banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 02 Jul 2013, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
miki je napisao:
To su ti domaći novinari, čim je između 203 i 208 odmah je krilni centar, bez obzira na kvalitete koje ima ili nema. Nikolić je centar i ne može biti ništa drugo jer nema šut sa poludistance, no i bez toga smatram da se radi o jako dobrom igraču koji ima prostora za napredak bez obzira na 26 godina. Ovo mi govori da su se u Igokei definitivno rastali sa Edvardsom.
Tako da u odnosu na prošlu sezone nema Komatine, Adamovića, Gajovića, Brkića, Bocke, Jorovića, Edvardsa, Radetića. Neizvjesni su Hemonds, Štemberger, Joksimović, Lončar i Šulović. Za sada potpisani Frejzer, Nikolić, Dozet, Klještan, Radukić.

gdje adamović ide?

slažem se da je uroš nikolić odličan igrač. u onoj sezoni kad je uvalin bio trener zvezde, i kad su se jedva spasli od ispadanja, bio je najbolji igrač, kasnije nigdje do krajaj nije dobio šansu. mogao bi biti otkrovenje sledeće sezone - ko raško katić ove.
ja mislim da je bitno da joksimović ostane. on je uz jorovića bio ključni igrač, možda čak i važniji za ekipu, mada to statistika ne pokazuje.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Što se tiče odlazaka, žao mi je zbog Komatine, ali smatram da mu je Budućnost veliki korak naprijed u karijeri. I dobra prilika da dobrim igrama obezbijedi sebi još koji dobar ugovor. Od ostalih, ako je tačno ovo što je @miki napisao, šteta je što odlaze Adamović i Gajović. Filip je lokalni momak, reprezentativac, i smatram da je trebao da ostane, čak i da bude kapiten. Gajović mi se izuzetno svidio, prvenstveno zbog odbrane, tako da bih volio da je i on ostao. Za Jorovića nije realno da ostane, a ostali su zamjenjivi.

Od ovih neizvjesnih, nadam se da će ostati Jokso, i ako je moguće Klif. Lončar je dobar momak, ali pitanje je da li je materijal za ABA a pogotovo Evrokup. Ja bih lično prije pokušao potpisati malog Draška Kneževića, jer će još dvije godine biti zaštićeno godište, a mislim da je veći potencijal od Lončara. Naravno, možda i griješim. Ako je Radukić produžio ugovor, pomalo sam skeptičan gdje će on dobiti svoje minute, jer nije više zaštićeno godište, pa time ni prijeko potreban za domaću ligu. S druge strane, vrijedan je i dobar, pa se nadam da će biti od koristi.

Nikolić je dobar i iskusan igrač, a ovaj Frejzer je enigma, ili bolje rečeno lutrija. Trudim se da ne razmišljam o tome da je došao iz libanske lige, i nadam se da ljudi iz kluba znaju više od nas.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
papučar je napisao:
Ima li istine u priči da Miljan Pavković dolazi?

Ima :)

http://www.sportando.net/eng/europe/adr ... f=signings

Finu ekipu Igokea pravi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
miki je napisao:
To su ti domaći novinari, čim je između 203 i 208 odmah je krilni centar, bez obzira na kvalitete koje ima ili nema. Nikolić je centar i ne može biti ništa drugo jer nema šut sa poludistance, no i bez toga smatram da se radi o jako dobrom igraču koji ima prostora za napredak bez obzira na 26 godina. Ovo mi govori da su se u Igokei definitivno rastali sa Edvardsom.
Tako da u odnosu na prošlu sezone nema Komatine, Adamovića, Gajovića, Brkića, Bocke, Jorovića, Edvardsa, Radetića. Neizvjesni su Hemonds, Štemberger, Joksimović, Lončar i Šulović. Za sada potpisani Frejzer, Nikolić, Dozet, Klještan, Radukić.

Otkud ti to da nema adamovica? Koliko sam ja cuo on ostaje.. dalje, radetic 99% ostaje, moguce da ostaje Jore, jer trazi od Miska vise da mu nadje nerealan angazman u inostranstvu, Gajovic jos neizvjestan, Hemonds ne ostaje, jer trazi poboljsanje uslova, sto mu klub ne moze ponuditi. Sulovic vjerovatno ne ostaje, Loncar takodje...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2013, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cek sad, zakomplikovaste :) . Ko za sada ostaje?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2013, 08:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Filip je našao novi klub sigurno, a izgleda da će Jorović ostati još jednu sezonu

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2013, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šulović je igrač koji stvarno gine za ekipu, ali brate je prelmitiran. Onakvo izvođenje bacanja nisam vidio nepamtim.
Neralno je da Hemonnds ostane, ja mu predviđam cibonu, zadar ili cedevitu, klasika :D
Jorović ako ostane dobro i jest.
Jel otišao debeli edwards ? Lončar mi je komšo, pitaću ga ja kako stvari stoje :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Бакић пето појачање Игокее, не и последње!

9 јул, 2013
Борис Бакић ново је појачање Игокее. Искусни бек је стигао из МЗТ-а, а пре тога бранио је боје Радничког из Крагујевца, Црвене звезде и Партизана.

Slika

(ФОТО: Журнал)
- Бакић није последње појачање. Базирани смо на довођење играча који играју на спољним позицијама, док центре нећемо доводити. У преговоримо смо са Бранком Јоровићем, надам да ће и следеће носити дрес нашег клуба - изјавио је Драган Бајић, шеф струке Игокее.
Пре Бакића Игокеу су појачали Миљан Павковић, Урош Николић, Мајкл Фрејзер и Кедрик Мејс. Александровчани ће у прва два кола сезоне 2013/14 АБА лиге играти против београдских клубова Партизана и Црвене звезде.
- Можда је овако и боље да одмах на почетку лиге играмо са јаким екипама које највероватније у том тренутку неће бити у великој форми – рекао је Бајић.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači Joksimović ode, a pošto neče dovoditi centre Edvards i Šulović ostaju. Ako ostane Jorović možda i imaju neke šanse, ali mislim da je dovođenje Bakića i Pavkovića samo gomilanje isluženih igrača. Možda im se opet posreći sa strancima.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako nece, pa doveli su Nikolica i nekog jos lika.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013, 19:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Frejzer
lik bio pozitivan u Austriji na dopingu voli da srola :)
trebali su Dzija dovesti na pleju da mu pravi drustvo ...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2013, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ti stranci su neki krševi 100%. mislim da su sa edvardsom i hemondsom imali mnogo više sreće nego pameti.

uopšte, prelazni rok sa pavkovićem i bakićem :lol: plus olako puštanje komatine i joksimovića pokazuje da nemaju pojma šta hoće - umjesto da su potpisali par mladih igrača i uklopili ih sa joretom i joksimovićem uz eventualno još jednog stranca, oni samo gomilaju islužene igrače.
sa druge strane budućnost ima ideju koga dovesti http://www.mondo.rs/a597186/Sport/Kosar ... cnost.html

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2013, 08:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Frisky_Dingo je napisao:
ma ti stranci su neki krševi 100%. mislim da su sa edvardsom i hemondsom imali mnogo više sreće nego pameti.

uopšte, prelazni rok sa pavkovićem i bakićem :lol: plus olako puštanje komatine i joksimovića pokazuje da nemaju pojma šta hoće - umjesto da su potpisali par mladih igrača i uklopili ih sa joretom i joksimovićem uz eventualno još jednog stranca, oni samo gomilaju islužene igrače.

Slažem se s tobom oko Hemondsa, takav bingo će se teško ponoviti, kakav god da je ovaj Mejz. Oko Edvardsa se ne slažem, jer od njega je teško biti lošiji. Vjeruj mi na riječ, a odgledao sam sve Igokeine domaće utakmice, plus nekoliko na strani, plus tv-prenosi. Ja sam i tokom sezone priželjkivao da maknu Edvardsa, a kamoli sad. E sad, kakav je ovaj Frejzer, ne zna se. Mačka u džaku, pa ćemo vidjeti kad izađe.

Prelazni rok je takav kakav je, i nimalo se ne razlikuje od prošlogodišnjeg. U stvari, razlika je u tome što je manji budžet, pa se u skladu s tim i kupuje. Ne bih rekao da nemaju pojma šta hoće, reklo bi se da smisleno slažu tim kockicu po kockicu, u skladu sa mogućnostima. Komatina je dobio dosta bolju ponudu od Budućnosti, i meni je žao što je otišao. Ako i Jokso ode, pogotovo će mi biti žao, ali vjerovatno će opet pare biti u pitanju. Nakon onako uspješne sezone, teško je i očekivati da se mogu svi igrači zadržati.

Pavković uz Mejza i ne mora biti loša kombinacija na pleju, a što se tiče Bakića, ne kažem da sam oduševljen, ali ako je on zamjena za Štembergera, onda i ne mora značiti da će biti gori, s obzirom na Štembinu prilično blijedu sezonu. Sem par utakmica, i naravno one trojke protiv CZT, koja će se pamtiti.

I na kraju, ovo oko "isluženih igrača". Nije to daleko od istine, ali identično je bilo i lani. Uglavnom veterani, propali talenti i napola zaboravljeni igrači, ali pokazalo se da to ne mora ništa da znači. Uostalom, ambicije za sljedeću sezonu biće znatno manje od prošlogodišnjeg uspjeha, tako da treba ići lagano, bez prevelike pompe. Uzeti u prva dva kola Partizan i CZT, a onda šta bog da. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2013, 10:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Biće zanimljivo pratiti kako će se klubovi adaptirati na ritam srijeda-subota, jer bukvalno svi učesnici Jadranske lige, osim Širokog i Zadra, će igrati neko evropsko takmičenje

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2013, 10:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

miki je napisao:
Biće zanimljivo pratiti kako će se klubovi adaptirati na ritam srijeda-subota, jer bukvalno svi učesnici Jadranske lige, osim Širokog i Zadra, će igrati neko evropsko takmičenje

Odlično zapažanje. Mislim da bi to konkretno Igokei mogao biti veliki problem. Malo sam pogledao spisak učesnika Evrokupa, i svega 6-7 potencijalnih protivnika (od nekih 40) nalaze se na udaljenosti ispod 1.000 km od Banjaluke. Što će reći da će tu biti i mašala troškova, ali i umora i iscrpljenosti.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2013, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nebojša Joksimović je naknadno dobio poziv Božidara Maljkovića da se priključi pripremama reprezentacije Slovenije za predstojeći Eurobasket. Zajedno sa veteranima Nahbarom i Begićem, Jokso je dobio četiri dana odmora više, tako da bi to moglo da znači da se na njega računa čak i za onih izabranih 12 za prvenstvo.

Znači, iz prošlosezonskog sastava Igokee tri igrača su u konkurenciji za nastup na Euru, što nije mala stvar. Šanse Adamovića da se uvuče u sastav BiH su tu i tamo, navodno Aco Petrović smatra da će Filip biti odličan za ulogu koju mu je namijenio. To vjerovatno znači 5-10 minuta dok se Rajt odmara, ili nešto tome slično. Konačno, najmanje šanse da igra na Eurobasketu ima Komatina, koji će se vrlo teško izboriti za mjesto u unutrašnjoj liniji Crne Gore.

Nažalost, kako stvari trenutno stoje, nijedan od ove trojice neće igrati za Igokeu sljedeće sezone. Još nije sigurno za Joksu, ali nekako mi miriše da će otići.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Priča se da Igokea pregovara sa Nemanjom Aleksandrovim.

Što će reći da se nameće zaključak da od dogovora sa Jorovićem nema ništa.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I što će reći da budžet nije neki prevelik problem.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vlade_divac je napisao:
Priča se da Igokea pregovara sa Nemanjom Aleksandrovim.

Što će reći da se nameće zaključak da od dogovora sa Jorovićem nema ništa.

ovo bi bilo odlično pod uslovom da je zdrav, naravno.
mislim da on i nije toliko star - možda 25-26 godina. igokea se nakon jorovića pretvara u centar za rehabilitaciju nesuđenih asova.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2013, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Stemba blizu ostanka

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]