banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2011, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Trenutno je na PINKu emisija o navijačima..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A sto torcida objasni multietnicarima :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a jest mi drago,a toliko su im se ulizivali u pakasu

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ne znam šta su očekivali?

Borac može zvati Dinamo u goste stim što mora unaprijed uplatiti kaparu gradu.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
PREMA informacijama koje smo dobili iz Grčke, skupina hrvatskih navijača koja je organizirano stigla iz Njemačke napadnuta je na stadionu Karaiskakis sat vremena prije početka utakmice.

Kamenje je letjelo i prema navijačkim autobusima koji su stigli na stadion. Prema nepotvrđenim informacijama dva autobusa nisu ni stigla do stadiona, jer se radi o navijačima bez ulaznica.

Javio nam se jedan od brojnih navijača Hrvatske iz dijaspore, Ivica Moslavac, pripadnik "Uvijek vjerni" iz njemačkog Traunreuta, koji je kao i svi napadnuti hrvatski navijači, šokiran brutalnošću ničim izazvanog napada 50-ak grčkih i srpskih huligana, ali i skandaloznim ponašanjem grčke policije.

Grčki i srpski huligani napali sredovječne hrvatske navijače, njihove žene i djecu!

"Nas 20-ak je mirno sjedilo u kafiću unutar stadiona, točno ispod tribine Gate 21 i ne da ničim nismo provocirali, nego nas barem pola, sukladno naputku kluba navijača "Uvijek vjerni", na sebi nije imalo nikakva hrvatska obilježja!" objašnjava Moslavac, koji ističe i sljedeće:

Udarali su dva dječaka od 10 godina

"Velika većina nas smo obiteljski ljudi, čak stariji. Među nama je bilo dosta naših supruga, a huliganski napad posebno je potresao dvoje malodobne djece, odnosno dječake koji imaju 10 godina! Jedan je u hotelskoj sobi u stanju potpunog šoka, a drugi je dobio posjekotinu na glavi od stolice kojom je pogođen. Osim dvoje djece, ozlijeđeno je četvero odraslih, ali ne radi se o nikakvim ozbiljnim ozljedama."

"Policija nas nije zaštitila, nego nam je govorila 'Brišite' i 'Skidajte dresove"

Kako je izgledao sam napad?

"Prema nama se uz povike "Srbija!" zaletjelo 50-ak grčkih i srpskih navijača, koji su nas prije toga s etaže iznad nas gađali stolicama. Čuvala su nas dva policajca koji su ubrzo pobjegli. Tek nakon nekoliko minuta došlo je 20-ak policajaca, koji su nam vikali "Brišite" i "Sklidajte hrvatske dresove. Tada su do nas došli huligani, koji su tukli koga su stigli, čak i grčke navijače koji su mirno pored nas sjedili u kafiću."

"Spasili smo se u zadnji tren bijegom u taksijima"

Ipak ste se uspjeli spasiti?

"Bijegom u nekoliko taksija smo se u zadnji tren spasili od težih posljedica i sada smo u hotelu. Na stadion se ne vraćamo."

Grčki navijači i srpski provokatori žele iznuditi od hrvatskih prekid utakmice: Bačena eksplozivna naprava odnijela dio prsta hrvatskom navijaču!

Javljaju nam se i hrvatski navijači, koji su u boksu na sjeveroistočnom dijelu Karaiskakisa izloženi stalnim provokacijama, ali i napadima Grka i Srba na praktički istoj tribini:

"Vidimo srpske navijače u dresovima Zvezde i njihove reprezentacije, koji na glavama imaju kacige! Ne možemo vjerovati da su ih tako pustili na tribine. Eksplozivna naprava bačena na našu tribinu, nakon čega je utakmica bila prekinuta, odnijela je dio prsta jednom našem navijaču!"

Navijač koji nam je ovo ispričao uvjeren je kako domaćini i njihovi saveznici žele: "Da se dogodi isto što i sa srpskim navijačima u Italiji, odnosno da nas isprovociraju da napravimo prekid utakmice, koja bi onda bila registrirana 3:0 za Grčku."

Crni dani za hrvatske navijače. Prvo batine u Sarajevu, pa sada u Grčkoj.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2011, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Naravno srbi su krivi :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 02:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cetnici Sever!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 13:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Pa čekaj sad,jel hrvati daju batine u sarajevo ili su ih dobili? Po onom klipu šta sam gledao,Torcida bježi.

http://www.youtube.com/watch?v=4j5LneskcLc

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma dobili su batina ali su ih na pocetuk marisali i unistili im koreografiju za proslavu rodjendana :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izveli Blitzkrieg, ali je neprijateljska sredina donijela prevagu :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
нема гостовања до краја полусезоне:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kapitula ... viti/65796

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Huligani pobedili, kakva odluka ocajnika... Bratac vrlo jednostavno, engleski model i ciao... Ko pravi nerede dobije 5-20 godina robije, zavisno od velicine krivicnog dela.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Hertzog je napisao:
Ma dobili su batina ali su ih na pocetuk marisali i unistili im koreografiju za proslavu rodjendana :lol:

MUP HNK ih pustio 2.5 sata prije početka utakmice na stadion i praktično ih uveo na Jug (vrlo je sumnjivo, možda je sve bilo planirano) gdje je samo par mlađih momaka postavljalo koreografiju s obzirom da je ostalo puno do početka utakmice. Sramota jest, jbg, iako se nisu očekivali tako rano i sa tako glupom (ili možda samo "navođenom") policijom. Kad se to pročulo, uslijedila je žestoka osveta, malo skokova u Miljacku, itd. Šteta što su najebali navijači koji nisu ni znali šta se desilo na stadionu, dok su ovi koji su sve započeli i uboli 14-godišnjaka za to vrijeme bili zatvoreni u autobusima i manji od makovog zrna.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Jancker je napisao:
Hertzog je napisao:

MUP HNK ih pustio 2.5 sata prije početka utakmice na stadion i praktično ih uveo na Jug (vrlo je sumnjivo, možda je sve bilo planirano) gdje je samo par mlađih momaka postavljalo koreografiju s obzirom da je ostalo puno do početka utakmice. Sramota jest, jbg, iako se nisu očekivali tako rano i sa tako glupom (ili možda samo "navođenom") policijom. Kad se to pročulo, uslijedila je žestoka osveta, malo skokova u Miljacku, itd. Šteta što su najebali navijači koji nisu ni znali šta se desilo na stadionu, dok su ovi koji su sve započeli i uboli 14-godišnjaka za to vrijeme bili zatvoreni u autobusima i manji od makovog zrna.

значи све је испланирано исто ко и у Бања Луци :roll: само ме занима колико је Шиповац платио полицији :roll:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2011, 19:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Napisao sam da sumnjam. Ako nije planirano, onda je policija vrlo glupa i neprofesionalna, jer su još udarali onih par Manijaka na tribini. Istina, vjerovatnije je da je policija glupa, ali sve je moguće.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kakva bi tek bruka bila da vas je i van stadiona nalupalo stotinjak torcidasa

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi im upali na jug,njihovu navijacku tribinu,malo potabali ljude sto su bili tamo,zapalili im koreografiju koja se spremala,ko zna koliko,i za koju je ulozeno ihahaj novca,unistili proslavu rodjendana,kao i otkazali uopste utakmicu.Nakon toga se malo sibali u gradu sa njima,dobili koju iza usiju,dali koju iza usiju,sto je i normalno,da su u bilo kojem gradu,ne bi mogli drzati crtu dugo,da su sve i jedan Terminator.

Ovo za mene je najveca sramota sto navijac ikad moze dozivjeti.Pogotovo kad se uzme u obzir,da je mjesto desavanja onaj krmetnjak od Sarajeva.

I "multietnicari" opet na svim forumima pisu opravdanja,opet su svi protiv njih,namjesteno,ne bi me cudilo da se u novinama pojavi informacija da je Sipovac "platio nekim klincima,neke pare". :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Na stranu sto je glupo takvo ponasanje, sa navijackog aspekta, Torcida ih je ponizila.

A evo jedna za sve takve

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lx6OvNvs3BY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde sve, ali su im pojeli rođendansku tortu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
питај Бога шта би тек било у Сарајеву да је дошла и Торцида из Сплита...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]