Frisky_Dingo je napisao:
ma ti stranci su neki krševi 100%. mislim da su sa edvardsom i hemondsom imali mnogo više sreće nego pameti.
uopšte, prelazni rok sa pavkovićem i bakićem

plus olako puštanje komatine i joksimovića pokazuje da nemaju pojma šta hoće - umjesto da su potpisali par mladih igrača i uklopili ih sa joretom i joksimovićem uz eventualno još jednog stranca, oni samo gomilaju islužene igrače.
Slažem se s tobom oko Hemondsa, takav bingo će se teško ponoviti, kakav god da je ovaj Mejz. Oko Edvardsa se ne slažem, jer od njega je teško biti lošiji. Vjeruj mi na riječ, a odgledao sam sve Igokeine domaće utakmice, plus nekoliko na strani, plus tv-prenosi. Ja sam i tokom sezone priželjkivao da maknu Edvardsa, a kamoli sad. E sad, kakav je ovaj Frejzer, ne zna se. Mačka u džaku, pa ćemo vidjeti kad izađe.
Prelazni rok je takav kakav je, i nimalo se ne razlikuje od prošlogodišnjeg. U stvari, razlika je u tome što je manji budžet, pa se u skladu s tim i kupuje. Ne bih rekao da nemaju pojma šta hoće, reklo bi se da smisleno slažu tim kockicu po kockicu, u skladu sa mogućnostima. Komatina je dobio dosta bolju ponudu od Budućnosti, i meni je žao što je otišao. Ako i Jokso ode, pogotovo će mi biti žao, ali vjerovatno će opet pare biti u pitanju. Nakon onako uspješne sezone, teško je i očekivati da se mogu svi igrači zadržati.
Pavković uz Mejza i ne mora biti loša kombinacija na pleju, a što se tiče Bakića, ne kažem da sam oduševljen, ali ako je on zamjena za Štembergera, onda i ne mora značiti da će biti gori, s obzirom na Štembinu prilično blijedu sezonu. Sem par utakmica, i naravno one trojke protiv CZT, koja će se pamtiti.
I na kraju, ovo oko "isluženih igrača". Nije to daleko od istine, ali identično je bilo i lani. Uglavnom veterani, propali talenti i napola zaboravljeni igrači, ali pokazalo se da to ne mora ništa da znači. Uostalom, ambicije za sljedeću sezonu biće znatno manje od prošlogodišnjeg uspjeha, tako da treba ići lagano, bez prevelike pompe. Uzeti u prva dva kola Partizan i CZT, a onda šta bog da.