banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 06 Jun 2016, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
I da je Partizan dobio bilo bi zasluženo, odlično ste igrali i išlo vas je.
Kad je Novica dao trojku mislio sam da je to to.

Da je malo duža klupa....Pali ste u zadnjoj četvrtini.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
дринин вук je napisao:
Људи ладно причају о фер суђењу. 20:38 слободна бацања, у одлучујућим тренуцима свирање непостојећег фаула над Цирбесом. Осим тога сваки Митровићев боравак у рекету је ударање лактом и фаул у нападу, то не види дружина, фатате се оног над Лазићем, био је фаул, али исто већ у наредном нападу није био фаул па је свиран Новици два слободна бацања... Оно је ужас.

Na kraju krajeva, nije ni bitno. Svakako nemamo kvalitet da dobijemo na 3 utakmice. Ja sam samo htio borbu koje nije bilo u prvoj utakmici. Momci su ponudili i više od toga. Žao mi je što će neki otići na kraju sezone. Volio bih da možemo zadržati Jonesa a i Williamsa. Čovjek je pravi univerzalac, to je sinoć pokazao.. bukvalno može braniti sve od 1 do 5. Trebalo je vremena da "otpusti" podstanare iz glave i počne pogađati zicere i prestane praviti glupe faulove (mada je i sinoć imao par). Na stranu sve to, najviše me je "kupila" njegova reakcija nakon poraza, vidi se da mu je stalo. Ne znam šta bih rekao za Wilsona, njemu sve zavisi od toga koji će se Jamar ujutro probuditi... da li basketaš iz Bronxa ili Jamar kojeg ni moćni Danguba ne može zaustaviti. Da je konstantniji, bio bih za to da ostane po svaku cijenu (opet, Džile najbolje zna..).

Što se tiče ostalih stranaca, Murić 100% odlazi. Vrabac 99% ostaje. Magdevski? Ne vidim da će imati prostora, očekujem da dovedemo prvog pleja a da Cvele bude drugi.

Vanja i Koprivica će biti tu vjerovatno...

Cvele, Vanja, Vrabac, Jones, Williams, Koprivica.... znači minimum 6 novih igrača će nam trebati i to 4 u prvih 5...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ali na stranu sve, stvarno je bio odlican mec.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravih pomenuti i Novicu, ali on svakako zaslužuje poseban post na ovoj temi. UBICA.

Bilo bi dobro da je mogao ranije da se priključi, ovako je malo narušio hemiju ekipe. Vidi se po reakcijama na terenu da hoće da nametne neki svoj autoritet među igračima. Utakmice kao ona sinoć u punom Pioniru su ono što njega pokreće.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Momci su stvarno poginuli sinoc,sve do jednoga su dali maksimum i ni sekunde ne zalim zbog samog poraza,trojke gudurica(svaka mu cast) vec samo zbog nacina na kojeg nas kolju ove coviceve pudlice od sudija
U zadnjoj utakmici bi poslao neke najmladje kategorije sto imamo

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
enc0re je napisao:
дринин вук je napisao:
Људи ладно причају о фер суђењу. 20:38 слободна бацања, у одлучујућим тренуцима свирање непостојећег фаула над Цирбесом. Осим тога сваки Митровићев боравак у рекету је ударање лактом и фаул у нападу, то не види дружина, фатате се оног над Лазићем, био је фаул, али исто већ у наредном нападу није био фаул па је свиран Новици два слободна бацања... Оно је ужас.

Na kraju krajeva, nije ni bitno. Svakako nemamo kvalitet da dobijemo na 3 utakmice. Ja sam samo htio borbu koje nije bilo u prvoj utakmici. Momci su ponudili i više od toga. Žao mi je što će neki otići na kraju sezone. Volio bih da možemo zadržati Jonesa a i Williamsa. Čovjek je pravi univerzalac, to je sinoć pokazao.. bukvalno može braniti sve od 1 do 5. Trebalo je vremena da "otpusti" podstanare iz glave i počne pogađati zicere i prestane praviti glupe faulove (mada je i sinoć imao par). Na stranu sve to, najviše me je "kupila" njegova reakcija nakon poraza, vidi se da mu je stalo. Ne znam šta bih rekao za Wilsona, njemu sve zavisi od toga koji će se Jamar ujutro probuditi... da li basketaš iz Bronxa ili Jamar kojeg ni moćni Danguba ne može zaustaviti. Da je konstantniji, bio bih za to da ostane po svaku cijenu (opet, Džile najbolje zna..).

Što se tiče ostalih stranaca, Murić 100% odlazi. Vrabac 99% ostaje. Magdevski? Ne vidim da će imati prostora, očekujem da dovedemo prvog pleja a da Cvele bude drugi.

Vanja i Koprivica će biti tu vjerovatno...

Cvele, Vanja, Vrabac, Jones,

Williams, Koprivica.... znači minimum 6 novih igrača će nam trebati i to 4 u prvih 5...

Чуј није битно. Наравно да је битно, краду те цијелу утакмицу и ти требаш рећи е па знаш шта је ионако не можемо добити још двије, па ова једна и не значи.

Не можемо тако гледати и посматрати крађу. Правила су ваљда ту да би се поштовала. Критеријуми морају бити једнаки, превише је примјера у овом мечу гдје то нису били. Џонса ако задржимо и доведемо једну иоле квалитетну петицу урадили смо велики посао.

Апропо тренутка одлуке...

https://www.youtube.com/watch?v=swkfwJIUBtA

Претходно идентичну ситуацију на другој страни није свиран фаул, већ изгубљена лопта...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pa vi ste stvarno ubijeđeni da su vam sudije otele pobjedu... Da nije Vesna Čović kojim slučajem...

Citiraj:
Осим тога сваки Митровићев боравак у рекету је ударање лактом и фаул у нападу, то не види дружина, фатате се оног над Лазићем, био је фаул, али исто већ у наредном нападу није био фаул па је свиран Новици два слободна бацања... Оно је ужас.

Jeste prijatelju, za ovo za Mitrovića se slažem...

Poznat je kao krajnje grub i prljav igrač, koji lomi vilice i uvrće protivnicima zglobove pod košem. Čak sam načuo da ga Pistonsi razmatraju kao primarnu opciju, kad budu pravili repliku originalnih "bad boysa". Kažu da im se takav prgav i prljav igrač, baš uklapa u sistem...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

То шта си начуо остави за дружења КопреНедриа.

Овдје причамо о кошаркашким правилима и судијским грешкама.

Митровић с онаквом техником испод коша и може играти само КЛС. У квалитетним европским такмичењима се оно не толерише, на страну што немам ништа против момка јер познајем његовог рођака и имао сам прилику видјети да је дечко нормалан момак. То не умањује чињеницу да му је техника грађења очајна.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Jebote koji nedostaci mozga.citam i ne vjerujem

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kad pricas o kapitenu jedne od 8 najboljih ekipa u Evropi trebao bi malo vise reprekta da imas.

Sudjenje nije bilo fer, da se razumijemo, bilo je domacinsko, pocevsi od kriterijuma koji se prilagodjavao trenutnom nacinu igre domacina preko mnostva faula nad Stimcom i Cirbesom u reketu pa do igranja odbrane rukama. Jednostavno Partizan nema kvalitet da odigra vrhunsku odbranu, nema atleticizma a jedini defanzivac koji moze igrati odbranu je Vrabac, i mozda Vilijams. Jedino mogu uz taj kontakt, da grambaju i saplicu i to su sudije pustile. Ali ok, Milija je bio tu, svej je jasno. Mislim uopste nije bitno, pobijediti 3:0 ili 3:1, ja sam licno ocekivao jedan poraz u seriji na ovaj nacin, ali ne da Gudura.
U svakom slucaju jedna dobra utakmica.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Murić i Williams nisu imali respekta.

Nije bio faul na Zirbesu na kraju.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Murić i Williams nisu imali respekta.

Nije bio faul na Zirbesu na kraju.

Ni Gudura prema Muriću, a ni Jović prema Džonsu bogami...

Evo ja tvrdim da je bio faul... Kontakt je postojao, s leđa, u trenutku kad Cirbes skače da prihvati pas. Šta ćemo sad? Ko je u pravu?

Ubijeđeni ste, da je to presudilo pobjednika i da su vas sudije pokrale. OK. Mislite šta hoćete. Vaše je pravo, ali ja tvrdim da je glupo kriviti sudije za poraz, kad na parketu prospete 20 razlike. I objasnite mi zdravorazumsku logiku, da vas sudije kradu u drugoj utakmici finalne serije, relativno nebitnog takmičenja, gdje vi sami tvrdite da nemate kvalitet da izvučete tri pobjede i da bi Zvezda svakako bila bolja? Koji je rezon? Poniženje...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јбт који трансфер непријатности осјећам док читам поједине епове о Штимцу и Дангубићу који је још једанпут уништен у дербију и који је на списку...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja mislim da nije bio faul, ali isto tako je bio cist faul nad Lazicem pri zakucavanju i sta cemo sad? Sudije jesu grijesile, ali nisu sudije odlucile pobjednika, pogotovo ne nakon sto ste vodili 20 razlike.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Naravno da jeste bio faul, kao i 20 nesviranih prije. Cirbes se ne moze bez faula cuvati ako nemas mesa u reketu. E sad, frka je sto je na kraju. Ocekuje se da se sve pusti, ono je alibi odluka, ako svirnes faul daces bacanja ekipi koja ima zaostatak a ekipa koja je igrala odbranu ima napad i sve drzi u svojim rukama. Ako ne svirnes faul, tvoja greska je odlucila pobjednika, zato ce sudija uvijek prije svirnuti nego direktno odluciti pobjednika tako sto zazmiri na fauliranje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
I ja mislim da nije bio faul, ali isto tako je bio cist faul nad Lazicem pri zakucavanju i sta cemo sad? Sudije jesu grijesile, ali nisu sudije odlucile pobjednika, pogotovo ne nakon sto ste vodili 20 razlike.

Да био је. У следећем нападу није, компензовано је. Новици лична, иако исте није видјело и 2 слободна.

И судије јесу одлучиле побједника, јер смо се сложили да није било фаула над Цирбесом. У том моменту било је +3 за Партизан.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, a to sto ste nakon nesviranog faula Lazicu vi dali kos iz kontre i dobili dodatno slobodno ne racunas? Nista od tog ne bi bilo da je sviran faul i da Lazic izvodio bacanja.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 12:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
I prije tih poena Vrabac je napravio korake...

opet kazem procitajte pravila pa cete vidjeli da je bio faul napravljen je u momentu kad je lopta isla ka Cirbesu

I Dzile je stvarno naspanovao ekipu ali je i sam doprineo ovakvom kraju zaboravljanjem Vitkovca . Cedo nam je napravio puno problema pod kosem

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ocekuje se da se sve pusti, ono je alibi odluka, ako svirnes faul daces bacanja ekipi koja ima zaostatak a ekipa koja je igrala odbranu ima napad i sve drzi u svojim rukama. Ako ne svirnes faul, tvoja greska je odlucila pobjednika, zato ce sudija uvijek prije svirnuti nego direktno odluciti pobjednika tako sto zazmiri na fauliranje.

Otprilike... Nije problem sam kontakt, da je Cirbes bio na zemlji. Borba za poziciju i kraj priče, nema faula... Problem je što je Vilijams ušao u kontakt, trenutak prije nego je ovaj skočio. Jbg... Pogrešan tajming. Druga je stvar, što će pola sudija to svirati, druga polovina neće. Zavisi od kriterijuma, trenutka i samog sudije.

Isto tako u finišu, nije sviran faul Novice nad Lazićem, u skoku. Dosuđena je mrtva lopta - diplomatski. Partizan je u tom trenutku bio u bonusu, a Novica imao 4 lične. Šta sa tim? Marinković je pri Gudurićevom šutu ušao u kontakt tijelom sa njim. Da Gudura nije pogodio, bili bi oštećeni za bacanja. Šta sa tim?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2016, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

opet kazem procitajte pravila pa cete vidjeli da je bio faul napravljen je u momentu kad je lopta isla ka Cirbesu

Чија правила КСС? КЛС? ФИБА? Евролига?

Ова друга не бих да читам. Јер се селективно примјењују хеланке и сакои, али и нова категорија - вријеђање противника од стране навијачких група... У старту нису озбиљна. Или правила због којих је и репрезентација могла бити избачена са ЕП? Или можда она правила која лигу зауставише на 2 мјесеца и направише циркус какав модерна историја кошаркашког спорта не памти?

За непуна два минута меча Партизан у бонусу. Ђумић није 50 метара претрчао 3 фаула, Мурић му се врло брзо придружује. Потом, у још неколико наврата код грађења Цирбеса се толерише апсолутно све...при томе противник далеко квалитетнији, скупљи неколико пута... добио прву 30 разлике... и ти му поклањаш побједу.

Критеријуми морају бити исти. То синоћ није био случај. То не умањује чињеницу да је ЦЗВ квалитетнија екипа, али ставља велику мрљу... Српска кошарка је у расулу, као што никада прије није била... То је поента свега... КЛС је у расулу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]