banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2009
PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.net.hr/zvijezde/page/2009/09/13/0158006.html

Et' zasto se slupao :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2009, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato je nije bilo da skakuce po boksu... 8) 8) 8)
Valja ovo utesiti, sad je najranjivija 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lotus se vraca u F1 kao 13. tim za sledecu sezonu
Citiraj:
Lotus granted 13th entry for 2010

The Lotus F1 team has been awarded the 13th entry in the 2010 Formula 1 championship, the governing body announced on Tuesday.

The FIA said it had also received an "impressive" application from the BMW Sauber team, but given the uncertainty about the ownership of the Hinwil squad the governing body decided to give the entry to Lotus.

BMW was, however, given the "14th place" in case any vacancy arises on the 2010 grid.

The governing body added the it will look into expanding the grid to 14 teams, "consulting urgently with the existing teams regarding the introduction of an appropriate rule change to expand the grid to 28 cars in time for the first Grand Prix in 2010."

As revealed by AUTOSPORT earlier this month, the Lotus entry will be backed a company called 1Malaysia F1 Team Sdn Bhd, with Tony Fernandes as team principal. Fernandes is the founder and CEO of the Malaysian-based Tune Group, owner of the Air Asia airline.

The FIA said Mike Gascoyne will be the team's technical director and that Lotus will use Cosworth engines.

The company is a partnership between the Malaysian government and a consortium of Malaysian entrepreneurs. The Lotus name will return to Formula 1 as a constructor for the first time since 1994.

Lotus will be initially based at the RTN facility in Norfolk, UK, some 10 miles from the Lotus Cars factory. The 50,000 square foot facility was originally built by Toyota for its initial Formula 1 programme and then used by Bentley for its Le Mans programme.

The team's future design, R&D, manufacturing and technical centre will be built at Malaysia's Sepang International Circuit.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
izgleda da će F1 sledeće sezone imati 20 klubova, kako je počelo ne bi me čudilo i da se Zastava Auto (mislim da je to sada zvaničan naziv) prijavi :D

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
contador je napisao:
izgleda da će F1 sledeće sezone imati 20 klubova, kako je počelo ne bi me čudilo i da se Zastava Auto (mislim da je to sada zvaničan naziv) prijavi :D

U pitanju su timovi a ne klubovi.

I već je odavno postavljen limit na 26 bolida (13 ''klubova'')
S obzirom da BMW Sauber nije podnio zahtjev za učešće na vrijeme, na njegovo mjesto dolazi gore pomenuti tim Lotus.

Što se trpaš gdje ti mjesto nije :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ništa se ti ne sekiraj, proširi će to berni eklston za još par timova. što čovjek da odbije par stotina miliona evra kad ima zainteresovanih ljudi da ulažu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:
ništa se ti ne sekiraj, proširi će to berni eklston za još par timova. što čovjek da odbije par stotina miliona evra kad ima zainteresovanih ljudi da ulažu.

Nema s tim pravilo Bernie ništa. To određuje FIA ( u suštini to je zadnji potez koji je isposlovao odlazeći Max Mosley)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moguce je i da BMW-u dozvole ulazak, puno je to para Berniju, uz to kakvi su blesavi dopustice i 3 bolid za jake timove. Jos uz to Mercedes od sledece godine snadbeva pola timova sa motorima, ali dzaba sve to kad se titula vraca u ruke Ferrarija 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
ali dzaba sve to kad se titula vraca u ruke Ferrarija 8) 8) 8)

Dobra
:D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2009, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni tu nema nista smesno, kako sledi zabrana nadolevanja goriva mi nemamo gde pogresiti, a ovi ostali jos treba da uce menjati gume :D :D :D
Uz to prvi smo krenuli sa razvojem bolida za iducu sezonu, koji je po pravilima aerodinamike isti kao ovaj sada s tim sto ce imati veci rezervoar za gorivo jer ce se uvesti zabrana sipanja tokom trke. Bolid ce biti znatno tezi za podesiti, a mi cemo imati dovoljno vremena da to uskladimo. BGP i RB se jos mlate oko titula jer svako hoce prvu vozacku i/ili sampionsku, McLaren jos uvek radi sa ovim bolidom (mada verujem da su i oni uveliko krenuli sa radom na novom autu), Toyota je upitna za sledecu sezonu, Renault u krizi, Williams moze jedini da bude ozbiljnija pretnja a kako svake godine zakazu, nije cudo da se to ponovi
Sledece godine se za titulu bora Ferrari, McLaren i Williams 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brate kako je u SVici...
Citiraj:
BMW Sauber sold to Swiss company

The BMW Sauber team has confirmed that a buyer has been found in the Swiss Qadbak Investments company. The firm hopes to find a place on the 2010 Formula One grid as the FIA writes to all entrants in order to request permission to enter a fourteenth team.

With Bavarian manufacturer BMW having announced its departure from F1 in July, the team hopes to remain as part of the field following a successful sale to Qadbak, 'a Swiss-based foundation which represents the interests of certain Middle East and European-based families' and which is also rumoured to be the secret owner of England's Notts County football club.

'BMW wishes Qadbak and the Sauber Team every success for the 2010 season and beyond,' a Tuesday statement reads. Sky claim the deal with Qadbak, headed by Swiss entrepreneur Lionel Fischer, to be in the region of £70m.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje cemo mi sad DELLBOY? :angry3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W3rP45S4yD0[/youtube]
Eto ti odgovora :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Force India

Vidiš da su pred kraj sezone prejaki i za Ferrari.

Ako dovuku nekog jakog vozača....

Ma Malaya je čudo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Force India

Moze! :D

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uvjek sam volio tim koji ispod prosjeka a napravi nešto senzacionalno.

Nikad nisam navijao za Ferrari ili Benetton (zbog Schumachera),
Nije mi se svidjao ni McLaren za vrijeme Mike Hakinnena.

Ova sezona je ipak zanimljivija što se bliži kraj.

Početak je bio toliko dosadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Vidjećemo šta će biti sledeće sezone, kad dodju rookiji

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Tim ili vozac. Zato mi je Kubica bio super .. kad je dosao, nije se ni najmanje ocekivalo da bude tako brz .. a ne npr od starta izvikani Hamilton (dobro, zbog toga i zato sto je opstio sa Nicole :lol: ). Na stranu sto je on zaista vrhunski vozac.

Zato .. do kraja sezone .. ako BMW ne napravi cudo .. ja navijam za Force Indiju :D

I 'ocu .. ovo .. sad pa sad

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Tim ili vozac. Zato mi je Kubica bio super .. kad je dosao, nije se ni najmanje ocekivalo da bude tako brz .. a ne npr od starta izvikani Hamilton (dobro, zbog toga i zato sto je opstio sa Nicole :lol: ). Na stranu sto je on zaista vrhunski vozac.

Zato .. do kraja sezone .. ako BMW ne napravi cudo .. ja navijam za Force Indiju :D

I 'ocu .. ovo .. sad pa sad

Slika

Ja imam Ferrari F1 2000, prvi sa kojim je Schumacher osvojio titulu 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam, vidio sam sliku :D

Koji omjer? Ovaj je 1:18.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2009, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj je manji 1:43, bilo je da se naruci stalak i nekih 20ak modela Ferrarija, al bilo puno para, dobio sam uz ovaj model i knjizicu u kojoj sve pise o njemu i toj sezoni, ali je na italijanskom, tako da... :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]