banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Koliko se ja sjecam on je dao go u finalu protiv Celzija 2008. Jebiga ja bih rekao da je u najmanju ruku bio primjetan. Jeste da je kasnije promasio penal ali su svejedno osvojili titulu :D. Prosle godine ga nije bilo ni u ljeljama - istina, ali majka mu stara igrali su protiva Barse. Da je kojim slucajem Mancester dobio da li bi to znacilo da je Messi kurton? A sto se te sezone tice zaboravio si revans utakmicu polufinala protiv Arsenala, 2 njegova gola i asistenciju. I zaboravljas kako je United dominirao u Engleskoj a ove godine ce sve su prilike ostati praznih ruku.

opet premalo od igraca njegovog kalibra u utakmicama koje se pamte i u kojima se vidi od cega si. u onom polufinalu sa Milanom 2007. ga nije nigdje bilo, tj. gatuzo ga je pojeo, dok je s druge strane Kaka sam razvalio mancester. uporedicu ga sa Kakom koji je tu sezonu LS odigrao fenomenalno i sam je prakticno osvojio i ljudi ce se toga sjecati, ali se niko nece sjecati da je odigrao katastrofalnu sezonu u seriji A. isto kao sto se niko nece sjecati k.ronalda i njegovih fenomenalnih partija protiv fulhama, totenhema, evertona, aston vila i slicnih prosjecnih klubova vec utakmica protiv najjacih igraca i ekipa. partije u reprezentaciji ne treba ni spominjati.

i pored svega, on je fenomenalan igrac, jedan od najboljih u zadnjih 20ak godina, sa statistikom koju ce rijetko neko nadmasiti. ali decko ima problem koji nikad nece rijesiti.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Njemu je 25 godina, malo ste poletili s tim prognozama. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Walker je napisao:
I zaboravljaju kako je United dominirao u Engleskoj a ove godine ce sve su prilike ostati praznih ruku.

Pa dobro, u LP su dozivjeli peh i ispali, ali su ukupno gledajuci i ove godine dominirali. U prvenstvu takodje gaze, bod je zaostatka za Celzijem (da nisu pokradeni u direktnom dueli, bili bi prvi), nista nije gotovo, tako da se ne moze reci da su nesto drasticno losiji. Ta sitna razlika koja znaci finale LP i mozda obezbijedjena titula u Premijersipu nekoliko kola prije kraja se zove Karlos Tevez :D Runi je u svakom slucaju pokazao ko je stvarni pokretac uspjeha Junajteda u zadnjih nekoliko godina.

Gdje je Runi bio prije tri godine protiv Milana ili prosle godine u finalu? Nisu Barselona i Milan nadigrali Ronalda nego su nadigrali Mancester. Qrac bi Kaka uradio 2007 sam da nije bilo ostatka ekipe, prije svega Gatuza da lomi na sredini. Sta Kaka sad radi? Je li i on maneken? Ja samo kazem da nije do Ronalda on svoj posao odradi koliko moze. Ne mozes od njega ocekivati da oduzme loptu na sredini asistira sam sebi i da go. Bar ne protiv top timova.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Kad je to Ronaldo presao u jermensku ligu i u koji tim tacno?

Ne razumijem baš ovu konstataciju, odnosno pitanje...

Niko nije sporio da je Kristijano Ronaldo sjajan igrač, ali jednostavno njegove igre u važnim utakmicama, ne odgovaraju rejtingu koji ima. Nije tu stvar samo postignutog gola, već činjenice da u tim utakmicama, kao što su susreti za titulu, derbiji i finala, onaj koji se smatra za najboljeg, mora da bude onaj koji će da pravi razliku. To moraju da osjete i saigrači i treneri, a to se za Kristijana Ronalda, teško može reći...

Citiraj:
Prosle godine ga nije bilo ni u ljeljama - istina, ali majka mu stara igrali su protiva Barse. Da je kojim slucajem Mancester dobio da li bi to znacilo da je Messi kurton?

A da je babi ona stvar
Suština je da Mančester nije dobio, i da je to bilo finale, i da je Mesi dao pobjednički gol... Poenta nije u onome što je moglo da se desi, već u onome što se desilo..

Citiraj:
Poenta je da je Ronaldo najmanje kriv za losu sezonu Reala.

Ja to nisam ni tvrdio...
A koliko je sezona loša, zavisi sa kog aspekta se posmatra. Većina nas, kao uostalom i većina navijača, navikla je da fudbal gleda krzo osvajanje trofeja i prikazanu igru na terenu. Možda Perez na fudbal, gleda kao i na svaki drugi biznis, a tu je bitna samo jedna stvar. Profit, profit i profit. Ove sezone, koja još nije završena Kristijano Ronaldo se isplatio samo prodajom dresova. Iduće godine, sa postojećim ugovorom, može dakle samo da donosi grdne pare i to je to.
Ulaganje je dakle bilo opravdano, pogotovo dugoročnije gledano, što znači da je sa poslovnog aspekta, godina bila uspješna za Real... Uostalom Forbs ih je svrstao na četvrto mjesto najvrijednijih sportskih kolektiva. S te strane, osvajanje nekog od trofeja, Perezu ne predstavlja dakle cilj, već prije reklamno sredstvo, kako bi se prodaja dresova još pospješila. Nije isto prodavati dres Kristijana Ronalda kao šampiona Španije ili Evrope, i Kristijana Ronalda, samo kao igrača Real Madrida... Mada im i ovako ide prilično dobro.

Inače sam nekad bio simpatizer tog kluba, ali mi se posljednjih par sezona jednostavno gade.

Valjda zato što ja više posmatram fudbal kao fudbal i neke tradicionalne vrijednosti te igre, pa mi više leži Vengerova filozofija fudbala ili Barselonin stil igre i klupska politika. Stvar ukusa...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sta Kaka sad radi? Je li i on maneken?

Samo bih se nadovezao na ovo... Kaka je inače povrijeđen trenutno...

Ali generalno, on za Kristijanom Ronaldom ne zaostaje ni najmanje u tehničkom ili igračkom smislu, a dodao bih da je daleko kreativniji i više timski orjentisan od dotičnog.
Kaka više plaća danak činjenici da on nije reklamni pano, niti napirlitani picopevac za kojim vrište adolescentkinje, a tablodi licitiraju ponude za priče kurvetina sa kojima je spavao. On je doveden upravo sa ciljem da omogući Kristijanu Ronaldu, da postigne tovare i tovare golova, kako bi se taj brend njegovog imena, još više tranformisao u suvu dobit...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 00:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Kad je to Ronaldo presao u jermensku ligu i u koji tim tacno?

Ne razumijem baš ovu konstataciju, odnosno pitanje...

Pa nije ni meni bilo jasno sto poredis Ronalda s najboljim strijelcima jermenske i gruzijske lige pa reko' da nisam propustio nesto.

Znam da je povrijedjen. Protiv Liona je bio u timu i nije se vidio da je ziv. U vise od pola utakmica ove sezone je zamijenjen. Ne daj boze da hocu reci da nije extra klasa ali je cinjenica da je napirlitani maneken i kurvar ove sezone pruzio mnogo vise od svetog Kake. Pored toga sto je Kaka doveden da mu asistira Ronaldo je nekako uspio da sakupi vise asistencija.

Daleko od toga da mi je Real simpatican, zivo me zabole i za njih i za Ronalda nego samo kazem da nije do njega.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa nije ni meni bilo jasno sto poredis Ronalda s najboljim strijelcima jermenske i gruzijske lige pa reko' da nisam propustio nesto.

Nisam ga poredio sa njima, već sam konstatovao da kad bi se gledala statistika, što si ti sugerisao, igrači iz ovih liga, koji redovno trpaju po 35 i više golova po sezoni, bili bi igračine i po. Statistika ne otkriva, koliki je značaj određenog igrača za tim.

Citiraj:
Znam da je povrijedjen. Protiv Liona je bio u timu i nije se vidio da je ziv. U vise od pola utakmica ove sezone je zamijenjen. Ne daj boze da hocu reci da nije extra klasa ali je cinjenica da je napirlitani maneken i kurvar ove sezone pruzio mnogo vise od svetog Kake. Pored toga sto je Kaka doveden da mu asistira Ronaldo je nekako uspio da sakupi vise asistencija.

Tebi je sve statistika... Kad bi se tako gledalo, onda bi doprinos recimo Čabija Alonsa, igri Reala ove sezone, bio marginalan. A on je taj koji odrađuje i prljavi posao u defanzivi i mora da organizuje igru, pošto je Kaka više u bolnici nego na terenu.

Nije ni bitno. Niko ne spori da je K. Ronaldo odličan igrač, samo neki pokušavaju da kažu da značaj nekog igrača za igru tima, ne predstavljaju samo golovi i asistencije. A niko i ne može da demantuje činjenicu da dotični, najvažnije utakmice, ne igra na najvišem nivou.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Niko ne spori da je K. Ronaldo odličan igrač, samo neki pokušavaju da kažu da značaj nekog igrača za igru tima, ne predstavljaju samo golovi i asistencije. A niko i ne može da demantuje činjenicu da dotični, najvažnije utakmice, ne igra na najvišem nivou.

Pa ako je u pitanju napadac sta drugo treba da radi? Da brani? Da oduzima lopte. Da postavlja taktiku. To za Xabi Alonsa ja nisam rekao to si ti nekako uspio zakljuciti iz mojih postova, ne znam ni ja kako. On svoj posao odradi korektno. To sto je Kaka zamijenjen u vise od pola utakmica ove sezone naravno nema nikakve veze. I niko ne kritikuje Kaku uglavnom zato sto je uzoran decko i nikog ne nervira. Najveci problem ovog Reala je trener koji nije dorastao renomeu kluba. Dobar je on za Villareala ali Real Madrid mora bolje...

Ja sam siguran da je Ronaldo u timu Reala najmanji problem da nije bilo njega, ne bi dogurali do 1/8 finala. I opet je on protiv Liona odradio svoje iako je mogao vise ali je cinjenica da su Kaka i ostali odigrali jos gore. Niko se nije javio da kaze da je Kaka(koji je isto tako placen vise nego sto realno vrijedi) podbacio. I on je veliki igrac pa opet nije odlucio utakmicu. Tacno Kaka ima problema s povrjedama ali nije ni Ronaldo ove sezone bio najzdraviji.

Sto se famoznih finala i velikih utakmica tice 2004. i 2006. glavni igrac u reprezentaciji Portugala bio je Figo (2004. i Rui Costa) i vise se ocekivalo od njih nego od Ronalda. Jesu li oni kurtoni od igraca u velikim utakmicama? Je li iko ikad za Figa rekao da je los u velikim utakmicama? Jer i Figo je u blistavoj karijeri samo jednom osvojio LS i to s Realom (tacnije sa Zidanom). Po toj logici i Ronaldo(debeli) i Rivaldo su levati jer se 98 u finalu protiv Francuske nisu vidjeli da su zivi, Zidan je klosar jer je 2006. dobio crveni karton u finalu. Bezbroj je primjera gdje su veliki igraci podbacili u velikim utakmicama.

Za ove od prije 30 i vise godina ne znam ali cinjenica je da se tad odbrana igrala na mnogo slabijem nivou a uglavnom je trcao onaj ko ima loptu. Sad svi znaju odakle prijeti opasnost svi treneri se koncentrisu na Ronalda i naravno da ce neko da ga zaustavi.

Ko nije gledao finale u Moskvi 2008. ili je zaboravio neka slobodno pogleda i neka i dalje tvrdi da je Ronaldo odigrao lose. Prosle godine se nije vidio, jbg dobro su ga cuvali. Samo je cinjenica da je on i doveo Mancester do finala jer je razbio Arsenal u polufinalu, ali opet je kurton u velikim utakmicama. A i prije polufinala. Uglavnom Ronaldo. Ni sad se Messi nije vidio protiv Intera, zato sto mu jos jedan veliki igrac Zaneti nije dao da igra. Jos jedna stvar Ronaldu je 25 godina i nije ni blizu kraja karijere. To sto je kiksao u nekim velikim utakmicama je poslijedica pritiska koji bi malo ko izdrzao. Pogotovo kad ga uglavnom cuvaju po 2 specijalista za takve situacije. Logicno je da ponekad defanzivni igraci zablistaju.

Samo molim vas javite ovim iz FIFA-e sto ga nagradise za igraca godine 2008. i 2009. da su dali nagradu covjeku koji je kurton u velikim utakmicama. Da znaju ljudi da su pogrijesili.

Sto se tice poredjenja s jermenskim strijelcima i njihovom statistikom ti dobro znas da dati go protiv nekog osrednjeg spanskog prvoligasa ili nekog tima u LS nije isto kao dati go protiv Gandzasara. Ali ni blizu. Ne znam sto si to spomenuo uopste.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
CR7 je tata za sve... dok je igrao kod pravog trenera pokazao je kakva je sila...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cuje CR7... Zar nije CR9... koja si ti loziona, kao da ti je 15 godina

p.s. jeste extra igrac CR7 :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
CR7 je brand, kao Ronaldinho R10, samo se čeka da se istjeraju Seedorf i Raul pa da se vrate na svoje :)

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da li mi pricamo o brendovima ili fudbalerima :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2010, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
kad već pominjete C. Ronalda kako je loše odigrao velike utakmice da dodam još jedan primjer: obe takmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Euro 2008 :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Mislim da odavno lošija ekipa nije igrala polufinale "LŠ" kao ovaj Liona, ja amatera ... :roll: Jebem ti ekipu sa kojom se Van Bujten šprda :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bruka koliko je Lion loš. Navijao sam za Bajern samo zato što ovaj Lion ne zaslužuje ni polufinale a kamoli finale.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

To je to 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 22:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Čestitke Bayernu i njegovim navijačima.
Lyon je katastrofalan, imali su sreće sa Realom, nadam se da će Puel otići jer je užasno loš trener.
Koliko boljih ekipa je ispalo a ovakav loš Lyon u polufinalu.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
pa nije ni bajern nista puno bolja ekipa od liona. lion je odigrao katastrofalno, ali nije ni bajern do ove utakmice neku klasu pokazao. al dobro za fudbal da ne gledamo stalno iste ekipe u finalu. bajern u finalu, pa to ni kajzer franc ni onaj konj henes nisu ocekivali. za mene licno ovo je iznenadjenje sto je bajern ove godine stigao do finala.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 07:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
moje misljenje je da veces ce biti rano "finale" LS jer nebitno koji tim prodje dalje satra ce Bayerna........ 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2010, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da, večeras je vjerovatno finale prije finala. Mada švabo je švabo ali nemaju prevelike šanse protiv Intera ili Barcelone.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]