Barsa je napisao:
Pala kvota na CZ sa 2,20 na 1,90.
pa...?
elem, čestitke grobarima. jbg, vjerovao jesam, ali ocito smo dosta salbiji i dosta neiskusan tim.
šteta, bio sam ubjeđen da cemo uzeti veceras, a tamo šta bog da.. jbg.
svaka čast tomasu. tacno bih mu se izvinio, ali odigrao je plej of momački.
a svaka cast i popu za sve sto je prikazao ove sezone, daleko iznad mojih očekivanja.
radivojevic... šta reći... osim da je još za bolničkog kreveta... kad igrač od nekih 29 ne koristi lijevu ruku..., sve je recno.
pop plej, šta o njemu reci, igra malo, pa ne igra, pa igra, pa ne igra... lik se nekad pogubi na terenu, da mi dođe da plačem što cveele nije u igri, pa neka on griješi. igra lik sporo, jednoobrazno, bez ideje u organizaciji
čoviću neka pozicija trećeg pleja... i to je maksimalno, ili neka igra u radnickom fmp-u... realno ljudi , ne moze on vise... a pogotovo u sledecoj sezoni kad se nesto vise trazi i ocekuje + evropa
od nedovica, milutina i lazica na kraju zadnji ispade najbolji... ko će ostati, a ko otići vidjećemo. lazic igra to koliko moze i to je to, ograničen je igrač, ali vidjecemo za sta je spreman. milutinu hvali ona stvar. šatro najbolji suter, a ono niđe veze, mislim nije ni tesko biti najbolji suter u zvezdi... bice tu i sledece godine , pa cemo vidjeti. situacija sa nedovicem ove cijele sezone zajebana. neko rece da ima previse samopouzdanja, a ja se ne bih saglasio sa tim. dosta se boji greške, šta ce neko sa strane reci, a pritom hoce da nesto uradi, ima želju... i u svemu tome dosta srlja...
mile ilic - kako on ode u NBA to ni edinu avdicu zajedno sa srđanom radojevicem nije jasno... kad gledam njega razmisljam: o jbg, kako je dobar onaj kosta perovic
lešić, subotic - nit smrde, nit miriše... žao mi radetića, nismo ga vidjeli... tu je i markovic... sve isti igrači
nik mi je ekstra lik, i volio bih da ostane, pa makar kao peti od viskih.
ko ce upasti iz fmp-a, šta je sa cveletom, juniori...
jbg, šta je tu je, osvojićemo sledece sezone