banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 09:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2011, 12:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakvi su nasi novinari majmuni,ja bi im svima zabranio pristup reprezentaciji.

Citiraj:
Loši rezultati reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a zatim i porazi na turneji po Centralnoj Americi doveli su do toga da čaršija spekuliše kako je došlo do podele među reprezentativcima. Iako bi mnogi pomislil da se ponovo otvorila večita podela srpskog fudbala između Partizana i Crvene zvezde, u pitanju su navodno loši odnosi bivših igrača OFK Beograda i Vojvodine. Sa jedne strane tu su Branislav Ivanović, Slobodan Rajković i Aleksandar Kolarov, dok se na drugoj strani nalaze kumovi Milan Jovanović i Miloš Krasić.

- Da bi ljudi provodili vreme zajedno potrebno je da postoje zajednički afiniteti. Normalno je da je neko bliži sa nekim, ali to ne znači da ima problem sa drugima. Animoziteta nema, kao ni klanova. Šta ja mislim o njima kao ljudima izlišno je govoriti. Znamo kakvi su ljudi Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov, družili smo se i u Engleskoj, često se čujemo. Iznenađen sam stvarno što me to pitate. Da ima problema van terena, prvi bih rekao. Konkretno, to su gluposti! Ako vi smatrate da nisam iskren, pitajte i njih. To da ne provodimo zajedno vreme ne stoji - rekao je Jovanović i dodao:

- Kada ne ide kako treba onda sve male stvari postanu velike. Pravi šampioni uvek polaze od sebe i moraju da budu samokritični. Moj utisak je da se kreirala atmosfera da ako ne ide reprezentaciji, da su krivi napadači. Mislim tu i na Krasića, mene i Žigića. Znam da su očekivanja velika i to prija. Žao mi je što to ne opravdavamo. Pre svega žao mi je napadača i mladih igrača koji debituju na ovakav način. Debitovao sam pobedom i znam koliko to znači. Ako pričamo o timu, i vi (novinari, prim. aut.) morate voditi računa da svi imamo isti tretman. Svi imamo pravo na subjektivni osećaj, ali to ne znači da smo u pravu. Mi nemamo Ronalda i Mesija, ali svakako imamo tim u rangu Meksika. Nedostaje nam neka hemija.

Ne beži Jovanović od činjenice da su "orlovi" razočarali tokom mečeva sa "sombrerosima" i Hondurasom.

- Da je bilo očajno, možda je i prenaglašeno. Opšti utisak je da je bilo mršavo. Ne smemo da bežimo od toga. Moramo da pogledamo realnosti u oči. Dovoljno smo zreli i iskusni, a i pametni da prihvatimo odgovornost. Bez obzira što smo ponovo na jednoj vremenskoj distanci, nije lako odmah sabrati utiske. Vreme je da se ipak uključi lampa i da se uđe dublje u srž problema. Kao jedan od najiskusnijih spreman sam da preuzmem odgovornost.

O eventulanom povlačenju iz reprezentacije Lane, čini se, ne razmišlja.
- Već smo izgubili Stankovića i Vidića i vidimo da je epilog poražavajući. Nikad nisam bio kukavica, a sada je najlakše dići ruke i otići. Mogu da odigram još jedan ciklus, ali sam spreman da se sutra povučem iz reprezentacije. Međutim, osećam se fenomenalno, dao sam sedam golova za Anderleht.

i oni stave naslov clanka:
Lane: Pitajte Kolarova i Ivanovića da li imamo problema!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 17:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ma novinari su uglavnom smardovi i govna. Samo lete za nekim senzacionalizmom i onda lupe ovakav naslov. Studiram žurnalistiku, ali je to tako i moram reći.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 18:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
I ja sam sve više siguran da neće doći neko zvučno ime koje ima autoritet. Mafija je odavno ušla u FSJ/FSS. Nije Tole problem, on je najobičnija marioneta koja glumata nekog šefa kojeg niko ništa ne pita. Jedini koji se suprostavio mafiji bio je Bata Bulatović koji je zbog toga i ubijen. Čistka mora da krene sa one strane zakona pa će onda i ove sitnije ribice doći na red.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pekmen je napisao:
I ja sam sve više siguran da neće doći neko zvučno ime koje ima autoritet. Mafija je odavno ušla u FSJ/FSS. Nije Tole problem, on je najobičnija marioneta koja glumata nekog šefa kojeg niko ništa ne pita. Jedini koji se suprostavio mafiji bio je Bata Bulatović koji je zbog toga i ubijen. Čistka mora da krene sa one strane zakona pa će onda i ove sitnije ribice doći na red.

a dok ne bude cistke nece biti ni rezultata jbg sistem spojenih posuda

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 18:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tako je, ali čistku treba početi sprovoditi od mafijaša i ostalih mutljivaca pa onda pedalirati Toleta i onog pedera što stalno sa njim bude na press konferencijama. Laković mislim da se preziva.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ова лоповчина Караџић најављује новог тренера прије избора у савезу. Значи поново поставља свог човјека да још мало промовише своје играче.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 18:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Ова лоповчина Караџић најављује новог тренера прије избора у савезу. Значи поново поставља свог човјека да још мало промовише своје играче.

Što je najgore, nisu to njegovi igrači. Opšte je poznato da Stojić i onaj Ramadani drže većinu igrača kao svoje klijente. Njih dvojica guraju kojekakve balvane da igra samo da se prodaju što prije i što skuplje. Naravno, da bi posao išao bez poteškoća potrebno je postaviti neku pizdu na mjesto selektora koja se neće buniti kada mu se dostavi spisak igrača koji MORAJU da igraju iako pojma nemaju. Naravno, Tole uzme svoje procenat i sve super. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2011, 22:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ajd nek i neka dobra vijest ovde bude:

zene u kvalifikacijama pobijedile hrvatsku 4:2 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 00:19 
Bič božji
Bič božji

:lol: Aj bar nešto dobro. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Pekmen je napisao:
Gocias je napisao:

Što je najgore, nisu to njegovi igrači. Opšte je poznato da Stojić i onaj Ramadani drže većinu igrača kao svoje klijente. Njih dvojica guraju kojekakve balvane da igra samo da se prodaju što prije i što skuplje. Naravno, da bi posao išao bez poteškoća potrebno je postaviti neku pizdu na mjesto selektora koja se neće buniti kada mu se dostavi spisak igrača koji MORAJU da igraju iako pojma nemaju. Naravno, Tole uzme svoje procenat i sve super. :angry3:

У прилог дискусији.

Citiraj:
Kaluđerović ide u Inčon

Napadač Crvene zvezde po završetku jesenjeg dela šampionata nastaviće karijeru u Južnoj Koreji.

Andrija Kaluđerović "troši" poslednje dane u dresu Crvene zvede. Napadač crveno-belih po završetku jesenjeg dela sezone u Superligi preseliće se u Južnu Koreju, u klub Inčon.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana prihvatili su ponudu člana elitne južnokorejske lige da prodaju svog igrača, prenosi "Sport".

Kaluđerović, Inčon i Zvezda zadovoljni su ponuđenim uslovima, pa će 24-godišnji napadač uskoro put Dalekog istoka.

Kaluđerović, rodom iz Bačke Topole, karijeru je počeo u OFK Beogradu 2002. godine, ali se nakon toga kalio na pozajmici u Lovćencu, Mačvi, beogradskom Hajduku, Spartaku i Radničkom iz Pirota. Pre dve godine prešao je u Rad, a 2010. potpisao je za Crvenu zvezdu.

On je bio član olimpijskog tima Srbije, a nastupao je i za "A" selekciju "orlova".

(MONDO)

Разумном довољно...

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa dobro. Kinezi sada imaju para ko šodera. Taman čovjek malo napuni džepove pa za koju godinu ponovo nazad u Sorabiju da malo podigne formu. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Iz naše lige pozvao bih u reprezentaciju Darka Lazovića i Lazara Markovića i to je to.
I ludog Bajka :D
Onaj Šimić, neki poluhrvat što brani za Jagodinu, čovjek je juče imao par strašnih odbrana, zamalo i penal da skine. Ne znam je li inače tako brani ali ako mogu sve ove kiksare iz lige da zovu što ne bi i njega probali.
Inače, spominje se da Barsa želi Teveza i Kolarova a nudi Vilju.

Nadam se da će ipak zaduvati neki novi vjetrovi i da će se Vidić predomsiliti, razbijena banda smo.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 13:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne vidim zašto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji tražila Teveze kad Vilja igrao kao lud. Em zabija, em je formi od kako je došao u Barselonu. Za Kolarova se slažem, sa njim bi definitivno bili najjači na svim mogućim pozicijama u timu. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Pekmen je napisao:
Ne vidim zašto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji tražila Teveze kad Vilja igrao kao lud. Em zabija, em je formi od kako je došao u Barselonu. Za Kolarova se slažem, sa njim bi definitivno bili najjači na svim mogućim pozicijama u timu. :)

Vilja više ne igra kao lud, uđe u posljednjih 30-ak minuta (iako je sinoć dao gol). Nije u dobrim odnosima sa Pepom
Što se tiče Kolarova, ni to nije tačno 100%, Barselona ulazi u pregovore sa Totenhemom oko Bejla, koji bi trebao igrati lijevog beka

Da ti odgovorim, iako silazimo sa teme daleko

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pekmen je napisao:
Ne vidim zašto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji tražila Teveze kad Vilja igrao kao lud.

Ne vidim zasto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji trazila Ibrahimovica kad Eto igra kao lud.

Kaludjeru, srecan ti put. Nemoj se vracati brate mili.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Pekmen je napisao:
Ne vidim zašto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji tražila Teveze kad Vilja igrao kao lud.

Ne vidim zasto bi Barsa u bilo kojoj kombinaciji trazila Ibrahimovica kad Eto igra kao lud.

Kaludjeru, srecan ti put. Nemoj se vracati brate mili.

Što se tiče Ibrahima, Barsa je po tom pitanju napravila glupost.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Pekmen je napisao:

Vilja više ne igra kao lud, uđe u posljednjih 30-ak minuta (iako je sinoć dao gol). Nije u dobrim odnosima sa Pepom
Što se tiče Kolarova, ni to nije tačno 100%, Barselona ulazi u pregovore sa Totenhemom oko Bejla, koji bi trebao igrati lijevog beka

Da ti odgovorim, iako silazimo sa teme daleko

Zar Bejl već nije viđen u Realu kod Murinja?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 14:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Rivaldinho je napisao:
Iz naše lige pozvao bih u reprezentaciju Darka Lazovića i Lazara Markovića i to je to.
I ludog Bajka :D
Onaj Šimić, neki poluhrvat što brani za Jagodinu, čovjek je juče imao par strašnih odbrana, zamalo i penal da skine. Ne znam je li inače tako brani ali ako mogu sve ove kiksare iz lige da zovu što ne bi i njega probali.
Inače, spominje se da Barsa želi Teveza i Kolarova a nudi Vilju.

Nadam se da će ipak zaduvati neki novi vjetrovi i da će se Vidić predomsiliti, razbijena banda smo.

Za prvu dvojicu,se definitivno slazem.Bajko nije nista posebno,mada je bolji od ove krpe sto trenutno brani gol.Simic je hrvat,branio za sve njihove mladje kategorije.Prosle sezone protiv Zvezde,isto briljirao.Po meni je Aleksic iz Spartaka vec sada golman za reprezentacije.Vidiceva prepotetnost me uzasava,neka se on posveti igrama u mancesteru.Mada se tek protiv hondurasa,vidjelo koliko je znacio reprezentaciju.Ivanovic i Rajkovic su bili i vise nego smesni.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 14:58 
Bič božji
Bič božji

Već glupost od te priče Tevez i Kolarov za Vilju nisam čuo. Barsa je budala ako to uradi. A, inače, volio bih da Kolarov ode negdje, jer pola utakmica ne igra zbog onog mazdrmana Klišija.
Nadam se da će se sve unormaliti i da će se Vida vratiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2011, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Erazmo Roterdamski je napisao:
Barsa je budala ako to uradi

Baš ti hvala. Banujte ga :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]