Citiraj:
Pise ti neko taj mafijaski klub partizan,rupa bez dna... i sta ti ja znam sta jos a sa druge strane uzecemo samo dva kluba kk i fk u kojima je zvanicno skrseno 100 miliona eura,ovo je zvanicno a cifra je sigurno mnogo veca.
Ma "zvanično skršeno" nema šta... Šuška se da je realna cifra oko pola milijarde eura, možda čak i više. Inače stvarno mislim da postajete (navijači Partizana) žrtve kolektivne paranoje zvane "Aleksandar Vučić".
Stvari polako poprimaju takve obrise, da će kroz par mjeseci postati sasvim validno mišljenje da je jedini cilj i uopšte zadatak pomenutog, uništavanje Partizana. Niko uglavnom neće ni razmisliti o tome, kako je klub koji je 13 godina igrao Evroligu, imao apsolutni primat na ovim prostorima, došao u situaciju da kroz jednu sezonu kuka da nema prebijene pare i da je egzistencija kluba u pitanju. Ili su klub vodili nesposobni (gramzivi) ljudi, koji nisu razmišljali dalje od kraja aktuelne sezone ili Aleksandar Vučić kroz sve svoje političke, diplomatske i državne ambicije, u stvari hoće da dođe u poziciju za potpuno uništenje Partizana. Jebiga, znam da je ljepše povjerovati u drugu varijantu, nego u onu priču da je polubožanski lik Duleta Vujoševića i ekipa oko njega, radio i na štetu Partizana.
Bilo je i meni lakše da povjerujem da je koalcija SPS - DS na čelo države, sa sve Borisom Tadićem (Partizanovac) došla isključivo kako bi urušila Zvezdu, ali činjenica je da najveći dio krivice ide svakoj upravi ponaosob, počev od Džaje i Cvetkovića, preko Piksija (u koga sam se kleo i obožavao ga do besvijesti), pa sve do viteza od Kosmaja... O KK i da ne pričam, jer je tamo uzimao ko je i kako htio, ali u daleko manjim iznosima...