banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 23:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Sve što je dolazilo iz tih izvora se ispostavilo kao tačno u vrlo kratkom roku. Za očekivati je novo saopštenje ako Peković ima muda.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:
Sve što je dolazilo iz tih izvora se ispostavilo kao tačno u vrlo kratkom roku. Za očekivati je novo saopštenje ako Peković ima muda.

Sto ne bi imao, treba izaci da papirima KOLIKO JE DRZAVA DALA Partizanu, i sve ce biti jasno. Dakle sa cistim racunima i niko nece imati opciju da laze i pogresno interpretira.
Prava je steta sto nisu smogli snage da se iznesu papiri i ugovori iz proslih godina, ali razumijem i to, mafija je debelo upletena, neko bi platio glavom.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa eto vam Vučića, neka uđe u klub i provjeri... njegova produžena ruka Nedić je već tamo.... kad već može pisati saopštenja u ime preduzeća u kojem nema funkciju, može i po arhivi i bilansima kopati..

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To nije Vucicev posao, nego posao uprave kluba. Ali kao sto rekoh vec, stara uprava je mnogo uticajna i sada, nema tu otkrivanja mutnih radnji niti ce kada biti.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kad neće da rade svoj posao, neka ih natjera neko pa da svi saznamo istinu. Klub je državni, za razliku od nekih drugih, a Vučić je predsjednik vlade te države.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel ovo pokusaj nekog podjebavanja ahahha :D . Klub je udruzenje gradjana a ne Vucicev privatni tako da on nema tu sta istjerivati pravdu. Njegovo je da vam naspe para sto i radi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Koliko me sjecanje sluzi Vucic je jos u proslogodisnjem gostovanju na RTS-u mlatio nekim papirima koliko je kome drzava dala. Cak je na kraju rekao da ostavlja te papire da se objave, ja i dalje cekam to. Samo sto sam uvjeren da ce onda ici prica a crni fondovi, a prodaja slika...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zbog tih papira i objelodanjivanja pikanterija pojedini su napustili svoje fotelje, ne mislim da je mahao praznim papiricima ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Saopštenje za javnost Miroslava Berića

Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti,

Želim da vas obavestim da sam podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju.

Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub konsolidovao i ostvario značajan napredak u igri i rezultatima. Kako smatram da nisam uradio ništa loše i da nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim na stanje u klubu i klupske rezultate.

Odbijam bilo kakve spekulacije vezane za nekakvo lično nezadovoljstvo stanjem, rezultatima i pozicijom Partizana, navedene u nekim listovima. U datim okolnostima, kad smo se borili da izbegnemo gašenje kluba, zadovoljan sam postignutim. Osim toga, verujem da je u odnosu na ta pitanja pre svega merodavan sud navijača, koji vole klub i koji su mu privrženi.

Ponosan sam na neverovatnu podršku navijača klubu u tako teškoj situaciji. Pune hale i ubedljivo najveća gledanost u ligi zaslužuju poštovanje. Niko nema tako odane i strasne navijače.

Nesrećan sam zbog ovoga što se sada događa. Voleo bih da oni koji su privrženi Partizanu sad u još većoj meri (ako je to uopše moguće) podrže klub, tim i trenere da postignu još bolje rezultate, uprkos velikim problemima. Zahvaljujem se Nikoli Pekoviću na poverenju koje mi je ukazano i svim saradnicima u klubu na saradnji.

U Partizanu ću do povratka NIkole Pekovića iz SAD obavljati sve poslove kao i do sada, uradiću sve ono što je dogovoreno i održati sve važne sastanke koji su dogovoreni, osim ukoliko klub ne odluči drugačije. Razume se da ću, bez obzira na ostavku, pomoću klubu kada god je potrebno. Moj odnos prema Partizanu nije i nikada neće biti vezan za bilo kakvu funkciju.

S poštovanjem,

Miroslav Berić

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Хвала Мићи на свему, паметном није тешко закључити о каквом се виду ултиматума радило.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Citiraj:
Saopštenje za javnost Miroslava Berića

Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti,

Želim da vas obavestim da sam podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika kluba, i da više neću obavljati tu funkciju.

Žao mi je što je do toga došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub konsolidovao i ostvario značajan napredak u igri i rezultatima. Kako smatram da nisam uradio ništa loše i da nemam čega da se stidim, nisam više u mogućnosti da radim na način koji mislim da odgovara interesima kluba. Ne slažem se da postoji odgovornost rukovodstva kluba u odnosu na bilo šta osim na stanje u klubu i klupske rezultate.

Odbijam bilo kakve spekulacije vezane za nekakvo lično nezadovoljstvo stanjem, rezultatima i pozicijom Partizana, navedene u nekim listovima. U datim okolnostima, kad smo se borili da izbegnemo gašenje kluba, zadovoljan sam postignutim. Osim toga, verujem da je u odnosu na ta pitanja pre svega merodavan sud navijača, koji vole klub i koji su mu privrženi.

Ponosan sam na neverovatnu podršku navijača klubu u tako teškoj situaciji. Pune hale i ubedljivo najveća gledanost u ligi zaslužuju poštovanje. Niko nema tako odane i strasne navijače.

Nesrećan sam zbog ovoga što se sada događa. Voleo bih da oni koji su privrženi Partizanu sad u još većoj meri (ako je to uopše moguće) podrže klub, tim i trenere da postignu još bolje rezultate, uprkos velikim problemima. Zahvaljujem se Nikoli Pekoviću na poverenju koje mi je ukazano i svim saradnicima u klubu na saradnji.

U Partizanu ću do povratka NIkole Pekovića iz SAD obavljati sve poslove kao i do sada, uradiću sve ono što je dogovoreno i održati sve važne sastanke koji su dogovoreni, osim ukoliko klub ne odluči drugačije. Razume se da ću, bez obzira na ostavku, pomoću klubu kada god je potrebno. Moj odnos prema Partizanu nije i nikada neće biti vezan za bilo kakvu funkciju.

S poštovanjem,

Miroslav Berić

Dakle podnijeo je ostavku ali ce i dalje raditi sto znaci da je ostavka samo rijec bez podloge.

Bold: Pljuvanje Vucica je pljuvanje njega, tako da ne zeli da se sukobi sa navijacima koji vole klub i povlaci se.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
skeva je napisao:
Zbog tih papira i objelodanjivanja pikanterija pojedini su napustili svoje fotelje, ne mislim da je mahao praznim papiricima ;)

Prosvjetli me
Ja znam samo za verziju tuc-muc a nigdje nisam vidio nista konkretno. Niti da je neko zbog necega napustio svoju funkciju. Pretpostavljam da je taj neko PSD

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 16:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Siguran sam da i neces vidjeti nista konkretno jer su u pitanju poslovi sa ljudima koji su veoma uticajni i dan danas. PSD kontam da je bio samo mali igrac, okoristio se kao i DV, ali zanemarljivo u odnosu na vece igrace.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 21:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Smaraš. Partizan je mafijaški klub, vi ste pošteni i skini nam se s kurca više. Ok?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2016, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Кошаркаши се дружили с рагбистима. :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jebem ti kosarku, vreca govana sava lesic nas puni. joooooooooooooooooooooj

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne diraj mi Savu

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kakav amater radi prenos iz ljubljane sunce ti jbm.... pa bolje bi ja sa 2 telefona odradio snimanje.....

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.yugopapir.com/2015/09/aleksa ... li-da.html

Evo jedan frišak intervju.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2016, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakva utakmica!!!!!!!! :D

4. produzetak jbt saban :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]