banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 08:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 22:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
A sto se prese*avaju :mad: Pa sudci su objavili za gorivo tek tri sata nakon sto su rezultati proglaseni sluzbenim,jer kao nisu bili sigurni...kada su uzeli cobane da izigravaju sudije... znaci iz McLarena su trebali umjesto sudija FIA-e kontrolisati bolide da bi se stigli žaliti :mad:
Predsjednik FIA-e, sa pravom treba da obuce kombinezon koji mu pristaje.
Covjek je definitivno radnik Ferrarija...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2007, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
HAHA dobra slika samo mu ne pristaje Schumijeva kaciga, nemojte da mi blatite idola :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Japanska momčad odlučila je TF108 bolid predstaviti javnosti 10. januara. Kao mjesto održavanja događaja, odabran je Toyotin tehnološki centar u Kölnu u Njemačkoj.

Rec je o Toyoti, naravno :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2007, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
BMW predstavlja novi bolid odmah nakon Srpske nove godine :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ferari 2008 debituje u januaru

Luka Baldiseri je otkrio da će Ferarijev bolid za 2008. godinu prvi put biti na stazi u Jerezu 14. januara. Ovaj auto će biti evolucija ovogodišnjeg F2007 modela.

"Za prvi test ćemo spremiti dva bolida." Izjavio je italijan za novine La Stampa.

On je takođe rekao da Kimi Raikonen neće imati status prvog vozača i prednost u odnosu na kolegu Felipea Masu.

"Staza će odrediti hijerarhiju vozača. Isto kao što je bilo u vreme Šumahera. Baričelo je naprimer 2003. godinu završio vrlo dobro, ali je na početku 2004. godinu, iako sa istim šansama, Šumaher pobedio na prvih pet trka"

Baldiseri je takođe otkrio da iako je Stefano Domenikali postao novi šef ekipe, Žan Tod će se nalaziti na trkama naredne sezone.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda ovi ljubitelji McLarena kazu da se samo Ferrari tuzakao po sudovima zbog kao ``navodne`` kradje, ali dobro ko gubi ima pravo da se ljuti :wink:

Afera se nastavlja

Citiraj:
Ništa od Prodrajvovog ulaska u F1 sledeće sezone

Vlasnik tima Prodrajv Dejvid Ričards rekao je da ova ekipa definitivno neće debitovati u Formuli 1 sledeće sezone.

"Donošenje novog Konkordskog sporazuma je stalno odlagano, tako da ne postoje realne šanse da u 2008. godini bude Prodrajv F1 tima."

Ričards kaže da je cilj njegov ekipe sada ulazak u F1 2009. za šta će im trebati pristanak Svetskog motorsport saveta.

"Moramo sačekati novi Konkordski sporazum. Samo tada ćemo moći da procenimo naše mogućnosti."

"Naša ambicija je i dalje da budemo u Formuli 1."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Formula 1 u Srbiji?
Autor: Tanjug | 23.11.2007 - 08:43

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica primiće danas predsednika Međunarodne automobilske federacije Maksa Mozlija, koji razmatra mogućnost da uloži u izgradnju modernog autodroma u Srbiji.

Na tom autodromu bi se održavale trke evropskih i svetskih šampionata u motociklizmu i automobilizmu.

Mozli želi da uloži oko 95 miliona evra u manje razvijene automobilske sredine, a Srbija je na vrhu te liste i kroz nekoliko godina bi mogla da dobije moderan autodrom po svetskim standardima, preneli su domaći mediji.

Jedna od glavnih tema razgovora Mozlija i Koštunice biće mogućnost izgradnje modernog autodroma, ali i poligona za specijalna vozila kao što su vatrogasne službe, policija, Hitna pomoći, za šta Mozli već ima projekat.

Prošle godine u ovo vreme Srbiju je posetio vlasnik „Formule 1” Berni Eklston sa suprugom Slavicom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam ovo jos davno cuo i kao da bi ta staza trebala biti negde na jugu Srbije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 11:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sve dok ne bude na Kosovu bice dobro :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Info je napisao:
Ja sam ovo jos davno cuo i kao da bi ta staza trebala biti negde na jugu Srbije.

Lebane, Vlasotince, ili jedna od Palanki zvuce kao idealna lokacija :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Će da bude trka u Niš :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Šumaher prvi u Brazilu
Bivši vozač F1 Mihael Šumaher pobedio je na Međunarodnom takmičenju u kartingu koje se održava u Florianapolisu (Brazil) neke od najspremnijih vozača današnjice – Rubensa Barikela i Felipea Masu. Šumaher je u bolidu Ferarija dva puta zauzeo drugo mesto na treningu, a iako je strartovao kao četvrti, uspeo je da završi trku kao pobednik.

Organizator takmičenja, Masa stigao je na cilj 16 sekundi posle Šumahera kao sedmi, dok je Barikelo zauzeo četvrto mesto. Nelson Piket Junior bio je drugi, odnosno Lučano Burti treći.

Najboljih osam učestvovaće se u drugoj trci, ali će im se pozicije na startu trke u odnosu na ostvarene rezultate iz prve obrnuti, tako da će Mihael Šumaher startovati kao poslednji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hene: U Ferariju nema mesta za Alonsa

Spanski vozac Mark Hene, test vozac Ferarija, oglasio se povodom prica da Fernando Alonso zeli da sa svojim buducim timom potpise ugovor samo na jednu godinu, kako bi 2009. mogao da predje u Ferari. Medjutim, Hene kaze da za Alonsa nece biti mesta.

"Ne mislim da je on to licno rekao. Kako god, Ferari vec ima ugovore - sa Kimijem na jos dve sezone i sa Felipeom na jos tri. Tako da sediste nece biti slobodno bar do 2010. Ali, razumem ga, svi vozaci sanjaju da dodju ovde."

Ipak, Hene smatra da bi se Alonso bolje uklopio u Ferariju nego u Meklarenu:

"Istina je da je bilo nekih kritika na racun Ferarija od strane Alonsa prethodnih godina, ali mislim da se situacija promenila. Mi u Ferariju nemamo nista protiv Fernanda i smatramo da je on veliki vozac."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 22:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

COULTHARD I WEBBER: OSTAJEMO U RED BULLU

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2007, 16:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
http://www.superleagueformula.com

Kakva smijurija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ekleston savetuje Šumahera i Fizikelu da napuste F1

Vodeći čovek Formule 1, Berni Ekleston, posavetovao je Ralfa Šumahera i Đankarla Fizikelu da je za njih bolje da napuste ovaj sport nego da narednu sezonu provedu u nekom nekonkurentnom timu.

Fors Indija je juče potvrdila da će ovaj dvojac bez angažmana testirati za njihov tim na predstojećim testovima u Herezu.

Ekleston je rekao sledeće:

"Obojica su bili u dobrim timovima u vreme kada je trebalo da postignu bolje rezultate. Trebalo bi da razmisle da li je inteligentno da pređu u male timove."

"Pogledajte Reno. Da su u 2005. i 2006. u timu imali samo Fizikelu, ne bi znali da su imali dovoljno dobar automobil da osvoje prvenstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dear Bernie...

"You are the father of Formula One and like a father you have talked about your children, including me," Fisichella said.

"I wanted to remind you dear daddy, I mean dear Bernie, that I am the one who won the first Grand Prix in Melbourne in 2005 with Renault and therefore I was the one who first discovered the R25 as a winning car," he added.

Ovo je deo citata iz pisma koje je Fisichella napisao Berniu kao odgovor na njegov komentar iz prethodnog clanka. Ko nezna engleski.. Lupa Fiziko gluposti kao eto Bernie ako se ne secas ja sam pobedio na prvoj trci 2005-e i kao prvi sam otkrio da taj bolid ima pobednicke predispozicije, bla bla. Uglavnom nikakvog argumenta da potvrdi da je dobar vozac, izmedju ostalog kaze kako je bio zrtva taktike Renault-a jer je morao da bude drugi vozac, ali i ja mislim da Fiziko nije neki prvoklasni vozac. On mi je ko Massa, tu je da pomaze i donosi dodatne bodove, ali nekako da osvaja titule, nisu oni taj kalibar vozaca :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Nisam mogao pronaci sluzbeni review 2007. ali ovaj mi se veoma dopao.Mislim da su ga holandjani napravili.

FORMULA 1 2007. - REVIEW

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlican klip, super je slozeno, svaka cast!!!

Citam na teletextu RTL-a da je Alonso najblizi da potpise ugovor za Hondu :-? :-? :-? Idem malo pogledati po netu o cemu se radi

EDIT: U hondi su kategoricno odbacili tu pricu, bila je rec da je Alonso celi dan proveo u Hondinoj fabrii, ali oni kazu da se to nije desilo i da je tim za slidecu sezonu isto Button i Barrichello. Videcemo, nisam bas siguran da ce Barrichelo ostati ali dobro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

FORMULA 1 NA DLANU FERNANDA ALONSA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]