marlonbrando je napisao:
o prvo da ti objasnim malo sto tebi je izgleda nemoguce objasniti. Zvezda je do '92 bila jedan od najvecih klubova evrope, a posle toga nije igrala u istoj do '96 pa cak i kada je nakon onakve besparice igrala u evropi nije se bar brukala e zato su navijaci bili toliko razocarani tim porazima od PSV-a i Zenita i zato je to jedan od osnovnih razloga za Dzajin odlazak jer je on godinu ili dve ranije oterao Muslina nakon poraza od Leverkuzena 0-3 u gostima, ali dobro ti da ukapiras nesto bilo bi iznenadjenje za mene...
Оно због чега је Џаја отишао само су теби нису разлози. Понављам, дај Боже, да је отишао због та два пораза. А не од чињенице да је навукао кримосе у клуб, и дозволио им (што свјесно, што несвјесно), да себи стварају лобистичке групе у клубу, размноже се и дуго након тога паразитски убијају клуб. Практично до њега и није било таквог облика криминала око клубова. (Да нагласим, није их он, можда директо повезивао са клубом, али је дозволио њихов приступ, као и приступ играча чији су менаџери мафијаши)
МИЛИОН пута је већа брука овако играти, ако се ово уопште може назвати игром.
Ово за ЛШ, говорим у смислу да су квалификације тек на почетку сезоне, скоро и прије њеног почетка, па више логике има да се спомиње приче из сезоне која је тек завршила, и о тиму који је освојио титулу која му је осигурала квалификације.
marlonbrando je napisao:
Definicija dakle ne postoji da trener govori bilo sta, vec postoji neka praksa da se u konsultacijama sa trenerom traze nova pojacanja, mada se cesto i trener zaobilazi pogotovo kada se treneri tako cesto menjaju
Е стварно, опасно смараш. ГДЈЕ још у европи постоји примјер менаџера, као у Енглеској???
Шта си навалио, ко мутав??? У свим осталим клубовима у Европи, тренер, односно шеф стручног штаба директно утиче на куповину играча. С обзиром да нећу да поредим ове врхунске европске клубове, узми себи на примјер клубове из Румуније, Грчке, Украјине, Русије... Они су отишли далеко у Европи, и имају своје представнике сваке године. Имају ли они Венгере, Фергусоне, Муслине??? Има ли Муслин игдје овлаштења, онаква каква је хтио у Звезди? (овај пут га не спомињем да бих се са тобом о њему препуцавао, већ као добар примјер)
Е сад и ја да кажем мало о будућности, и хвала Нитру што напокон окреће причу у том смјеру, с обзиром да сам и ја бранда молио да о томе пише, да не смарамо више о прошлости.
Ово за Качара, искрено, било би равно сензацији (мени лично), јер бих се радовао исто као кад је дошао Бајевић за тренера (само се надам да неће и он подбацити толико, иако мислим дато није могуће

). Не бих жалио дати и пет милиона за њега, кад је већ на тапету "ново" формирање тима, и кад су већ, практично, сви играчи на трансфер листи. Стидљиво се помиње и Фејса из Хајдука, што такође не би било лоше. Данас читам да је мали Ђорђевић на корак до позајмице у Нант (Бабовић је већ тамо). Бајалица оде за Пиксијем, за Милијаша се распитују "неки" Њемци и Протугалци. Звезди је на мети Бразилац, штопер игра у Пољској. Наводно је био на мети гробља, али је изгледа, опет, Звезда испред и добре су шансе да дође на маракану, а прича се да је и за њега цијена, тричавих, 3 мил евра. Што се тиче Петковића из Воше, то је тешко да се деси, а не би било лошем мислим да је он био бек, и да је Звездино дијете.
Желим да видим Саласа у екипи, прије него што неко понуди неку сићу за коју ћемо га, изгледа, врло лако продати. Помиње се и Сикора, с тим да се томе треба опрезно приступити, и подробније испитати ситуацију. Јанковић ће, изгледа потписати нови уговор на годину и по, и то је добро, искрено, не бих га мијењао док траје уговор, па макар се још "брукали" како каже брандо. `ет, то је за сад...