banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 03:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2009
PostPoslato: 29 Avg 2009, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 693.5*
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 697.0*
03 Ferrari Luca Badoer 691.5*
04 Ferrari Kimi Räikkönen 655.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 649.0
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 655.0
07 Renault Fernando Alonso 684.4*
08 Renault Romain Grosjean 704.7*
09 Toyota Jarno Trulli 656.5
10 Toyota Timo Glock 648.5
11 STR Ferrari Jaime Alguersuari 704.5*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 685.0*
14 RBR Renault Mark Webber 658.0
15 RBR Renault Sebastian Vettel 662.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 670.0
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 706.1*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 678.5*
21 Force India Mercedes Giancarlo Fisichella 648.0
22 Brawn Mercedes Jenson Button 694.2*
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 644.5

Tezina bolida, Fiziko lagan ali ne bas preterano, Kazuki 706 Kg :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 13:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 20:15
Sta im Kimi uradi na pocetku :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kimi!!! Steta sto je prevelika razlika u bodovima izmedju njega i Buttona :/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kimi-Matias Räikkönen
Scuderia Ferrari
Slika
:D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Perverzijo :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
bogami, button se već izgleda polako ukenjao od straha da bude prvi na kraju...ovako ako nastavi biće 10-i na kraju. kimmi: ako mu se vozi ne moze ga niko stici, čovjek je jednostavno najbrzi u F1 pod uslovom da je raspolozen. hamilton - nepredviljiv momak, alonso - mislima već u ferarriju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vettel je kralj kada rece: all the shit that happened with Renault engine :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FIA to launch probe on '08 Singapore GP

Nelson Piquet retires from the Singapore GPThe FIA is to launch an investigation into the events at last year's Singapore Grand Prix, where Renault's Fernando Alonso claimed victory on the back of a crash by his team-mate Nelson Piquet.
Alonso's success was sealed by the timing of a safety car in the early stages of the inaugural event - which had been called out when Piquet crashed into the wall shortly after his team-mate stopped for fuel.
The timing of Piquet's crash prompted wild conspiracy theories that the Brazilian had been ordered to deliberately spin to help Renault take its maiden victory. Piquet himself insisted at the time that the accident had been caused by him simply trying too hard.
"It was my mistake," said Piquet.. "We tried two extreme strategies with Fernando quite short and me quite long in the hope of getting a safety car. If I hadn't crashed I would have been lucky with the safety car later in the race because I was very happy.
"We're always scraping the walls, and once you've touched the wall a little too much and lose control that's it."
It is understood, however, that fresh evidence about the events that took place in the race have now come to light – which has prompted the FIA to step in.
Piquet was dropped by Renault after this year's Hungarian Grand Prix, and has been outspoken in his criticisms of the outfit – and in particular team principal Flavio Briatore. It is not clear if the Brazilian himself has been a catalyst for the investigation, or if the evidence has come from elsewhere.
The FIA has not elaborated on the details of its inquiry, but a spokesperson confirmed to AUTOSPORT that an investigation was under way.
"The FIA can confirm that an investigation is underway regarding alleged events at a previous world championship race," said the spokesperson.
Should the FIA investigation suggest there is any evidence of foul play involved, then the governing body could call a hearing of the World Motor Sport Council to discuss the matter.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
kao što rekoh neke se stvari polako vraćaju.

Sva sreća pa opet Kimmi nije uništio nade nekog iz Force Indije :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

BRAZILSKI F1 pilot Ferrarija Felipe Massa stradao je u nesreći na Velikoj nagradi Mađarske krajem srpnja, nakon čega je završio u bolnici s oštećenjima lubanje i lijevog oka.

Danas je Massa na najboljem putu oporavka, čemu svjedoče i posljednji rezultati pretraga kojima je podvrgnut u Miamiju u ponedjeljak.

"Vrlo sam zadovoljan rezultatima pretraga. Nakon manje operacije kojoj ću biti podvrgnut narednih dana (umetanje metalne pločice u lubanju), napokon ću moći započeti s treninzima u teretani kako bi se vratio u formu, a nakon toga započet ću se testiranjima vozeći karting", rekao je Massa.

"Povratak u Formulu 1? Pričekajmo, moramo ići korak po korak. Sada sam fokusiran samo na povratak fizičke kondicije, što je samo po sebi veliki korak naprijed", dodao je brazilski pilot.

“Rezultati pretraga toplo su dočekani ovdje u Maranellu, budući znamo da možemo računati na Felipea 100 posto za početak sljedeće sezone”, stoji među ostalim u priopćenju Ferrarija.

U Massinom odsustvu u drugi Ferrarijev bolid sjeo je Talijan Luca Badoer, ali nije uspio u dvije odvožene utrke osvojiti niti jednoga boda. U talijanskoj su momčadi stoga odlučili da će za predstojećih pet utrka do kraja sezone uzeti novog vozača.

Kao kandidati su se spominjali Giancarlo Fisichella i Fernando Alonso, a najnovije ime koje se spominje po medijima je ono Roberta Kubice. Sve bi trebalo biti poznato u nerednih 48 sati.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2009, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
BRAZILSKI F1 pilot Ferrarija Felipe Massa stradao je u nesreći na Velikoj nagradi Mađarske krajem srpnja, nakon čega je završio u bolnici s oštećenjima lubanje i lijevog oka.

Danas je Massa na najboljem putu oporavka, čemu svjedoče i posljednji rezultati pretraga kojima je podvrgnut u Miamiju u ponedjeljak.

"Vrlo sam zadovoljan rezultatima pretraga. Nakon manje operacije kojoj ću biti podvrgnut narednih dana (umetanje metalne pločice u lubanju), napokon ću moći započeti s treninzima u teretani kako bi se vratio u formu, a nakon toga započet ću se testiranjima vozeći karting", rekao je Massa.

"Povratak u Formulu 1? Pričekajmo, moramo ići korak po korak. Sada sam fokusiran samo na povratak fizičke kondicije, što je samo po sebi veliki korak naprijed", dodao je brazilski pilot.

“Rezultati pretraga toplo su dočekani ovdje u Maranellu, budući znamo da možemo računati na Felipea 100 posto za početak sljedeće sezone”, stoji među ostalim u priopćenju Ferrarija.

U Massinom odsustvu u drugi Ferrarijev bolid sjeo je Talijan Luca Badoer, ali nije uspio u dvije odvožene utrke osvojiti niti jednoga boda. U talijanskoj su momčadi stoga odlučili da će za predstojećih pet utrka do kraja sezone uzeti novog vozača.

Kao kandidati su se spominjali Giancarlo Fisichella i Fernando Alonso, a najnovije ime koje se spominje po medijima je ono Roberta Kubice. Sve bi trebalo biti poznato u nerednih 48 sati.

izgleda da će kubica i alonso sledeće sezone voziti za ferarri...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fizikela u Ferrariju za nastavak sezone, Liuzzi ce da ga zameni u FI:

Citiraj:
Official: Fisichella replaces Badoer at Ferrari

In the wake of much speculation this week, it has now been confirmed that Giancarlo Fisichella has been released from the Force India team to join Kimi Räikkönen at Ferrari for the remainder of the season. The Roman finished second to the 2007 World Champion in Sunday's Belgian Grand Prix.

With Felipe Massa injured and Michael Schumacher also having been unable to race, Ferrari drafted reserve driver Luca Badoer into the car for the European Grand Prix; however, having been off the pace in both Spain and Belgium, the oldest driver in the field will now be replaced by his compatriot.

"We have chosen Fisichella because we can expect him to make a valuable contribution in this final part of the season," explained Stefano Domenicali, General Manager of Ferrari, after Räikkönen was chased to victory by the Force India four days ago. "Giancarlo has shown throughout his long career that he is fast and competitive and we are therefore proud to be able to run an Italian driver in our home race.

"We wish to thank Luca Badoer for the team spirit he demonstrated in these circumstances: it is a shame he was unable to show his true worth in these last two races, tackled under conditions which anyone would have found difficult."

It is likely that another Italian, Force India test driver Vitantonio Liuzzi, will be partnering Adrian Sutil at Monza; the return would mark Liuzzi's first Formula One race since the 2007 Brazilian Grand Prix with Toro Rosso.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 23:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2008, 20:15
Zna li se hoce li Alonso prelaziti kod njih sljedece sezone?I sta ce biti sa Massom kad se oporavi,vozi li za njih i dalje ili sta?

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lil' jon je napisao:
Zna li se hoce li Alonso prelaziti kod njih sljedece sezone?I sta ce biti sa Massom kad se oporavi,vozi li za njih i dalje ili sta?

ja mislim da alonso prelazi 100%...samo se čeka Massa da se vidi hoće li se oporaviti pa da traže ili ne traže drugog vozača...pominje se Kubica jer se BMW povlači iz F1 tako da ostaju bez oba vozača

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kimi jos uvijek ima ugovor sa Ferrarijem, ne treba ni to zaboraviti.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 08:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Massa se 90% oporavlja jer vec sve u najboljem redu, krenuo je da trenira i da vraca kondiciju i fizicku spremu, ima jos jednu operaciju da mu ugrade metalnu plocicu u glavu da ojacaju deo lobanje gde je bila fraktura i covek je zavrsio sa bolnicom, bar za sada. Mislim da ce Kimi otici iz Ferrarija uz obestecenje ugovora, a Alonso zauzima njegovo mesto, osim ako Massa ne uspe da se vrati u staru formu pa da on izgubi mesto

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi ga kao dete u prodavnici slatkisa :lol: :lol: :lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
F1-HR.com je napisao:
Renault F1 tim pozvan je na izvanredno saslušanje FIA-inog Svjetskog Motor Sport vijeća kako bi odgovorio na optužbe o mogućem namještanju ishoda prošlogodišnje V.N. Singapura.

Saslušanje će se održati 21. rujna ove godine, a raspravljat će se je li francuska momčad prekršila članak 151c Međunarodnog sportskog kodeksa, odnosno je li Nelson Piquet namjerno udario u zaštitnu ogradu te time pomogao momčadskom kolegi, Fernando Alonsu, oko iskorištavanja izlaska sigurnosnog automobila na stazu za probijanje na vrh poretka, a naposljetku i u ostvarivanju pobjede.

Renault je potvrdio kako će se pojaviti na saslušanju, ali da u međuvremenu neće iznositi nikakve komentare u vezi slučaja.

Ovo vec postaje smijurija :roll: :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 15:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na kraju ce Mozli i uspeti u svojoj nameri da izbaci iz F1 proizvodjace automobila, ode BMW, verivatno i Toyota, a ovo bi moglo i Renault da otera bez obzira na ishod istrage. Kako me nervira onaj Pike, sta je postigao ovim (ja verujem laganjem) hoce li mu to vratiti mesto u F1, hoce qrac, jedino ako mu tatica kupi neki tim pa da ga ubaci... Jadnik, dobio otkaz pa uhvatio kanjati okolo :roll: :roll: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 887 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]