banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 05:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 08 Jun 2016, 08:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sto,jel zabranjeno se zaliti na komentatore?
Kako vas iritira sve sto se pise ovde,to je strasno.

Evo grobari posto ne znate pravila i dozvoljavate da vam ovde vrijedjaju inteligenciju naucite nova pravila i navijajte za ovaj mutant klub kad igra u el

https://m.youtube.com/watch?v=bBlQysR5v ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 08:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
auu kakva dupla Simonovića na ovom zadnjem košu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Проћи ће и ово вријеме анархије... Једног дана вратиће се кошарка у Србију, до тада, остаје нам да гледамо и на сваки начин покушавамо указати да се ради о грубом кршењу и материјалној повреди правила. Бићу искрен, на моменте сам стварно помислио да је Врабац са земље фаулирао Симоновића, али заправо тек сад видим да га није пипнуо...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na svu ovu bijedu dozvolili smo i da im se onaj vo hladi dva dana.kakvi sabani,tacno uvijek neki vasar kod njih

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.travoltaconfused.com/img/1783a70.gif

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Koliko su cigani traumirani od nas govori i cinjenica da su se na onom njihovom forumu USRALI. Jbt pa vise oni tamo vjeruju da mozemo dobiti ovu seriju nego sami Grobari.
Sad i sam shvatam da su upravu sto Duleta hoce staviti u zatvor, ovo sto im je on uradio je za dugogodisnju robiju.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Оно што је такође евидентно, да нико из Партизана не смије уопште на конференцији поменути суђење...дакле трпиш, ћутиш... јер само тако можеш опстати... у анархији.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
o jebo vas al ste nerealni...rekao bi covjek koljem i pistoljima vas ganjali po terenu.....bilo je gresaka i na jednu i na drugu stranu...pobijedio je partizan i to potpuno zasluzeno al pobogu usraste i sefa i stanicu sa ovim...doduse ja sam neostrasteni navijac pa mozda to malo drugacije vidim i gledam

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Крол, три утакмице гледамо како краду. Не можеш остати имун. Не ради се о слободним и случајним увјерењима. Може бити једна лоше и случајно лоше суђена, али 3. Само један од детаља синоћ, кад се ломило, Обркнежевић је на другој половини терена и свира фаул над Симоновићем док је Врабац у лежећем положају и не дотиче Марка Симоновића... На самом почетку чиста силазна за -3, Лазић у контри +7...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ma sudjen je faul i mitrovicu cini mi se u samoj zavrsnici a na snimku se vidi da se izmakao...grijese sudije al ja stvarno nemam osjecaj da je namjerno.....al ajd dobro

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
дринин вук je napisao:
Оно што је такође евидентно, да нико из Партизана не смије уопште на конференцији поменути суђење...дакле трпиш, ћутиш... јер само тако можеш опстати... у анархији.

Mozdaaa, je Dzikic gospodin? Kao i Radonjic ili neki slicni treneri... Mozdaaa tako treba!

Jebote ja da sam toliko kukako kad ste vi nas guzili zavrsio bih na groblju do sada.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Господин? Онај коме сте кеву спомињали док она сједи у дворани?!То не умањује чињеницу да је крађа била. И да ова тројка са оваквим критеријумом може судити у Њемачкој, Грчкој, Шпанији, Италији, Француској, Русији. У Црној Гори да.

Крол

Е видиш он је требао добити техничку у оном тренутку кад је свирана мртва лопта, кад је Мурић био на паркету. У тренутку док Мурић пада за лопту, он га онако погано вуче за другу руку. бљак.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jesam mu ja spominjao majku? Kakve veze to ima je li on gospodin ili nije? Spominjali su i Radonjicu cerku, pa je i on ostao gospodin.
Znam da je neobicno kad ti na klupi nije neopjevani divljak ali privikni se, to je normalno u kosarci.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

У систему гдје је Вучић усница спасилац, а Човић легенда, дивљак је комплимент.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako je navedeno u saopštenju, "KK Partizan NIS kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 320.000 dinara zbog izuzetno nepristojnog skandiranja grupe od nekoliko stotina gledalaca, koje se ponavlja iz utakmice u utakmicu, zbog toga što su navijači Partizana bacili na navijače Crvene zvezde jednu raketu i nekoliko polomljenih stolica, zbog paljenja više baklji i bacanja sitnih čvrstih predmeta na teren".

Prestupi pristalica crveno-belih, kada se sve sabere, "teški" su 140.000 dinara.

"KK Crvena zvezda Telekom kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 140.000 dinara, zbog toga što su gledaoci u više navrata bacali meke i sitne čvrste predmete na teren i zbog paljenja više baklji".

Nakon prva dva meča, Partizanu su određene kazne u ukupnom iznosu od 260.000 dinara, a Zvezdi 160.000.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Njima i odgovara da se ova serija produži što više, da Partizan napuni budžet Vučiću.
Da se malo uklopim u mentalni sklop...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Šta da se radi.. Decenija i po dominacije na košarkaškim terenima i van njih. Decenija i po konstantnog igranja Evrolige, monopola na dovođenje najboljih igrača i najvećih talenata u Srbiji i onda za sezonu spadneš na prosjački štap i činjenicu da te sudije kolju i zakidaju kako stignu. Organizaciono te davi premijer države i aktuelna vlast, logistički više ne možeš da obezbjediš ni ravnopravno suđenje, a na ljubavnom planu spadneš na Vesnu Čović. Onda je takvo rukovodstvo izgleda krajnje nesposobno, kad je takav jedan gigant za godinu dana, spao na tako niske grane.

Ovo pišem bez ironije, jer mi stvarno nije jasno.

Ili ste vi stvarno ubijeđeni da je Vujošević mađioničar i čarobnjak, koji je za ovih 15 godina, suvom alhemijom od ničega pravio vrhunske igrače, od panjeva pravio ekipe konkurentne u EL, boreći se pritom i protiv sudijske organizacije, košarkaškog saveza, sila prirode, vjetrenjača, ciona, masona, države, Vatikana i bog te pita, ko sve nije bio ili će tek biti protiv Partizana.

Ili je jednostavnije mantrati "FMP, FMP, FMP, državni projekat, sami smo protiv svih, Vučiću pederu i tako dalje"... Ne bih nikoga da vrijeđam, trudim se stvarno da objektivno gledam na stvari, ali ta kolektivna histerija mi ne ide u glavu. U onoj drugoj utakmici, poslije tog čuvenog faula nad Cirbesom, i famozne krađe, kompletnom navijačkom tijelu, trebalo je cca. 3 sekunde da orktestrirano počne sa skandiranjem "Vučiću pederu". Meni je to za brigu majke mi, da neko ima takav mentalni sklop, da sebi utuvi u glavu, da je premijeru Srbije, suština i cilj bivstvovanja na tom mjestu, kompletno uništavanje i useravanje svih sekcija SD Partizan, a oni kao mučenici, bore se protiv sistema, protiv propadanja srpske košarke, protiv lažne dominacije hibridnog kluba, a ovamo pet stranaca u ekipi koja nema prebijene pare i bezmalo je pred gašenjem.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nitro je napisao:

Ili ste vi stvarno ubijeđeni da je Vujošević mađioničar i čarobnjak, koji je za ovih 15 godina, suvom alhemijom od ničega pravio vrhunske igrače, od panjeva pravio ekipe konkurentne u EL,

ovo mi upade u oči.... zar nije?

edit: što se kazni tiče, to ne treba plaćati... neka nas izbace iz lige i saveza, koga zaboli kurac

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 13:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
aaaaaa jestel i vi dobili jednu?! dobro je, nece biti metla, aaaaaaa

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2016, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Наравно да не треба плаћати. Штавише.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]