banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rukomet
PostPoslato: 29 Mar 2013, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
koje pare?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2013, 22:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
mandrak je napisao:
koje pare?

Ma zeza se,znamo svi da igraju na mobu 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2013, 23:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Патризан је изнад очекивања одиграо Лигу шампиона. Ниједном се нису обрукали иако су играли против рукометних великана са великим буџетима.

Да ли се зна колики је буџет РК Партизан?

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 00:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ma koliki ce biti,dovoljno je da vidis igracki kadar i da skontas koliki je.neke pare se dobijaju od ehf-a ako imas cini mi se vise od dva reprezentativca

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2013, 00:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја не знам колико ти играчи примају, али да вриједе - то је сигурно... Јако добро посложена екипа.

Чак неки од њих су ме одушевили својим играма. Али вјероватно ће отићи, а питање је какве ће бити замјене...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Cestitke Vojvodini na pobjedi.Partizan je svoje prilike i zicere prokockao a tome je sasluzan i raspolozeni golman Vojvodine.Ekipa iz Novog Sada je ove sezone napravila ekipu koja se ravnopravno nosi sa Partizanom i tokom takmicenja je cijelo vrijeme na vrhu tabele.Vojvodina je i prosle sezone bila jedini klub koji je mogao da se suprostavi Partizanu koji je osvojio duplu krunu a prvenstvo rijesio upravo pobjedom protiv Novosadjana mada glatko 33:24.Ove sezone je Vojvodina mnogo jaca i pravi rival Partizanu pa nije nikakva sramota izgubiti od takve ekipe koja je ocigledno svojim radom napravila dobar posao.Dok neki rade,treniraju i ne kukaju,neki gube od tamo Zajecara,Rudara iz Kostolca itd pa kuknjava na sav glas kako su im drugi krivi sto su na dnu tabele i hoce da ih uniste.Bedno.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nek si ti nas potkacio pa nek ide zivot. To sto pises gluposti, neboluze i jos te nije sramota da tako lupas nema nikakve veze, bitno je da se pljune po Zvezdi malo.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bas je BEDNO na svu ijekavicu u postu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakav mentalni sklop trebas biti da pljujes po djeci koja igraju bez dinara, gdje navijaci doniraju neke smijesne cifre eto da igraci razdijele medju sobom da imaju cisto da prezive, gdje neki lik donira 100k dinara i o tom se pise kao da je ne znam sta ucinio a to je smijesna cifra i za RK Donji klitoric. I pored takvih uslova za rad klinci bi da nije bilo oduzetih bodova dijelili cetvrto mjesto. I onda dodje neko i pljune na njih kako ne treniraju i slicne nebuloze. Obraza bez i to ti je.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 17:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
papučar je napisao:
Nek si ti nas potkacio pa nek ide zivot. To sto pises gluposti, neboluze i jos te nije sramota da tako lupas nema nikakve veze, bitno je da se pljune po Zvezdi malo.

А то што си лицемјеран, то ништа? Ти који некоме напишеш да је нижа раса, дођеш овдје и моралишеш.
Пљујете по Партизану на свакој теми на којој стигнете, не смије нико ни да вас помене, одмах се повампирите и сикћете.
Код вас све нека дјеца која играју и вриједно тренирају без динара, у фудбалу, у кошарци, у рукомету, све неке приче и причице да прерастају у патетику, а за банкрот, наравно, крив је Партизан.
Тачно из те фабрике ултраса сви на калуп испадате.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koja crna fabrika ultrasa, ako mislis da svrsavam na Delije to je do tebe, oni su i zadnji promil kredibiliteta izgubili kad se glasalo i preglasavalo moze li Robi doci, a Jankosana su docekali rasirenih ruku i nije bilo nikakvog skandiranja poslije svih onih katastrofalnih rezultata. Tako da me u isti kos sa njima nemoj.
Ko pljuje covjece sta pises, pa malo malo dodje Gondra ili Galeb ili ko vec iskoci da nam otvara oci kako su Vucic i Covic pokrali Boga oca da upumpaju pare u Zvezdu i to kazu mrtvi ozbiljni a par klubova u Zvezdi bukvalno zivi na aparatima a da je pravna drzava odavno bi bili u beton ligi. I sta onda covjek da kaze na takvu glupost i da te neko ubjedjuje u takve stvari? Da je Partizan pustio derbi u fudbalu, ej covjece pa ko normalan to moze pomisliti a ne napisati i jos tvrditi kako je to tako i nikako drugacije. Ko kaze i gdje je neko napisao da u kosarci igraju bez para? Uredno su placeni i imamo najbolji sastav, ako ne uzmemo sve trofeje Covic ih treba kastrirati jednog po jednog. I cuj nase price prerastaju u patetiku :D A vasa avangardna sranja, sami protiv Ciganske drzave, vjeciti borci protiv nepravde i zla i ostala gluposti koje malo malo pa lupetate na raznima temama. I ono sto je posebno genijalno, ali posebno je da vecina grobara tvrdi kako smo mi drzavni mezimci, a vi titule osvajate na traci u skoro svim sportovima, vidis li koliko je to bezobrazno i glupo reci a neki ovde bi prije umrli nego priznali da su to najobicnije nebuloze.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ко пљује? Теби ствари као "нижа раса", "нк Партизан" и сл. није пљување? Такве ствари си ти писао, а онда дођеш и овдје напишеш "битно је да се пљуне по Звезди". То се, пријатељу, зове лицемјерство.
И тачно, да је правна држава, већина ваших секција би завршило у бетон лиги, али није, него су вам кошаркаши "уредно плаћени" и јуришају на прва мјеста, а прошлу сезону су банкротирали.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam za to svoje pisanje uredno banovan i odsluzio kaznu, ne znam sta hoces vise, da me bicuju grobari sa foruma. I napisano je u zaru rasprave, nisam sigurno dosao kao ovaj tvoj kolega i napisao iz cista mira e vi ste niza rasa kao sto je on dosao od Partizan-Vojvodina do pljuvanja po Zvezdi.
Sta da ti kazem za kosarkase, Covic Bog otac, mnogo rasan lik, ne vidim da vas treba nesto zuljati sto se kosarkasi Zvezde placaju privatnim parama. Ako neko hoce da da svoj kesh vas se tu slabo sta pita.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

У реду, одслужио си, али онаква реакција на Галебов пост, послије твог писања, као што сам већ рекао, испада лицемјерна. Али добро...
Што се Човића тиче, за мене је лопов, за вас је легенда, али пошто није тема, да не дужимо.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije legenda, opet me miksas sa sipkasima :) ali radi posao u KK, a meni kao nekom ko voli Zvezdu je to najbitnije.
I jesmo pretjerali sa off pored zive teme o prepucavanju :) Do nekog novog svadjanja, zivio!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2013, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Sta da ti kazem za kosarkase, Covic Bog otac, mnogo rasan lik, ne vidim da vas treba nesto zuljati sto se kosarkasi Zvezde placaju privatnim parama. Ako neko hoce da da svoj kesh vas se tu slabo sta pita.

Значи признајеш да сте приватан клуб госн Човића? Велики помак...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 01:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel ovo Drinin ponovo navija za partizan ili?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gondra bolan, taj stil (a i avatar) ne mozes fulati.
To je ta prica. Covic, Covic, Covic....

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Butulija otisao iz Zvezde mozda i nama svane malo, a i Covic je sinoc na pitanje voditelja sta je sa RK uz smjesak odgovarao nisam pesimista :D

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2013, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kladim se da ih je uslovio da ce dobiti pare kada ode celavi idiot

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]