da diskutujes na normalan nacin... poz

edit: dodao bih samo ovo sto ste spominjali kao gostovanja 'vo 'no... ja se sjecam kao klinac svojih prvih gostovanja (tadasnja rs liga, nista bih) ko pobjegne, ide pjeske kuci...

Prvo za ulazak HZ. Ma, to je jedan specifičan odnos koji je teško razumjeti nekom izvan Sarajeva. Ja nikad neću reći da njih mrzim, iako su radili i pjevali ružne stvari u zadnje vrijeme, ali tu ima puno raje s kojom ja pijem kafu, izlazim, igram na terminima i sl. U svakoj grupi imaš debila i papaka, i ne mogu ih mrziti zato što, prvo - to bi bilo generaliziranje, a generalizacija je loša stvar, i drugo - zbog te svoje raje. Nekad su navijači Želje i Sarajeva zajedno učestvovali u tučama protiv Delija, Grobara, itd., imaš dosta slučajeva da dva brata ili otac i sin navijaju za različite klubove, odnos je vrlo čudan i zanimljiv, uglavnom dolazak HZ na sjevernu tribinu ja ne smatram pokazateljem da je grupa u kur.cu (što, opet kažem, ne znači da nije bila).

Drugo, posjeta u šampionskoj i dijelu prošle sezone, "brkanje baba i žaba", evo par klipova navijanja iz tog parioda pa mi reci da li ovako izgleda grupa koja je u kur.cu.
http://www.youtube.com/watch?v=MnrQfT9c1UY
http://www.youtube.com/watch?v=PIuxs7tuXf8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qoeGT_IRMEw
http://www.youtube.com/watch?v=PYlqh3Wyekw

I na kraju, to famozno uzimanje udarnog transa Robijaša. :) Pa iskreno, i ja smatram da je to bilo, s jedne strane, šupački. Ono što je za mene, u nekoj mjeri, kao neki izgovor, je što znam da bi oni Manijacima sigurno uradili isto da su mogli. Ma voljeli bi to više nego titulu osvojiti. :D S druge strane, bio je to i mangupluk, ipak se otišlo na (u) njihov stadion, i da su ovi došli i skontali ih, mogla je mrtva glava pasti.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
formiranje zajednicke lige u bih je cista budalastina,klubovi iz rs treba da igraju u jedinstvnoj srpskoj ligi sa drugim srpskim klubovima zvezdom,partizanom,vojvodinom itd a ne po livadama u dzamahiriji

navijaci iz rs treba da uzmu motke i prekinu svaku utakmicu..sad kad su zabranili dolazaka navijaca treba lemati igrace

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
ozna je napisao:
formiranje zajednicke lige u bih je cista budalastina,klubovi iz rs treba da igraju u jedinstvnoj srpskoj ligi sa drugim srpskim klubovima zvezdom,partizanom,vojvodinom itd a ne po livadama u dzamahiriji

navijaci iz rs treba da uzmu motke i prekinu svaku utakmicu..sad kad su zabranili dolazaka navijaca treba lemati igrace

Уколико заиста ово мислиш, слажем се у потпуности,на крају крајева нек се игра лига РС од 10 клубова: Борац, Слога (Д), Рудар Приједор,Радник Бијељина,Модрича,Дрина Зворник,Славија,Сутјеска,Леотар.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]