дринин вук je napisao:
Људи ладно причају о фер суђењу. 20:38 слободна бацања, у одлучујућим тренуцима свирање непостојећег фаула над Цирбесом. Осим тога сваки Митровићев боравак у рекету је ударање лактом и фаул у нападу, то не види дружина, фатате се оног над Лазићем, био је фаул, али исто већ у наредном нападу није био фаул па је свиран Новици два слободна бацања... Оно је ужас.
Na kraju krajeva, nije ni bitno. Svakako nemamo kvalitet da dobijemo na 3 utakmice. Ja sam samo htio borbu koje nije bilo u prvoj utakmici. Momci su ponudili i više od toga. Žao mi je što će neki otići na kraju sezone. Volio bih da možemo zadržati Jonesa a i Williamsa. Čovjek je pravi univerzalac, to je sinoć pokazao.. bukvalno može braniti sve od 1 do 5. Trebalo je vremena da "otpusti" podstanare iz glave i počne pogađati zicere i prestane praviti glupe faulove (mada je i sinoć imao par). Na stranu sve to, najviše me je "kupila" njegova reakcija nakon poraza, vidi se da mu je stalo. Ne znam šta bih rekao za Wilsona, njemu sve zavisi od toga koji će se Jamar ujutro probuditi... da li basketaš iz Bronxa ili Jamar kojeg ni
moćni Danguba ne može zaustaviti. Da je konstantniji, bio bih za to da ostane po svaku cijenu (opet, Džile najbolje zna..).
Što se tiče ostalih stranaca, Murić 100% odlazi. Vrabac 99% ostaje. Magdevski? Ne vidim da će imati prostora, očekujem da dovedemo prvog pleja a da Cvele bude drugi.
Vanja i Koprivica će biti tu vjerovatno...
Cvele, Vanja, Vrabac, Jones,
Williams, Koprivica.... znači minimum 6 novih igrača će nam trebati i to 4 u prvih 5...
Чуј није битно. Наравно да је битно, краду те цијелу утакмицу и ти требаш рећи е па знаш шта је ионако не можемо добити још двије, па ова једна и не значи.
Не можемо тако гледати и посматрати крађу. Правила су ваљда ту да би се поштовала. Критеријуми морају бити једнаки, превише је примјера у овом мечу гдје то нису били. Џонса ако задржимо и доведемо једну иоле квалитетну петицу урадили смо велики посао.
Апропо тренутка одлуке...
Претходно идентичну ситуацију на другој страни није свиран фаул, већ изгубљена лопта...